|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.10.2008 22:40:36   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Se opravičujem, če skačem v vašo  temo!
NP, vse čveke in predlog dobrodošli user posted image user posted image
Panoramska slika rojstnega kraja, kjer je dedek rojen je dobra izbira. Seveda povečana verzija. Ali pa slika družine, se pravi njegovih otrok.
Ideja je tudi slika rojstne hiše.

Naš dedek je za 70 roj. dan dobil sliko rojstne hiše. Veselje nepopisno.
Lani za 75 roj. dan pa sliko njega in vseh 6 otrok zbranih okoli njega. Slika je bila posneta na enem žuru izmed mojih tet. Najbolj spontane slike so lahko najboljše.
Ideja panaromske slike mi je pa full všeč. Hvala za idejo

Pa brez zamere. user posted image

Ah kakšna zamera neki user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.10.2008 22:48:55   
barbaw
špelin@ čisto sklofana prideš na RR namesto, da bi šla spat, ko so otroci zaspali. Pejt počivat, drugače te bo valjar po riti. user posted image

Tole pametovanje glede razvajenega otroka pa tudi mene razkuri. Moja Maja se tudi joka med ljudim, ki jih bolj malo vidi ali med tistimi, ki ji pač niso všeč. Pa zato še ni razvajena. Razvajen je tisti otrok, ki dobi vse kar hoče. Eni pa res ne vedo kaj pomeni biti razvajen.

Pri nas se stanje malo izboljšuje glede pozornosti. Je vsaj malo obvladljivo postalo. Naša princesa pa se je odločila naenkrat, da ne bi sama zaspala. user posted image  Prej sem jo dala v posteljico in vklopila lučko, da ji je pela pa je sama zaspala, zdaj pa se začne user posted image . Nimam pojma kaj je to. Vedno bolj se zaveda sebe in okolice in mislim, da je to krivo. Je pa bi ful pridna danes in je eno uro sedela v stolčku za hranjenje. Res pohvalno. Škrat je ponorel po 5-ih min, razen če je jedel. Ona pa je lepo sedela in se igrala in opazovala okolico.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
4.10.2008 7:26:46   
Naty*
Jutro! Evo midva sva pokonci že od šestih zjutraj, tko da mislim, da bo šel kmal nazaj spat user posted image . Spet imamo krče user posted image ... nimam pojma od česa, ker mam še zmer isto dieto. Malo sumim banane, ampak še nisem uspela najt kronskega dokaza, da bi lahko rekla, da mu škodijo user posted image ...
Pri nas je ful hudo z zobki...včeri je blo ful dretja pa tolk si vse v usta tlači, da si je očitno ranil al pa z nohtki popraskal dlesni in me je skor kap, ko sem videla kriuser posted image . Pol sm bla pozorna, če bi bla med bruhanjem, pa je ni bilo, tko da sem sigurna, da je od dlesni. Ker je ful bogi, kr joka, si tlači rokice v usta pa se zvija zraven. Kdaj bojo že zrasli, da bo mir!

kasso včeraj smo sprobali kengurujčka... ful je lep pa ful praktičen user posted image user posted image  . Smo šli v šoping na Vrhniko in ga je Jure nosil okrog, sta bla prav luštna user posted image . Mali se je smejal pa brcal, tko da je blo prav lušno nakupovat. Je pa že včeraj kengurujček odslužil tiste evrčke, ki sem jih zapravila user posted image . Hvala še enkrat, da si bla poštar user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aja naty sem dragega vprašala zakaj pri njemu vedn nazaj zaspi mali, ko mu da dudo, pr meni pa ne, in mi je rekel kaj res ne veš, in jst ne, pa pravi ja malo vetrovnih kapljic mu dam na dudo pa zaspi nazaj...in glej ob 3h se je zbudil in je delovalo tdui pri meni user posted image user posted image

