|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
5.10.2008 20:06:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

ok pol se dobimo pred sparom ob 11h? Nina a  poveš ime kavarne če slučajno zamudim kako minutko? a je to tam kjer spredaj velik trg in ima eno steno v steklu?

Ja ob enajstih pred sparom. Če boš pa mal zamudila pa najbolj da pred sparom parkiraš,ker drugje je za plačat. Razen če boš peš. To je tm zravn zadruge,pa trgovina Kim pa Tuš je še tm. A boš znala pridt?
No a bo še katera pršlauser posted image

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
5.10.2008 20:09:16   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ojla!

Danes je tak čudovit sončen dan, še posebej zaradi tega, ker

STA GALU POKUKALA DVA ZOBEKA VEN, OBA NA SPODNJI DLESNI
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jej smo happy!

Uf to pa je novica bravvvvooooooo user posted image user posted image user posted image .

Kaj je zdej babe, a pol velja za jutri ob 11 h pred sparom v Kamniku?

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

edinaos, Varji še ni uspel obrat iz hrbta na trebuh ali obratno...bomo kregane pri P tako, kot sem bila za prva dva otroka 

Zgleda da so naše babnice bolj lene sorte, naši tut ne uspe, sicer neki ustvarja se obrne na bok in tukaj se konča . Če ji pa dam igračo v rokico da jo prime in da jo mal spodbudim pa igračo izpusti . Hrbet je zakon.

IZVIRNO SPOROČILO: mya26

ok pol se dobimo pred sparom ob 11h? Nina a  poveš ime kavarne če slučajno zamudim kako minutko? a je to tam kjer spredaj velik trg in ima eno steno v steklu?

Aha ok pol velja.

Nina7 a bi mi poslala tvoj GSM na Zs pa da  te jutri pokličem ko bom tam če te ne bom vidla, mislim da te poznam iz čveka v Logatcu (s slikic user posted image ).

Mi smo pa bili pr tašči in je bilo spet user posted image user posted image user posted image . Najbolj pa joka ko jo dedi vzame in je kr malo užaljen k noče bit pri njemu, pol pa reče da je razvajena in ne vem še kaj user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
5.10.2008 20:23:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Zgleda da so naše babnice bolj lene sorte, naši tut ne uspe, sicer neki ustvarja se obrne na bok in tukaj se konča . Če ji pa dam igračo v rokico da jo prime in da jo mal spodbudim pa igračo izpusti . Hrbet je zakon.

user posted image user posted image  verjetn da res ja. Naši je tud hrbet zakonuser posted image .

Sm ti poslala zs.

Mi smo pa kostanj pekli popoldne, je blo prov fajn, sam veter nam je nagajal, je ful pihal.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
5.10.2008 20:30:41   
barbaw
Naše dojenčice so prave frklje. Nobena ne bi niti mignila. user posted image  Naša se z veseljem obrne s trebuha na hrbet, obratno pa ji ne gre. Se pa zelo rada igra, pa žogico, ki zvončklja ima rada in se tudi kotali z boka na bok za njo, ko ji pobegne. Pa pogruntala je, da se lahko tako dolgo z nogami odriva pa nekaj na bok rine, da se zasuka okrog svoje osi. Prav hecno je, ko ima potem noge tam kjer je imela prej glavo. Pa spet ulovi žogico.

user posted image user posted image user posted image  Galu za zobke. Je tole hitro porihtal, ta prav dec, vse takoj, da se potem ni treba matrat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
5.10.2008 20:31:50   
aurora28
Jana ja seveda, ni bilo nobenih znakov, če sem pa gledala sam zgornjo dlesen, se vidi, da je moj prvi otrok in nisem vedela, da ponavadi prvi pokukajo ven prvi sekalci na spodnji dlesni in tako sem gledala samo zgornjo user posted image user posted image . Danes ko pa sem ga previjala in je odpiral usta pa sem za štos malo bolj pogledala noter še na spodnjo in videla dva zobeka, ki sta predrla spodnjo dlesen. user posted image

Kako pa potem umivamo zobeke ko čist zrastejo, a s ščetkop ali s tisto ˝stvarco˝za na prst?

A si že dala gor sliko obleke, ker me ful zanima kakšna je?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
5.10.2008 20:33:24   
Anitka
Dober večer!

