![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 13:09:59
|
|
|
|
murkica
|
A veš, da jaz si namažem kar z zobno pasto, ker mi še najbolj pomaga in najhitreje izsuši. Drugačem sem imela eno kremo, ki pa se jo dobi samo na recept(ker naj bi bila to krema za oči), pa mi jo je zmanjkalo, moje zdravnice pa trenutno ni, ker je na bolniški. Tako, da se mažem kar z zobno pasto in v tednu dni se popolnoma posuši in odpade. Hudič je, ker se mi vedno naredi tako, da sem že v službi in pol ne morem skakat nakoli po te flajštre in ko pridem domov je že tako velik, da ga komaj pod flajšter spravim. NO ampak, če vse te težave s herpesti pomenijo, da bomo čez dobrih 8 M zibali, imam lahko še kakšnega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 13:54:50
|
|
|
|
jazzz27
|
Ja imaš kar dobre možnosti, se spomniš KAHLO? No ona predno je izvedla da je noseča je tudi imela dva ogromna herpesa....žnabelj za golaž skuhat ..... kdaj greš spet na test? živa vidim te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 13:56:29
|
|
|
|
jazzz27
|
A je kateri kako informacijo aqua sporočila, kako se drži??? Aqua....mislimo nate!!!!!!!!!!!!!! kje pa je naša Oulacijska pikica??? Danes je pa bolj tiho tu gor
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 14:24:10
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Saj sem vedela... Fragi hvala za objemčke! a so s kakšnim namenom?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 14:30:57
|
|
|
|
jazzz27
|
Fargi, kje se pa ti potepaš? Te ni več dosti videti? Kaj je novega?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 14:41:15
|
|
|
|
Fargesia
|
nič novega...zgubljeno tavam po forumu, ker nikamor ne pašem... danes je 52,dan in moje druge M po abraziji še vedno ni... jem pa od sobote dabroston...sem ga kr sama začela jest, ker če bi na G čakala, bi se v drugo leto vse zavleklo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 14:48:14
|
|
|
|
jazzz27
|
ta dabroston je pa za dobit ? A si prej imela urejene cikle pred abrazijo? Kaj pa G. pravi? A kakšen test si delala? Zakaj pa da nebi nikamor pasala, itak da pašeš k nam! Sem se že spraševala kod tavaš ker te ni nikjer opaziti!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 14:50:35
|
|
|
|
ledenka
|
zgubljeno tavam po forumu, ker nikamor ne pašem... Fargica moja draga, seveda pašeš k nam si borka! Jazzzika moja, jutri pa greš frnikolce gledat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 14:53:49
|
|
|
|
~Biba~
|
fargi...pašeš, pašeš... sem, med borke
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 8.10.2008 14:54:36 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 15:09:47
|
|
|
|
Fargesia
|
iiii, kak ste fajne!!!! ja, sem delal bc mini in CB...ampak je to že pozabljeno. mislim da od enega predizliva pač ne morem bit noseča. MURKICA! Čestitammmmm!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 15:16:16
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mislim da od enega predizliva pač ne morem bit noseča. O ja pa še kako...Marija je bila kr brez izliva
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 15:24:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mislim da od enega predizliva pač ne morem bit noseča. O ja pa še kako...Marija je bila kr brez izliva
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 15:25:12
|
|
|
|
Fargesia
|
ampak jaz nisem Marija...če bi bila krščena, bi pa bila...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 16:55:53
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ampak jaz nisem Marija...če bi bila krščena, bi pa bila... Zakaj nisem Marija?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 17:08:45
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ampak jaz nisem Marija...če bi bila krščena, bi pa bila... Zakaj nisem Marija?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 18:24:32
|
|
|
|
miska73
|
Ja pa kje je naša luna, da bi nas vse poslala lepo seksat in ne fantazirat o brezmadežnih spočetjih.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 8.10.2008 18:26:34 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 18:32:44
|
|
|
|
Fargesia
|
dej nas ti pošlihtej zdele namest Lune!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 18:39:28
|
|
|
|
pikicao.
|
helo, evo zdle prsla do racunalnika,jutr ze kr zacnem delat tko d me zdej po cele dneve skor ne bo doma..sej bom kmal en drug siht dobila,ta je sam tok d nism doma... ne zdrzim kar se pa nase aquce tice je bla pa zjutri se vsa ok in mi je rekla naj vseeeem posljem pozdravcke in objemcke..takoj k bo prsla pa bl k seb vam pa sporocim kako ap kaj je z njo... tko d pupike moje lepo se mejte..jz grem zdej v bano se relaksirat k sm cist zmatrana
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 18:40:33
|
|
|
|
Fargesia
|
aquica, hvala za pozdravčke in objemčke!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 19:00:03
|
|
|
|
miska73
|
Evo, danes 2 v 1:
< Sporočilo je popravil miska73 -- 8.10.2008 19:01:20 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 19:03:25
|
|
|
|
miska73
|
dej nas ti pošlihtej zdele namest Lune! To men ne gre glih zlo dobr od rok. kar se pa nase aquce tice je bla pa zjutri se vsa ok in mi je rekla naj vseeeem posljem pozdravcke in objemcke.. Hvala. Pozdravčke, poljubčke in dobre želje pošiljamo nazaj k akvici.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.10.2008 20:14:41
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua je javila d je prsla k seb in d ze brca ma tako lusno bolnisnisko opravo, tko d je prou sexy in zdej bo spesnila komad za nas bend..k ma cas skratka vse vas lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za objemcke ter vam jih vraca nazaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 7:24:59
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! Jeeeeeeee aqua .....pošiljamo nazaj objemčke!!!! pikicao...bravo za službico.....sedaj pa le glej, da nas ne zanemariš!!! Evo jaz sem že iz LJ natančneje od mojga druzga atita Reškota . Nič špikanje še naprej. V nedeljo naslednji UZ....pravi da jih je kar nekaj..sam so majhni 10mm....in majši. Upam, da sem prav napisala. Lep dan....aja kdo dons kofi kuha. Men se tako zeha da bom računalnik pojedla (pa hujšaj če moreš)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 7:41:30
|
|
|
|
miska73
|
Bom pa jst skuhala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 7:43:04
|
|
|
|
miska73
|
Jazzi, upam da bodo tvoji foliklčki do nedelje lepo rasli. V nedeljo bova pa obe zgodaj vstali in na UZ šibali.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.