Naty*
|
Jutro! Ena zgodnja za vse zaspanke. No za mojega Žana ni vikenda, tud dons sva vstala ob 6.30 . Ma zdej novo navado - zbudi se s čist polulano plenico, vstaneva, se previjeva in v roku 10 minut se on konkretno pokaka. In to vsak dan . Nč grem jest zajtrk.. kruh, ena čudna margarina pa naravni džem ... IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, pa res ni treba, da se ti smilim , saj imamo vse pestro . Če vidiš, da mu jabolko še ne odgovarja, pa probaj s drugimi dobrotami Varjo vedno uspavam na prsih...tudi trenutno, ker je bila zunaj ena tečka, tako, da sva mogli prit se malo pogret in zdaj se carta na pol v spancu. Nimamo pa nobene ure. Ne sej nisem tko misla, da se mi smiliš, sej vem, da maš čist fajne otročke pa da ni panike . Žanu pa zdej ne upam čist nič GH dat, glih zato, ker še ne vemo kaj mu je. Če je res refluks, potem je možno, da ma tolk močno kislino, da mu vsaka hrana še poslabša (al pa moje mleko, če jem kaj takega). Treba je ugotovit pa pozdravit, pol bo pa jedel ko velik ! tally kokr js vem je zatrdlinica normalna, ampak vseen lahko daš kake obkladke gor. Žan je mel prvič čist malo bulico pod kožo, komaj se je čutilo. tilči za zobek!!! IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes sem se sicer najedla pršuta in sira za večerjo, Kolk sm ti fouš ... js sm že čist depresivna zaradi te diete. Čist nič ne smem jest, js bi pa tolk en konkreten sendvič pojedla .