Uf bom imela dela, če bom želela vse pokomentirat in prebratuser posted image user posted image

Pa najprej nekaj z moje strani - spanje in zbujanje ponoči je še kar enakouser posted image user posted image Prva runda je še tri urce, nato pa na dve uri ali še malce manj. Upam, da se bo ta faza kmalu končala, sicer bom res shirala od utrujenosti.

Imam pa sedaj še malce časa, ker naš Gal še kar panča in me prav zanima kdaj bo potem zaspal zares. Čaka nas še namreč kopanje, papanje in zgleda da tudi še runda igranja.user posted image user posted image

Estrella in ostale, a veste, da sem vam kar malce favš, ko tako pridno spite.user posted image user posted image Mi verjetno še en čas ne bomo prespali noči.

Aurora in Gal user posted image user posted image user posted image za zobke. In uauuu, kar dva na en mah.

Eh Tally ne se sekirat. Tudi naš včasih pri kom zajoka. Glede komentarjev o razvajenosti jih pa kar presliši ali pa kakšno konkretno reci. Mater user posted image ,i gredo na živce takšne in drugačne pripombe o razvajanju!!!

Bobika sem pogledala slikce od krsta.user posted image user posted image user posted image Lepe. Pa torta je tudi lepo izgledala.

Ste debatirale tudi o obračanju hroščekov. Jaz opažam, da Galu dosti bolj ležijo obrati v levo stran kot v desno. A vašim tudi bolj paše en stran bolj kot druga?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
5.10.2008 20:44:31   
aurora28
Ste debatirale tudi o obračanju hroščekov. Jaz opažam, da Galu dosti bolj ležijo obrati v levo stran kot v desno. A vašim tudi bolj paše en stran bolj kot druga?

Galu v bistvu na obeh straneh zelo paše, ker se suče kot vrtavka user posted image user posted image , zdaj se že obrača iz hrbta na trebuh in nazaj user posted image , malce ga še roka heca in jo ne zna upognati pri obratu na trebuh, ampak se tak zvije, da mu rata in že je na trbtu.

Drugače pa glede spanja, veš Anitka je moj Gal isti, najprej spi 3 ure, potem pa na 2 in proti jutru na uro in pol. Se tolažim, da bo enkrat bolje, vsaj tak mi je Jana rekla user posted image user posted image . Čeprav mislim, da sta najina Gala fenomena v zbujanju ponoči. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
5.10.2008 20:46:47   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Eh Tally ne se sekirat. Tudi naš včasih pri kom zajoka. Glede komentarjev o razvajenosti jih pa kar presliši ali pa kakšno konkretno reci. Mater user posted image ,i gredo na živce takšne in drugačne pripombe o razvajanju!!!

Ste debatirale tudi o obračanju hroščekov. Jaz opažam, da Galu dosti bolj ležijo obrati v levo stran kot v desno. A vašim tudi bolj paše en stran bolj kot druga?user posted image

Mah sej jih preslišim oz. ne pustim da mi pridejo do živega.

Pri nas pa je v igri bolj desna stran, vedno ko se poskusi obrnt gre v desno. Pa tudi sicer je Emilijini ljubša desna stran že od rojstva. V levo gre redkokdaj. Upam da s tem ni nič narobe, ko pa kravce pase pa lepo premika glavico v obe strani.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
5.10.2008 20:55:54   
eole
Dober  večer..

joj, kar zobke že imateuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa najprej nekaj z moje strani - spanje in zbujanje ponoči je še kar enakouser posted image user posted image Prva runda je še tri urce, nato pa na dve uri ali še malce manj. Upam, da se bo ta faza kmalu končala, sicer bom res shirala od utrujenosti.

tudi jaz bom kar umrla, če se ne bo kmalu končalo user posted image user posted image  je pa ista situacija kot pri vas..

naša žabi se pa sploh še ne obrača... sicer je med mlajšimimi, ampak user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.10.2008 21:11:26   
aurora28
Eole ne bodi žalostna, sej se bo tvoja tudi kmalu obračala. Veš jaz sem tudi govorila za Gala, da se ne obrača še na trebuh in me je nekega dne kar presenetil, ko je pristal na trebuhu in glede zobk tudi, še predvčerajšnjim sem govorila, da ni nobenih znakov, danes pa vidim, da sta kar dva pokukala ven. user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.10.2008 21:24:49   
eole
saj vem, da bo vse ob svojem časuuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.10.2008 21:30:01   
CatJa
Ooo, bravo Gal za zobke! user posted image  Pravi junak, takole brez vseh težav.

