|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
6.10.2008 9:42:46   
jana81
. Če ima katera kak programček, kjer lahko sam rišeš in sestavljaš kuhinje, zeloooo dobrodošlo.

na IEKINI strani imaš program za kuhinje. sam downloadaš ga.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.10.2008 9:43:12   
jana81
aja pa DOBRO JUTRI VSEM !!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.10.2008 10:01:50   
katy82
Dobro jutro,dober dan mačkice moje!!!!!!!!

Sem tako dobre volje,naša lenobica se je obrnila na trebuščka,končnouser posted image .Je pa tko začudeno gledala kje sem jst ker sem ji ponavadi vedno malo pomagala zdej je pa frajli sami ratalo.Pol je pa tko ponosno gledala v luft ko da je edina ki zna to narestuser posted image

Catja sori sem pozabla komentirat sam sem mela skoz v mislih.Men ta stvar zgleda ful varna da otrok ne pogoltne kakega koščka sam po drugi strani se pa otroček lahko navadi,da lahko grize stvari pa se nikoli ne bo nč odlomilo stran in na to ne bo pripravljen.Ne vem k nimam izkušenj a je dober al ne

Špelina  ja bogi Gregorček a je dons kej bolš?Upam da dober zrihtate pri P.Sem tud jst zadnč tko hitr zaključla v Milerju,da mi je blo kr hudo k zase si tam že kr neki časa nisem nč kuplauser posted image

Estrella a veš da je naša mala tud začela štrajkat pri mlekuuser posted image Včer je pojedla 2xpo 110 ml ker več ne spravš vanjo,edin zvečer v spanju sem jo nahecala za 140ml več pa ni govora.Mi je pa pojedla 2 frutka čez dan brez problema.Sem klicala P pa mi je rekla naj ji kr dam k je brez veze k je mala že od prej navajena bolj močnega mleka in zdej pač rabi hitreje več.Upam samo,da se ne bomo preveč redile.

SS kolk tvoja kej čaja na dan spije,naša ga okoli 200 ml,a je to premalo?Pa frutki iz milerja so njihove znamke,vem da si zadnjič pisala nekaj o njih sam sem pozabla.A so kej cenejši?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.10.2008 10:12:14   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

dobro jutro
samo toliko se oglašam, da še jaz malo pojamram okoli noči

Brina se od prihoda iz porodnišnice zbudi 1x na noč za papanje (med 3.00 in 4.00)
danes pa ob 00.15, ob 2.50 in 5. 35 - vsakič eno snedla
ob 7.00 se je spet zbudila, pa jo je moj kar odnesel v dnevno in je jedla šele ob 8.30

upam, da je bilo to 1. in zadnjič!user posted image

naj te potolažim, da se je tudi Varja danes ne vem kolikokrat zbudila, sploh nisem štela oz. sploh nisem gledala na uro...vem le, da je bila skoraj non stop pri meni, dvakrat sem jo preložila v posteljico, a se je kmalu nazaj zbudila cca po pol urce...sumim, mojo včerajšnjo jabolko...prvo jabolko, ki sem ga pojedla odkar sem rodilauser posted image , ampak punca ima že skoraj pet mesecevuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.10.2008 10:18:57   
kasso
špelin@ in bobika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej znebite prehlada.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
6.10.2008 10:27:56   
hijenca
jana hvala lepa za nasvet, že vlečem dol iz Ikee. Upam, da bom znala s tem kaj nardit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
6.10.2008 10:29:00   
Anonimen
Dober dan,

midve sve že z mrzlega pohajkovanja, sve prehodile cel Logatec in to od 8h, bzzzz mraz je bil. No očitno je moji miškici pasalo, saj zdaj pančka kot princeskauser posted image .

Vidim, da postavljate rekorde v nakupovanju (miller), no jaz sodim v tisto skupino ki si vsako soboto vzamemo kar precej časa za nakupovanje. Pa Anja je fuuul uživa tamuser posted image , čim pa zavijemo v kako trgovino z cunjami, in ji moram kaj pomerit pa je takoj krikkkkkk in hudičuser posted image .