ja, ja to js tud prakticiram in ful pomaga user posted image , mi pa še zmer ni jasno, kako zaspi pri mojem v naročju brez dude in kapljic, js se morm pa še z dudo ful matrat, da ga uspavam user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
jana81 in Estrella*, ne bom se delala svetnice, ker se imela pred leti tudi sama bolj težko nogo, kar se vožnje tiče (no, če je bila sreča mila, je jugo po klancu navzdol po AC šel tudi 130 km/h - s pomočjo vetra v rit user posted image ), ampak vedita, da vozita naokrog krhke zakladke - poleg tega je na cestah čedalje več vedno bolj konsko obogatenega pleha, zato so hitrosti mnogo višje (180 km/h sem s svojo staro hondo mogoče dosegla v pogojih, navedenih zgoraj pri jugotu) in so tudi nesreče vedno hujše. Vem, da se v dobrem avtu hitrosti niti ne čuti, se pa toliko bolj čutijo posledice, če gre kaj narobe... Sama sem navdušena nad tempomatom, lepo nastavim na AC na 130 km/h in čisto dovolj šibam user posted image  Ne vem, nekako sem ugotovila, da preveč rada živim, da bi toliko tvegala za nekaj minut... Že tako sem bila vsa posrana, ko smo z Lošinja hiteli k pediatrinji, čeprav ni šlo 180... ok, dovolj sem solila pamet, poudarjam: tudi sama nisem svetnica, se pa zdaj mnogo bolj odgovorno raje odločam za nižje hitrosti.

Tole je pa tko kot pri men user posted image . Ko sem mela jugota sem divljala z njim kokr je šla tista kripa (in ko je bil mlajši je šlo z morja celo 150). Potem sem si kupila Opel Tigro in tista je bla pa res skokica. Tko da je bil moj rekord iz Laškega do Logatca v uri. Potem sem zanosila in se vozila v Celje...takrat sem ugotovila, da mam s sabo vedno slepega potnika in se je moja vožnja umirila na 110 do 130 pa tud bencina je šlo fuuul manj tko. Tud zdej sem bolj umirjena voznica, ker se dobro zavedam, da tud če sem sama v avtu, še vedno otrok rabi mamico in se mi ne sme kaj zgodit. Pa tud če bi se zarad mene komu drugemu kaj zgodilo, si nikoli ne bi mogla oprostit...

tana7 js tud še nisem dobila M in upam, da je še neki časa ne bo... Temenca sm pa js odpravila tko, da sm mu parkrat zvečer namazala glavo z olivnim olje in zmasirala, dala gor kapico in pustila do jutra. Zjutraj sm mu laske oprala in z nohti narahlo spraskala temenca. Mel jih je kak mesec, kr precej trdovratne, zdej pa že dolgo  niti pikice user posted image . Ma pa Žan tud dolge laske, ampak se vseeno da veš...

aja...sem glasovala za majske frčafelce na žurnalu user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
4.10.2008 7:32:09   
tilči
Dobro jutro....

Sem že lonec pristavila gor za user posted image ,čaj kakav. Po želji.user posted image

Kaj je že to,spanje?Tilna še kar nekaj meče in ne spi,kot je prej. No, saj so ga do sedaj zobki matrali, pa nosek je imel zabasan.
Ampak tudi če ne spi toliko, smeja se pa glih tako na vsa usta,tako da hitro pozabim na neprespano noč.user posted image
Bo že bolje. Če prej ne, pa takrat, ko bo šel v šolo, takrat jih bomo pa metali v luftuser posted image

Barbaw...kot bi imeli enaka otroka. Tudi pri nas Nejc ni zdržal 5 minut, da bi se sam zamotil, Tilen pa zdrži brez problema, pa tudi ni veliko po rokah, kakor sem morala Nejca prenosit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
4.10.2008 8:00:52   
Anonimen
JUTRO

mljakkk v kakšno deževno jutro smo se zbudili, no nam je vsaj Anja prizanesla in je potegnila svoj spanec do 7:30huser posted image .

Midva z mojim imava na sporedu pucanje okenuser posted image ,  saj niso bila spucana od kar sem rodilauser posted image ,  tako da vam želim lepo dopoldne.

papa

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
4.10.2008 8:25:14   
mya26
Dobro j utro, jaz vas sploh ne utegnem več brat. Preveč čvekate user posted image user posted image user posted image
Pri nas smo dobro. Midva z user posted image sva mal prehlajena, ampak gre že na bolje. Maj je imel prejšni teden mal poln nosek, ampak se je kar hitro pozdravil. Spimo kakor kako noč, danes npr. je spal od poldesetih do polsedmih. Včeraj pa se je dojil ob 1h pa potem še ob 5 in nato ob 8h. user posted image Zaenkrat se še polno dojiva.user posted image Njegova koža: kaj pa vem...flekci so izginli, sem pa tja se pojavi še kak, ampak je mnogo bolje. Problem smo rešili tako,d a ga 2x mažemo z olivnim oljem v hladilnem mazilu in striktno spiramo 2x ( po končanem programu dam še enkrat na dolgo spiranje), pa prašek smo zamenjal s tekočega Persila na trdo Luno. Ker pa zadeva še ni 100% OK sem rekla P če nam da napotnico za alergologa (tako sva se zmenila zadnjič na posvetovalnici), no pa mi je zdaj za začetek predpisal še kortikosteroid. No s tem ga pa ne bom mazala, ker tako hudo pa ni. Steroidna mazila lahko napravjo več škode kot koristi.
Na plesne hodim in mi je zelo všeč. Samo zadnjič me je pri ogrevanju začelo bolet okol jajčnika. To me je bolelo že med nosečnostjo in po porodu. G mi je med N rekal da je možno to, da je mali imel tja iztegnjeno nogo ali roko in je bilo bolj napeto. Upam, da ni kaj hujšega (kaka kila), ker bi res rada še naprej hodila na plesne.