Sem jaz že tud danes mislila, da mogoče pa Marku zobki nagajajo, ma je že cel vikend tako tečen, da je za znoret. Se nekak ne zna umirit pa zaspat, dopoldne je spal eno uro in potem ob petih ene pol urce pa konc. Potem pa eno samo kričanje, pa ne pomaga nič, ne ziza, ne zibanje, niiič. Pol se je še ati nekaj matral z njim, potem me je pa razkurlo in sem mu šla pripravit flaško (pa čeprav sem ga predtem želela podojit, pa je zavračal). In glej ga hudiča, je zeksal in zaspal kot ubit user posted image  Ni mi jasno, zakaj se noče dojit. Je pa res, da te dni pričakujem 2. menstruacijo (če bo točna) in lahk, da ga res to odvrača user posted image  Ne vem, nisem dost pametna. 

Aurora, za naslednje tri dni je lepa vremenska napoved, pa me zanima, če si za kak giro?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.10.2008 21:35:08   
CatJa

Ste zgrešile včeraj:

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Jaz sem pa mal s frišno nosečko poklepetala (svakinjo) - mi je po svoji mami poslala eno zanimivo zadevco, pa me zanima, če jo katera pozna:
http://www.munchkin.com/products/detail.html?section=prodCategories&ID=10019&pID=37

Sem si hotela za nocoj pripravit mal bolj "zdrav" prigrizek - kokice user posted image , pa sem sam brezveze celo hišo zasmradila. Se mi je zdaj že drugič zgodilo od te iste firme, da se hudič ni hotel razpočit, sam žgalo se je vse skupaj user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.10.2008 21:42:10   
katy82
Čer mačkice sem bla bolj lena za javljanje pa še mal me matra tale hujšanje,pa še ful močno menzo mam tko da sem obupna za prenašat in tud volje nisem mela za pisat.Mi zdle že dva dni tako teče da mam po dva vložka naenkrat pa mi v pol ure premoči,saj G me je opozorila,da bo lahko tko po teh tabletih sam tazga rukerja pa vseen nisem pričakovala.user posted image Sem gotova k cunja,dober da je bil lubek doma,da mi je pomagal pr tamali.

Gal ma pa kr dva zobka ja to pa je res en ornk dečkouser posted image

Babnce uživajte jutr na čveku

Drugo se pa sploh ne spomnem komentirat,grem počas v mižale

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.10.2008 21:50:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana ja seveda, ni bilo nobenih znakov, če sem pa gledala sam zgornjo dlesen, se vidi, da je moj prvi otrok in nisem vedela, da ponavadi prvi pokukajo ven prvi sekalci na spodnji dlesni in tako sem gledala samo zgornjo user posted image user posted image . Danes ko pa sem ga previjala in je odpiral usta pa sem za štos malo bolj pogledala noter še na spodnjo in videla dva zobeka, ki sta predrla spodnjo dlesen. user posted image

Kako pa potem umivamo zobeke ko čist zrastejo, a s ščetkop ali s tisto ˝stvarco˝za na prst?

A si že dala gor sliko obleke, ker me ful zanima kakšna je?

ne še, sem rekla da bom po fešti, razen če bi se prej slikala, sam ne bo fizure, make up-a. itduser posted image

catja men se po 2 mescih spet neki paca, sam Nejc HB ziza ko nor.Ga pa tud neki serje zadnje dva dni, sploh več noče sam zaspat, tak da ga nosiva na rokah pokonci in pol zaspi. Ne vem kaj ga daje.

obračanje: naš se tak obrača, da ga včasih komaj ulovim na previjalni. Zdej rit dviguje gor, pa se pol prekotali, bom mogla počas postlo nižje spustit, ker drugač se bo dvignu na ograjco in se zvrnu ven.

aurora in anitka, pa tud eole jst še vedno verjamem, da bo tud pri vas boljše sčasoma.

