|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
4.10.2008 12:41:37   
TinaV*
Meni ste s spinacno take luste naredle,da jo boma midva tudi jedla....sem bla ze v trgovini pa ze pripravljam...samo prinas bodo jajcka na oko pa hrenovke namesto govedine...pa mislim da bo glih tak ok...ja no pa pire bo tudi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.10.2008 13:00:03   
tatly
nasa mala puzika je spet dobila od babice en lepppppppp kompletekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
4.10.2008 13:15:50   
ada2
oj čvekice!

pridno čvekate, ni kaj, se vidi, da je potem slabo vremeuser posted image

špinača - njami, jo pa delam isto kot trezika, le da ne dam jušne kocke ampak malo vegete. ampak jaz delam tisto domačo iz vrta, no pozimi jo včasih kupim, ampak za letos sem si jo v zmrzovalnik shranila- to domačo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
4.10.2008 13:31:27   
petra *k
ada, pozdravljena, si se končno malo spet oglasila?

midva sva špinačo pojedla, mojemu je bla dobra, meni pa gnes ni odgovarjala, sem 1 žlico v usta je nesla, pa mi je zdignilo, pač včasih ne prenašam takih jedi. tak da sem jaz jela samo pire. pa je glih tak ok, vsaj da je moj poja skoro cel pisker špinače. joj, keko krat sem že gnes toto besedo napisala, zaj je dugo dugo nem uporabljalauser posted image

tatly, vidiš kaka srečnica si, no stella je!! se prav tak da te zalagajo.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
4.10.2008 14:17:10   
TinaV*
Tatly daj mi malo tasco posodi,samo da bo v kika sla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem skoraj vso spinaco sama pojela,tak sem bla lacna danes ko vukuser posted image user posted image user posted image user posted image ,full je bla dobra....te pa sem ze komplet stanovanje posesala,pa spucala...pa tak cote sem vesla....zaj pa grem lezatttt na fulll...tak me kriz boliuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
4.10.2008 15:14:03   
Anonimen
vidim, da ste vse nekaj pridne danes. jaz še pa nisem nič koristnega naredla. me čaka kopalnica za generalno spucat pa celo stanovanje moram gor pobrisat, sem včeraj ko je anej bruhal samo tam gor brisala in se vidijo fleki, pa bo treba komplet vse. no saj vreme je res pravo, samo kaj ko anej noče iti spat, da bi mela mir pri pucanju. če ne spi mi kar hitro pomaga čistila nosit.
nič letim, vsaj probam ga spat spravit te pa veselo na delo

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
4.10.2008 15:36:00   
ada2
ada, pozdravljena, si se končno malo spet oglasila?

saj bi se večkrat, pa ni časa, med tednom itak skoraj nič, vikende pa sem zdaj tudi imela ve neke zasedene, no, danes pa sva z Adamom sama doma, Nuša je pri svojem očetu, user posted image pa svojemu bratu pomaga streho prekrivat.

zdaj pa ne vem, ali se na oblečeva v pelerine in batače, pa greva malo ven, ali naj se raje na toplem skrivamauser posted image user posted image user posted image user posted image
mislim, da bova kar šla malo venuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
4.10.2008 17:34:56   
petra *k
oh joj, kaka tečna sobota je pa gnes!!!! nič po tv,  na sprehod nemrem, aleš se je sprava gledat rokometa v dnevno sobo, jaz pa  bom znorela od dugcajta- na telefonu igrice igram. user posted image user posted image  da bi vsaj kako knjigo mela tu v ormožu, še mi ni uspelo nobene od doma prinesti. pa še spati nemrem, tak da je groza gnes!!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
4.10.2008 17:37:33   
TinaV*
na pop tv je dobra komedija ce se nisi gledala...smesna prav user posted image user posted image user posted image ...
zaj glih sem si sama studirala kaki bedni dan je danes...no ja maribor pa je le dravo 4:0 nabrisal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa spet sem sama je moj opet so v nocno...user posted image user posted image user posted image
no saj se samo danes te pa je dva dni doma...koncno

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
4.10.2008 17:46:46   
petra *k
ja maribor je dravo nabrisal, moj je pa glih na dravo stavil, zaj pa je lepo zgubil. čez vikend vedno s kolegom stavita, sta prejšnji vikend vsak 130 eur dobla, toti vikend pa zgleda nebo ničuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
4.10.2008 17:55:34   
trezika
DanDan!
Ja, je dans neki čuden dan. Sn prišla malo prej domov, sn se mogla najprej preoblečt kr me je matejev mali bratranec prav fajn pobruhaluser posted image  Se mi mali prav smili ko je tak bolan...vročino ma že dva dni, dans pa je očitno še bruhat začel...
Midva glih ugotavljava zdaj kam bi se dala...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
4.10.2008 18:01:52   
Anonimen
evo mene! sem spucala kopalnicouser posted image user posted image user posted image . končno!
anej mi je zaspal za pol ure da sem tuš zribala, potem sem ga pa mogla cartat, ker mu je očitno slabo in je tak jokal revček. no sedaj je spet zaspal, da sem lahko do konca vse pomila. sem tak jezna da so mi tako velik tuš naredli, saj ko se tuširaš je fajn ampak za pucatuser posted image res kar nekaj.
nič grem še nekaj delat dokler še spi