Glede vožnje: tudi jaz sem rada hitro vozila, pa sem med N vozila malo počasneje. Ampak ko sem bila kdaj sama v avtu (službi) sem tud potegnila. Je pa tko da na AC ali ravni cesti potegnem do 160 (špelin@ ti kr valar uporab), po lokalnih ovinkastih cestah pa grem počasi. So nam pa rekli enkrat v šoli varne vožnje, da npr. s slabšim avtom se hitrej razsuješ (letiš ven z ovinka), uni z boljšim se pa bl ornk raztreščjo (ker letijo ven pri večjih hitrostih).

Moj user posted image gre drug teden spet v BG, še naslednji teden pa v Bosno in mogoče še v Turčijo. Joj, spet bomo sami. user posted image

Če se boste kaj dobile mi prosim sporočte na ZS, ker bi z veseljem prišla na kak klepet, samo res ne uspem več prebrat vseh postov. Zdej pa sploh ker sem začela štrikat dekco in bi jo rada končala pred pomladjo user posted image . Je pa široka 120cm, tko da bi blo fajn da je vsaj ene 100cm dolga. Za 1cm pa rabm mal več k pol ure. Tko da mi gre že tko bl počas.

Špelin@: a boš hodila kaj na naš konec?
Nina: A bova šli na kako kavo ko bo lep vreme (no ne bo dežja)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
4.10.2008 8:41:39   
jana81
Dobro jutro..

spanje ok, zgleda gre na boljše, prva runda 6 ur, tako da vse majčice ki obupujete na 2 uri, glavo pokonci, bo boljše.Upam da se ne poslabša nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Sem bila v šopingu, nič za mene, ampak zopet za Vidka, plenice, mlekec, kašice,... plačala 66 € skoraj me je kap.

no jst sem šla včeri iskat zase oblekco za abrahama (jo sicer našla), ampak sem zraven kupila še za Nejca cel kup cotk, se je v Celju odprla nova trgovina oviesse in majo ful luškane cotke za dojenčke, čeprav samo en mali oddelek, ampak ful cute. Pa je šlo 80 € za njega, ampak mi ni žal,ker itak nimam nič številke 74, ostalo je pa že na knap, je pa res ful drago.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, eno resno vprašanje za vse še prisotne:

kaj naj podarimo mojemu dedijo za 80.rojstni dan, ki ga bo praznoval v bližni prihodnosti????????

lahko ti povem kaj smo mi dediju od mojega lubija...lCD TV (ker jima je ravn stara crknala)user posted image  je pa moj dedi za 70 let dobil sliko stare domačije izžgane v les (če si predstavljaš).

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
4.10.2008 9:43:55   
Anonimen
Jana: kakšno obleko si si kupila za abrahama?
Lumpa, ne smeš tako hitro vozit mojega zetauser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
4.10.2008 9:57:38   
katy82
Jutro mačkice

naša je pa dons po treh tednih prespala celo noč,sem pa dobila menzes in me tko vse tišči in boli,da sploh nisem tko dobro spala,pa še sitna sem k 100user posted image ,bogi mojuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
4.10.2008 9:59:39   
suzy85
no jst sem šla včeri iskat zase oblekco za abrahama (jo sicer našla), ampak sem zraven kupila še za Nejca cel kup cotk, se je v Celju odprla nova trgovina oviesse in majo ful luškane cotke za dojenčke, čeprav samo en mali oddelek, ampak ful cute. Pa je šlo 80 € za njega, ampak mi ni žal,ker itak nimam nič številke 74, ostalo je pa že na knap, je pa res ful drago.

kje pa je ta trgovina? bom tud jst šla mal pogledat.

pa dobro jutro vsem!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
4.10.2008 10:05:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

hehe tako sivo-črno, z srebrnimi nitkami in rdečim paskom pod zizami..bom pokazala slikco potem...
oprosti mami, sej ne bom nikol več..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
4.10.2008 10:07:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

kje pa je ta trgovina? bom tud jst šla mal pogledat.

pa dobro jutro vsem!

v city centru , poleg big banga, tam ko je bil prej baumax...tedensko dobivajo robo in pa rekl so mi, da še nimajo vsega ker se je šele odprla trgovina, bojo baje še bolj založeni.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
4.10.2008 10:31:13   
barbaw
Dan!