kostanj: jst bi tud, pa baje ne smem preveč, da pol user posted image  ne zvija, itak že ne kaka 4 dni (kar je pri nas nekaj novega).user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.10.2008 21:57:24   
špelin@
Dober večer, čveke user posted image

Bom kar hitra, ker sem čisto user posted image  Brala bom jutri, čeprav ne vem, kako bom uspela predelati vse - verjetno bolj površno, ker ste naklofale dosti materiala user posted image

Mi smo šli v soboto k tašči, tast je praznoval RD - pa mi je bilo potem strašno žal, da smo rinili tja. Razlogov je več, najpomembnejši je ta, da je Gregor, ki je bil že boljši, tisto popoldne spet začel hudo kašljat in je z njim spet slabše user posted image  Več pa mogoče napišem jutri. No, sem pa v soboto dopoldan postavila rekord, ker sem v Müllerju mimogrede nakupila mesečno "fasngo" (plenice, mleko in še kaj za Gregija, hrano za psa in čistila) v 13-ih minutah user posted image

Vsem user posted image , ki so v zadnjih dneh praznovali "obmesečnice", čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image

Aja, katy82, sem ravno videla, da tudi tebe zaliva M user posted image  Sva že dve... user posted image

Jutri pa fino klepetajte, mene žal user posted image  spet ne bo, ker z malim trenutno ne upam več nikamor, jutri ima kontrolo pri P in bomo videli, če je vsaj antibiotik prijel in so pljuča boljša user posted image user posted image user posted image  Pa kaj pomislite name, jaz bom radovedno pričakovala poročilo s srečanja!!!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.10.2008 21:59:35 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
5.10.2008 22:06:29   
bobika
estrella: ja še vedno se kar borimo z ml. Danes je zgledalo bolje, a zvečer seštejem in je ponovno samo 240ml. Pred spanjem je pa spil 190. Kaj je možno, da je moje mleko toliko bolj nasitno, da dalj zdrži s tako majhno količino. Ker redi se pa kar fajn.
Hvala za kompliment slikic.
Sestrična je 2 meseca mlajša. Sem full vesela, da sta mala2 tako blizo skupaj. To bo še zabavno,ko bosta malo večja user posted image
Ja torta je pa bila tudi full dobra - višnjeva - njami user posted image

Anitka: tudi tebi hvala za kompliment.

Obračanje: naš se je včeraj prvič obrnil iz trebuščka na hrbet. Kontra pa mu še ni uspelo. Glede na to, da je tako živahen se mi zdi kar čudno, da ne obvlada te vrline.
Me pa zanima, če se kateri od vaših že sam vsede? Anže se poskuša sam dvigniti in se pri tem tako muči. Kakor ima malo dvignjeno površino se že dvigne in potem pade na stran, saj še ni zmožen ravno sam sedeti.

Lepo spite

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.10.2008 22:12:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aurora in anitka, pa tud eole jst še vedno verjamem, da bo tud pri vas boljše sčasoma.

kostanj: jst bi tud, pa baje ne smem preveč, da pol user posted image  ne zvija, itak že ne kaka 4 dni (kar je pri nas nekaj novega).user posted image

Ej Jana iz tvojih ust v božja ušesa. Upam, da bodo naši lumpeki kmalu začeli nehati s štrajkom ponoči, da mamic ne bo pobralo.

Mi smo včeraj tudi pekli kostanje pa jih nisem upala jesti, ker bi Gala 100% zvijalo.

Aurora mi se pa moramo obvezno srečati z našima fenomenoma. user posted image user posted image

Imam pa nove slikce pod tickerjemuser posted image user posted image

Lahko noč

< Sporočilo je popravil Anitka -- 5.10.2008 22:24:20 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
6.10.2008 7:44:15   
Estrella*
Jutro!

Sem se komaj do računalnika privlekla. Že včeraj zjutraj me je zagrabil išias in sem kot robot. Sedet , stat mi ne paše, ležat pa še manjuser posted image Očitno bo to prvi čvek oz. drugi ko bo minil brez meneuser posted image . Upam, da me bo ta user posted image kmalu spustil iz svojih krempljev in ne bo potrebno na ortopetsko kliniko.

anitka, eole: res sta dobre, da se še držite med živimiuser posted image Sicer ne vem kako to zgleda, kar ve preživljate, pa vseeno obema en velik user posted image Enkrat bo bolje, mogoče že zeloo  kmalu.

