|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
4.10.2008 13:28:23   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Midva z mojim imava na sporedu pucanje okenuser posted image ,  saj niso bila spucana od kar sem rodilauser posted image ,  tako da vam želim lepo dopoldne.

Ko bota fertik pa če bi še, lahk še k men prideta user posted image , se že spravljam cel teden, pa mi še ni ratalo...

veš sem jih glih kar spucala, tolk so bila umazana da sem jih celo dopoldne drgnilauser posted image , me je kr sram kakšna so bilauser posted image

naša pediatrinja pa je za moje pojme in pojme celotnega logaškega okolišauser posted image

Ja sej glih to pravim... nobenih pohval ne slišiš za njo. Verjamem da upravičeno, ampak kar se Žana tiče je zaenkrat naredila vse kar je lahko. In to brez oklevanja in kakega prepričevanja z moje strani.
jabolčna čežana so pa skuhana in pretlačena jabolka. Sicer jo lahko kupiš, tam zraven je še sladkor, js sm naredila pa iz domačih neškropljenih jabolk in brez sladkorja. Zgleda nekak tko kot jabolčni frutek.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
4.10.2008 13:48:44   
tally

Samo na hitrco vas pozdravim kaj več kasneje.

Nina7 jaz sem za kavico lahko tudi  v ponedeljek, v torek bi mi pa še bolj odgovarjalo. A se boste za uro zmenile?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
4.10.2008 14:09:51   
kasso

kasso kako je Varja? Je boljše? A veš, da sm js včeri dala Žanu čist malo jabolčne čežane pa ga je ful matralo...

Varja zdaj malo pokašljuje, posledično pa ji takoj obrne želodček. Tudi ponoči je bruhala. Trenutno imam kvazi odmorček, ker spančka, moj je šel v Po, sin je v PO, Varja spi. Tako da mi le Petja malo nagajauser posted image . jaz sem pa tako crknjenauser posted image .
Mogoče pa Žanu škodijo jabolkauser posted image Si naredila čežano iz kupljenih jabolk ali domačih neškropljenih? Morda pa je preobčutljiv na vse, kar je umetnouser posted image oz. škropljeno.
Jaz sem pa prejle dala Varji malo jabolčnega sokca, par žličk (za začetek sem prekuhala). Imam pa domača nikoli škropljena jabolka. Je ni nič matralo user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
4.10.2008 14:23:42   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kasso, super, da je Varja bolje user posted image user posted image  Kako pa kaj tvoje počutje?

Ja, tudi jaz sem vesela, da ni kake škrlatinke...zgleda, da je le prehlajena, a vročina jo je prav zdelala. Ko tako milo jokca in gleda s tistimi okicami, brez volje in moči, se mi pa tako smili...
Moje počutje pa podobno kronični utrujenosti. Trenutno sem prav user posted image , povrh vsega še prehlajena..... a bo že.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
4.10.2008 14:33:54   
tilči
sem našla vzrok našemu nespanju-drugi zobekuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
4.10.2008 14:42:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

vauuuuuuuu to pa je hitr, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
4.10.2008 14:44:14   
Anonimen

Midva z mojim imava na sporedu pucanje okenuser posted image ,  saj niso bila spucana od kar sem rodilauser posted image ,  tako da vam želim lepo dopoldne.

Ko bota fertik pa če bi še, lahk še k men prideta user posted image , se že spravljam cel teden, pa mi še ni ratalo...

veš sem jih glih kar spucala, tolk so bila umazana da sem jih celo dopoldne drgnilauser posted image , me je kr sram kakšna so bilauser posted image

naša pediatrinja pa je za moje pojme in pojme celotnega logaškega okolišauser posted image

Ja sej glih to pravim... nobenih pohval ne slišiš za njo. Verjamem da upravičeno, ampak kar se Žana tiče je zaenkrat naredila vse kar je lahko. In to brez oklevanja in kakega prepričevanja z moje strani.
jabolčna čežana so pa skuhana in pretlačena jabolka. Sicer jo lahko kupiš, tam zraven je še sladkor, js sm naredila pa iz domačih neškropljenih jabolk in brez sladkorja. Zgleda nekak tko kot jabolčni frutek.