Mi smo tudi super spali, ker sem spala v otroški poleg škrata namesto na moji zakonski postelji. user posted image  Je pa bila vsaj mirna noč. Škrat me je prišel enkrat ponoči iskat in sem šla k njemu. Na ta račun je Maja končno po 5-ih dneh spala tako kot prej, mirno celo noč. Sem se zbudila ob 7.30 ker mi je hotelo zize raznest pa šla gledat, če je vse vredu z njo in si je ravno očke mencala. user posted image  HB se vse vrača nazaj v normalno stanje po enem tednu.

Imam pa spet z mojo mami težave. Bolj jih ima ona z mojič očetom. Je kar hudo tole in ne vem kako se bo izteklo. Komaj smo se vse, jaz in sestre, rešile doma, pa vse prihaja za nami. user posted image  Upam, da bo vse čimprej mimo. Me pa skrbi, ker "hudobni" ljudje dolgo živijo.

tole je vreme je posrat. Sem upala na malo boljše kot tole, pa slabo kaže. Imamo namreč plan naredit potoček in mini ribnik. Potoček moram sama naredit, ker sem bila glasna, da to ni težko naredit. user posted image  Upam, da mi bo ratalo tako kot sem si zamislila. Samo še vreme bi moralo bit ugodno. V takem nimam kaj počet, pa še Maji začne takoj iz noska tečt, če jo peljem ven. user posted image  Sem ji pa pred nekaj dnevi, ko se ji je začelo basat in je smrkala preventivno stisnila fiziološko v nosek, pa se ji je sčistilo brez posebnosti. Če ne pa jo bo babi čuvala, pa ne bo mogla mene nadzirat kaj počnem, pa čeprav je zanjo. user posted image  Škratka že zaposlim kako, pa mi pomaga kopat in delat. Se je malo poboljšal odkar se mu posvečamo. Je prav hecn tale otrok. Ko je bil manjši (beri do rojstva sestrice) se ni rad crkljal. Saj je prišel pa se stisnil, pa miljon ljubčkov pri poslavljanju, ampak da bi se pa vsedel zraven in stisnil, to pa ne. Tudi spat je prišel ponoči k nama, zdaj pa bi se stiskal, lubčal, skakal po meni (to je že prej rad delal), ... Maja pa je taka cartika, bi se samo stiskala in uživa ko jo imam v naročju, pa čeprav je ne nosimo dosti. On pa je kričal in skakal in se odrival. Moral je vse videt, probat, .... Kako so si otroci različni. Sta pa povidezu skoraj enaka. user posted image  Prav hecno je.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
4.10.2008 10:54:51   
Anonimen
Dobro jutro. Kako smo spali? Mi smo se dvakrat zbudili,prvič ob polnoči,drugič ob štirih. Ne vem kaj je zdej to, da ponoč dvakrat je. Sm ji dala zvečer 4 žličke riževih kosmičev v mleko, je vse zmazala, je zgleda bolš kot samo mleko, ker tega pa zvečer ne poje vsegauser posted image . Učinka glede spanja pa nobenega user posted image .

Hijenca jest že skoz uporabljam od DM-a Babylove mleko pa se nam super obnese. Je pa res velika razlika v ceni, stane 5,5 EUR. Tko da je super.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz mam pa 4 zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede darila sm pa jest enkrat naredila sliko tako, da sm zbrala ful slik iz različnih obdobij življenja ,jih skenirala, sestrigla in vse skupaj lepo oblikovala, nalimala na papir in dala v okvir. Je res, da je malo več dela, sam men je to full lepo. Če hočeš ti jo slikam in pokežem.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Pri nas se stanje malo izboljšuje glede pozornosti. Je vsaj malo obvladljivo postalo. Naša princesa pa se je odločila naenkrat, da ne bi sama zaspala. user posted image  Prej sem jo dala v posteljico in vklopila lučko, da ji je pela pa je sama zaspala, zdaj pa se začne user posted image . Nimam pojma kaj je to. Vedno bolj se zaveda sebe in okolice in mislim, da je to krivo. Je pa bi ful pridna danes in je eno uro sedela v stolčku za hranjenje. Res pohvalno. Škrat je ponorel po 5-ih min, razen če je jedel. Ona pa je lepo sedela in se igrala in opazovala okolico.
[/quote

Pri nas je isto čez dan glede spanja. Prej je lepo zaspala, zdej pa kr neki noče,se začne user posted image . Razen v vozičku takoj zaspi.

