eole
|
DAn IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem pa zato jaz čisto razsuta , brez moči, energije.... Gal se ta teden budi na dve uri (ponoči), čez dan pa tudi ne spi ne vem kako dosti. Jaz ne vem več kaj naj. So krivi zobje ali kaj? Še vedno se le dojiva, P imava šele 14.10. in do takrat bom že čisto izmozgana in izžeta. Sem že razmišljala, da bi mu poskusila dati Hipp-ovo ali Alete-jevo prvo kašico, pa še nekako oklevam in čakam, da da svoj znak še P. Do takrat pa samo upam lahko, da mi ne gre še kakšna kila dol, ker pa sedaj izgledam že prav grozno Punce kaj mi je moč storiti? tudi jaz sem čisto razsuta . začela bom spet redno jest elevit, upam, da bom malo bolj pri močeh! V torek imamo P in jo bom vprašala kaj si misli o tem in če kaj ukrepamo. Pri nas verjetno niso zobje, sem pokazala naše "zobe" izkušenim mamicam, pa so rekle, da jih še dolgo ne bo Čedalje bolj se mi zdi, da gre za caratanje in tudi s kašico ne bom nič rešila, a ne? Danes sem bila pri mami na kosilu, pa je bila tam še moja teta in moji sestri, pa moj nečak.. skratka, en kup ljudi, vsi so gledali našo pikico itd. In kar naenkrat je planila v tak histeričen jok tekle so ji solze, smrekeljček iz noska, kar nehala je dihat, zaletavalo se ji je, bila je vsa flekasta po obrazu .. Nič, nič ni pomagalo!!! Ni se hotela dojit .. šele potem se je počasi potolažila.. seveda, sem potem slišala pridigo, da imam preveč razvajenega otroka, pa nevemkajše vse počutila pa sem se, kot da sploh ne obvladam svojega otroka kaj bi to bilo se tudi vam zgodi kaj takega
|