Naty*
|
Jutro! Evo midva sva pokonci že od šestih zjutraj, tko da mislim, da bo šel kmal nazaj spat . Spet imamo krče ... nimam pojma od česa, ker mam še zmer isto dieto. Malo sumim banane, ampak še nisem uspela najt kronskega dokaza, da bi lahko rekla, da mu škodijo ... Pri nas je ful hudo z zobki...včeri je blo ful dretja pa tolk si vse v usta tlači, da si je očitno ranil al pa z nohtki popraskal dlesni in me je skor kap, ko sem videla kri . Pol sm bla pozorna, če bi bla med bruhanjem, pa je ni bilo, tko da sem sigurna, da je od dlesni. Ker je ful bogi, kr joka, si tlači rokice v usta pa se zvija zraven. Kdaj bojo že zrasli, da bo mir! kasso včeraj smo sprobali kengurujčka... ful je lep pa ful praktičen . Smo šli v šoping na Vrhniko in ga je Jure nosil okrog, sta bla prav luštna . Mali se je smejal pa brcal, tko da je blo prav lušno nakupovat. Je pa že včeraj kengurujček odslužil tiste evrčke, ki sem jih zapravila . Hvala še enkrat, da si bla poštar . IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja naty sem dragega vprašala zakaj pri njemu vedn nazaj zaspi mali, ko mu da dudo, pr meni pa ne, in mi je rekel kaj res ne veš, in jst ne, pa pravi ja malo vetrovnih kapljic mu dam na dudo pa zaspi nazaj...in glej ob 3h se je zbudil in je delovalo tdui pri meni ja, ja to js tud prakticiram in ful pomaga , mi pa še zmer ni jasno, kako zaspi pri mojem v naročju brez dude in kapljic, js se morm pa še z dudo ful matrat, da ga uspavam . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81 in Estrella*, ne bom se delala svetnice, ker se imela pred leti tudi sama bolj težko nogo, kar se vožnje tiče (no, če je bila sreča mila, je jugo po klancu navzdol po AC šel tudi 130 km/h - s pomočjo vetra v rit ), ampak vedita, da vozita naokrog krhke zakladke - poleg tega je na cestah čedalje več vedno bolj konsko obogatenega pleha, zato so hitrosti mnogo višje (180 km/h sem s svojo staro hondo mogoče dosegla v pogojih, navedenih zgoraj pri jugotu) in so tudi nesreče vedno hujše. Vem, da se v dobrem avtu hitrosti niti ne čuti, se pa toliko bolj čutijo posledice, če gre kaj narobe... Sama sem navdušena nad tempomatom, lepo nastavim na AC na 130 km/h in čisto dovolj šibam Ne vem, nekako sem ugotovila, da preveč rada živim, da bi toliko tvegala za nekaj minut... Že tako sem bila vsa posrana, ko smo z Lošinja hiteli k pediatrinji, čeprav ni šlo 180... ok, dovolj sem solila pamet, poudarjam: tudi sama nisem svetnica, se pa zdaj mnogo bolj odgovorno raje odločam za nižje hitrosti. Tole je pa tko kot pri men . Ko sem mela jugota sem divljala z njim kokr je šla tista kripa (in ko je bil mlajši je šlo z morja celo 150). Potem sem si kupila Opel Tigro in tista je bla pa res skokica. Tko da je bil moj rekord iz Laškega do Logatca v uri. Potem sem zanosila in se vozila v Celje...takrat sem ugotovila, da mam s sabo vedno slepega potnika in se je moja vožnja umirila na 110 do 130 pa tud bencina je šlo fuuul manj tko. Tud zdej sem bolj umirjena voznica, ker se dobro zavedam, da tud če sem sama v avtu, še vedno otrok rabi mamico in se mi ne sme kaj zgodit. Pa tud če bi se zarad mene komu drugemu kaj zgodilo, si nikoli ne bi mogla oprostit... tana7 js tud še nisem dobila M in upam, da je še neki časa ne bo... Temenca sm pa js odpravila tko, da sm mu parkrat zvečer namazala glavo z olivnim olje in zmasirala, dala gor kapico in pustila do jutra. Zjutraj sm mu laske oprala in z nohti narahlo spraskala temenca. Mel jih je kak mesec, kr precej trdovratne, zdej pa že dolgo niti pikice . Ma pa Žan tud dolge laske, ampak se vseeno da veš... aja...sem glasovala za majske frčafelce na žurnalu .