|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.10.2008 21:08:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

O dons je pa zatišje tukaj. Kje pa ste vse? Pri nas Gaja že spi, jest pa hop na rruser posted image . Sm ji dala dons spet kašico in full hit zmaže. Pa ona bi kr še, če ji dam pa sam mlek pa poje okol 130 pol pa začne jezik vn tišat. Zgleda da ji je ful dobra.
Ji je pa dons moja mami kupila bundico,pa ene žametne hlače. Zdej mamo pa res že vse za zimouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Samo na hitrco vas pozdravim kaj več kasneje.

Nina7 jaz sem za kavico lahko tudi  v ponedeljek, v torek bi mi pa še bolj odgovarjalo. A se boste za uro zmenile?

Kje pa? Mogoče pridem

Kot je že Tally napisala, v Kamniku . Kej več se pa še nismo zmenile. Upam, da nas bo čimveč.

Nina: naša pa sploh ne zagrabi flsše in jo ven z jezikom tišči že na začetkuuser posted image Pol ji dam pa kaj na žlico, pa je kot ji ne bi dal že cel dan nič za pod zob.Dans mi je uspel, da se je celo 3x dojila, smrklja salamenska.Že sedaj izbira kaj bo in česa ne!!!
Kakšno kašico ji daješ?????Jaz sem dans kupila v dm neko kašo, da vidim kako bo šla.

user posted image user posted image user posted image  za nakup! A je roza barve??user posted image Jaz mam tolk cunj doma, pa me še vedno srbi, da bi ji kaj kupilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
4.10.2008 21:19:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: eole

user posted image  kako jih uspavate čez dan? ob točno določeni uri? kje spijo čez dan?

Moja spi še 5-krat dnevno. user posted image  Spat pa jo dam vedno v posteljico ali pa na sedežno pri babi. Prej pa je spala v vozičku, zdaj pa nismo več veliko zunaj, ker ji takoj začne teči iz nosa in izkoristimo kar posteljico. Zdaj jo uspavam na rokah ampak samo čez dan. user posted image  Zvečer pa tudi lučka ne pali več. Se je danes ful teme ustrašila in tako milo jokala. user posted image  Sem razmišljala, da jo bom počasi navadila na kakšno drugo obliko uspavanja, recimo zraven se vležt ali kaj podobnega. Edino kaj imam zdaj srečo pa je prvič nisem imela je to, da se mi ne zbudi, če jo odložim tako kot se je škrat zbujal. Tako da jo malo uspavam in ne rabi spat trdno, jo odložim in lepo spi.
Glede dude pa je boljše, da ji je ne daješ. Moj škrat je tudi ni imel pa je zaspal ob petju pesmic.

Kasso user posted image user posted image user posted image  da se čimprej spočiješ in pozdraviš.

tilči user posted image user posted image  za zobke

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
4.10.2008 21:19:35   
Anonimen
Estrella Alja hoče bit kot veliki, zato noče flaše pa joške, sam žlicouser posted image . Je pa ena zbirčna metkauser posted image .

Ja kaj misliš kake barve???? Itak, da roza, druge skor ne poznamouser posted image . Sej zato jest raj ne hodm po trgovinah k bi sigurn kej kupila,čeprov ne rabm. Pol bi bil pa še večji minususer posted image .  No sej pol ji pa babice skoz neki kupujejo user posted image .

Od milupe mam kašico. Ma nism mogla verjet kok jo je hitr zmazala. No sej pol k je pojedla sm ji pa še za foro mal po žlički dala, pa je kr jedla, pa ona bi kr še.
A boš pršla u Kamnik na kafe?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
4.10.2008 21:37:01   
Estrella*
Nina: v torek ne bom mogla, ker imam govorilne za našga velikegauser posted image . Če se boste dobile v ponedeljek, pa bi verjetno lahko vletela, seveda, če ga Alja ne bo kaj biksalauser posted image

