Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, jaz sem bila prva No samo brala sem. A je bilo danes tud kaj krčev??? Mi2 sva spali do 7h, se je podojila in spimo naprej. Upam, da še kako urco Drugače te razumem, da bi kak konkreten sendič zmazala al pa kako fino stvarco s krožnika. Imaš pa vsaj kg pod nadzorom Ja spet so bli krči. Sej odkar sm na dieti res niso tolk hudi, ampak so pa spet. Zdej itak mali spi pri meni, da ga lažje potolažim takoj ko se začne . Pa smo pri tistem, da se zarečenega kruha največ poje... js sm skoz govorila, da ne bo spal pri meni. Pa kako Alja tolk spi? Pa to je noro! Da bi se vsaj mal Žan nalezel od nje tele zaspanosti . A podojit se je hotla? Ja kaj bi pa js pojedla... kebab, filano papriko, sendvič, musako... karkoli normalnega!!!!! Sej je včeri Jure naredu ful dobro rižoto z gobicami in mesom pa samo tiste začimbe, ki jih lahko jem. Nooroo dobro mu je ratala! Dons pa mislim da bo pečen krompir pa piščanček...njami . Ja kar se kil tiče je res, da je tole najboljš način za nadzorovanje, ker se moram držat! Kaj bo pa ko bom normalno jedla pa nehala dojit, pa sploh rajš ne študiram . edina pa ne da mata Anja pa Žan celo enkrat isti ritem . To pa je neki novga, ponavadi sta bla glih obratno narejena . Drugač se pa navadiš tega veš...js pol zdržit tisto urco in pol al pa dve, pol gre mali nazaj spat, js pa v miru kej pojem, pa mal pospravim. Spanja pa manjka ja... bi se blo treba disciplinirat pa it z njim nazaj spat. A veš, da se eni otroci ne obračajo na bušija, tko da se ne obremenjuj... Enkrat smo ble v grajcu pa sta ble dve mamici (eno poznaš - mali je star 7 mesecev), drugi je star pa 6, pa sta obe rekli, da se ne obračata. Tko da to ni nič nenavadnega. Js bom mogla pa Žana še neki cajta podpirat, ko sedi, ker je ko pijanček . kasso ja kakat v čisto plenico, lulat pa ko smo brez, to je najboljš ! A tebe pa tkole zdeluje prehlad? Držim pesti, da se hitr pozdraviš, kolk je to ena zoprna stvar ...