|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
5.10.2008 12:53:45   
Anonimen
Evo naša Anja se je končno pokakala, bogica jo je tako napunjalo in je zdaj končno pujseka dala venuser posted image . V petek sem ji dala bananin frutek in očitno jo je to zaprlo. Tako, da tega več ne dobiuser posted image user posted image .

KOSTANJ mjamiiii. Meni ga je mami prinesla iz Bosne in ga bomo danes skuhali, saj jaz pečenega ne maram.

SS: ja, sezona kostanja je, boste res morale med tednom iti robutatuser posted image

Jana: na koliko časa si ti barvaš lase? Jaz če bi hotela biti brez tega narastka, bi se morala barvat 2x na mesecuser posted image

Nina7: ti imaš tudi lepo barvo lasuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.10.2008 12:56:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edinaos: pol je mali user posted image  zizal in zaspal. Ko je vstala je začuda popila mlekca po flaš in smo šli kar ven s kengurujčkom za kako dobro uro in je bila vsa srečna. Pol pa spet mal jest(po žic) in spat...skratka smo pregural do 20.30h, pol se je podojila in zaspala do 7h. Noč je bila popolnoma mirna, ampak jaz se tud dvignem kot , da ne bi nič spalauser posted image Zmatrana sem in kot ožeta cunja. Mislim, da sem vsega skupi že malo naveličana.

Pr nas je vse zmrznjeno. Dans kopam Asjo in ji bom naštimala posteljo v mojem utillity-ju.Je že too much hladno zunaj

Estrella: jaz upam, da bomo v roku 1 leta spali tako kot viuser posted image .
A jutri greš na čvek v Kamnik? Bi se lahko še pri nas ustavila na kofijuuser posted image ko greš ravno mimo Logatcauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.10.2008 12:57:02   
Anonimen
Naj povem da so zdej zrihtal albume. Če hočeš met zaklenjenega daš jaz in prijatelji in potem greš na album , povabiš prijatelja npr. napišeš mail naslov ali pa prijatelja iz RR in pošlješ. Potem pa ta dobi ZS z linkom albuma. Sm zdej probala in linki delajo če pošlješ na mail,če pa prijatelju iz RR pa ne. Ga pa kopiraš na internetno vrstico in ti ga odpre.
Joj kok sm zdej zakomplicirala, upam da razumete.

Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.10.2008 13:00:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella: jaz upam, da bomo v roku 1 leta spali tako kot viuser posted image .
A jutri greš na čvek v Kamnik? Bi se lahko še pri nas ustavila na kofijuuser posted image ko greš ravno mimo Logatcauser posted image

Ja pa prid še ti.

Barva las: ja ne vem,se mi zdi da preveč na rumeno potegne pri narastku.Mi maš ti lepšo. Ja tud jest bi se pol mogla barvat 2x na mesecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.10.2008 13:03:58   
Anonimen

Evo naša Anja se je končno pokakala, bogica jo je tako napunjalo in je zdaj končno pujseka dala venuser posted image . V petek sem ji dala bananin frutek in očitno jo je to zaprlo. Tako, da tega več ne dobiuser posted image user posted image .

KOSTANJ mjamiiii. Meni ga je mami prinesla iz Bosne in ga bomo danes skuhali, saj jaz pečenega ne maram.

SS: ja, sezona kostanja je, boste res morale med tednom iti robutatuser posted image

Jana: na koliko časa si ti barvaš lase? Jaz če bi hotela biti brez tega narastka, bi se morala barvat 2x na mesecuser posted image

Nina7: ti imaš tudi lepo barvo lasuser posted image

user posted image user posted image  za Anjo da je kakala. Banana pa res zapira.
Jest pa kuhanega ne maram prevečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
5.10.2008 13:20:34   
aurora28
Ojla!

Danes je tak čudovit sončen dan, še posebej zaradi tega, ker

STA GALU POKUKALA DVA ZOBEKA VEN, OBA NA SPODNJI DLESNI
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jej smo happy!

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
5.10.2008 13:29:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jej smo happy!

bravo GAL  to pa je dvojno presenecanje za mamico in atija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
5.10.2008 13:30:03   
Anonimen

Ojla!

Jej smo happy!