A glede roza barve, če misliš še enega naštimat, rajši kupuj kaj bolj nevtralnega, čene bo pri ta drugem še večji minus na TRuser posted image
Mislim, da se tvoj minus ne mora kosat z mojimuser posted image Totalno sem zabredlauser posted image

barbaw: mi2 mava pa zlati deklici, kar se spanja tiče, pa dva nemogoča sinkotauser posted image Pri nama se podobnosti kažejo že iz časauser posted image in se kar nadaljujejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
4.10.2008 21:44:05   
Estrella*
Spanje: naša frača spi 2-3x dnevno. Dopoldan 2-3h in popoldan kaki 2h,vedno v svoji postelji. Sobico ima rahlo zatemnjeno. Pred spanjem pa ponavadi še malo zadrema v gugalniku. Nikoli je ne uspavam, ampak jo položim v postelco in grem. Ker nima dude nosit je pa ne mislim, nimam kakšnega orožja za uspavanje. Nočno spanje traja ponavadi okoli 8-9 h v kosu , poje in potem še kako 1-2h. Skratka kot pravi Katina imamo komunizem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3705
4.10.2008 21:44:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nina: v torek ne bom mogla, ker imam govorilne za našga velikegauser posted image . Če se boste dobile v ponedeljek, pa bi verjetno lahko vletela, seveda, če ga Alja ne bo kaj biksalauser posted image

A glede roza barve, če misliš še enega naštimat, rajši kupuj kaj bolj nevtralnega, čene bo pri ta drugem še večji minus na TRuser posted image
Mislim, da se tvoj minus ne mora kosat z mojimuser posted image Totalno sem zabredlauser posted image  

Men je itak vseen kdaj,lahko tud v ponedeljek. Tally je rekla da bo lahko. Tilči pa ti? Kaj pa Mya, kje si ,a bo šlo v pon.? Pa ostale????

Ma ja sej vem, da bo pol še večji minus, sam kaj ko je pa roza tok user posted image . No , mam vsaj voziček take barve da ni važn al je not user posted image  al user posted image . Ma sej smo mi tud čist zabredl, sam kaj češ, hiša naredi svoje user posted image . Joj , pa še olje bo treba kmal naročit.

Neposredna povezava do sporočila: 3706
4.10.2008 21:53:53   
Estrella*
Oj, olje...tega naročava že celo poletjeuser posted image Se bojim, ker bo treba plačat fasado, da ne bi zmanjkalo in čakam, da se bo podražiluser posted image
Ma, če sta že tako zabredla, pa še naročita kmal,saj veš kaj pravjo. KAMOR JE ŠEL BIK, NAJ GRE ŠE ŠTRIKuser posted image

Kje pa je danes Špelin@?????Pa CatJe tud ni na vidiku......Verjetno imajo opravka z svojo slabšo polovico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
4.10.2008 21:55:06   
tally
Nina7 kje bi se pa dobile jaz vem kje je mercator center pa sparuser posted image , drugo pa bolj tko tko?
Oblačila- ko sem jaz zvedla da dobimo user posted image sem rekla da ne bomo kupovali roza stvari ampak take nevtralne, jeah wright user posted image , skoraj vse kar ima za obleči je roza in vsako stvar ko kupim je roza, razen nazadnje ji je sestra od mojega kupila 2 oblekice bež barve. Bomo pa še enkrat čisto suhi.user posted image

Estrella upam da ti bo uspeli pridt.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
4.10.2008 21:56:34   
sesil
ha ha, jaz pred nosečnostjo nisem niti vedla da obstaja roza barva. mi je bla totalno mimo. sedaj je pa najlepša barva na svetu. kako se hitro vse spremeni in še kako drži pregovor, da zarečenega kruha se največ poje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
4.10.2008 21:57:46   
Estrella*
sesil: kako kaj monti? Imaš že kakšno krizo?Jaz sem tud začela. Mal kombinirammonti in še ene tehnike, po neki zdravnici...se ne spomnim imenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
4.10.2008 21:58:14   
sesil
špelin pa je rekla da se jo bomo danes rešile, ne vem pa točno zakaj, kam je šla.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
4.10.2008 22:00:41   
sesil

sesil: kako kaj monti? Imaš že kakšno krizo?Jaz sem tud začela. Mal kombinirammonti in še ene tehnike, po neki zdravnici...se ne spomnim imenauser posted image

ma uredu, sem še sama presenečena. pozitivno. danes sem se sicer najedla pršuta in sira za večerjo, kar je sicer dovoljeno, sam s količino sem pretiravala. ja , če smo pa imeli obiske. ne morem samo jaz gledat v luft. sicer pa se mi zdi da mi tudi v želodec ne gre več toliko.