Naša user posted image se je preselila v kletne prostore in ji očitno zelo ustrezajo. Ko sem šla prej dol, me sploh porajtala ni in je tako glasno smrćalauser posted image Čisto nič ženstvenouser posted image

bobika: a si ti l.72?? Naša je včeraj 4x zizalauser posted image  in 2x po 130ml spila mojega mleka+ bananino kašico+ 90ml riževe kaše.Sem bila zelo zadovoljna z izkupičkom, ker ponoči ne je.  Kako pa spi Anže? Drugače je super, da ima sestrično isti letnik. Naš Andraž ima bratranca, ki je 2m starejši in je sedaj še sosed po ta novem in sošolec. Super družbauser posted image

obračanje: naši se uspe sem ter tja iz hrbta na trebuh zakotalit, nazaj pa ne gre, kar puza po tleh in ne probava nazajuser posted image Hoče lazit, pa ne ve kako. Rit dviguje, glavo pa dol, namesto goruser posted image

anitka: naša je tud mahnjenana levouser posted image Na desno se zelo redko spravi in včeraj sem ji dala ropotuljco v desno roko, pa je nekaj časa mahala in čez čas se obrnem in je bila v levi rokiuser posted image

catJa: Naša se je puntala pri 1M in sedaj pri 4M in ni hotla zizat. Samo s to razliko, da naša večinoma tud po flaši noče spituser posted image Lahko, da so krivi tvoji hormoni , lahko pa da je samo trenutna hiba, ki ga bo minila. Pri nas se to dogaja že cele 4.5m, če te kaj tolaži in smo nekako preživeli. Drugače te pa še predobro razumem kako se počutiš, ko noče zizat pri tebi.

špelin@: uff 13min, si se pa prelevila v spidi gonzalesauser posted image Sem te že proglasila za pogrešano, ker mi je iz glave ušlo, kam si se namenila. Gregiju pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pozdravi.Dobro opravi te pri P!!Mi ga imamo ju3user posted image

aurora: Gal pa kar 2 zobekauser posted image Ja načeloma pridejo prvi ta spodnji, vendar pa se zgodi lahko tudi obratno.Naš sine ni nikoli imel nobenih problemov pri izraščanju zob, tudi pri kočnikih ne. Recimo, da tudi Gal sledi njegovi potiuser posted image

Vćeraj sem za nameček dobila še obiske; kolegica s 4l punco in oba sosedova ; si poredstavljate kakšna je bila no je še hišauser posted image user posted image user posted image Jaz pa ne morem pospravljat. Pekli so kostanj in jaz sem se ga napapcala in mali ni bilo nič. No, saj ji nikoli ni nič bilo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
6.10.2008 8:29:53   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI?? user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 22.09.08: 6920g, 63,2cm, xxcm (3890g, 12,2cm, xxcm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 17.09.08: 7200g, 68,5 cm, 43cm (3930g, 19,5cm, 9cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 26.09.08: 7250g, 66 cm, 41 cm (3670g, 13cm, 8cm)

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 29.09.08: 7100 g,67 cm, xxcm  (3400g, 13cm, xxcm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 22.09.08: 7090g, 68cm, 41,5 cm ( 3700g, 16 cm, 5,5 cm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 01.10.08: 7630g, 66,5, xxcm (4160g, 14,5cm, xxcm)
- 12.11.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 18.09.08: 7070g, 67cm, xxcm (3450g, 17cm, xxcm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 23.09.08: 7390g, 70cm, 43 cm (3880g,
18,5 cm, 9cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 11.09.08: 6020g, 63 cm, xx cm  ( 2480g, 13cm, xxcm)
- 30.9.08:

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.08: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (1140g, 3cm, 2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.08:6200g, 64cm, 42cm(2330g, 11cm, 6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 15.09.08: 6640g, 63,5cm, xxcm (3230g, 13,5cm, 7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 11.09.08: 7530g, 64cm, xxcm (4010g, 14cm, xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.08:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 25.09.08: 7900 g, 65,5 cm, xx cm (4270 g, 13,5 cm, XXcm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 17.09.08: 7460 g, 65,5 cm (4010 g, 11,5 cm, xx cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 09.09.08: 7400g, 70cm, 43cm(4140g, 20cm, 8cm)  2.user posted image

