![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:06:59
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva kdaj jo naj (ne) bi pa ti dobila?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:09:57
|
|
|
|
~Biba~
|
jaz pa testekov več ne kupujem, ko bo mi zamujala 1 teden...takrat grem po test; pa še potem je vprašanje, če ga bom takoj delala. Škoda dnarja, malo pa treba potrpežljivost testirat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:11:57
|
|
|
|
pikicao.
|
biba tud mene je takrat pred tremi mesci izucilo..k sta bli pol je pa menstra prsla.. tko d moja naj bi dons/jutr prsla...test bom pa delala k bo res 1 mesc zamujala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
mah nevem...... Če si grem zdejle nov tickerček delat pravi da danes. Če pa gledam po menstruacija.net pa šele čez dva dni. Nevem kako tisti koledarček računa. Moja M je na 30 dni, zadnja pa je bila 8.9. zdej pa nevem Jaz vedno kupim BC ker se mi ne zdi tako zelo škoda dinarčkov, ker jih je malo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:20:01
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva pol mas pa tko kt jz...dons/jutr jo naj (ne)bi dobila ja ne mors verjet..cist podobne cikluse mava mene ze mal glava boli..tko d mi ze na varatah zvoni
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
joj ne govori.... jaz sem včeraj imela dva ali tri krčke... danes pa še nič... nevem kje se packa spet obira.... Ja a na 30 dni? Zelo podobno ja... Si predstavljaš da še v istem mesecu zagledava pluseke?? Pol bova pa še na iste dneve zibale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:31:00
|
|
|
|
pikicao.
|
no jz zase vem d bo prsla ta mesec..tebi je pa ne prvoscim..hocem d gre na daljse potovanje pa pride cez 1 leto(al kok)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
čeprov dvomim.... Upam da te bo ubogala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:51:05
|
|
|
|
pikicao.
|
bo miska dala kaksno hudo plazo gor..pa bo kr sama hotla it tja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:52:13
|
|
|
|
murkica
|
Evo mene.... Šla sem v lab. in zdaj čakam rezultate. Me je kar začel zvijat po trebuhu od nervoze kaj bo!!! Sem mogla kar na stranišče letet V glavnem rekli so, da naj pokličem okoli 15.30, če so že izvidi. Tako, da me sicer takrat ne bo doma, tako da ne bom mogla takoj sporočit stanja (čeprav resnično upam, da potrdijo nosečnost ), ampak takoj ko pridem domov sporočim rezultate. Res iskrena hvala punce za vse lepe želje in za pestke! Rada vas imam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:53:48
|
|
|
|
pikicao.
|
murkica drzim pesti... sam zgodbo si pa zdel ze tkoooo napela d me bo od neucakanost razgnal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:54:30
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica joj...zdej sem pa še bolj nestrpna... super, da si šla kri dat. Sporoči čimprej :) Pesti ap itak držim.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 13:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
BC je negativen. Čakamo nesramnico grdo da se prikaže.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 14:07:32
|
|
|
|
murkica
|
Živa žal mi je, da je negativen. Pa si sigurna, da ga nisi delala samo prehitro?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 14:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mah po moje ne... Pa sej sem že navajena na to... iz meseca v mesec.... ampak vseeno pa sem kr malo jezna... ne zalostna ampak prov jezna.... Ampak še vseeno držim pestke za tvoj testek!!! naj bo pozitiven
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 14:11:19
|
|
|
|
Serendipity
|
murkica - držim pestke živa - žal mi je aqui - milim nate in upam, da bo vse to čim prej za tabo argica - lepo te je brat ostale pupe - uživajte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 14:12:40
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva prekmal si ga sla delat!!!! ze tko ce bi ze hotla bi ga mogla delat zjutri, teb pa sploh se ne zamuja.. jutr naj bi prsla.. tko d pocak se..pa ne se obupat...pa NE deli testov prekmal cez koleno bi te dala zdle, tititit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:27:18
|
|
|
|
sonček33
|
Joj murkica...čakam, stiskam pesti, čakam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:41:23
|
|
|
|
~Biba~
|
murkica kako kaže?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:41:46
|
|
|
|
murkica
|
No sem klicala... baje da je na meji... bo treba še počakat. Ma čist mi mori...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:43:45
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica...če je na meji ni tako slabo. Kdaj bi mogla dobit M? Kakšna je cifra beta HCG? ne obupaj.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:46:30
|
|
|
|
~Biba~
|
Na meji je dobra pot do vrha Morda še je prezgodaj; saj sama veš da smo si različne, enim pokaže prej, drugim pozneje. Samo pa je to taka muka čakat, in čakat, na tisti 100% dokaz. Ampak če si čakala tako dolgo, boš pa zdržala še zdaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:47:12
|
|
|
|
murkica
|
Reku je, da je 35... Se pravi, da naj bi bila povišana, samo, da še ni to to.. Zamuja mi, no težko je rečt, ker imam ful mešano. Ampak mislim, da bi definitvno mogla že pridt.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:47:18
|
|
|
|
~Biba~
|
tako, zdaj pa lahko grem z doma ..sem čakala da se murkica javi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 15:48:59
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica pogumno. meja je menda pri 40. Torej ti dobro kaže. pa itak vsake dva dni zraste. Potrpi še mal o. Velja?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.