Neposredna povezava do sporočila: 3712
4.10.2008 22:02:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ha ha, jaz pred nosečnostjo nisem niti vedla da obstaja roza barva. mi je bla totalno mimo. sedaj je pa najlepša barva na svetu. kako se hitro vse spremeni in še kako drži pregovor, da zarečenega kruha se največ poje. 

Kot bi jaz to napisalauser posted image user posted image user posted image  Sicer so mi še vedno všeč tudi rumena in nežno zelena oblačila, pa vijolične, ki jih prej tud pogledala nisem. Ja zarečenga kruha se res prenaješ...user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
4.10.2008 22:05:32   
Estrella*

ma uredu, sem še sama presenečena. pozitivno. danes sem se sicer najedla pršuta in sira za večerjo, kar je sicer dovoljeno, sam s količino sem pretiravala. ja , če smo pa imeli obiske. ne morem samo jaz gledat v luft. sicer pa se mi zdi da mi tudi v želodec ne gre več toliko.

user posted image user posted image user posted image  če se sem ter tja mal pregreši, ni nobene krize. Obiski pa naredije vedno svojeuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
4.10.2008 22:06:13   
sesil

Mal kombinirammonti in še ene tehnike, po neki zdravnici...se ne spomnim imenauser posted image

kaj je pa ta druga zadeva, na čem temelji?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
4.10.2008 22:07:58   
Anonimen

Oj, olje...tega naročava že celo poletjeuser posted image Se bojim, ker bo treba plačat fasado, da ne bi zmanjkalo in čakam, da se bo podražiluser posted image
Ma, če sta že tako zabredla, pa še naročita kmal,saj veš kaj pravjo. KAMOR JE ŠEL BIK, NAJ GRE ŠE ŠTRIKuser posted image

Kje pa je danes Špelin@?????Pa CatJe tud ni na vidiku......Verjetno imajo opravka z svojo slabšo polovico

user posted image user posted image user posted image

Špelin@ je mislim da zjutraj napisala, da danes bo pa mir pred njo. Ne vem pa zakajuser posted image
Sej drugač so pa vse poniknile, ne vem kamuser posted image

Tally sej pol pa vse poznaš user posted image . Ma ne vem,ma sej se bomo zmenile jutr.Najbolš bi blo kr v mestu,tm je en tak lokal k je dost placa, sam je za plačat parker plac.

Neposredna povezava do sporočila: 3716
4.10.2008 22:17:20   
barbaw

barbaw: mi2 mava pa zlati deklici, kar se spanja tiče, pa dva nemogoča sinkotauser posted image Pri nama se podobnosti kažejo že iz časauser posted image in se kar nadaljujejo.

Tole pa drži. Edino kar imam jaz večjo srečo je ta, da moja rada papca mojga mlekca in nimam težav pri dojenju. Pa zdaj se ne bi več sekirala, ker je že polni 5 mesecev stara.
Imaš pa ti malo več sreče pri spanju, recimo. Moja spi 5x po 45 min. Pri uspavanju pa sem naredila kar sem, user posted image , ampak se je ful vedno jokala. Pa čez dan mi ni panike, ker jo bom drugače navadila, zvečer pa se mi ni treba matrat. Je pa tako, da pri prvem sem imela težave od štarta, Maja pa takoj zaspi.

Glede minusa pa je moj dragi meni pomagal. Tako da zdaj se ful pazim. Sem imela težave na bolniški, zdaj pa se zadržujem, pa še avta nisem imela cel teden in nisem hodila nikamor. Se tako ful prišpara. user posted image  Manj ko grem v trgovino boljše je. Pa reklamam, ki jih dobivamo v nabiralnik se tudi izogibam. Sem se kar spametovala. HB.

NIna mi smo olje že naročili. Mesečni obrok 105 eurov. user posted image

Zdaj vse uživajo, ker imajo partnerje doma, le me, ki jih iimajo poln kufer, hec, smo tukaj gor.

Neposredna povezava do sporočila: 3717
4.10.2008 22:18:50   
barbaw
Zdaj pa jaz tudi odhajam. Mogoče bi bilo še fajn kaj za večerjo pojest. user posted image  Ma me dons spet grlo malo bolj matra pa je bilo včeraj boljše. Upam, da bodo spet čajčki pomagali.

Nočko!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
4.10.2008 22:23:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj vse uživajo, ker imajo partnerje doma, le me, ki jih iimajo poln kufer, hec, smo tukaj gor.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej jest tud grem.