18. kanka (Gaja, 10.05.2008)
- 2.pregled: 6010g, 60cm, xxcm (2810g, 10cm, xxcm)

19. Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.08.08: 71070g, 62cm, 42cm ( 3570g, 11cm, 9cm)

20. kasso (Varja, 11.05.2008)  
- 28.08.08: 5590g, 61,5cm, (2510 g, 12,5 cm,6 cm)

21. Pepita (???, 12.05.2008) 
- 13.08.08: 7350g, 64cm, xx cm (3510g, 11,5cm, 4cm)

22. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (390g, 2cm, xx cm)

23. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 30.09.08: 6860g, 65cm, xx cm (3750g, 13,5cm, xx cm)

24. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 04.09.08: 6650g, 65cm, 41cm (3530g, 13cm, 6cm)

25. Katina (Inti, 14.05.2008)
-  05.09.08: 6990g, 63cm, 42cm (3120g, 10cm, 6cm) 

26. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 02.09.08: 6500g, 63cm, 40cm (3490 g, 10 cm, 7 cm)
- 08.10.08:

27. suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 02.10.08: 6800g, 65,5cm, xxcm (2850g, 11,5cm, xxcm)

28. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.08: 5200g, 58cm, xxcm (1780g, 7cm, xxcm)

29. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.08
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (1040g, 2cm, 4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (905g, 3,1cm,4cm)
- 18.08.08:

30. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.08: 4000g, xxcm, xxcm (1680g,xxcm, xxcm)

3. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 21.08.08: 7460 g, 65 cm, xx cm (3590 g, 11 cm,xx cm)

32. tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 02.09.08: 6530g, 62cm, 40cm (2980g, 10cm, 5cm) 1.user posted image

33. **** (Omar, 19.05.2008)
- 17.09.08.08:7100g, 66cm, xxcm (3260g, 14,5 cm,xx cm)

34. SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.09.08: 5335g, 60cm, 40cm (1855g, 7cm,6cm)

35. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 02.10.08:5960g,61cm,41cm (3370g, 14,5cm, xxcm) 

36. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 17.09.08: 6990g, 64cm, xxcm (3200, 13cm, xxcm) 

37. Estrella (Alja, 23.05.2008) 
- 29.8.08: 5900g, 62,5cm, 40,3cm( 2400g, 9,5cm, 6,3cm)
- 07.10.08:
38. darmar (Zala, 24.05.2008)
- xx.xx.08: 63800g, 60cm, 41cm (2800g, 9cm, 5cm)
- 24.10.08:

39. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 23.09.08:7100g, 65cm, 42,5cm (3720g, 14cm, 5,5cm) 
- 14.10.08:

40. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 25.09.08:6640g, 63cm, xxcm (3240g, 12cm, xxcm)

41. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
- 26.8.08: 6110g, 61,7cm, 40,5cm (2440g, 9,7cm, 5,5cm)
-07.10.08:

42. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.08: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (1695 g, 5.5 cm, 3 cm)
- 10.09.08:

43. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 23.09.08: 7800g, 66cm, 41cm (4050g, 13cm, 6cm)

44. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
-08.09.08:6560g, 64cm, 40,5cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

45. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 29.8.08:6670g, 65cm, xxcm (3070g, 14cm, xxcm)

46. eole (Julija, 29.05.2008)
- 01.09.08: 6300g, 63cm, xxcm (2750g, 11cm, xxcm)

47. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.08: 5005g, 56cm, xxcm
(1535g, 4cm, xxcm)

48. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
- 10.09.08:5500g, 60cm, 39,5cm (2640g, 11cm, 6cm)

27user posted image  : 22user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
6.10.2008 9:15:15   
bobika
Dobro jutro.