Naty super da se kengurujček obnese.Pa user posted image user posted image user posted image  da se krči ne bojo ponavljali.

Mya super za plesne,pa da ni kej hujšega s tabo, da boš lahko še naprej hodila. A user posted image  pa spet gre? Joj,pa sej bo. Za kavico se pa lahko zmeniva za ponedeljk al pa torek k je lepo vreme napovedano. Pa naj še katera pride : Kanka ti si blizu, pa Tally, pa Estrella je leteča, pa še vse ostale ki se jim da.

Jana in Katy  user posted image user posted image user posted image  za spanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
4.10.2008 10:55:58   
Anonimen
Eh mal sm zaj..... z ovirčki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
4.10.2008 10:57:53   
Naty*

Midva z mojim imava na sporedu pucanje okenuser posted image ,  saj niso bila spucana od kar sem rodilauser posted image ,  tako da vam želim lepo dopoldne.

Ko bota fertik pa če bi še, lahk še k men prideta user posted image , se že spravljam cel teden, pa mi še ni ratalo...

Aja sem pozabla povedat, da je blo res ful luštn na čveku v Kljukcu, lepo, da sem še sesil in Sončnico Sandro spoznala user posted image user posted image , pa počvekala s starimi sabljami user posted image . Itak so vse majčice fejst punce, naši hroščki pa sami srčki user posted image . Drugič pa vabljene tud ostale mamice, Nejc in Žan sta mela ful dela s tolkimi pupami user posted image !
Slikice so v albumu kljukec, če katera želi lahko zaklenem.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
4.10.2008 10:59:58   
Anonimen
Barbaw user posted image user posted image  za spanje. Pa potoček in ribnik ti bo tud uspelo naredit

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
4.10.2008 11:05:35   
hijenca
Dobro jutro!

Brrrr danes je pa grdo vreme, pa mrzlo je zunaj.

Mi smo zopet slabo spali, ko je ati doma ima mali veselico. Zvečer nebi spal, ponoči ob 4 je bil pokoncu, potem ob 8, sedaj pa tečnari v ležalniku. Ati je moral it avto popravit, ker mu gretje ne dela, in ga brrrr zebe. Tako, da sma midva sama doma.

špelin saj sem se šla stisnit k user posted image , pa čeprav sem bila ipična. Sma se ponoči ob 4 pogovarjala, ker nisma mogla spat. Tema, zakaj nočem prit k njemu v LJ. Kak nasvet, pride prav.

nina vedno ko sem v DM-u gledam tisto mleko in računam, da dobim 2 škatli, za eno Hipp-ovo. Bom probala kupit eno, pa bom mu probala dat. Ker proračun je katastrofa. Sem mu včeraj kupila Dm-ove plenice, pa se zaenkrat dobro obnesejo. Ko je bil še čisto mičken, sma namreč dobila mozoljčke po trebuhu in sma lahko uporabljala samo te drage nemške Pamperske. Saj ponoči sem mu dala pampersko, čez dan pa bom davale te, pa bomo vidli, kakšen bo rezultat.

barbaw super, da se je vse normaliziralo. Mogoče pa je pogovor pomagal, pa da si svojo jezo ven povedla in nisi držala v sebi. user posted image user posted image  za Majino spanje.

Zdaj pa moram dat malega user posted image  spat, ker rjove kot user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
4.10.2008 11:32:39   
hijenca
Naivna mama.

Sem mislila, da je mali že zaspal, ker je bila takšna tišina v kinderpetu. Pa grem pogledat in mali se je sezul, oba zokna si je dol dal in si ju je v usta tišal. Pravi mali user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
4.10.2008 12:09:12   
Soncnica Sandra ***

Ojla!

Evo sem dolžna še eni, mislim da HIJENCI eno kopijo, ki sem ji jo obljubila gleda ZAVAROVALNICE.
Evo takole so mi odgovorili:

Spoštovana gospa Pivk!

