![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 19:01:25
|
|
|
|
petra *k
|
ja kaj danes pa ste vse nekam bolj tiho?? vidite, da nemrem brez vas?? komaj sem v stanovanje stopla, že leti računalnik in moji prsti po tipkovnici. ja res z dejo sma dobri dve uri čvekali, sma malo nadoknadili za nazaj, ker se res full malo vidimo. pret smo ble navajene na dnevna srečanja, zaj pa se navajamo že skoraj na mesečna, pa še to včasih ne uspe. tatly, jaz pa sem mislila, kaj ne odpišeš nič, da si kaj jezna, zaj vidim, da si sem napisala da ne grete gor. pa res je te boljše, da ne grete gor, če je neja bolana, deca se hitro navlečejo. jaz pa sem zaj jedla po skoraj treh mesecih pico, sem pojedla 2 kosa s takim užitkom, ker sem že skoraj pozabla kaki okus ma pica. zaj pa letim pod tuš, te pa hitro malo bušija božat, tia pritiska pod rebra, da prav pošteno boli. jutri zjutraj pa grem dam kri za toxo, pa hepatitis, tak da morem že opet ob pol 7 vstati.vse za našo tio
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 19:01:52
|
|
|
|
petra *k
|
HEHEHEHEHEHE PA SEM OPET JAZ PRVA NA STRANI
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 19:15:12
|
|
|
|
trezika
|
joj, sem že cel sestavek napisala pa me je ven vrglo no, da grem še enkrat... Najprej lep pozdrav! Upam, da ste lepo preživele današnji čudovit dan, mi smo ga Buhtelnov pa ni več... petra, lepo smo te naučile, da nas prideš takoj pozdravit tatly, tvoja princeska bo ziher zmagovalka, če bomo še naprej vse tako pridno glasovale zanjo bodoča mami, meni je meso na žaru ful smrdelo, še posebej kakšni čevapčiči...blek...pa čokolada mi na začetku ni najbolj dišala, zdaj pa se že spet privajam nanjo, še posebej na milko z lešniki deja, midve se pa jutri tako vidiva na zavodu, ne? Kako mi ni za it...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2008 19:57:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
dober večer! morrak moje sožalje. trezika ja jutri tudi meni ni za it pa še baje 2uri traja groza! moram aneja takoj vjutro pelat v vrtec, pa takoj proti ormožu, da ne zamudim- po moje bo kar gužva in ne bo nigi placa za avto. trezika kaj se boma negi doble, da boma vsaj skup sedele?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2008 20:11:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, morrak dnevna je. kaj sem spet pozabila zavese zagrnit in imela prižgano luč? no to se mi kar pogosto dogaja kdaj si pa šla mimo?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:23:38
|
|
|
|
tatly
|
punce verjamete v ljubezen na prvi pogled
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ja! zakaj če si se zaljubila? (na novo)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
punce bolj pridne bomo morale biti pri glasovanju za stello. vsako uro glas pa bo. majo eni kar ogromno glasov
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2008 20:32:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
nič jaz vas zapuščam, moram aneja spat spravit pa jaz grem tudi spat, ker sem kar pošeteno utrujena. trezika maš zs lahko noč!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:40:19
|
|
|
|
meta21
|
Morrak moje sožalje! Lepo pozdravi brata nazaj! Jaz vas malo zanemarjam, ker vedno ko najdem čas za računalnik samo preberem, pisat pa že nimam več časa. Danes pa sem si celo uredila album, avatar (namesto sončka imam drugega sončka-Lovra ) in ticker. Sem kar ponosna nase!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:48:09
|
|
|
|
tatly
|
meta kako si si ta ticker naredla?? deja ne nisem se ...1.9 sem se v mojo stello morrak -iskreno sozalje se iz moje strani
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 20:48:37
|
|
|
|
tatly
|
ja deja bi nasa puzika mela vec glasov pa sem prepozno zvedla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 21:22:23
|
|
|
|
ada2
|
dober večer! morrak zdaj ti lahko uradno izrečem sožalje , sem vedela, ampak nisem hotela nič omenjat tu puncam. sem pa tudi mislila, da bom uspela v četrtek dopoldne priti kropit, pa mi žal ni uspelo. ko pa so šli sodelavci sem pa še delala, za pogreb pa tudi. sem pa veliko mislila nate in tvojo mamo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 21:26:22
|
|
|
|
ada2
|