aha hvala, jaz se na to nič spoznam, sem bolj na komot se spoznat samo na frutkeuser posted image user posted image , jaz sem pa včeraj Anji dala bananin frutek, ga je zmazala v šusuuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
4.10.2008 14:44:41   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

eole, kot so ti že napisale punce, tudi jaz mislim, da user posted image lahko hitro zmoti gužva, hrup, kak nenaden močan zvok,...
moji starši so kar glasni za moja ušesa, pa se ne kregata ali kaj podobnega, samo navajena sta bolj glasno govoriti (mogoče že slabše slišita? ali pa zgolj navada) in vsakič, ko pridemo z Brino, jima rečem, da naj se malo potrudita govorili tiše kot ponavadi - pa ne mislim, da morata šepetati - ampak malo znižati svoje donenje

kar se pa razvajenosti tiče - reci jim, naj si malo preberejo literaturo na temo dojenčkov - otrok se mora najprej začeti zavedati sam sebe, da se lahko sploh zave, da lahko kaj doseže z določenim svojim vedenjem, do takrat se pa vedejo precej nagonsko (jočejo, ker so lačni in ne ker želijo jesti) - in tega se še kar nekaj časa ne bodo zavedali
posebej me pa razkurijo tisti, ki rečejo, da če skočiš na vsak njihov jok, da so potem razvajeniuser posted image
v 101 zadevi, ki sem jo prebrala na to temo, ali pa sem se pogovarjala s tistimi, ki so to brali (pa tudi od kolega žena je otroška psihologinja), sem videla, da to sploh ni mogoče - ne preden blablabla(sem že malo prej napisala)

ma ja, SAJ VEM! samo kaj ko vedno slišim: jaz sem mela štiri.. vem iz prakse, blabla blabla ..
očitno jo je res zmotil ta hrup okrog nje in preveč ljudi, ki vanjo rineuser posted image

Sesil - ja vem, kakšne so cene v BC. mi smo naši kupili bundico in pajacka v Nami. imajo do 11.10 vse za otroke (tudi igrače) -20%. kupili pa smo bundico od S.Oliverja in pajacka od Idexe. Pred tem smo bili v ciccotu, pa me je skoraj kap! Saj imajo lepe stvari, ampak .. cene!!

Pri nas je postal problem spanje čez dan.. enostavno noče iti spat. na noben način.. niti petje in nošenje ne pomaga.. dokler ni tako utrujena, da samo še jokaaa user posted image  kaj naj naredim user posted image  kako jih uspavate čez dan? ob točno določeni uri? kje spijo čez dan?

še eno vpšranje imam za vas. Kaj zanime 6-letne fantkeuser posted image user posted image  prijateljev sinček bo kmalu praznoval, pa nikoli ne vem kaj bi mu podariliuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
4.10.2008 14:49:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eole

kako jih uspavate čez dan? ob točno določeni uri? kje spijo čez dan?

eole: saj kaj več ne moreš narediti, če ti otrok noče spati. Jaz pa vidim po svoji mali, ona je pokonc 1 uro, maksimalno 2 in potem rata sitna in vem da je čas za spanec. Pri nas najpogosteje zaspi med dojenjem, če pa ne pa dudo v usta in jo k sebi stisnem = to pa vedno pali. Pride pa kak dan, ko čisto nič ne spi podnevi, vse skupaj 10 minuser posted image in takrat se mami mešauser posted image

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
4.10.2008 15:20:17   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

kasso kako je Varja? Je boljše? A veš, da sm js včeri dala Žanu čist malo jabolčne čežane pa ga je ful matralo...