Pred dnevi smo prejeli vaše pismo, v katerem nas obveščate, da ste s strani
Zavarovalnice Triglav večkrat prejeli klice zaradi ponudb novih zavarovanj.
V zvezi s tem, bi vam želeli razložiti, da ima zavarovalnica sklenjene
pogodbe o opravljanju storitev zavarovalnega zastopanja in posredovanja z
večimi zavarovalno svetovalnimi družbami. Le-te si svoje prodajne razgovore
zagotavljajo same in sicer z uporabo svojega telefonskega studia. Pri
svojem delu uporabljajo telefonske številke javno dostopnih baz, svoje baze
podatkov in svoje telefonske scenarije. Ob uvedbi novih produktov
Zavarovalnice Triglav, želijo stranke obvestiti o novostih iz velike palete
zavarovanj Zavarovalnice Triglav. Z vsemi našimi pogodbenimi izvajalci s
področja prodaje Osebnih zavarovanj imamo podpisano pogodbo o obdelovanju
osebnih podatkov, v kateri so opredeljene tudi pravice in obveznosti glede
varstva osebnih podatkov.

Strinjamo se z vami, da odgovor NE HVALA pomeni, da stranka ne želi
nadaljevati pogovora v tej smeri. Zato smo v zvezi s tem na vse klicne
centre poslali poizvedbo, vendar zaradi pomanjkljivih podatkov, s katerimi
razpolagamo (vaš ime in priimek), nismo uspeli pridobiti podatka o osebi,
ki vas je poklicala. V izogib nadaljnjim nevšečnostim vas seznanjamo, da
lahko zavarovalnica na vašo izrecno željo blokira vašo številko in tudi
številke družinskih članov v vašem gospodinjstvu.  Na ta način, po telefonu
ne boste več informirani o novostih v zavarovalni ponudbi.

V kolikor se boste za to možnost odločili, vas prosimo, da nam na
elektronski naslov mojca.zoran@triglav.si pošljete podatke ( ime in
priimek, naslov ter telefonsko številko) in tako bomo poskrbeli za blokado
klicev v prihodnje.

Opravičujemo se za nevšečnosti ter se zahvaljujemo za razumevanje.

Prijazen pozdrav,

Mojca Zoran
Organizator prodaje osebnih zavarovanj

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
4.10.2008 13:09:52   
Naty*
Kako mrtvilo je danes tu gor user posted image ... mi smo bli pa zdele na 2.cepljenju in se morm pohvalit, da mam tolk pridnega otročička user posted image , sam ko je piknila je mal zajamral pol pa niti malo zajokcal. Celo smejal se je, ko ga je moj nosil v kengurujčku user posted image .
Smo pa drugače spet obdelali naše krče in morm rečt, da sem z zdravnico zelo zadovoljna. Vsi jo šinfajo, naju pa zmer zelo resno obravnava. Še vedno obstaja možnost, da ma mali refluks in da ga ne mučijo krči, ampak ga peče zgaga in da pač to tko pri njemu zgleda. Dokler ne ugotovimo kaj je to, je priporočala, da se strogo dojiva, brez dodajanja česarkoli. Zdej bo kontaktirala gastroenerologa, ki naju je mel v bolnici čez in bosta skupaj kaj poštudirala. Tud tista kri iz ust bi bila baje lahko zaradi tega in ne od dlesni user posted image . Upam, da bojo hitr ugotovil kaj je, da ga ne bi več bolelo. In pol men ne bi blo treba met več dieeteeeee user posted image !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
4.10.2008 13:12:01   
Naty*
kasso kako je Varja? Je boljše? A veš, da sm js včeri dala Žanu čist malo jabolčne čežane pa ga je ful matralo...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
4.10.2008 13:20:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ko bota fertik pa če bi še, lahk še k men prideta user posted image , se že spravljam cel teden, pa mi še ni ratalo...

veš sem jih glih kar spucala, tolk so bila umazana da sem jih celo dopoldne drgnilauser posted image , me je kr sram kakšna so bilauser posted image

naša pediatrinja pa je za moje pojme in pojme celotnega logaškega okolišauser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
4.10.2008 13:21:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

kasso kako je Varja? Je boljše? A veš, da sm js včeri dala Žanu čist malo jabolčne čežane pa ga je ful matralo...

????? kaj naj bi to bilo?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
4.10.2008 13:22:31   
Anonimen
nina7: nadležna punčka je prišla iz SARAJEVAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?