aleži
|
Dober večer, moja viroza je že včeraj šla mimo. Sem bila že kot zajček. Skakala sem po hiši, prala, kuhala..... na srečo je šlo vse v 1 dnevu. Sem se pa toliko naspala za vse za nazaj in naprej. Edino Sara ima še drisko 2 x na dan. Drugače je energična, se smeje, miga... kot da ni nič. Žiga je šel danes v vrtec po 1 tednu z muko. Hotel je še ostati doma z mano. Danes sva pa bila na plesnih uricah in nisem niti mignila iz stola. Sam je telovadil, plesal, jedli so pizzo na koncu,... pohvale vreden!!! IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Kar se tiče vrtca, je začela hoditi prejšnjo sredo in potrkam, zaenkat se nič ne pritožuje in ji je všeč. Sva pa prejšnji ponedeljek zopet začeli hoditi na terapijo in tako uživa, da vam sploh ne morem povedati. Joj, tako uživa, ko telovadita, se smeji na veliko in je res, prav srečna, zadovoljna punca. No, 13.10. pa začnemo z plavanjem (tudi v okviru fizioterapije) in sicer se učijo plavanja brez vseh pripomočkov. Sem pa mojemu povedala, da jaz hodim z njo na terapije oz. telovadbo, na plavanje pa bo hodil on (ja, ko dobim dol kakšen kg, no, kar veliko, takrat pa bom hodila z njo jaz, trenutno mi je pa res nerodno iti v kopalke ). Čestitke . To pa prvič slišim, da nudijo fizioterapijo tudi v bazenu, saj pri nas na obali tega ni. Prav superca, tako se bo naučila plavat brez rokavčkov, strah pred vodo premagovat (kar verjetno ne bo potrebno),.... . Srečanje: načeloma pridemo, edino če ne bo do takrat kakšnih sprememb. Joj, komaj čakam, da vas spoznam. Ne vem, katera je spraševala glede fasade????? Prav veliko vam jaz ne morem povedati, kar se tiče fasade, ker je to vse urejal . No, bomo pa na srečanju rekle kakšno v živo glede fasade. Jaz bi vam tudi kaj povedala o fasadi saj sem žena od gradbenika, ma po pravici nimam pojma. Jaz ga raje poslušam ko on razlaga kaj je potrebno, kakšno izolacijo,..... nisem v teji stroki, žal. Lahko pa ga boste kaj vprašale ve ali možje, saj tako bodo imeli kaj debatirat ko bomo me govorile o otrocih. če jih ne bo preveč sram in bili preveč zadržani IZVIRNO SPOROČILO: rainbow Čujte, glede srečanja, jaz res držim pesti, da nam do sobote uspe registrirat avto , ker drugače nas žal ne bo zdaj se vse hkrati dogaja, pa nekak vseeno treba po vrsti urejat zadeve. upam,da boste vse uredili do srečanja in prišli z lepim in novim, dišečim avtom ste uspeli potem smrad premagat z čistili? IZVIRNO SPOROČILO: ugi Danes smo pa šli v Koper rezervirat opel zafiro let. 2004. Sem pa že tako utrujena, da komaj gledam. škoda Ugi, da mi nisi napisali,da pridete v Koper, ker bi se lahko dobile vsaj za kakšno minutko ali pa kavico. pa čestitke za nov avto in srečno vožnjo Kje ste pa ostale: modrooka ni že dolgo časa, Nile, Dolina, bt08.... zdaj pa grem se še malo cartat z Žigcem in lahko nočka
|