|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.10.2008 20:42:32   
hijenca
Halo halo!

Jaz pa sem danes tako utrujena, da sem se kar noro nardila, ko je Videk jokal in je mogo ati it po njega. Sem bila v šopingu, nič za mene, ampak zopet za Vidka, plenice, mlekec, kašice,... plačala 66 € skoraj me je kap. Mislim, da bomo nabavli kravo, ker to kupovanje mlekeca, me bo spravla na kantuser posted image user posted image user posted image . Pa te mlečne kašice od Hippa. 3,39 € za 250 g. Grozno. Takoj ko bo star 6 mesece, začnema z neko bolj ugodno varianto, bom kar od Muellerja kupovala, pa DM-ove kašice, so baje tudi vredu. Ker ta Hipp, mislim, mleko stane 9 € pa je 800 g, one kašice pa 250 g, pa 3,39€, katastrofa. Je pa jedo danes prvo mlečno kašico od Hippa, probiotična, in mu je bila zelo všeč. Jo pa pripraviš samo z vodo, ker je ta mlekec že noter.

V MB v Qlandiji, se je odprla nova trgovina NKD, ala KIK varianta. Moram rečt, da jo poznam iz Avstrije, imajo pa zelo lepe stvari noter, pa ugodne cene, je Videk dobil kapico, rokavice in šal, tako lepo.

Zdaj pa grem pod tuš in takoj spat. K atiju se ne bom stiskala, ker me je razkuro in se trenutno mulim. špelin, valjar mi prosim posodi !!!!

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
3.10.2008 21:00:20   
mixi
Mixi kako je mala a je pridna?Pa zobke ji že kej čistiš?

ma čistim glih ne edino ko ji mažem s kremico malo bolj temeljito počistim usta ker me grize kot user posted image  .

Katy že ki sprašuješ o spanju jaz tamalo dam okoli osmih in pol in mi spi nekje do šestih in pol sedmih, kakšen krat več kakšen krat manj. Ma večinoma mi spi tako.

Tally sej mi smo tudi večinoma same, ati dela non stop pa smotan urnik ma ki je gostinc tako da nikoli ne veš kdaj ga kličejo za it delat on pa teleban ja pridem takoj, takrat sem jaz kot user posted image  razkurjena.

sesil če bi vedla da si bla u kopru bi šle lahko na kavo.

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
3.10.2008 21:11:46   
tana7
vračanje iz Logatca - da ne bo izgledalo, da je samo SS imela "srečo"user posted image
meni se je pa skoraj spet zgodila najina "obvoznica"

proti Vrhniki sva že šli, vozila sem po prehitevalnem okoli 130 (se trudim ne it čez to, da si ne bom kdaj kaj očitala) in na vrhu klanca se en tovornjak kar odloči prehiteti tovornjak pred sabo, smernik je dal, ko je že zavil pred mene - izsilil me je prasec - sem ful na bremzo stopila, na srečo je avto ostal "pri miru", ni naju začelo zanašati - počasi me bo ratal strah prehitevat kolone, ker mi res pogosto tako zavijejo kar naenkrat pred mene na prehitevalnega ven iz koloneuser posted image

eole, kot so ti že napisale punce, tudi jaz mislim, da user posted image lahko hitro zmoti gužva, hrup, kak nenaden močan zvok,...
moji starši so kar glasni za moja ušesa, pa se ne kregata ali kaj podobnega, samo navajena sta bolj glasno govoriti (mogoče že slabše slišita? ali pa zgolj navada) in vsakič, ko pridemo z Brino, jima rečem, da naj se malo potrudita govorili tiše kot ponavadi - pa ne mislim, da morata šepetati - ampak malo znižati svoje donenje

kar se pa razvajenosti tiče - reci jim, naj si malo preberejo literaturo na temo dojenčkov - otrok se mora najprej začeti zavedati sam sebe, da se lahko sploh zave, da lahko kaj doseže z določenim svojim vedenjem, do takrat se pa vedejo precej nagonsko (jočejo, ker so lačni in ne ker želijo jesti) - in tega se še kar nekaj časa ne bodo zavedali
posebej me pa razkurijo tisti, ki rečejo, da če skočiš na vsak njihov jok, da so potem razvajeniuser posted image
v 101 zadevi, ki sem jo prebrala na to temo, ali pa sem se pogovarjala s tistimi, ki so to brali (pa tudi od kolega žena je otroška psihologinja), sem videla, da to sploh ni mogoče - ne preden blablabla(sem že malo prej napisala)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
3.10.2008 21:21:00   
CatJa
*Tiana*, pogledala, lušna mulčka imaš user posted image

Sesil, kar se cen tiče, je BC obupen. Kot je rekla tally, pojdi v C&A, sicer nimajo neki fuuuul izbire, ampak večkrat tedensko polnijo police, pa se bo ziher kaj res lepega našlo. Pa še poceni.