ok, midva z Adamom sva se danes samo potepala, dopoldne sva po sosedovi škarpi polže nabirala (komaj sem ga prepričala, da so ostali zunaj, ker on bi jih s sabo v posteljo nesel ), popoldne sva pa labode za dravo hranila. so bili zelo radodarni z bližino - bi jih lahko mirno tudi pobožala. pa kačo sva na cesti videla in jo je tudi hotel s sabo vzet no, zdaj mi otroka seveda že spita, jaz sem pa še posodo pomivala zdaj zvečer, ker po kosilu se je ven na sončka mudilo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.10.2008 10:24:48
|
|
|
|
TinaV*
|
Lepo pozdravljene! OOOO ste ble pridne vceraj pa ste cvekale...Jaz sem pa bla vceraj cel dan pri mojih starsih,pa se danes proti veceru grema.... vceraj so presali danes pa delajo nove garazne vrata... koncno,je ze bil cajt.... te pa se grem k tomazu ...malo botro pogledat ,da vidim ce je kaj novega...se prej pa dobim obisk ena kolegica pride ....upam no ker vedno se kaj zgodi pa ne more...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.10.2008 10:39:06
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Sem že doma, na srećo ta zadeva na zavodu niti ni tako dolgo trajala Zdaj pa bi naj prošnje pisala? Saj ne vem kam, ker ne bi rada šla zdaj prej kam delat....špol bo diploma spet zastala...sam upam, da mi ne bo preveč težil Zdaj pa grem kopalnico spucat, je dragi tuš kabino malo preuredil...no, namesto tistih drsnih vrat sva dala gor zaveso, se meni bolj dopade itak so pa bla vrata že za zamenjat. morrak moje sožalje ada se trebušček že kaj vidi?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.10.2008 10:49:42
|
|
|
|
trezika
|
deja oprosti, ampak js sn šele zdaj vidla, da si mi poslala zs, včeraj po mojem zadnjem prispevku nisn bla več za rač., dans se mi ga prej ni dalo prižigat. Sn si pa shranla tvojo številko tk da se lahk zmenima za naslednjič, torej za 28., razen če ne boš našla službe prej
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.10.2008 10:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
trezika upam, da res prej najdem kaj. ker res moram iti delat. petra ti maš danes laboratorij če se ne motim? javi kak pa kaj nič grem iskat prosta delovna mesta pa prošnje pisat , drugače res ne bom nič našla, če bom samo z vami čvekala. se pišemo kasneje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.10.2008 13:02:51
|
|
|
|
TinaV*
|
hmmm...kje ste vse danes? evo jaz ze kosilo kuham,zrezke poham,riz zraven pa solato,,,nekaj se mi zadnje case pohano lusta.... prej sma pa bla malo zunaj...HB sma sla se v pikapolonico,pa nasla takiii lepi kombinezon zmiski da dol pades...pa ze fajn poceni...no pa se zabic nisem mela nobenih pa sem se to nasla tak fajn...sicer drago ampak lepo no tak ko sem napisala,obiska nebom dobla ker ne more danes.... bo pa ze v sredo,tak mi se bolj pase ker se mi k nasim danes mudi.... trezika a bo danes kaj sladkega privas??? da se oglasim....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.10.2008 13:30:13
|
|
|
|
petra *k
|
o pupike, pozdravljene!! končno mi je uspelo priti do računalnika, znoriš. ob pol 12 sem prišla komaj s ptuja, te pa se je moj sprava na rač, pa ga nesem mogla dol natirati, če je tak zaj šel delat, naj vsaj malo si privošči, jaz bom tak celo popoldne opet gor. vzel mi je full krvi gnes, sem mogla tam pri njem še 5 min sedeti, je rekel da sem bleda, te pa sem šla še h g inrormativno, če je kaj narobe stem, da se je obseh trebuha zmanjšal za 10 cm, sma to obdelala, te sem mogla na ene izvide počakati, in mu jih nazaj nesti... ura pa gre. na hitro sem doma skuhala župo, riž pa solato- brez mesa in to je to
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.10.2008 13:32:48
|
|
|
|
petra *k
|
zaj ob 14h pa dobim obisk, bivšo sodelavko z spara, te pa bom itak celo popoldne tu gor. aja, neko velko delo še mam gnes: največja muka v tem cajtu s trebuhom je britje. pa skrajni cajt mi je, ker sem ko kočevski medo morrak, tudi z moje strani ti izrekam sožalje. trezika, pa si ti bračku povedala, da si noseča?? no sicer pa tak nebi po mojem nič hasnilo, jaz sem bla v 5 mesecu ko sem k njemu hodla, pa bi mi pošiljal z zavoda da morem iti delat, samo sem mela rizično in sem mu mesečno nosla za bolniško,drugače pa bi glih tak mogla hoditi na razgovore.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.10.2008 13:34:23
|
|
|
|
petra *k
|
aja še sem pozabla, glas za stello je treba oddati. zaj pa hitro vse, ki ste ta post prečitale, hitro oddajte glas letim zaj v trgovino po neke kekse, drugače nemam kolegici kaj ponuditi, nesem še bla v trgovini, te pa tak pride, no se pa potem javim kaj, če bote kaj gor. bodoča mami, kaj še si 2v1??
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.