|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
7.10.2008 21:56:59   
gigi1
Sonček jaz tud zadnje 2 dni skor nič ne spim. Zaspim ob 1ih, pa vsako uro dobesedno na uro gledam...pol pa ob pol 5ih auf. Grrr bi se prav prileglo mal zaspat. Ne vem user posted image  mogoče je pa lunin krajec kriv.

Našo Luno pogrešam, da nam pove kaj se dogaja. mal tavamo v temi brez nje user posted image

Se* obstajata dolgi in kratki postopek (govorim za Lju, ker le to poznam). Ti imaš pa tako kombinacijo zdravil, da še nisem slišala.

Kratki postopek je brez suprefacta. Začneš se špikati direkt z menogonom, gonalom ali menopurom 2. dan cikla. Nekje 9-14 dni in potem pade stop injekcija (ta prepreči pokanje foliklov) 2 dni po stopki pa punkcija. Od števila jajčec je potem odvisno kdaj delajo ET. Če jih je malo potem delajo ET 2 ali 3 dan (predvsem Reš), če jih je več pa 5 dan. V Lju v glavnem skoraj vsem delajo ET 5i dan.

Dolgi postopek - 22 dan cikla se začneš špikati (ali snifati) s-fact ali diphlerine(nisem zih, če sem prav napisala). Ta vpliva na hipofizo in spravi žensko v neko umetno meno. V bistvu ti uniči vse lastne hormone. Po 14 dneh imaš UZ in če je vse na nuli (endometrija tr ni in ni kakšnih cist oz foliklov od prej) dobiš naprej hormonsko terapijo, ki pospešuje rast foliklov (omenjeni menopur, menogon, gonal).

Za femoden nisem čist ziher. Mislim, da ureja cikel. A maš ti neredne cikle ali predolge? Men se nekako dozdeva, da so ti to dali, da ti uredijo cikel pol pa kratek postopek z gonalom (a se prav spomnim?). Klomifen v tej zgodbi mi je pa neznanka...ker verjetno isto dela kot ostali hormoni za spodbujanje rasti foliklov.

Uf sem se razpisala user posted image . ja pivo je pa naboljši del postopka. Trenutno žulim tardečga user posted image . sem si pa dans že nonalko nabavla, če bo žeja prehuda user posted image

Ups popravek. Tudi v kratkem in dolgem postopku se še s suprefactom špikaš tudi vzporedno s hormonsko terapijo. Ker ta tudi preprečuje, da bi večji folikli popokal, če se čaka na manjše, da zrasejo)

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.10.2008 22:00:07 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.10.2008 21:58:33   
miska73
Pa en tipček sam za našo ajsiko

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
7.10.2008 21:59:52   
miska73
Pa še en za vse ostale

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
7.10.2008 22:01:30   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa še en za vse ostale

user posted image

O Miška user posted image  user posted image  user posted image . A ni ta un iz Lost??? Menj je ful hud user posted image  user posted image  user posted image . Še, še... user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
7.10.2008 22:03:31   
miska73
Našo Luno pogrešam, da nam pove kaj se dogaja. mal tavamo v temi brez nje

LUNA, jaz te tudi ful pogrešam. Kje si ?????

Žiži, kaj zdej, kdaj grema na kafe? user posted image

Murkica, komi čakam, da spet nardiš test. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
7.10.2008 22:04:32   
miska73
O Miška . A ni ta un iz Lost??? Menj je ful hud . Še, še...

Jst mam itak vedno jezik do podna, ko ga vidim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
7.10.2008 22:15:53   
gigi1
jp jst tuuud (smajlikseslini). Evo, da se boš še bol slinla user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  

Za kofico pa...UZ mam 16.10. Ti maš 12.10. mogoče se pa srečava, ko boš mela punkcijo ali ET. Trenutno izven teh terminov UZ ne upam nič rečt, ker mam kar gužvo v službi pa delam cele dneve...