Sem pozabla čestitat hroščkom, ki so že dobili zobke user posted image  Me pa zanima, tilči, a ti dojiš in kako se obnese? Jan jih je namreč dobil šele pri devetih mescih, dojit pa se je nehal pri sedmih.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
3.10.2008 21:29:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Sem pozabla čestitat hroščkom, ki so že dobili zobke user posted image  Me pa zanima, tilči, a ti dojiš in kako se obnese? Jan jih je namreč dobil šele pri devetih mescih, dojit pa se je nehal pri sedmih.

midva sva na AM, tako da me nič ne grize, razen v nos se prav zapodiuser posted image  

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
3.10.2008 21:32:41   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

vračanje iz Logatca - da ne bo izgledalo, da je samo SS imela "srečo"user posted image

proti Vrhniki sva že šli, vozila sem po prehitevalnem okoli 130 (se trudim ne it čez to, da si ne bom kdaj kaj očitala) in na vrhu klanca se en tovornjak kar odloči prehiteti tovornjak pred sabo, smernik je dal, ko je že zavil pred mene - izsilil me je prasec - sem ful na bremzo stopila, na srečo je avto ostal "pri miru", ni naju začelo zanašati - počasi me bo ratal strah prehitevat kolone, ker mi res pogosto tako zavijejo kar naenkrat pred mene na prehitevalnega ven iz koloneuser posted image

eole, kot so ti že napisale punce, tudi jaz mislim, da user posted image lahko hitro zmoti gužva, hrup, kak nenaden močan zvok,...
moji starši so kar glasni za moja ušesa, pa se ne kregata ali kaj podobnega, samo navajena sta bolj glasno govoriti (mogoče že slabše slišita? ali pa zgolj navada) in vsakič, ko pridemo z Brino, jima rečem, da naj se malo potrudita govorili tiše kot ponavadi - pa ne mislim, da morata šepetati - ampak malo znižati svoje donenje

kar se pa razvajenosti tiče - reci jim, naj si malo preberejo literaturo na temo dojenčkov - otrok se mora najprej začeti zavedati sam sebe, da se lahko sploh zave, da lahko kaj doseže z določenim svojim vedenjem, do takrat se pa vedejo precej nagonsko (jočejo, ker so lačni in ne ker želijo jesti) - in tega se še kar nekaj časa ne bodo zavedali
posebej me pa razkurijo tisti, ki rečejo, da če skočiš na vsak njihov jok, da so potem razvajeniuser posted image
v 101 zadevi, ki sem jo prebrala na to temo, ali pa sem se pogovarjala s tistimi, ki so to brali (pa tudi od kolega žena je otroška psihologinja), sem videla, da to sploh ni mogoče - ne preden blablabla(sem že malo prej napisala)

Joj a tudi ti. Dobro da je bilo vse ok. Pa to res ni res, kako en folk vozi, kot da bi bili sami na cesti. Pa lepo da upoštevaš hitrostne omejitve. Jaz sem jih tud začela precej bolj upoštevat, ko sem bila prvič noseča. Prej sem tud rada kdaj pa kdaj stopila na gas. Zdej pa res pazim na to, tako v naselju, kot na avtocesti.

