Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:06:31
|
|
|
|
TinaV*
|
Kje pa so ostale nocoj? nekam tiho je danes tu....zatisje dobro trezika je rekla da je njen doma...to razumemo...pa za mamice razumemo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:07:22
|
|
|
|
TinaV*
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii glej glej pa sem zacela novo stran
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:24:06
|
|
|
|
TinaV*
|
joj radio net poslusam...majo temo o uniformiranih fantih...pa voditelj sprasuje kaj pocnejo policjke in policaji v patrulji ...ko sta dva po dva ... kaj mislte kaj delajo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:27:52
|
|
|
|
petra *k
|
kaj je to PP ? joj sem budalo,
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:29:05
|
|
|
|
petra *k
|
lepo tebi da dobiš net fm, to je najboljši radio, samo v tem kotu ne vleče, pa morem poslušati city. no kaj delajo???
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:30:32
|
|
|
|
TinaV*
|
Policiska postaja ormož ...PP ,heheheh nevem kaj delajo baje da se kartajo je reko,ga bom vprasala kaj delajo...mojega jaz net preko racunalnika poslusam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:34:46
|
|
|
|
TinaV*
|
Evo glih me je klical,pa sem ga vprasala oz mu povedala kaj je reko voditelj...smejal se je samo pa reko ...ves kaj delajo s takimi kot si ti(mene je mislil) ...pa pravim ne ...je reko v klet jih zapirajo...hahahhaa fritzl varianata
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:37:02
|
|
|
|
petra *k
|
jaz pa niti prek računalnika nemrem poslušati, smo probali na vse načine, vse programe dol potegnili, ki bi jih mogla meti, pa ne gre na cityju pa nemajo nič slovenske muzike, pa mi malo to fali. saj ne da bi tak rada slovence pa hrvate poslušala, samo te pa te pa bi kaka zapasala a na policijski postaji dela? ja fajn. jih poznam kar nekaj,ki so prej delali v ormožu, pa so zaj v gorišnici pa tam okoli s kod pa je tvoj doma?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:40:18
|
|
|
|
TinaV*
|
moj je s ptuja...amapak prej je delal na obrezju na meji,pa so ga premestili na mejo v sredisce...te pa v ormoz...zaj pa je tam od februarja...ma kar sem pa ta jih mecejo...ampak vsaj nima 2 uri voznje domov tak ko je mel ko se je dol vozo ....5 let vsak dan...dol padnes jaz nimam nobenega programa razen winampa...pa samo kliknem tam na link pa se mi odpre radio pa je to to... danes majo res full dober program
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:45:15
|
|
|
|
petra *k
|
meni je brat nedolgo nazaj na novo inštaliral računalnik, pa neki novi vindovs gor dal, in zaj mam same nove programe. pa ni šlo neta poslušati, no še zaj ga ne gre. mogoče pa bi mogla opet probati, so kaj spremenili zaj pa te jaz tudi zapuščam, nemrem več gledati, grem si zobe umijem pa spat počasi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 4.10.2008 22:49:07
|
|
|
|
TinaV*
|
cudno...nevem kaj bi te lahko blo da ne mores poslusati... Jaz grem tudi spat pocasi...sem kar fajn utrujena...sem ze od 7 na nogah... Lahko noc vsem in lepe sanje vam zelim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 7:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! sta ble pridne sem kakih 10min brala kaj sta napisale. Mi smo pa danes super spali od pol10(ker se je popoldanski spanec zavlekel do pol8) in se je zbudil od 5.45, da je spil malo vode potem pa nazaj zaspal do 7.15 . to je namreč lukzuz. jaz se vam včeraj spet nisem javila iz istega razloga kot vsak dan do sedaj -moj igrice igra. jaz sem pa bila kar pridna, sem šla vse cote speglat, ki so mi ostale, ker celi teden nisem peglala, tak da dobro da nisem mogla na računalnik
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 8:24:09
|
|
|
|
trezika
|
Jutro! Evo dans pa js ponujam eno dobro nedeljsko kavico Počasi se bom odpravla kosilo kuhat, pa še sama sn doma, dragi je v službi, tašča je v službi, svaka spita po prekrokani noči , tast pa zunaj okoli neki hodi... pa mislim, da bom buhtelje spekla...jih še nisn kdaj pa bi rada sprobalala Javim, če bodo uspeli.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 8:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