Se bova že nekak uskladili boš vidla. Verjetno že prihodnji teden user posted image . Se veselim. A objemčka kot akontacijo si vidla na uni temi? Če ne evo še mal akontacije user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
7.10.2008 22:23:41   
miska73
Žiži, hvala za akontacijo. Sem šele zdle prečesala še drugo temo.
In ja ... se že slinim... matr je dober...
Za zmenek pa se piševa naslednji teden, pa bova vidli kako in kaj se bo izšlo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
7.10.2008 22:29:26   
gigi1
Miška a skakljava? user posted image  user posted image  user posted image
Se piševa za kofi. Saj bo ratalo user posted image  user posted image  user posted image . Ja tale Josh je od hudiča user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
7.10.2008 22:30:49   
miska73
Žiži user posted image user posted image user posted image user posted image , sem glih mislala reč, da se zasledujeva iz ene teme na drugo...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
7.10.2008 22:37:34   
gigi1
He he to sva včasih z Ajsi počeli...pol sva pa na koncu sami ostali in se na obeh temah sami pogovarjali user posted image  user posted image  user posted image . Sam naša Ajsi je zdej zvezdica zaspanka in resna gospa, pa tega ne počne več user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
7.10.2008 22:41:58   
gigi1
Pikica in Živa ful navijam, da je ne bo še dolgo časa user posted image

Nočko Miška. Nočko deklice.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
7.10.2008 22:42:52   
miska73
Ja, ja, ajsi se je pa res neki zresnala od kar je "u drugom stanju".

Ti žiži, kolk je pivo res koristna stvar. Jaz ga namreč ne maram preveč. Sem bolj na rdeče vino cepljena.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
7.10.2008 22:43:29   
miska73
Žiži, pa kam zdej greš še ti user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
7.10.2008 23:01:02   
gigi1
Miška sem še na en mail odgovorila, pa vidim da si me že pogrešala user posted image

Za pivo ne vem user posted image  Pravijo, da spodbuja rast foliklov (vitamin B). Osebno imam oboje rada (pivo in rdeč vinček). Je pa res, da v prvem postopku nisem vedela, da se pivo priporoča in ga nisem skoraj nič pila (no tud vina ne). Se mi je pa postopek kar zavlekel, ker so folikli počasi rasli. Bom vidla zdej user posted image  Sem se namenila vsak dan vsaj eno pivo spit user posted image . No kej hudga mi zarad tega ne bo user posted image . Rdeč vinček je pa dober za kri..tko da...ne vidim razloga zakaj ga ne bi.

Lubica zdej pa res grem. Nočko user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.10.2008 8:30:48   
murkica
Zdravo punčare.

No pa da se še jaz malo javim... MOram priznat, da ste me včeraj z nekaterimi odgovori pomirile in mi dale novo upanje. Upam, da bo vrednost naraščala in mi bodo na naslednjem testu sporočili veselo novico. user posted image

Danes sem zopet v službi in za enkratni ni čisto nič dela... Če bo še kakšno urco tako, bom po mojem šla kar domov... Ker namreč imam danes en zoprn glavobol in bi mi bilo prav fino, če bi  še lahko šla mal pančkat.

Kako pa ste kaj ve danes?

Jaz bom danes delala filane paprike in se jih že kar veselim, ker sem si jih res zaželela. No mislim, paprike imam že narejene in jih moram vzet samo iz zmrzovalnika, potem pa moram naredit še omakico, pa bo...user posted image user posted image

Me pa kar malo skrbi, ker me je začelo praskt po grlu in tudi uho me nekaj boli, da nisem kaj pobrala, ker je namreč pri nas skroaj cela firma bolana. Jaz pa sem se do sedaj držala, zdej pa ne vem kako bo naprej. No karkoli se me že loteva upam, da ne bo nič hujšega in da je morda samo manjši prehlad.

No zdej pa šibam lulat, ker me že ful tišči.

LP

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.10.2008 9:27:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Punce............. Test je user posted image , ampak druga je precej švoh, tako da se ne bom preveč veselila...

Naredila sem BC(ker sem imela samo tega pri roki) in mu ravno ne zaupam, jutri kupim CB in ponovim... Resnično upam, da se tudi tam prikaže druga črtica.....

Proim vse držite pesti, da bo rezultat pozitiven!!!!
Joj, kr mal se že veselim, čeprav si še ne upam, ker vem, da švoh črtica še ne pomeni vedno user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM! Resnično, se tako zelo vesela ko končno spet kaki izmed mojih predragih bork uspe in zagledajo user posted image user posted image ! Srečno draga murkica! Naj vse poteka tako kot je treba!user posted image user posted image

user posted image

aqua - srečno! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Erin user posted image upam, da boste poštimali s prstkom. Javi se še kaj. Pa malemu eng velizga lupčka stisni namesto mene. Je tud tak cuker. Aja, pa lepo napredujete.

