eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 eole, kot so ti že napisale punce, tudi jaz mislim, da lahko hitro zmoti gužva, hrup, kak nenaden močan zvok,... moji starši so kar glasni za moja ušesa, pa se ne kregata ali kaj podobnega, samo navajena sta bolj glasno govoriti (mogoče že slabše slišita? ali pa zgolj navada) in vsakič, ko pridemo z Brino, jima rečem, da naj se malo potrudita govorili tiše kot ponavadi - pa ne mislim, da morata šepetati - ampak malo znižati svoje donenje kar se pa razvajenosti tiče - reci jim, naj si malo preberejo literaturo na temo dojenčkov - otrok se mora najprej začeti zavedati sam sebe, da se lahko sploh zave, da lahko kaj doseže z določenim svojim vedenjem, do takrat se pa vedejo precej nagonsko (jočejo, ker so lačni in ne ker želijo jesti) - in tega se še kar nekaj časa ne bodo zavedali posebej me pa razkurijo tisti, ki rečejo, da če skočiš na vsak njihov jok, da so potem razvajeni v 101 zadevi, ki sem jo prebrala na to temo, ali pa sem se pogovarjala s tistimi, ki so to brali (pa tudi od kolega žena je otroška psihologinja), sem videla, da to sploh ni mogoče - ne preden blablabla(sem že malo prej napisala) ma ja, SAJ VEM! samo kaj ko vedno slišim: jaz sem mela štiri.. vem iz prakse, blabla blabla .. očitno jo je res zmotil ta hrup okrog nje in preveč ljudi, ki vanjo rine Sesil - ja vem, kakšne so cene v BC. mi smo naši kupili bundico in pajacka v Nami. imajo do 11.10 vse za otroke (tudi igrače) -20%. kupili pa smo bundico od S.Oliverja in pajacka od Idexe. Pred tem smo bili v ciccotu, pa me je skoraj kap! Saj imajo lepe stvari, ampak .. cene!! Pri nas je postal problem spanje čez dan.. enostavno noče iti spat. na noben način.. niti petje in nošenje ne pomaga.. dokler ni tako utrujena, da samo še jokaaa kaj naj naredim kako jih uspavate čez dan? ob točno določeni uri? kje spijo čez dan? še eno vpšranje imam za vas. Kaj zanime 6-letne fantke prijateljev sinček bo kmalu praznoval, pa nikoli ne vem kaj bi mu podarili
|