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravooooooooo

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
5.10.2008 13:40:23   
bobika
dan

res, je full lep dan danes. Ga bo potrbno izkoristiti. Ko se našadva zbudita bomo šli po kostanje. pri nas jih je polno in jih lahko kara po cesti nabiramo, tako, da lahko anže v vozičku sodeluje user posted image .
Bom še malo pojamrala. Meni se bo zmešalo od te hrane. Sem bila včeraj zvečer že panična, saj je pojedel od zjutraj od 5 pa do večerj do osmih samo 240ml. Za nič na svetu ni hotel jesti. Bojim se kakšne dehidracije. No, potem je pojedel 190 in ponoči še dva obroka, da je spravil nekaj čez 600skupaj. Danes je malenkost boljše.. Kako veš kdaj je dojenček dehidriran?

Danes dopoldan sem mu poskusila dati riževo kašico, ki se lahko da k mleku. Sem mu dala na žličko in ni bil zainterisiran. Ni vedel kaj bi si začel user posted image . Sem mislila, da bo mogoče vsaj tako kaj pojedel in nič ni bilo iz tega.
Do sedaj mu še nisem začela ničeser uvajti, tako, da je bilo to prvo srečanje z gostejšo hrano.

Joj, zobke že imate? Čestitam!!! Jaz jih sploh ne pričakujem pred enim letom. Sem nestrpno čakala pri Manci na prvi zobek, ki ga je dobila komaj 3t pred prvim rojstnim dnevom.

V svojem albumi imam  nekaj slikic iz krsta, če katero zanima, si lahko pogleda. Je pa vse brez gesla.

Lep sončen dan.

< Sporočilo je popravil bobika -- 5.10.2008 13:43:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
5.10.2008 13:46:48   
tilči

Ojla!

Jej smo happy!

Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
5.10.2008 14:15:49   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

dan

res, je full lep dan danes. Ga bo potrbno izkoristiti. Ko se našadva zbudita bomo šli po kostanje. pri nas jih je polno in jih lahko kara po cesti nabiramo, tako, da lahko anže v vozičku sodeluje user posted image .
Bom še malo pojamrala. Meni se bo zmešalo od te hrane. Sem bila včeraj zvečer že panična, saj je pojedel od zjutraj od 5 pa do večerj do osmih samo 240ml. Za nič na svetu ni hotel jesti. Bojim se kakšne dehidracije. No, potem je pojedel 190 in ponoči še dva obroka, da je spravil nekaj čez 600skupaj. Danes je malenkost boljše.. Kako veš kdaj je dojenček dehidriran?

Danes dopoldan sem mu poskusila dati riževo kašico, ki se lahko da k mleku. Sem mu dala na žličko in ni bil zainterisiran. Ni vedel kaj bi si začel user posted image . Sem mislila, da bo mogoče vsaj tako kaj pojedel in nič ni bilo iz tega.
Do sedaj mu še nisem začela ničeser uvajti, tako, da je bilo to prvo srečanje z gostejšo hrano.

Joj, zobke že imate? Čestitam!!! Jaz jih sploh ne pričakujem pred enim letom. Sem nestrpno čakala pri Manci na prvi zobek, ki ga je dobila komaj 3t pred prvim rojstnim dnevom.

V svojem albumi imam  nekaj slikic iz krsta, če katero zanima, si lahko pogleda. Je pa vse brez gesla.

Lep sončen dan.

o bobika, vidim, da se še kar borite s temi mililitriuser posted image Mi smo na istem, še vedno ista pesem. Zobkov jaz tud še ne čakam, moj jih je dobil pri 11m, naša pa tud ne kaže kakšne znake. Je še veliko časa......
Slikce so luškane in zelo lepa torta..mnjami se mi kar sline cedijouser posted image  A sestrična je mlajša?

Naša je danes kar lepo jedla dopoldan, sedaj smo pa v vojniuser posted image .

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
5.10.2008 14:26:05   
Soncnica Sandra ***

Ojla!