Nočko

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
4.10.2008 22:26:50   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

He he moj je v nočni zato jaz tle gor visim, grem pa jaz tudi v mižule....................

Nočko vsem mamicam in hroščkom.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
4.10.2008 23:14:57   
CatJa

user posted image  Jaz že ne. Danes nisem imela praktično nič časa, ker sem bila dopoldne s tamalima na terenu. Kuhanje kosila se je še izšlo, pol smo mislili it pa še k prijateljem na obisk in HB da jih ni blo doma, ker je bil pa Mark celo popoldne tako tečen, da se ne spomnim, da bi že bil kdaj. Ni in ni hotel zaspat, tulil kot da bi ga iz kože dajali, tako da ni preostalo drugega, kot da ga naložimo v voziček in ven. Smo že po temi domov prišli. Pol pa še kopanje, pa ena večerja, pa druga večerja, ....
No, zdej spita. Jaz sem pa mal s frišno nosečko poklepetala (svakinjo) - mi je po svoji mami poslala eno zanimivo zadevco, pa me zanima, če jo katera pozna:
http://www.munchkin.com/products/detail.html?section=prodCategories&ID=10019&pID=37

Tilči, user posted image  za drugi zobek.

Aurora, super, sem vesela za kozarčke. Se morva en dan zmenit za na kak čajček user posted image

Zdej se grem pa jaz tud stisnit k mojim fantom user posted image  Lahko noč!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 3721
5.10.2008 7:41:27   
kasso
Dobro jutro!
Eno kavico za vse user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.10.2008 7:45:59   
Naty*
Jutro! Ena zgodnja user posted image  za vse zaspanke. No za mojega Žana ni vikenda, tud dons sva vstala ob 6.30 user posted image . Ma zdej novo navado - zbudi se s čist polulano plenico, vstaneva, se previjeva in v roku 10 minut se on konkretno pokaka. In to vsak dan user posted image . Nč grem jest zajtrk.. kruh, ena čudna margarina pa naravni džem user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Naty, pa res ni treba, da se ti smilim user posted image , saj imamo vse pestrouser posted image . Če vidiš, da mu jabolko še ne odgovarja, pa probaj s drugimi dobrotamiuser posted image

Varjo vedno uspavam na prsih...tudi trenutno, ker je bila zunaj ena tečka, tako, da sva mogli prit se malo pogret in zdaj se carta na pol v spancu. Nimamo pa nobene ure.

Ne sej nisem tko misla, da se mi smiliš, sej vem, da maš čist fajne otročke pa da ni panike user posted image . Žanu pa zdej ne upam čist nič GH dat, glih zato, ker še ne vemo kaj mu je. Če je res refluks, potem je možno, da ma tolk močno kislino, da mu vsaka hrana še poslabša (al pa moje mleko, če jem kaj takega). Treba je ugotovit pa pozdravit, pol bo pa jedel ko velik user posted image !

tally kokr js vem je zatrdlinica normalna, ampak vseen lahko daš kake obkladke gor. Žan je mel prvič čist malo bulico pod kožo, komaj se je čutilo.

tilči user posted image user posted image  za zobek!!!

danes sem se sicer najedla pršuta in sira za večerjo,

Kolk sm ti fouš user posted image ... js sm že čist depresivna zaradi te diete. Čist nič ne smem jest, js bi pa tolk en konkreten sendvič pojedla user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
5.10.2008 7:46:31   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!
Eno kavico za vse user posted image

O kolk si me hitr prehitela user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
5.10.2008 7:55:55   
Estrella*
Jutro!

Naty, jaz sem bila prvauser posted image No samo brala sem. A je bilo danes tud kaj krčev???
Mi2 sva spali do 7h, se je podojila in spimo naprej. Upam, da še kako urcouser posted image  Drugače te razumem, da bi kak konkreten sendič zmazala al pa kako fino stvarco s krožnika. Imaš pa vsaj kg pod nadzoromuser posted image

barbaw: ja maš mal več sreči pri mlekcu, ampak jaz se ne dam in ji kar ponujam. Včeraj se je dojila 3x, danes pa je tud že malcala na zizi. Do 6m se bom trudila, da bo še mal vlekla in pika.

kasso: kakšno je tvoje počutje danes?
CatJa: si imela pa pester dan.Jaz nikakor ne najdem energije za kaj konkretnejšegauser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?