*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 vračanje iz Logatca - da ne bo izgledalo, da je samo SS imela "srečo" meni se je pa skoraj spet zgodila najina "obvoznica" proti Vrhniki sva že šli, vozila sem po prehitevalnem okoli 130 (se trudim ne it čez to, da si ne bom kdaj kaj očitala) in na vrhu klanca se en tovornjak kar odloči prehiteti tovornjak pred sabo, smernik je dal, ko je že zavil pred mene - izsilil me je prasec - sem ful na bremzo stopila, na srečo je avto ostal "pri miru", ni naju začelo zanašati - počasi me bo ratal strah prehitevat kolone, ker mi res pogosto tako zavijejo kar naenkrat pred mene na prehitevalnega ven iz kolone eole, kot so ti že napisale punce, tudi jaz mislim, da lahko hitro zmoti gužva, hrup, kak nenaden močan zvok,... moji starši so kar glasni za moja ušesa, pa se ne kregata ali kaj podobnega, samo navajena sta bolj glasno govoriti (mogoče že slabše slišita? ali pa zgolj navada) in vsakič, ko pridemo z Brino, jima rečem, da naj se malo potrudita govorili tiše kot ponavadi - pa ne mislim, da morata šepetati - ampak malo znižati svoje donenje kar se pa razvajenosti tiče - reci jim, naj si malo preberejo literaturo na temo dojenčkov - otrok se mora najprej začeti zavedati sam sebe, da se lahko sploh zave, da lahko kaj doseže z določenim svojim vedenjem, do takrat se pa vedejo precej nagonsko (jočejo, ker so lačni in ne ker želijo jesti) - in tega se še kar nekaj časa ne bodo zavedali posebej me pa razkurijo tisti, ki rečejo, da če skočiš na vsak njihov jok, da so potem razvajeni v 101 zadevi, ki sem jo prebrala na to temo, ali pa sem se pogovarjala s tistimi, ki so to brali (pa tudi od kolega žena je otroška psihologinja), sem videla, da to sploh ni mogoče - ne preden blablabla(sem že malo prej napisala) Joj a tudi ti. Dobro da je bilo vse ok. Pa to res ni res, kako en folk vozi, kot da bi bili sami na cesti. Pa lepo da upoštevaš hitrostne omejitve. Jaz sem jih tud začela precej bolj upoštevat, ko sem bila prvič noseča. Prej sem tud rada kdaj pa kdaj stopila na gas. Zdej pa res pazim na to, tako v naselju, kot na avtocesti. Glede razvajanja pa se popolnoma strinjam in tud men grejo taki ljudje na živce, ki pravijo, kolk mam razvajenega otroka oz. dojenčka. Jest jim pa sam rečem, da zdej imam priliko za razvajanje, potem ko bodo stari 15 let se mi ne bodo več pustili. Pa vsi rečejo: ja sej to pa res.
|