Varja zdaj malo pokašljuje, posledično pa ji takoj obrne želodček. Tudi ponoči je bruhala. Trenutno imam kvazi odmorček, ker spančka, moj je šel v Po, sin je v PO, Varja spi. Tako da mi le Petja malo nagajauser posted image . jaz sem pa tako crknjenauser posted image .
Mogoče pa Žanu škodijo jabolkauser posted image Si naredila čežano iz kupljenih jabolk ali domačih neškropljenih? Morda pa je preobčutljiv na vse, kar je umetnouser posted image oz. škropljeno.
Jaz sem pa prejle dala Varji malo jabolčnega sokca, par žličk (za začetek sem prekuhala). Imam pa domača nikoli škropljena jabolka. Je ni nič matralo user posted image

HB da je Varja boljše, upam, da se bo kmalu čist pozdravila revčka user posted image user posted image . Ti pa tudi... prav smiliš se mi...
Žan je dobil domača neškropljena jabolka. Danes pa frutek jabolko-hruška pa je blo isto. Smo ugotovile z zdravnico, da je možno da ma refluks in da dejansko ni nujno alergija, ampak da dobi z mojim mlekom snovi, ki kislino še poslabšajo in ga zato matra trebušček. Bomo vidli...

Pri nas je postal problem spanje čez dan.. enostavno noče iti spat. na noben način.. niti petje in nošenje ne pomaga.. dokler ni tako utrujena, da samo še jokaaa user posted image  kaj naj naredim user posted image  kako jih uspavate čez dan? ob točno določeni uri? kje spijo čez dan?

Žan tudi po uri pa pol do dveh postane tečen, mane si očke in zeha. Če opazim te najbolj zgodnje znake, ga stisnem k sebi, dam na dudo kapljico proti krčem in že začne dremat. Včasih začne pa potem ful jokat, kar pomeni, da še ni take sile. Takrat ga pustim še kakih 15minut al pa pol ure, pol pa spat. Če pa ne opazim prvih znakov zaspanosti in ga potem poskušam uspavat, se zna pa ful jokat preden končno zaspi.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
4.10.2008 15:34:51   
kasso
še eno vpšranje imam za vas. Kaj zanime 6-letne fantkeuser posted image user posted image  prijateljev sinček bo kmalu praznoval, pa nikoli ne vem kaj bi mu podariliuser posted image

Moj je bil najbolj vesel letala na daljinca, ampak takega ki lahko non stop strmoglavi in se ne razbije...drgače pa se najraje igra s lego kockami, takimi, ko lahko narediš avtke...

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
4.10.2008 16:18:13   
eole
eole: saj kaj več ne moreš narediti, če ti otrok noče spati. Jaz pa vidim po svoji mali, ona je pokonc 1 uro, maksimalno 2 in potem rata sitna in vem da je čas za spanec. Pri nas najpogosteje zaspi med dojenjem, če pa ne pa dudo v usta in jo k sebi stisnem = to pa vedno pali. Pride pa kak dan, ko čisto nič ne spi podnevi, vse skupaj 10 minuser posted image in takrat se mami mešauser posted image

pri nas je po novem problem to, da noče več dude!! sploh NE! med dojenjem pa ne zaspi skoraj nikoli ... sploh ne vem kaj je to z dudouser posted image  saj je nikoli ni imela preveč rada, zdaj jo pa pljune ven in še jokat začne, če ji jo dam user posted image

hvala kasso za odgovor! problem je, da ima ta fantek že tolikooo legic.. celo dnevno jih imajo.. kakšna aleternativa? kaj pa kakšna knjiga s pravljicamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
4.10.2008 17:03:26   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tally men je vseen al ponedeljek al torek, bi pa raj dopoldne,tm okol desetih enajstih.
Naj še Mya pove, pa še katera ki bi prišla v Kamnik.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
4.10.2008 17:38:03   
kasso
Naty, pa res ni treba, da se ti smilim user posted image , saj imamo vse pestrouser posted image . Če vidiš, da mu jabolko še ne odgovarja, pa probaj s drugimi dobrotamiuser posted image