špelin@: upam, da bo mali princ kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

estrella: kako je s tabo?

jana: ja, potem smo na istem z farbanjem čupuser posted image

kasso: ja, jaz ne vem kaj si mislijo ter naše fračke, obračat na bušija ne, pa kr neki krčki od enega jabolčka v petek mesecuuser posted image

Naj se pohvalim, da je moja Anja včeraj začela malo puzatuser posted image user posted image , pa že čisto samostojno čičauser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.10.2008 10:38:55   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oz. že kar dober dan!

Evo moja miška tenutno panča, tako da na hitro izkoristim računalnik potem pa grem kruh pečt. Njamiiiiiiiiiiiii !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Moram se pohvaliti, da sem danes prvič spekla sama pizzo, vse sem sama naredila testo in nadev, pa je bila dobra, edino to memoti, da je bila spodaj malce trda. Pa sem namazala pekač in testo z olivnim oljem pa je bila vseeno trda user posted image A ima katera kakšno idejo kako izboljšati testo, da je zelo mehko.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvo samostojno pico!!!!
Aurora: lahko ti povem kako jaz delam. Jaz pekača nikoli ni namažem. Ga samo malce z moko potresem in nanj položim testo pa vedno super rata.
Mogoče si ga preveč namazala?
Sej v drugo bo že bolje, boš videla!!! user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.10.2008 10:40:02   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

cukrane kamilce. na 1deci gre 1 velika žlica cukra.

ja tako vsi pravijo.
meni pa je P  rekla, da imajo nekateri otroci po tem še bolj težave oziroma da še bolj težko kakajo.
potem pa naj bo človek pameten če je lahko????

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.10.2008 10:41:25   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ste debatirale tudi o obračanju hroščekov. Jaz opažam, da Galu dosti bolj ležijo obrati v levo stran kot v desno. A vašim tudi bolj paše en stran bolj kot druga?user posted image

Tudi naša Manca se je do sedaj (dober mesec dni) obračala samo v desno smer na bušija.
včeraj pa je odkrila, da gre tudi v levo stran, vendar ji ni tako všeč kot desna user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.10.2008 10:43:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Sem se komaj do računalnika privlekla. Že včeraj zjutraj me je zagrabil išias in sem kot robot. Sedet , stat mi ne paše, ležat pa še manjuser posted image Očitno bo to prvi čvek oz. drugi ko bo minil brez meneuser posted image . Upam, da me bo ta user posted image kmalu spustil iz svojih krempljev in ne bo potrebno na ortopetsko kliniko.

Ja bogica no user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo čim prej vse OK!!!!
Pa še malce za šalo: v četrtek dopoldan peljem mami v LJ v ortupedu, tako da lahko vzamem s sabo, če bo sila user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.10.2008 10:49:43   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

SS kolk tvoja kej čaja na dan spije,naša ga okoli 200 ml,a je to premalo?Pa frutki iz milerja so njihove znamke,vem da si zadnjič pisala nekaj o njih sam sem pozabla.A so kej cenejši?

Naša spije ful čaja na dan. Čez poletje pa ga je še več. Sedaj ga spije vsaj dve veliki flaški (2x 260ml), kdaj pa tudi več. Po mojem otrok pač spije toliko kot rabi, tako da sene sekirat.
Frutki iz Mullerja so njihovi ja, Bebivita je zmamka. Jaz imam tudi ta njihov čaj za Manco-Bebivita čaj po 4.mesecu-okus janeža.
Ja so cenejši. Jaz sem dala mislim da za 190g 0,65€, če se ne motim. So bili pa v akciji. Vendar so zagotovo cenejši od Frutkov.
Smp pa do sedaj probali: jabolko+banana, breskev+maakuja, mešano sadje in je vse z veseljem pomalicala.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.10.2008 10:52:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dober dan,

midve sve že z mrzlega pohajkovanja, sve prehodile cel Logatec in to od 8h, bzzzz mraz je bil. No očitno je moji miškici pasalo, saj zdaj pančka kot princeskauser posted image .

