![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:56:17
|
|
|
|
murkica
|
Ja sej iak, da bom potrpela, samo sem upala, da bo že kakšna dobra novica... No kaj hočemo... Pozitivno naprej...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 16:38:52
|
|
|
|
ledenka
|
murkica pojutrišnjem še enkrat! ampak rezultat je ok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 16:48:02
|
|
|
|
nf
|
Murkica navijam!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 19:06:56
|
|
|
|
beyba
|
Murkica lej kako z elo navijava zate ti bo sama povedala....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 19:08:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Murkica lej kako z elo navijava zate ti bo sama povedala.... OOOooooooooo beybi!!!!!! WAAAAAU!!!!!!!!!! Kak cukrček je malena murkica - DRŽIM DRŽIM IN NAVIJAM ZATE!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 20:24:41
|
|
|
|
~Biba~
|
vau tak vlko pupo že imaš ..kr srce se mi topi..kak čas beži. grem dalje brat knjigo: Noge gor, pa bo! Vanessa Bates nočko vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 20:32:38
|
|
|
|
murkica
|
Hvala vsem... Bayba ti si mi pa prav polepšala dan. Punce nisme obupala in upam, da bo rezultat čez nekaj dni boljši. Nočko vsem... LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 20:40:08
|
|
|
|
Fargesia
|
Murkica, stiskam pestke!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 20:43:31
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba ... sej veš kako pravijo slab kmet ma zmeri dobri krompir se nam je usral tole narest ja... IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ bemu; menjam 300 kg krompirja, za eno dete IZVIRNO SPOROČILO: beyba Biba ti bi pa poceni kupovala bebije.... veš jih ni naprodaj tko da kar pljunit v roke in veselo na delo.... Ti beyba, ko se vpišem v društvo kmečkih žena, a bo potem kaj več šans Saj tam imajo tud krompir, celo veliko krompirja Ti Murkica, to branje pa je šponalo živčke... pa še vedno ne vemo kak je končni rezultat Držim pesti O pa naše nosečke in mamice so bile danes aktivnejše. Sunshine lepo te je spet brat, pa tebe Spps Beyba o tebi pa tako ne bi izgubljala besed, menim da prav vsaka maksimalno uživa ob tvojih zgodbicah o mali lepotički Ajsi, še pridno božaš? Pa Juhca se je javila po dolgem času, pa Suzika Aquica, ti pa se drži... saj veš, da smo vse s teboj Jazzzi pazi na auspuh, še ti bo kdaj prav prišel Biba, ful luštna pesika, kako ji je ime? PikicaOOOOOO veliko sreče pr študiju in službi, pa še pr čem seveda Miška, kako si? Špelči, pr tvojih fotkah me pa me spet vleče v Grichenland... Kje točno sta bila? Erin, kako je s Tilenčkom, so prstki že zdravi? Saj vem da sem kakšno klepetuljo nenamerno ispustila Zagotovo Tino, pa Žiži, pa Oktavijaaaaaa, kako si punca? Prideš in zgineš Pa LLLLLUUUUUUUUUNNNNNNNNNČČČČČČČČČIIIIIIII, kam si se pa ti odselila? Pa menda ne na luno A tam nimajo interneta OK babežabe, grem gledat TV Vsem ki vas pomotoma nisem omenila, pa lep pozdravček. Se* ku ku
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 20:45:02
|
|
|
|
polaris
|
Saj sem vedela... Fragi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:18:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* ku ku san že mijslila ka si me pozaaabilaaaa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:24:15
|
|
|
|
gigi1
|
Oj deklice drage... Sem popoldan v službi napisala megalomanski post, pa mi je računalnik zaciklal. Grrrr Danes sem imela UZ. Endometrija skoraj ni...kar je super. Cist tudi ni in so mi dali municijo za naprej. Nakazujejo se že folikelčki pa 2-3 na vsaki strani. V glavnem...