Za mene ni ravno najbolj dobro. Mali mi kašlja ko nor. Sem mislila, da bo samo prehlad, pa je začel včeraj full kašljat. Komaj spi revček. Ponovno so v delu vse pumpice za čiščenje noska, inhalator, fiziološka,... To mi je že nekako rutina, saj se že od drugega meseca tamale borimo s kašljem. Ima namreč full pogosto bronhitise in vsak njen prehlad preide do pumpic. Sedaj je sicer zadnja dva prehlada odnesla brez a ta angina, ki jo je imela prejšnji teden je s seboj prinesla tudi kašelji in je spet na pumpicah. Verjetno je Anže od njej dobil kašelj. Ne vem, a bo spet celo zimo tako ali kaj? Do sedaj sem samo z Manco imela te težave sedaj se bodo pa očitno podvojile. Kar groza me je.
Je še slučajno kakšna stvar, ki bi pomagala proti kašlju pri dojenčkih?
Jutri pa grema k pediatrinji. Danes ne dela in mi ni za k drugim hoditi, razen, če bo huje, te pa takoj spokama.

Esterlla: nisem l 72, sem 81user posted image . Po čem si pa sklepala, da bi bila l 72?
Fajn, da je takšna družba. Mi smo tudi kar blizu doma.
Anže je parkrat prespal noč, zadnje dneve, pa je še ponoči 2x jedel. Nocoj pa samo ob 12 in spal do jutra. Zjutraj pa je pojedel spet samo 60ml. Mu vsako uro nekaj tiščim in nabirama ml. Včeraj sma jih zbrala le 570user posted image .
Ko boš popravlala seznam, lahko pri Anžetu popraviš mere za 4mesece. 2.10 so bil: 6630g in 64cm.

grem na zajterk, dokler še spi,čeprav se full premetava in kašlja, tako da ne vem kako bo ...

< Sporočilo je popravil bobika -- 6.10.2008 9:23:51 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
6.10.2008 9:19:13   
hijenca
Dobro jutro!

Da ne boste rekle, da sem prava zaspanka, pa se danes javim malo prej. Je imel Vidko parado zjutraj ob 7. uri in je ob 8. komaj nazaj zaspal, mama je pa hitro po tistem vstala, da enkrat v miru in še toplo kavico spijem.

špelin bogi Gregor, upam, da se čimprej pozdravi. user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Čvekice, ve lepo čvekajte danes, potem pa je že čas, da bi malo obiskale Štajerski konec, da še medve z Anitko pridema v poštev.

Tu pri nas termometer zunaj kaže 9 stopinj, ampak meni se zdi mrzlo kot vrag. Moram hitro v hiši sušilec pripravit in vžgat, da bomo zakurili malo kasneje. Drugače bomo tenko piskali letos, ker bo preveč kurjave šlo. Moj user posted image  je reko, da se bomo drugo leto ob takem času selili, torej še eno leto bomo mogli pregurat na 33 kvadratih, potem pa bo placa za veselice. Moja naloga do petka je narisat kuhinjo, da bomo začeli vlečt kable za elektriko. Če ima katera kak programček, kjer lahko sam rišeš in sestavljaš kuhinje, zeloooo dobrodošlo.

Zdaj pa grem malo brat za nazaj. Danes imamo za kosilo pohane marele, ki sma jih včeraj z Vidkom nabrala, že komaj čakam. Bom raje cel dan tešča, kot pa da bi zamudila mojo priljubljeno jed.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.10.2008 9:24:51   
kasso
Estrellauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej minejo bolečine in počivaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.10.2008 9:32:35   
tana7
dobro jutro
samo toliko se oglašam, da še jaz malo pojamram okoli noči

Brina se od prihoda iz porodnišnice zbudi 1x na noč za papanje (med 3.00 in 4.00)
danes pa ob 00.15, ob 2.50 in 5. 35 - vsakič eno snedla
ob 7.00 se je spet zbudila, pa jo je moj kar odnesel v dnevno in je jedla šele ob 8.30

upam, da je bilo to 1. in zadnjič!user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.10.2008 9:41:24   
aurora28
Dobro jutro!

Catja se lahko zmeniva za giro in ti prinesem kozarčke. Za ta patent pa še nisem slišala, ampak zgleda zanimivo. A to daš hrano v vrečko in otrok skozi vrečko cuza user posted image

Naša noč je bila ista, prebujanje, prebujanje in še enkrat prebujanje user posted image

Zdaj pa grem na sprehod, pa položnice plačat, pa po hrano, se mi zdi, da sem prejšnji teden ful stvari nakupila, ampak vse tako hitro gre, cene pa kar rastejo, joj kako je vse drago user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?