Tudi naša panča, ampak še nisva šle ven. Bova šele sedaj ko se bo napančala.
SE bo lažje drla v vozeku user posted image

Vidim, da postavljate rekorde v nakupovanju (miller), no jaz sodim v tisto skupino ki si vsako soboto vzamemo kar precej časa za nakupovanje. Pa Anja je fuuul uživa tamuser posted image , čim pa zavijemo v kako trgovino z cunjami, in ji moram kaj pomerit pa je takoj krikkkkkk in hudičuser posted image .

Tudi midve ne znava ven iz Mullerja user posted image

špelin@: upam, da bo mali princ kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Z Manco se pridružujeva željam user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj se pohvalim, da je moja Anja včeraj začela malo puzatuser posted image user posted image , pa že čisto samostojno čičauser posted image user posted image

Bravo Anja. SE vidi da je majčica, da je fajna punca user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.10.2008 11:02:30   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

dobro jutro

Brina se od prihoda iz porodnišnice zbudi 1x na noč za papanje (med 3.00 in 4.00)
ob 7.00 se je spet zbudila, pa jo je moj kar odnesel v dnevno in je jedla šele ob 8.30

naj te potolažim, da se je tudi Varja danes ne vem kolikokrat zbudila, sploh nisem štela oz. sploh nisem gledala na uro...vem le, da je bila skoraj non stop pri meni, dvakrat sem jo preložila v posteljico, a se je kmalu nazaj zbudila cca po pol urce...sumim, mojo včerajšnjo jabolko...prvo jabolko, ki sem ga pojedla odkar sem rodilauser posted image , ampak punca ima že skoraj pet mesecevuser posted image

jaz ne sumim ničesar... saj tega me je strah, da ni znanega razloga
prvo jabolko si pojedla?? no, saj vem, da o teh stvareh misliš drugače kot jaz
sem pa jaz od poroda pojedla vsak dan vsaj 1/2 sadja (jabolk, hrušk, grozdja, breskev, banan, nektarin, kivijev,...), pa skoraj še enkrat toliko spila - moj zvečer miksa različno sadje, pa potem pijeva - v bistvu je ful gosto, ker skoraj nič vode ne doda, kot neke čežane so - nabere različno sadje na tržnici in potem miksa
včeraj zvečer je recimo miksal borovnice, maline in ribez - mljac!!
pa ne sumim tega, ker smo že večkrat to mešanico zvečer papali, pa ni bilo nič
jaz bi brez sadja kar umrla!!
v nosečnosti sem vsak večer pred TV pojedla cca. 6 kivijev v šusu - čez dan pa seveda še drugo sadje
ni čudno, da so šle kile gor, ker v sadju je ful sladkorja - ampak ne morem se upreti user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.10.2008 11:04:17   
Estrella*
bobika: ojej, se opravičujem, sem te zamenjala z .muki., ona je 71letnikuser posted image Sem šla na seznam majčic preverit. Upam, da ne zameriš.

katy: verjetno se je mala odločila in ti tako izkaže podporo pri  hujšanjuuser posted image Pridna punca. Naša mene opominja že od rojstva, da se bo treba v roke vzetuser posted image Glede na to, da baše frutke, potem ni panike, saj je frutek ravno tako kaloričen kot mleko, nekateri so celo bolj. Kake okuse pa ima rada?Naša ima rada breskev-riž, jabolko, grozdje-riž, korenček-jabolko in zakon je pretlačena banana z mlekom in brezglutenskim piškotom. To zadnjo kombinacijo dam samo, če mala popije premalo mleka.