šibamo po voznem redu Aquica se je men zdelo, da si zadnjič napisala v sredo, pol sem pa mislila, da sem narobe zastopila, da to in ne naslednjo Drži se draga. Dobro opravi. Jutri bo cel RR mislil nate Murkica pod 40 je ti siva cona. To verjetno pomeni, da je prišlo do zanositve oz vgnezditve kasneje kot si mislila. Ponovi test čez 2-3 dni in če se hormon približno podvaja je vse tako kot mora biti Pupike prav vsaki sem namenila besedo, pa mi je grdi računalnik vse uničil. Se bom na sončno upravo pritožla. Lep večer vsem in nočko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:26:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Danes sem imela UZ. Endometrija skoraj ni...kar je super. Cist tudi ni in so mi dali municijo za naprej. Nakazujejo se že folikelčki pa 2-3 na vsaki strani. V glavnem...šibamo po voznem redu Držim pestke še zate žužika Za nas pozabljive - v katerem postopku si oz kuga te čaka: IUI, IVF ali ICSI, pa s čim te tako lepo zalagajo? Mater sem radovedna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:32:08
|
|
|
|
gigi1
|
Ma sej ne morš met vsega v glavi . To je moj 2. ISCI postopek. Je pa dolg postopek. Najprej so me 14 dni zalagali z zelo visoko dozo suprefacta (ker sem imela zadnjič cisto, ki ni hotela nikamor in so mi jo po podaljških morali punktirati), danes je pa padla prva špika menopurja. Zdej pa še kakšen pirček ruknem in majo folikli, da rasejo . kako si ti? Si se pocajtala?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:32:47
|
|
|
|
sonček33
|
Se* še mal pa boš fiksarka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:34:00
|
|
|
|
gigi1
|
Ooo sonček si tud tle. Ne hodiš tko k ostale nosečke s kurami spat?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:35:23
|
|
|
|
sonček33
|
beyba - imaš čudovito punčko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:36:53
|
|
|
|
gigi1
|
Beyba jaz pa ne vidim filmčka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:37:11
|
|
|
|
sonček33
|
Ma žižek, jaz bi že šla s kuram spat, sem glih ena taka kura, sam kaj ko bi pol najrajš že ob 4h vstala. Groza res. Zdanje par dni pa spim bolj slabo. Amapak sej bo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:37:51
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma sej ne morš met vsega v glavi . saj ponavadi se sam neumnosti tam nahajajo To je moj 2. ISCI postopek. Je pa dolg postopek. aham...torej sem zdaj ugotovila, da obstajata dolg in kratek postopek (mogoče še srednje dolg)Najprej so me 14 dni zalagali z zelo visoko dozo suprefacta to pomeni, da si hormonsko nabildana, ali? (ker sem imela zadnjič cisto, ki ni hotela nikamor in so mi jo po podaljških morali punktirati grrr, grdoba grda, me veseli, da je ni več!), danes je pa padla prva špika menopurja. iiiiiiii! sliši se ... boleče ... ampak vseeno pozitivno! Zdej pa še kakšen pirček ruknem ja, ja .. to so najlepši trenutki postopka in majo folikli, da rasejo itaq, ampak privošči si dobro pivce! . kako si ti? Si se pocajtala? jap! Vstala od mrtvih Jao, sem bila tečka ... sem vedno mislila, da so tipi tečni, ko so bolni ... Ti, meni je glih polaris malo dala mislit - kaj je že fora kontracepcijskih tablet (femoden) pred postopkom? Uravnavanje cikla, ali kaj? Jao, sem bjond. Pri G pol stvari pozabim vprašat. Še dobro da same sebe tam ne pozabim ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:38:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* še mal pa boš fiksarka fiksam že zdaj .. ampak zgolj svojo pozabljivost Kk si sončece?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:40:53
|
|
|
|
sonček33
|
sončeče je sončkasto ... ni mi hudega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:43:24
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sončeče je sončkasto ... ni mi hudega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Reku je, da je 35... Se pravi, da naj bi bila povišana, samo, da še ni to to.. Murkica, ne še vreč pušek v koruzo! Navijam, da se bo čez par dni podvojilo! Sicer pa Pušenjakov odgovor na zelo podobno temo; "ßhCG nad 40 bi bil znak zanesljive nosečnosti, pod 10 pa zanesljivo odsotne nosečnosti, torej gre pri vas za "sivo cono", kjer se priporoča ponovitev izvida čez kak teden dni."
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 21:56:47
|
|
|
|
miska73
|
Da malo nadoknadim... Evo pikicao samo za tebe malo idilične grške plaže
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.