Varjo vedno uspavam na prsih...tudi trenutno, ker je bila zunaj ena tečka, tako, da sva mogli prit se malo pogret in zdaj se carta na pol v spancu. Nimamo pa nobene ure.

eole, knjigice pa so zelo lepe od založbe oka npr. podobe ima moj sine in jo zelo rad gleda (podobe prevoznih sredstev)

aja še to: ni zaspala...seveda, ko sem jo odložila v posteljo , se je začela jezit...zdaj pa z menoj tipka user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 4.10.2008 17:40:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
4.10.2008 17:55:10   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa še od mene za zobek. user posted image user posted image user posted image

Tally men je vseen al ponedeljek al torek, bi pa raj dopoldne,tm okol desetih enajstih.
Naj še Mya pove, pa še katera ki bi prišla v Kamnik.

Men je v torek dopoldan idealno, upam da bo tudo drugim odgovarjalo pa da nas bo čimveč.

user posted image user posted image Žanu za uspešno prestano pikico.

Eole pri nas je uspavanje podnevi kokr nam rata, enkrat zaspi sama od sebe, če jo uzamam začne kričat, drugič jo pa moram na rokah uspavat, tretjič zraven nje ležat, skratka vsak dan nov štosuser posted image . Rezultat je pa vedno isti:pol ure spanja.

Midve sva pa bile odzuni in je Emilija odspala eno rundo, trenutno si pa tlači dekico v ustauser posted image . Mam pa eno vprašanje: Emilija ima tako bulico na mestu k je dobila pikico, ni nič rdeče samo taka zatrdlinica, a je to normalno? Prvič se ne spominim da bi to imela. Drugač ni imela nobene reakcije na cepljenje.

Pa še se moram pohvalit da smo probali banano pretlačeno seveda z malo mlekeca, sem tako kašico naredila in je vse popapala in hotla še user posted image , pa še v želodcu je vse ostalouser posted image .

Grem sedaj z lubijem kavo pit pa vas kasneje berem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
4.10.2008 18:09:58   
tana7
Žan tudi po uri pa pol do dveh postane tečen, mane si očke in zeha. Če opazim te najbolj zgodnje znake, ga stisnem k sebi, dam na dudo kapljico proti krčem in že začne dremat. Včasih začne pa potem ful jokat, kar pomeni, da še ni take sile. Takrat ga pustim še kakih 15minut al pa pol ure, pol pa spat. Če pa ne opazim prvih znakov zaspanosti in ga potem poskušam uspavat, se zna pa ful jokat preden končno zaspi.

tole je pa kot bi jaz napisala za Brino - ampak brez dela s kapljicami na dudi - mi kapljic niti nimamo

zadnjič sem spraševala, kaj je vloga teh kapljic, pa je bilo rečeno, da so proti krčem - pa se mi je že takrat zdelo (kolikor vas berem tukaj na forumu), da po njih otroci zaspijo
sedaj pa vidim, da se res dajejo tudi takrat, ko želiš, da otrok zaspi??

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
4.10.2008 18:10:52   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
4.10.2008 18:21:32   
tana7
mene je pa zgleda en virus napadel
že včeraj sem bila nekaj sumljivo utrujena, sem čutila zvečer ful težke noge
zjutraj sem se zbudila pa z glavobolom, ki se še zdaj vleče, čeprav je malenkost bolje
pa vrat imam trd, če malo zaokrožim z glavo, mi kar pokajo vretenca
rahlo tudi grlo čutim, pa splošna utrujenost mišic
joj, upam, da jutri ne bo slabše in da se mi ne skuha še vročinauser posted image me je že prej malo mrazilo
a mislite, da se potemBrina lahko naleze od meneuser posted image
oz. še bolje: ali je sploh kakšna šansa, da Brina ne zboli, če je veliko pri meni, poleg tega, da se dojivauser posted image

tako me je strah njene prve bolezni - do sedaj je bila čisto zdrava, razen da je imela malo napihane učke na morju, ampak ni bilo nič resnega

