katy82
|
No evo mene sem prišla nazaj,pobotana Hujšanje:a veste da sem bla kr mal razočarana nad folkom,prišli so ljudje,ki so bli ful užaljeni,da jih je dohtar poslal tja hujšat,češ saj njim nč ni.A za tablete žret namest neki zase nardit pa majo voljo jamrat,itak je to najlažje Nas je v skupini 24 komadov,smo ene 4 mlade punce in ful ljudi v srednjih letih in par starih dedijev,ki so mi zgledal da sploh dojel niso zakaj so tam. Ful so se pa vsi posmehoval tej sestri,ki je razlagala kaj pa kako je treba jest tko da je kr odnehala.Ko je rekla da je to kao zaenkrat vse se je predavalnica spraznila v parih sekundah,mene je pa to tko razkurl in sem stopila do nje in jo prosila naj mi da kako smernico za naprej k itak nisem nč zvedla.Rekla mi je da naj začnem pit vodo(zaenkrat lahko tudi z okusom),nobenega soka,obvezno zajtrk,obvezno črni kruh,krompir tudi,solata je zelo dobrodošla,v tem času še najbol paprika,tko da si jo bom spekla,k tako obožujem.Meso največ na žaru pa z olivnim oljem itd. Naslednji petek imamo vzdržljivostno hojo na dva km,hb da je moj doma da bo mel malo,da bom brez skrbi šla. Sem pa včer šla v trgovino,si nakupla same zdrave stvari in enostavno zjutri začela,sem prej mojga **** da mam že krizo po 14 urah hujšanja Drugače pa ta dolensko štajerski folk na našem koncu je res nevzgojen totalno,nam je predavala da lahko ženska spije 1 dc na dan vina ali 3 dcl piva moški pa še enkrat več,in kaj se sliš,da je to pa premal pa da oni vode ne bojo pil k voda je za umivat pa rože zalivat.Men je blo že tko bedno vse skup da sem hotla kr it.Mislm pa kam to padeš med kake ljudi,sej folk sploh ne vid,da se dela to zase.Vsaka babnca mi je pravla da zakaj jo je dohtar poslal da bi tud dohtar mogu shujšat.Namesto da bi ble vesele,da bojo lahko zastonj in pod nadzorom hujšale pa sam pizdijo,moj kr verjet ni mogu,da je folk res tolk utrgan.Itak to ni obvezno lahko kadarkoli odnehaš.HB da mam spodbudo od mami k je po tem programu ful shujšala in mi je naslednjič rekla da jo naj pripeljem s sabo.Mogoče jih bo pa to zmotiviralo. No zdej grem pa mal za nazaj prebrat