Smo poštimali, hvala!user posted image Sem malemu dala cmoka pa ga pošilja nazaj vsem mojim borkam!user posted image
beyba - Smeje se že, samo še ne naglas, ampak v zameno pa tako lepo šarmira z vsakim ki ga ogovori da ase kar topimouser posted image Ampak komaj čakam da še glasni  haha slišimo...user posted image
Evo še naša najnovejša fotka:user posted image
user posted image

živa - user posted image

špelka - kako si ti lepotička?

sekiiiiiiiiiiiii - ma ne morem mim da te nebi pozdravila... te pogrešam veš? Ampak kaj ko imam tako mini mičkeno časa da bi se vam kaj oglasila...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.10.2008 9:48:31   
murkica
Joj Erin hvala, čeprav še nič ni gotovo. Moram počakati še kakšen dan, ker sem šla na krvni test in tudi ta še ni potrdil user posted image . Sem baje nekje v sivi coni. Mislm, za znort. Ampak gledam optimistično naprej in upam, da v petek(ko bom šla še enkrat na test) vrednost zraste tako kot mora in da se bomo resnično lahko veselili.

No samo za informacijo, imam nov herpes. Včeraj sem bila čist srečna, ker je en izginu, danes pa je prišel novi na drugi strani. No ampak bomo tudi to preživeli.
Ful sem lačna, pa sem komaj ob 7-ih jedla kosmiče z mlekom, zdej pa bi spet...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.10.2008 10:19:16   
Erin
Sem mogla prej hitro poslat sporočilo preden mi ga skensla..
je bil mali do vratu posran..pa ravno bel plišek je imel goruser posted image user posted image user posted image upam da se ne bo poznalo...

Kje sem ostala...

aja..

murkica - jaz sem ti že kar čestitala ker verjamem da je to to... črtica ne more ratat od zraka, v tebi se definitivno nekaj dogaja..upam le, da bo  mali preživel prve najbolj rizične tedne, ker pravijo da pol nosečnosti propade še preden se ženska zave da je noseča oz v prvem mesecu. Držim pesti zate in ti želim vse najlepše!!user posted image

beyba - ker cuker je tvoja Ela...tako fletno že čeblja....ja gremo mi za vama user posted image user posted image user posted image Vidim pa da imate isto rokico skoz v ustih...mi tudi, je mali že pogruntal palec in ga vleče k norc..ampak Špelka prav : bolje palčka kot lulčkauser posted image user posted image user posted image ga pa počasi na dudo poskušamo navadit..nočem da se na palčka navadi...

sonček - kako siiiiiiiiiiiiiiiii??user posted image user posted image Upam da se kmalu kaj vidiva. Pa kakšen striptiz naredi spet!user posted image

AJA, če hočete vidt še kake slikce od malega poglejte v album..pa še kako točko mi boste zraven daleuser posted image user posted image

Naš mali je pa navihan zadnje dni. Zvečer noče zaspat pa sem ga včeraj kar položila v posteljico pa dala plenico okoli vratu( ker drugače od "kreganj" takoj poliva), dudo v usta in prižgala vrtiljak -pa je delovalo. Je opazoval svetlobo in medvedke ter prisluhnil muziki- mogoče bo pa glasbenik kot mami?user posted image user posted image user posted image

Spal je 9 uruser posted image , samo se je že od 4 zjutraj prebujal in stokal ampak vsakič ko sem ga pogledala je spal- ali je sanjal ali pa so ga krči mučili ne vem..user posted image al pa me zamo zaj****user posted image

Da vam povem en nagravžen dogodek od včeraj. Šli smo v trgovski center in ko smo prišli nazaj na parkirišče smo opazili kakih 30 m stran moškega ki si ga na roko meče za smetnjakom... fuuuuuuuuj..gravž... sem že mislila policijo klicat pa je moj rekel da raje pojdimo ker je je tolk  prifu**** da si ga v javnosti drka kaj je še drugega sposoben... Mislim, kaj vse bom še videla???user posted image Pa sem mislila najprej da tip lula, potem pa vidim njegovo roko ki je veselo skakljala levo in desno..fuj...user posted image user posted image user posted image

Moram šibat..mali spet protestitra...