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
4.10.2008 18:24:28   
TinaV*
Saj ni cudno da je vse bolano...,ce je pa tako vreme...mene tudi kuha nekaj,ampak jaz sem se kar doma nalezla od mojega.....najmanj sem si zaj tega zelela...upala sem da bom rodila prej pa ce ze morem naj bom takrat bolana...pihhh
joooj petra kak je lahko stavil na dravo...se opravicujem fanom drave ampak to je blo nemogoce danes zmagati...takoj kak so zaceli spilati sem rekla da bo MB gladko zmagal...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.10.2008 18:34:00   
ada2
no, midva sva se fajn sprehodilauser posted image
je prav pasalo malo na svežem luftu biti. ampak problem je pa nastal, ko je bilo treba nazaj notri iti, e gospodič moral še dve sosedovi mački pocartat, pa hrošča (avto) pobožat in je ugotovil, da na dva kraja pihne (da obrazložim: ima 2 auspuha)

sem pa glih na tem sprehodu razmišljala kak luksuz je lulanje zunaj pri fantkihuser posted image samo malo hlače dol potegneš pa je, pri punčkah pa celi problemiuser posted image sploh pozimi je fajn. se spomnim, da sva z Nušo  tudi iz sankanja domov na wc letele, da je nisem rabila slačit na snegu. no, zdaj bomo pa že lulčka malo ven pokazali, toliko, da odtočiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.10.2008 19:08:53   
TinaV*
user posted image user posted image user posted image  ada glede lulanja mas pa prav...si mi dala temo za razmisljat,do zaj nisem ....ker si mislim eh ki se je to,ampak ze sama vidim ko me v mestu recimo na wc,pa nikjer ne morem,al pa ko mojega gledam kak mu je fajn to sem pa res miljon krat rekla kak so moski srecni glede tega....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.10.2008 19:14:19   
petra *k
bodoča mami, saj ne da bi bil on navijač drave, ampak sta s kolegom mislila, da jim bo pač v toti rundi uspelo. drugače pa on niti nekaj na fuzbal ne da, on je rokometaš. stavit pa včasih gre.

ja ada to pa maš prav glede lulanja, moški samo avto ustavi pa ga da ven, nam pa morejo na prvi bencinski stavlati. kolko krat sma se letos pelala proti gorenjski, pa še na ptuju nisma bla, pa je moga na bencinski staviti, ker nisem več zdržala. te vete, kolko krat je stava do kranjauser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.10.2008 19:26:51   
TinaV*
Ja saj vem kak je to...midva vedno ko kam grema zadnjo kar doma naredim je da grem na wc,pa grem po stopnicah dol pa bi lahko spet sla...najdlje kar sem zdrzala je blo ptuj-podgorci...ampak nikdar vec tak dugo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.10.2008 20:22:29   
petra *k
najhuje je na avtocesti, ko nimaš ki ustaviti, te pa drži če lahkouser posted image user posted image user posted image

jaz pa zaj skočim pod tuš, te pa pridem nazaj težit. moj je odiša na tekmo, tak ko vsako soboto, in samevam, pa mam cajt biti gnes na računalniki. malo igrice igram, pa malo vam težim.user posted image  sem hitro nazaj

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.10.2008 20:47:59   
TinaV*
No ...pa sma ze dve ki sma same...samo ti nebos tak dugo kak jaz  user posted image user posted image
Jaz sem se tudi stusirala,zaj pa da vidim kako temo bomo vdarle

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.10.2008 21:05:37   
trezika
Čer!
Ja le razpišite se malo da bom mela zjutraj kaj bratuser posted image  Js vas samo pozdravim...mam dans dragega doma, pa se morn it malo pocartatuser posted image user posted image user posted image  pa neki film si bova pogledala, upam, da je kakšna komedija...
Tako da vas za danes zapuščam...nočko

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.10.2008 21:09:05   
TinaV*
Pridna bodita...da nebo norij user posted image user posted image user posted image  no ja malo lahko ...namesto nas ki smo sami pa visoooko user posted image

Sladke sanje trezika ...in seveda lahko noc

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.10.2008 21:26:00   
petra *k
evo mene nazaj. ja res da nem jaz tak dolgo sama kak ti, samo saj veš, na neko pijačo po tekmi morejo iti, tak da ga pred polnočjo ne pričakujem. jutri pa mi že pred 7h zjutraj odide, majo tekmo v kopru, pa pride domu večer okoli 7h. tak da bom celi dan sama, tak sem se že toga navolila. te pa še dela popoldne drugi teden, pa sem opet skoro celi dan sama, pa še avta nimam da bi se šla potepat. upam, da bo tekme malo ven spuščal, ko bo prišla tia, ker če ne bom jaz jega "vun spustla"user posted image user posted image ne,zajebavam se, samo res je to hudo.

trezika, upam da bo dober film, drugače pa je že to zadosti, da se boš cartala, neuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.10.2008 21:28:43   
TinaV*
Skoro na istem sma....jaz pa ko sem sama sem pac 12 ur ko dela,oz 14 ker malo prej more iti predno pride v ormož,pa se nazaj predno pride...eh meni pase ampak navolila sem se ze tudi...tak da naso user posted image  tudi ze zaradi tega komaj cakama da pride da gre malo na dopust...

Ki pa te dela ?ce lahko pitam

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.10.2008 21:57:18   
petra *k
moj dela na adk, samo on se je profesionalno do 30. leta ukvarjal z rokometom, te pa ga je začelo nekaj zdravje ****i in je pustil, zaj samo trenira mladince. te pa majo skoro vsak dan po uro in pol treninga, čez vikend pa en dan tekmo. ena tekma se špila v ormožu, naslednji vikend pa vuni, pa opet.... tak da grejo jutri v koper. pa še na vsako tekmo more iti, ko špilajo toti ormožki jeruzalem.
ki pa te tvoj dela da se v ormož vozi delat??

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
4.10.2008 22:01:20   
TinaV*
Joj reva boga...te pa si res full cejta sama...
moj pa dela PP ormož

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.