Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:42:19
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenka mal za pokušino galerija otroških sob
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:42:36
|
|
|
|
miska73
|
murkica, čakamo biba, ajsi.... nove oblekce, lepe lepe... a menjate za jesensko garderobo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 suzi ATA NA MAMO!!! A vas niso to v šoli učil? a zato nama ne rata?? Ker midva sva vedno prakticirala mamo na ata.. Naslednji mesec rata 100%.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:47:40
|
|
|
|
beyba
|
Ledenka kar lepo študiraj...prej vse naredi,ker potem tako ne bo časa pa energije za poprave....Full uživaš kaj...Jst sem tut velik dobla voziček sem si kupla,ker sem rekla da bo tak kot si ga želim....Pa ravno ugotavljam da mi manjka jo bodiji tka da bo treba v shoping. Sem včeri mojmu rekla da bom mogla it po par bodijev, on pa prav butasto reče -kam--jst pa ko iz topa k mesarju.... Biba ti bi pa poceni kupovala bebije.... veš jih ni naprodaj tko da kar pljunit v roke in veselo na delo....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
a tak recept je, beyba? Na hitro, pa čim bolj potiho, brez škripanja?? Kak voziček si pa kupila? Meni so trenutno najbolj všeč quinny buzz in pa novi peg perego - k ma spredaj dva manjša kolesa.
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 7.10.2008 10:53:17 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:06:10
|
|
|
|
Argojuhica
|
En lep dober dan. Nekoliko sem vas zanemarila ampak imela sem pokvarjen računalnik in mi je vrglo vsa moja gesla in podatke ven. BIBA še vedno te ne poznam, nisem dobila ZS-ja. Drgač sem v redu pregled imam pa naslednjo sredo, ker je bilo še prezgodaj 6t +3 in se je videlo le GV, ki je rahlo utripala. Ne vem kaj naj si mislim, skušam bit pozitivna. Ekstremnih znakov ni.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:29:18
|
|
|
|
sonček33
|
Argožupca - MORAŠ bit pozitivna. Super, da si se ogalsila. jah tale tehnologija včasih zataji. kako počutje?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:33:38
|
|
|
|
ledenka
|
juhica, držim pesti za naslednji teden bodi pozitivna!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:38:10
|
|
|
|
beyba
|
Argojuhica vse je kot mora biti boš vidla....včasih tehniko mal j... +/- 7 dni in na začetku je to skoraj ena šestina tko da nič te skrbet... Kaj zdej murkica kje so lepe novičke....lulanje ponoči je vsekakor dober znak...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:50:19
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsii si ti tud holivudka zvezdica tko k aqua
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:50:43
|
|
|
|
Argojuhica
|
Kako lepo je to slišat. Upam, da smo se res kje ušteli. Malo me muči, ko sem delala zadji UZ pred 4 leti (6t + 1) se je lepo videlo utrip. Sonček počutje? Ne vem, večinoma se počutim, kot da ni nič. Veliko delam, tako, da mi čas hitreje mineva in ne mislim prav veliko. Sicer me pa v službi že sprašujejo, če sem nosača, saj imam takooooo velik trebuh, da krilce komaj in komaj zapnem. Sicer sem imela tudi pri obema prejšnjima takoj trebuh. No, boste rekle, pa joka, da nima nobenih znakov. Bejba in sonček kako daleč sta pa vedve?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:52:38
|
|
|
|
Argojuhica
|
Ledenka nekako bi se morala spravit k majčicam, ampak mislim, da bom še malo počakala, da se ta napetost sprosti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:53:58
|
|
|
|
sonček33
|
Beyba je že mamica, jaz sem nekej na dobri drugi polovici. Jaz mislim, da se niamš kaj sekirat. sigurno bo v naslednje vse bolj vidno. Kilce praviš... znaki so res fajn.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 11:58:33
|
|
|
|
spps
|
a murkica se je že odločla kaj bo?al gre v lab al po CB?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:01:18
|
|
|
|
pikicao.
|
izvolte pupe moje vsem sopek rozic za leeeepppssiiii dan murkica dej povej kaj je zdej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:06:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica Ledenka nekako bi se morala spravit k majčicam, ampak mislim, da bom še malo počakala, da se ta napetost sprosti. počakaj, da ti bo do tega, da se pridružiš! mudi se ti nikamor, je bolj tuga tam. in sej veš - misli pozitivno! že dva dni je lahko tako zgodaj zelo velika razlika!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:14:50
|
|
|
|
~Biba~
|
lep je dan, vse diši že po jeseni A je brala katera knjigo: Bates Vanessa- Noge gor, pa bo! Komaj čakam da jo danes dobim v roke
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 7.10.2008 12:15:35 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:18:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. izvolte pupe moje vsem sopek rozic za leeeepppssiiii dan murkica dej povej kaj je zdej iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:25:49
|
|
|
|
pikicao.
|
spps je luskan a ne :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:27:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. spps je luskan a ne :) aha. nič,moram jaz se spravit za štedilnik,čeprav se mi ne da..... Lepo bodite Murkica,ti pa da ne boš pozabla poročat kaj se dogaja...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:34:02
|
|
|
|
Argojuhica
|
Ups, to samo dokazuje mojo neresnost. Bejba oprosti. Sem pa hitro šla na tvoj profil in videla čudovite slikice. Res imaš lepo punčko. Čestitam. Sonček še polovička. En dva tri pa bo dete tu. Drži se. Murkica, zdaj pa že mene jeziš. Pojdi in poročaj čim prej, radovedna sem. Ledenka, sem opazila ja, da je tuga tam. Bova pa medve več pokramljale:). Sedaj pa grem kuhat. Joj, zopet se je začelo obdobje zanjemarjenosti družine.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:35:34
|
|
|
|
~Biba~
|
pikicaOoooooooooOOOOO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:36:34
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica Sedaj pa grem kuhat. Joj, zopet se je začelo obdobje zanjemarjenosti družine. Dober izgovor: Noseča si
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:39:05
|
|
|
|
pikicao.
|
joj biba to si pa tok leo slikco gor dala tako pozitivnooooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 12:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla babe žabe... Jaz sem testek že kupila... Vedno začnem z BC, tko da zdej me čaka premagovanje potrpežljivosti, da ga le ne bom naredila prezgodaj... Kaj pa Murkica?? A tebe punca nič firbec ne matra?? Kaj čakaš??? Hitro po testek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.