Sedaj grem malo ven na sonce pokrevsat. sem kot kaka 80 letnicauser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.10.2008 11:12:03   
Anonimen

dobro jutro

tana7: naj te potolažim, meni se vaše nočno hranjenje sploh ne zdi tako hudo, mi imamo noči, ko se na 20-30 min futramo ali pa samo stiskamo. Saj vem, da ti to verjetno ni v veliko tolažbo, ker vem da je kar hudo ko te user posted image ponoči zbuja, a nimamo kej bo treba progurati. Jaz sploh več ne iščem razlogov za jok, ali prebujanje, saj bi lahko na tem področju že doktoriralauser posted image , pač če se ponoči zbudi in začne jokat jo probam podojit, če noče pa jo samo k sebi stisnem, če pa še to ne pomaga, pa greve en đir po stanovanjuuser posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.10.2008 11:14:19   
Estrella*
Evo mala me je takoj ko sem izjavila da se ne obrača iz trebuha na hrbet demantirala! Trikrat se je prekotalila user posted image

edina: ja križ boli kot user posted image , malo šentam, drugače mislim, da se bom pocajtala z termaforjem in vajami za hrbtenico.Pa user posted image za Anjo, da že čiča, naša je še pijančekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.10.2008 11:17:41   
tana7
edinaos, saj vem, da sem ena zadnjih za jamranje - pri tistih, ki samo še dojimo, pa verjetno zadnja, kolikor tukaj berem

vem, da imamo ful srečo
ampak sem malo izkoristila, da še jaz pojamram - saj veš, kakšne smo bejbe - včas nam paše mal pojamrat user posted image

estrella, ti imaš prav diagnozo išias, al kako? že stara stvar ali nekaj novega? to se pojavi kar tako, ali kadar se napihaš ali kaj podobnega?

mi pa gremo zdaj na UZ kolkov- pregled
upam, da je še vedno vse ok!!! zadnjič, ko je rekla, da nam več ni treba široko povijat, je rekla, da je zdaj samo še vprašanje, ali se bo kostno jedro (ali nekaj podobnega) lepo zarastlo - no, močno upam, da je vse OK!!! malo me je strah... pa saj mora bit vse ok!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.10.2008 11:53:36   
aurora28
Hvala SS user posted image

Edinaos bravo za samostojno čičanje Anje user posted image user posted image user posted image , naš sicer sedi, ampak ga še vedno zanaša malce v levo in desno, je kot pijanček, ampak ne tisti ta hudi, ki ima že liter šnopsa v riti user posted image user posted image

Zanima katere vrste zelenjave so že probali vaši user posted image ? Midva sva do sedaj probala korenček in grah, pa bi danes probala korenček skupaj s koruzo. Je že katera dala koruzo user posted image ?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.10.2008 12:10:59   
eole

anitka, eole: res sta dobre, da se še držite med živimiuser posted image Sicer ne vem kako to zgleda, kar ve preživljate, pa vseeno obema en velik user posted image Enkrat bo bolje, mogoče že zeloo  kmalu.

Hvala Estrella, pa tudi tebi jana81. Upam, da bo bolje .. No, danes še ni bilo. Jutri imamo P in bom videla kaj bo rekla ..

Ma najbolj me skrbi oz utruja to, ko sedaj še čez dan noče nikakor zaspat in kar naenkrat ne mara več dude! Včasih sem ji dala dudo, se je s sesanjem umirila in zaspala.. sedaj pa nikakor neuser posted image user posted image  Edino v vozičku še gre. pa ne morem štirikrat na dan ven z njouser posted image

tana 7 - če bi se mi zbujali tako malo, bi skakala do stropa .. jaz si želim samo, da se zbuja na dve uri in ne manj.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.10.2008 12:35:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

anitka, eole: res sta dobre, da se še držite med živimiuser posted image Sicer ne vem kako to zgleda, kar ve preživljate, pa vseeno obema en velik user posted image Enkrat bo bolje, mogoče že zeloo  kmalu.

Hvala Estrella, pa tudi tebi jana81. Upam, da bo bolje .. No, danes še ni bilo. Jutri imamo P in bom videla kaj bo rekla ..