Lepo se imejte in pa SREČNO  vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.10.2008 10:22:57   
ledenka
user posted image

kavica user posted image  

miška, hvala za slikco, sem se kar poslinla user posted image  do seksa mi sicer ni, ampak to se menda v drugem trimesečju spremeni... torej še ene 3 tedne user posted image  

sem še vedno bolj utrujene sorte... samo spim popoldan ali pa kavčam - včeraj sem gledala CSI, pa 2x Housa user posted image  čisti obup!

murkica, držim pesti, močno močno! v petek je menda taprav čas za ponovitev testa... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
8.10.2008 11:05:59   
Argojuhica
Helo. Po za...... noči se vam javljam, saj sem komaj čakala, da bo dan. Bogi moj mož! Sanjala sem, da me je napadel tip grd, brez zob. Začnem kričati in mahati naokrog. Šok. Komaj me je pomiril.

Murka drži se, na dobri poti si. Verjamem pa, da si na trnih in skrajno neučakana. Stiskam pesti.
Erin, Bejba imata cukrčka, kar gledam ju in gledam. Čestitke.
Se* tudi jaz te (vas) rada berem. Samo, kaj, ko mi primanjkuje časa. Večinoma delam popoldne, tako, da skočim pred kosilom na RR in na hitro preberem novičke.

Pupe lep dan.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
8.10.2008 11:09:20   
Argojuhica
Aja, ta glavno sem spustila, kake tipčke pa ve tu lepite? Zavedati se morate, da sem v trenutnem stanju zelo občutljiva in da je moj mož v službi tako, da ga ni poleg.
Resnično, če bi bil na razpolago bi bila moja pikica non stop na izpopolnjevanju.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
8.10.2008 12:06:22   
jazzz27
hoj, hoj...

kako lep dan je zunaj!!!! Sem kar doma ostala, ga je škoda v pisarni zabit. Hitro se vam malo javim, da poročam stanje, ki ni spremenjeno. Rit je še vedno bolečauser posted image user posted image . Pa si mislim....že zdaj stokam, kaj še bo!user posted image user posted image

Erin...tvoj lubek fantek cukerček mali (veliki) je tako srčkan....prec imela!!!user posted image  Me veseli, da ste s palčkom poštimal, da je vredu. Pa bravo za spanje!!!! Zdaj si mami končno lahko mal odpočini!!user posted image  

Gigi...tako pozno imaš UZ? Moj je jutri, tako da drži pesti!! Bom prec en pir spila...sem pozabila, da je to dobro za folikelčke!! Jutri je sedmi dan. user posted image  Še mal pa bo. A v Lj na kliniki dajo kaj protibolečiskega za punkcijo. Jaz moram še do svojega zdravnika, ker še nimam nič doma...nobene modre tabletkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Murkica...jaz še vedno stiskam pesti!!!! A ti kaj kislo paše?user posted image

Živauser posted image user posted image user posted image user posted image

miška, kdaj imaš ti prvi UZ?

nič, deklice šibam še na sosednjo temo pol pa ven!!! Peremo cunjeuser posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.10.2008 12:15:45   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Murkica...jaz še vedno stiskam pesti!!!! A ti kaj kislo paše?user posted image

A veš kaj je najbolj čudno, da mi enkrat za spremembo ne paše. Včeaj se mi je prvič v življenju zgodilo, da mi je bila solata prekisla. Moj me je kar čudno gledal. Jaz ponavadi jem solato tako kislo, da imam kar razžrte ustnice potem, tokrat pa mi ni to ok. Pa včeraj sem hotla jest vložene šampinjone in sem ugriznila v enega in mi je kar slabo ratal...

Mogoče pa je meni na drugo stran udarlouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.10.2008 12:32:15   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image murkiuser posted image user posted image user posted image  mogoče pa resuser posted image user posted image user posted image ....očitno se nekaj s tvojim telesom dogaja, ker si dobila že dva herpesauser posted image ....kaj imaš proti herpesu. Men so tisti flajšterčki proti herpesu fantastični!!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.