Glede razvajanja pa se popolnoma strinjam in tud men grejo taki ljudje na živce, ki pravijo, kolk mam razvajenega otroka oz. dojenčka. Jest jim pa sam rečem, da zdej imam priliko za razvajanje, potem ko bodo stari 15 let se mi ne bodo več pustili. Pa vsi rečejo: ja sej to pa res.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
3.10.2008 21:35:11   
tilči

Tile tovornjakarji so mi pa znani, saj so tudi že meni večkrat zapeljali direkt pred avto in sem morala na živo bremzat k sreči brez posledic.Mislijo,da če so veliki, da se lahko vse privoščijo, tudi prednostuser posted image

Pri nas se ena soseda vsakič vtakne, da zakaj pa joka ?Ja joka pač, kako bo pa kaj drugače povedal kot pa z jokom?Sem ji zadnjič rekla, da zobke dobiva. No, saj se nisem nič zlagala.Glede razvajenosti in scrkljanosti-koga boš pa crkljal, če ne lastnih otrok? Še prehitro bodo odrasli

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
3.10.2008 21:41:53   
Soncnica Sandra ***

joj tana a vidve tudi. groza.
samo da je z vama vse vredu!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bomo drugič s kofetkanja prišle brez pretresov

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
3.10.2008 21:44:50   
Soncnica Sandra ***
ESTRELLA: zate imam pa novo nalogo user posted image user posted image user posted image
In sicer podatki za seznamček
DARMAR in njena Zala ti sporočata podatke iz zadnje posvetovalnice:
- 4380g,
- 60cm,
- OG: 41cm
naslednjo posvetovalnico pa imata 24.10.

Glede slikice ti bo pa sama sporočila kako in kaj, in sicer drugi teden če bo vse po sreči, ko bo končno dobila računalnik iz popravila, tako da bo lahko spet priklopljena v svet user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
3.10.2008 21:49:29   
Kanka
tally če ti je kaj v tolažbo, moj je zapival kolegovo hči in ko se je vračal je domov je po prazni cesti peljal okoli 100 km/h. Seveda ga je radar slikal. Pa je šlo 1000 €, sodnik za prekrške in ne vem koliko točk bo dobil, pa še prepoved vožnje.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
3.10.2008 21:59:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: eole

Danes sem bila pri mami na kosilu, pa je bila tam še moja teta in moji sestri, pa moj nečak.. skratka, en kup ljudi, vsi so gledali našo pikico itd. In kar naenkrat je planila v tak histeričen jok user posted image user posted image user posted image  tekle so ji solze, smrekeljček iz noska, kar nehala je dihat, zaletavalo se ji je, bila je vsa flekasta po obrazu .. Nič, nič ni pomagalo!!! Ni se hotela dojit .. šele potem se je počasi potolažila.. seveda, sem potem slišala pridigo, da imam preveč razvajenega otroka, pa nevemkajše vse user posted image user posted image user posted image  
počutila pa sem se, kot da sploh ne obvladam svojega otrokauser posted image
kaj bi to bilouser posted image user posted image user posted image  se tudi vam zgodi kaj takega user posted image user posted image user posted image  

konstantno se mi to dogaja, pa se sploh ne sekiram..bo že minilo. na komentarje drugih pa se ne oziraj.

Varja je precej bolje, čeprav še vedno sitnobca, a vsaj vročine ni in krčev tudi ne več. Včeraj zvečer sem ji dala Daleron in je bil kot prenovljena user posted image ...očitno jo je nekaj bolelouser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
3.10.2008 22:04:53   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka

tally če ti je kaj v tolažbo, moj je zapival kolegovo hči in ko se je vračal je domov je po prazni cesti peljal okoli 100 km/h. Seveda ga je radar slikal. Pa je šlo 1000 €, sodnik za prekrške in ne vem koliko točk bo dobil, pa še prepoved vožnje.

ojoj user posted image
bi ga človek kar "nalomil" a?
ma pa une dinarčke boste že nekak skup spravili, samo da se njemu ali pa komu drugemu ni nič naredilo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
3.10.2008 22:06:46   
Soncnica Sandra ***
Mater punce a ni nikjer nobene več?
Jaz bi pa rada do 1000 donc prišla, pa niker nobene za debato, kva je zdej to, a bom mela saaaaaaaaaamoooooooooooooogooooooooooooooovoooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3638
3.10.2008 22:10:16   
CatJa
Govori, js te poslušam user posted image

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 3639
3.10.2008 22:12:07   
*Tiana*
Jest sem tud še tukaj, ampak sem že ready za spat.

Hitro še kaj povej user posted image .

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
3.10.2008 22:13:00   
CatJa
ampak sem že ready za spat

jaz pa za jest.