Ma najbolj me skrbi oz utruja to, ko sedaj še čez dan noče nikakor zaspat in kar naenkrat ne mara več dude! Včasih sem ji dala dudo, se je s sesanjem umirila in zaspala.. sedaj pa nikakor neuser posted image user posted image  Edino v vozičku še gre. pa ne morem štirikrat na dan ven z njouser posted image

tana 7 - če bi se mi zbujali tako malo, bi skakala do stropa .. jaz si želim samo, da se zbuja na dve uri in ne manj.. user posted image

eole, če spi v vozičku, pa pojdi večkrat ven oz. ko ne zdržiš več doma in bi rada malo miru. user posted image se bi moral prilagajat tebi in ne obratno kot to mame rade počnemo, pol pa hitro rataš suženj svojega otroka, seveda ko le ta zraste. Vedno delaj tako kot tebi ustreza, ker boš le tako lahko bila pri moči, da boš skrbela še za svojo pupo.Sama sem bila v podobni situaciji pri ta prvem in sem pri nekako 4m obupala in začela s svojimi ukrepi, da je spal. Res je trajalo dober mesec, vendar sem uspela. Nisem imela pa tudi nobenega v bližini, ki bi mi malo pomerkal otroka in sem bila za vse sama + invalida mamauser posted image Pa smo se nekako izvlekli z obilo trme in vztrajanja.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.10.2008 12:36:00   
jana81
naš mulc ma neko novo foro, da noče več dude, zaspat brez nje pa tud ne, sploh več ne vem kak še naj ukrepam, ne bom ga nosla po rokah, ker je pretežek , kaj šele bo... kak nasvet?

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.10.2008 12:41:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naš mulc ma neko novo foro, da noče več dude, zaspat brez nje pa tud ne, sploh več ne vem kak še naj ukrepam, ne bom ga nosla po rokah, ker je pretežek , kaj šele bo... kak nasvet?

jana naša tud ne mara dude.
tako da kadar zaspi je to, po flaški ali pa če je ful sutnca ji dam čaj pa potem ob čajčku zaspi.
drugače ti ne znam svetovati.
edino zvečer pa nimamo težav glede spanja.
popapca flaško in zaspi-no ja velikokrat tudi že kr ob flaši user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.10.2008 12:44:31   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana naša tud ne mara dude.
tako da kadar zaspi je to, po flaški ali pa če je ful sutnca ji dam čaj pa potem ob čajčku zaspi.
drugače ti ne znam svetovati.
edino zvečer pa nimamo težav glede spanja.
popapca flaško in zaspi-no ja velikokrat tudi že kr ob flaši user posted image

pr nas pa zvečer na zizi, če mam srečo, da je fejst utrujen.
evo ravn se dere iz postle, ker sem ga tam pustila.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.10.2008 12:58:08   
eole
eole, če spi v vozičku, pa pojdi večkrat ven oz. ko ne zdržiš več doma in bi rada malo miru. user posted image se bi moral prilagajat tebi in ne obratno kot to mame rade počnemo, pol pa hitro rataš suženj svojega otroka, seveda ko le ta zraste. Vedno delaj tako kot tebi ustreza, ker boš le tako lahko bila pri moči, da boš skrbela še za svojo pupo.Sama sem bila v podobni situaciji pri ta prvem in sem pri nekako 4m obupala in začela s svojimi ukrepi, da je spal. Res je trajalo dober mesec, vendar sem uspela. Nisem imela pa tudi nobenega v bližini, ki bi mi malo pomerkal otroka in sem bila za vse sama + invalida mamauser posted image Pa smo se nekako izvlekli z obilo trme in vztrajanja.

saj jaz sem tudi sama, mogoče je še moj doma včasih .. kakšne ukrepe si uvedla? poleg vozička? škoda mi je samo, ko se je to nespanje začelo ravno sedaj ko bo velikorat slabo vreme in se ne bo dala velikorat ven.

kasso - jaz bi tudi umrla brez sadja, zelenajve.. sem enakega mnenja kot tana 7 in recimo naše P, svetovalk za dojenje, da hrana ne vpliva na mleko .. pa ne mi zamerit prosim, sem veliko literature prebrala na to temo.

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?