|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:43:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:44:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2402
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
7.10.2008 20:47:41   
TinaV*
ja prav pridne smo...petra tudi jaz morem se kaj v knjigo napisat,kupla sem jo ampak je se prazna user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.10.2008 20:48:12   
ada2
jaz pa s svojo sestro nimam problemov, ona ima 2 otroka, stara 13 in 11 let, moja Nuša je stara 9, ti trije so praktično skupaj gor rasli. med nosečnostjo z Nušo se je sestra skoz zanimala za mene, res, da mi ni mogla toliko čuvat Nuše, kot sem jaz njej njena dva, ampak to je razumljivo. potem pri Adamu je bilo isto, pa zdaj se tudi veseli, da bo spet tetauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:48:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:49:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2406
7.10.2008 20:49:41   
TinaV*
petra jaz bom vprasala jutri za te vlzke v lekarni.....
zaj se pa grem tusirat pa pocasi v postlo,kriz me boli ko satan...pa moj revez tam sam lezi na kavcu pa caka da se bom navolila pisati....user posted image user posted image user posted image  zjutraj pa spet odide tak hitro pa grem danes malo hitreje da ga pocartam,koncno je boljsi,ga je prehlad ze skoraj minil...
se cujemo jutri ...lepo cvekajte se naprej....
nocka vsem

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:50:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
7.10.2008 20:51:43   
petra *k
saj drugače jaz sploh in niti približno nimam problemov s sestro, ampak zgleda, da ji je to res občutljiva tema,no. pa saj bo boljše.

jutri ne sme biti dež, ker majo eni družinski kolegi od mojega trgatev in si je zato vzel dopust, jaz pa sem že trdno prepričana da nem rabla kuhat, tak da prosim, ne zvati deža. al pa naj ena reče svojemu, da jo za par min zamenja tu gor, pravijo da že en moški lahko dež prežene. vsaj za par min...user posted image user posted image  bi mojega poslala samo  je še v službi

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2409
7.10.2008 20:53:03   
petra *k
bodoča mami, te pa lepo prosim, no če se boš spomnila, vprašaj. pa sladke sanje vam želim!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
7.10.2008 20:53:40   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

JA ada to je res lepo kajne. Vsaj eni imamo srečo. 

jauser posted image

pa še to moram izpostavit, da moja sestra ni nikoli rekla, da sta njena otroka kaj boljša od mojih, poznam pa ene par ljudi, ki sploh nimajo časa opazit kake druge otroke kot samo svoje kujejo v zvezde.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2411
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:53:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
7.10.2008 20:54:37   
petra *k
resnično smo pridne gnes in nasploh zadnje cajte, včasih sem čakala in čakala, če bo kaj za čitanje, zadnje čase pa smo res čvekaste.
jutri jaz nem mela nekaj cajta čvekati, no če pa se misli to kosilo po trgatvi zavleči, bom pa tak predčasno pobegnila domov,še posebno če bo mrzlo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
7.10.2008 20:55:00   
ada2
petra jaz bom vprasala jutri za te vlzke v lekarni.....

kaj je že bilo vprašanje o teh vložkih?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:56:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2415
7.10.2008 20:57:51   
ada2

Tudi moj je še v službiuser posted image

torej samo moj preostaneuser posted image user posted image user posted image
eh, naj bo rajši dež, ker če ga jjaz zaj sem kličem potem mene več ne bo nazajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:57:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2417
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:58:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2418
7.10.2008 20:58:41   
ada2

No vidiš tudi med nama oz. midve svojih otrok ne kujeva v zvezde. Ampak tudi otroke poskušava že sedaj navajat, da smo vsi skupaj kot ena družina, ne pa dve. Saj je isti dedei, ista babi. In zakaj bi bil kateri boljši? Eden bo mogoče pri eni stvari, drugi pri drugi. 

user posted image user posted image user posted image isto razmišljam jaz

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2419
7.10.2008 20:59:54   
petra *k
ada, gre se za vložke,ki se baje obarvajo, če odteka plodovna voda. zaj nevem, kolko si nas v zadnjem času v celoti brala, to je za to, ker sem jaz pošteno zgubla v obseg trebuha in tudi kile so šle dol. pa me je G vprašal, če mi slučajno odteka plodovna voda. sem rekla da verjetno ne, saj pa to ni samo na školjki. eni pravijo, da lahko teče samo po kapljicah, zaj pa jaz včasih kapljice preštimam, ampak bolj slabo, ker morem vedno meti dnevni vložek zaradi belega toka. pa mi je tatly povedala za te vložke, ki je čitala na enem forumu, pa sem rekla, da si jih mogoče bi nabavla, da bi bla ziher, da ni to plodovna voda. te pa je bodoča mami rekla, da gre jutri v lekarno in da bo vprašala, če se dajo res dobiti

Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:00:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
7.10.2008 21:00:49   
petra *k
joj lubi bog kak jaz zabluzim, na dugo pa široko!!!user posted image user posted image  upam da razmite kaj pišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
7.10.2008 21:02:10   
petra *k
tatly je tudi gor?? pa meta pa trezika?? ja kaj pa nič ne upate pisati?? saj lahko čist spremenite temo, samo povejte nekajuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:03:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
7.10.2008 21:04:44   
meta21

Trezika in meta, kaj ne prideta do besede?

ne, do zadnje strani. Vsakič ko eno preberem, ve eno zraven naklofateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ime
daisy87

Katero ime za deklico bi vi izbrali?

Mia (25%)

Ema (42%)

Tereza (6%)

Kaja (27%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!