trezika potem pridem pa jaz danes k vam . buhtelne mam zelo rada pa mislim, da sem jih nazadnje jedla v osnovni šoli jih tudi jaz ne znam naret in se nikoli nisem zraven spravila.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 8:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
aja petra kaj prideš danes kaj gor? ali si si premislila?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 8:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pa danes je tako lepo vreme, pa zgleda, da bo toplo. mi2 pa ne smema ven, ker ma vročino
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 8:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa kaj morrak hodi? se pa res ni že dolgo zglasila.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 9:18:38
|
|
|
|
TinaV*
|
Dobro jutro uh sem spala do zdaj....nevem kaj je danes blo spala sem ko dojencek trezika mislim da bova midva sla danes v podgorce tak da se zglasima na buhtlnih .... Tudi jaz vam ponudim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 9:40:30
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!! no za mene je že krepko dan, sem ob pol 7 vstala, tak kak moj in sem igrice igrala do zaj. mislim da bo težek dan gnes za mene, me boli opet vse doli ko . ja deja zaj se glih odpravljam k tomažu. tak da mislim da se vam gnes več ne javim, oziroma mogoče zvečer, ker nevem, če bom doma lahko kaj na računalnik prišla, ker ma samo brat gori v sobi internet, pa je težko do njega priti. ja trezika, jaz se tudi povabim. al pa rajši ne, nevem gnes mi sladko ne odgovarja, sem za zajtrk jedla čokolino, pa mi je lepo slabo včasih pač ne prebavlam takih stvari, ki mam jih lahko drugače na dnevnem jedilniku- to je verjetno kriva nosečnost, kaj pravite??? tatly, če greš tudi ti k tomažu, se lahko kaj oglasite, da še moja mama vidi stello, pa suza. pridne bote, lepo čvekajte, zmislite se kaj na mene, pa da vsako uro date glas stelli!!! lepo nedeljo vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 9:48:35
|
|
|
|
TinaV*
|
Evo petra jaz sem ze glasovala,pa se bom ce bom le za racunalnikom... Joj kak mrzim nedelje,taki bedni dnevi so....vse mrtvo,nimas se kam dat...lezati se mi ne da,pa bom zgleda mogla ker sem se lepo prehladila ...oz nisem se sama me je kar moj... uh midva bi tudi mogla iti k tomazu,sveco nest boteru...jutri bi mel rojstni dan...pa nevem ce mu bo ker je revez tak hudo bolan da me je s kasljem vsake par min zbudil... Mogoce je to od nosecnosti petra,jaz recimo nesmem puno vsega jesti kar sem prej lahko,pa ene dva mesca samo vodo pijem ker me po vsem kislina pece ...pa banan da ne recem kak dugo ze nisem jela( 6 mesecev sigurno) ....prevec me napenjajo,pa grozdje,lubenica,fizol....ma miljon stvari....saj bo boljse recimo rib pa ne morem niti vohati,ce jih pa vidim pa sem takoj v wc...tak mi smrdijo odkar sem noseca da ne morem verjet.. je se kera taka ko cesa ne more oz ni mogla jest?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 11:25:17
|
|
|
|
tatly
|
BODOCA MAMI VIDIM TE JAH VIDIM DA LEPO DAJETE GLASEKE MOJI PUZIKI PETRA NE GREMO K TOMAZI KER JE NEJA BOLANA PA NEBI RADA DA BI NASA MALA KAJ DOBLA..BOGA NASA MALA NEJA
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 13:55:13
|
|
|
|
trezika
|
Buhteljni so super uspeli Tako da vse vljudno vabljene Aja, sicer sn meso skoraj zravn zažgala, ampak skoraj...tako da je še blo za jest
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 16:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kako kaj? je lep sonček zunaj in kar fajn za potepanje kajne? no mi2 sma pa kar notri, ga nebom še danes ven vlačila, da bo jutri zdrav. petra je bila glih pri meni sma čvekale dobre dve ure.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 16:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly pa tudi jaz glasujem, ko le pridem do računalnika
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 5.10.2008 17:08:24
|
|
|
|
tatly
|
deja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.