tilči, vi pa hitite z zobki!!!user posted image dajte še kakšnega za ostale pustit!user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.10.2008 18:42:05   
Naty*

tole je pa kot bi jaz napisala za Brino - ampak brez dela s kapljicami na dudi - mi kapljic niti nimamo

zadnjič sem spraševala, kaj je vloga teh kapljic, pa je bilo rečeno, da so proti krčem - pa se mi je že takrat zdelo (kolikor vas berem tukaj na forumu), da po njih otroci zaspijo
sedaj pa vidim, da se res dajejo tudi takrat, ko želiš, da otrok zaspi??

Js sm jih kupla najprej kao proti krčem, ampak se jih daje v ful veliki količini (15-20 kapljic trikrat na dan) pa mi je mal tu mač. Pa še pomagalo ni nč, ker Žan nima tistih običajnih kolik. So pa kapljice ful sladke in če daš kapljico na dudo ga pomiri in to v sekundi. Če se recimo ful joka ga pomiri, al pa če je zaspan pomaga, da zaspi.

Več comment drugič, ker mam alarm v ležalniku user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
4.10.2008 19:43:53   
tilči

tilči, vi pa hitite z zobki!!!user posted image dajte še kakšnega za ostale pustit!user posted image

nič bat, za vse bo dostuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
4.10.2008 19:45:09   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Nina7 jaz sem za kavico lahko tudi  v ponedeljek, v torek bi mi pa še bolj odgovarjalo. A se boste za uro zmenile?

Kje pa? Mogoče pridem

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
4.10.2008 20:01:13   
aurora28
Pozdravljene! user posted image

Tilči user posted image user posted image user posted image za drugi zobek, vidva sta pa hitra. Pri nas ni še nobenih znakov.
SS user posted image user posted image user posted image za 4 zvezdice.

Kasso me veseli, da Varja nima škrlatinke, ti verjamem, da ti je hudo, ko je tako bogo gledaš user posted image . Ti si kaj bolje?

Jana čakam na sliko oblekeuser posted image Pa hvala za upanje, upam, da se bo tudi pri nas kdaj spremenilo, da bo Gal spal po več kot tri ure naenkrat user posted image

Eole moj Gal je čez dan zaspan na 2,5 uri in to mi pokaže ko si mane učke, se šlata za ušesa, zeha, malce godrnja in če ga v tistem trenutku podojim mi zaspi med dojenjem, če pa je že prej jedel, pa si ga dam na krilo in se skupaj guncava na gugalniku in tako zaspi, potem pa ga prestavim v njegovo posteljico v spalnici. Moj Gal čez dan kar veliko spi, ima več intervalov na kratko, včasih spi 20 minut, včasih pa tudi celo uro.

Catja nekaj kozarčkov se mi je že nabralo, mislim, da jih je osem.

Hijenca a si dobila moje ZS?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
4.10.2008 20:06:13   
tally

V Kamniku. Ti kr prid če boš lahko. Menimo se za ponedeljek al pa torek dopoldan, ni še nič dorečeno.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
4.10.2008 20:42:57   
hijenca
aurora, nič nisem dobila

Pa itak danes vse šteka. Cel dan sem prala in peglala. zmatrana sem za crknit, pa Videk noče zaspat.  Grem se žulit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
4.10.2008 20:53:09   
Anonimen
O dons je pa zatišje tukaj. Kje pa ste vse? Pri nas Gaja že spi, jest pa hop na rruser posted image . Sm ji dala dons spet kašico in full hit zmaže. Pa ona bi kr še, če ji dam pa sam mlek pa poje okol 130 pol pa začne jezik vn tišat. Zgleda da ji je ful dobra.
Ji je pa dons moja mami kupila bundico,pa ene žametne hlače. Zdej mamo pa res že vse za zimouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Kje pa? Mogoče pridem

Kot je že Tally napisala, v Kamniku . Kej več se pa še nismo zmenile. Upam, da nas bo čimveč.

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?