Jej smo happy!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa je kaj bolelo?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
5.10.2008 14:35:55   
kasso
edinaos, Varji še ni uspel obrat iz hrbta na trebuh ali obratno...bomo kregane pri P tako, kot sem bila za prva dva otroka user posted image

Sem pa slaba mama, ker sem zaradi nevzdržnega današnjega hčerkinega obnašanja prepovedala, da gre danes z nono v Lipico in ker se je to nadaljevalo še  pri sinu, je on fasal isto lekcijo. Tamala spi, on pa pobira z nono jabolka na vrtu.....jaz sem pa žalostna, ker sem se res veselila, da bosta imela lep nedeljski izlet.

Neposredna povezava do sporočila: 3763
5.10.2008 14:36:49   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Jej smo happy!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa je kaj bolelo?

a kar dva hkrati user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3764
5.10.2008 14:44:04   
aurora28
Ja kar dva naenkrat sta pokukala ven in na srečo ni bilo nobene vročine ali joka, neprespane noči (beri bujenje na 2 uri) pa so naša stalnica user posted image .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
5.10.2008 17:47:33   
kasso
Žalost me je minila, ker tamaladva zelo uživata na vrtu, saj jima ni treba pobirat jabolka, ker sta prelena in zato se raje podita in valjata po blatu.....poleg tega pa je menda v Lipici gužva fulll...sploh za parkirat.

Varja pa je vzdržala v vozičku skoraj eno urco brez da bi jokala, a ko je začela sirena, je bilo treba prit na en deci user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
5.10.2008 18:11:30   
aurora28
Moram se pohvaliti, da sem danes prvič spekla sama pizzo, vse sem sama naredila testo in nadev, pa je bila dobra, edino to memoti, da je bila spodaj malce trda. Pa sem namazala pekač in testo z olivnim oljem pa je bila vseeno trda user posted image A ima katera kakšno idejo kako izboljšati testo, da je zelo mehko.

Kasso važno, da otroka uživata user posted image user posted image . A ni to fajn, ko se valjata po blati čist brezbrižno in ne razmišljata o posledicah, otroci so tako preprosti, medtem ko bi mi odrasli študirali joj kakšna bom od blata, pa kako bom oprala cote, pa kaj če bo kak flek ostal, pa kaj če si bom strgala oblačila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
5.10.2008 18:33:10   
sesil
mi smo nazaj iz lipice. res je bila ogromna gužva, ma naša pupa je uživala. je bil pa dober program. zdej spi, jaz pa moram na večerjo, dohler še ni alarma.
kasso, sam da tamaladva uživata, sej ni važno kje. blato pa je zakon. meni je blo v njihovih letih najboljše poleg peska. zdej me malo manj mikauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
5.10.2008 18:33:11   
jana81
hej

mi smo se ceeeeeeeeeel dan potepali.

ko sem bila čist blond, sem se morala na 3 tedne, zdej ko mam pramene, pa na mesec in pol. Ampak grem spet nazaj na čist blond .user posted image

Ojla!

Jej smo happy!

tole pa je presenečenje, namreč si rekla da ni nobenih znakov.user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
5.10.2008 18:34:03   
sesil
user posted image user posted image user posted image  galu za zobke.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
5.10.2008 18:36:05   
jana81
punce kaj ste že rekle da pomaga, če ne kaka? Danes je že 4 dan , ko ni kakal, pa vidim da ga je začelo kr fejst napenjat in je siten.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
5.10.2008 18:40:18   
sesil
cukrane kamilce. na 1deci gre 1 velika žlica cukra.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
5.10.2008 18:49:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

cukrane kamilce. na 1deci gre 1 velika žlica cukra.

HVALA user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
5.10.2008 19:51:12   
mya26
ok pol se dobimo pred sparom ob 11h? Nina a  poveš ime kavarne če slučajno zamudim kako minutko? a je to tam kjer spredaj velik trg in ima eno steno v steklu?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
5.10.2008 19:58:23   
hijenca
Halo

Mi smo se danes cel dan potepali. Z vidkom sma šla na sprehod v gozd in sma gobarila. Po potki sma hodila v gozdu in pobirala "marele". Sma jih kar 8 našla. Bomo jutri meli za kosilo.

aurora daj mi prosim pošlji še enkrat ZS, ker jaz nisem nič dobila včeraj. Mislim, da mi nekaj štekajo sporočila. Čestitke Galu za kar dva zobka user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa grem pod tuš, je končno Videk zaspal. Potem pa grem gledat TV, ker sem kar utrujena od toliko svežega zraka in toplega sončka.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?