John BEAUMONT

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
3.10.2008 22:14:01   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

ampak sem že ready za spat

jaz pa za jest.

To sem pa jest skoz. Sam sem si glih zobe umila, tko da se ne bom več pregrešila.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
3.10.2008 22:14:53   
špelin@
Grem od zadaj naprej brat in kaj skomentirat. Sem čisto sklofana. otroci končno spijo. user posted image  je ravno dobro prišel domov - se je šel malo relaksirat s kolegi user posted image

kasso, super, da je Varja bolje user posted image user posted image  Kako pa kaj tvoje počutje?

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Pri nas se ena soseda vsakič vtakne, da zakaj pa joka ?Ja joka pač, kako bo pa kaj drugače povedal kot pa z jokom?

Joj, kako mene to razpeni user posted image  Zadnjič je ena starejša ženska šla mimo in je mali ravno rjul, ko sem v avto pakirala kramo in mu nisem uspela popravit dudke, ona pa me vpraša, zakaj joka... Sem ji direkt zabrusila, da user posted image  pač jokajo, stare babe pa težijo! Saj mi je bilo potem malo žal, ker sem bila nesramna, ampak taista ženska se je že najmanj 5x obregnila v ta jok... user posted image

Uf, HB, da se je dobro izteklo... user posted image

hijenca, jaz bom te kašice jemala kar cenejše variante, tudi pri mali piki so se odlično obnesle user posted image  Ne dam valjarja user posted image , cel teden se nista videla, zato se kar fajn stisni!!! Naj te vsaj malo zmasira user posted image

sesil, tally ti je pravilno svetovala, BC je res drag kot user posted image

nina7, user posted image  za Gajine 4 mesece!!! user posted image

Slikic nisem pogledala, ker mi vse na albumih "šteka" in me meče vmes na prvo stran user posted image

Jutri boste imele najverjetneje popoln mir pred mano user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
3.10.2008 22:18:54   
Soncnica Sandra ***
Evo, eno resno vprašanje za vse še prisotne:

kaj naj podarimo mojemu dedijo za 80.rojstni dan, ki ga bo praznoval v bližni prihodnosti????????

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
3.10.2008 22:24:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Jutri boste imele najverjetneje popoln mir pred mano user posted image

Kam pa jo mahaš?

Pol bo pa dolgčas user posted image

Pri nas pa takoooooo lije dež, da je joj!!! Pa bliska se te in grmi, ... jaz pa tega ne maram prov preveč

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
3.10.2008 22:24:16   
CatJa
SS, to je pa večni problem. Izbira darila. Jaz sem žal čisto brez idej user posted image

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 3646
3.10.2008 22:29:53   
Soncnica Sandra ***
O CatJa vem ja.
Je stara mama dve leti nazaj tudi praznovala 80.letnico pa smo si tudi razbijali glave.
NO sedaj si jih pa s5.

Juhuuuuuuuu še en post pa sem na 1000 user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
3.10.2008 22:34:29   
CatJa
Sem zdej prav razmišljala, kaj smo mi lani našemu dediju. TV! Ampak je sam izrazil željo. Je pa bolj zoprno, če se branijo, češ da itak vse že imajo pa to.

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 3648
3.10.2008 22:35:30   
Soncnica Sandra ***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz mam pa 4 zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ESTRELLA: hvala da si mi zjutraj spomnila, da boram danes pridno pisati, da bom prišla na 1000ko.

Evo pa net mi je začuda deloval cel dan, sicer s tako počasnostjo, da temu človek skoraj ne more reči normalno delovanje.

Evo jaz se poslavljam in grem v mižale, tako da se beremo spet jutri!!!

NOČKO vsem skupaj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3649
3.10.2008 22:35:32   
Anonimen
Se opravičujem, če skačem v vašo  temo!
Panoramska slika rojstnega kraja, kjer je dedek rojen je dobra izbira. Seveda povečana verzija. Ali pa slika družine, se pravi njegovih otrok.
Ideja je tudi slika rojstne hiše.

Naš dedek je za 70 roj. dan dobil sliko rojstne hiše. Veselje nepopisno.
Lani za 75 roj. dan pa sliko njega in vseh 6 otrok zbranih okoli njega. Slika je bila posneta na enem žuru izmed mojih tet. Najbolj spontane slike so lahko najboljše.

Pa brez zamere. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?