Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 29.9.2008 15:45:22
|
|
|
|
Ylenia
|
boob sej ne mislm cakat na to da mi trebuh zraste, ampak ane v cetrtek bi mogla pridit menstra, pa pac mislis en dan gor al dol, cez vikend me pa ni blo doma, tko da bom zdele enkrat sla sele do trgovine!! ja tam kjer sem bla ni blizu nobene take trgovine no pa vam sporocim ko bo kaj novga!
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 29.9.2008 17:33:00
|
|
|
|
boob
|
. . . jst mam že tak trebuh brez da sm noseča no no kr hitro pejt k nas firbec matra-če že tebe ne
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 29.9.2008 19:22:12
|
|
|
|
ANABOJAN
|
boob pozdravljena; danes sem 28 dni od zadnje M (sicer je moj ciklus na 32/35 ) nardila CB a je bil negativen.... ful me blijo jajčnik, zjutraj me je full bolelo na eni strni, potem se mi je zdelo da me na drugi starni. Mi je blo res fulllll slabo, nisem bruhala, bolela glava (je pa res da mam vrhune stresa v službi in samo čakam da se sesujem), bom počakala še pardni uam da je ne bo!!!! pozdravček ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 29.9.2008 19:41:25
|
|
|
|
Ylenia
|
no sem naredila First Sign test in ni pokazal nic. M pa zamuja ze 5 dni...
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 29.9.2008 19:43:32
|
|
|
|
MiSka_82
|
moje M tudi še ni, test pa je negativen...
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 29.9.2008 21:56:40
|
|
|
|
SKORPY
|
čez 4 dni v petek bi morala dobit.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 7:23:28
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANABOJAN boob pozdravljena; danes sem 28 dni od zadnje M (sicer je moj ciklus na 32/35 ) nardila CB a je bil negativen.... ful me blijo jajčnik, zjutraj me je full bolelo na eni strni, potem se mi je zdelo da me na drugi starni. Mi je blo res fulllll slabo, nisem bruhala, bolela glava (je pa res da mam vrhune stresa v službi in samo čakam da se sesujem), bom počakala še pardni uam da je ne bo!!!! pozdravček ana Dobro jutro, če imaš ciklus na 32/35 je to absolutno prehitro za + Jaz tud čakam še cca 2 dni, ciklus imam od 26/30 in 2.10 bo 30 dni, znakov pa nimam nobenih (za čudo), ponavadi sm mela vse od A-Ž pa še kašnega umes , edin to je 'čudno' da tud za ni nobenih znakov. Držim pesti da je nebo. . ne pr teb ne pr men . . . . . . v službi se pa kar mal skulirej, ker to ni dobro!!!
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 11:43:11
|
|
|
|
Ylenia
|
ojla punce, spet jaz! sem skocila po CB in je pokazal - . mam pa ful povecano sluz. tako kot je ANABOJAN rekla "obcutek mokrote". zdej sem pa res razocarana nad sabo. nic od nicesar. nobene menstre, nobenga +! ne tic ne mis! kolko casa pa morm cakat preden grem do G?
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 12:15:34
|
|
|
|
boob
|
Zakaj si pa nad sabo razočarana. . . neeeeee, nesmeš bit raj počaki še mal z G, verjem da psiha dela hudiča. . . kaj pa če si se prehladila . . ? drgač pa pejt dat kri, pa se bo takoj vidlo kako pa kaj
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 13:08:08
|
|
|
|
Ylenia
|
hvala za tolazbo! ampak ce ni nic od nikjer, pol me bo zacel skrbet kaj se dogaja. bom popoldne sla se po en test, pa ga bom naredila jutri zjutraj.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 14:48:49
|
|
|
|
MiSka_82
|
no moja M je pritekla upam da vedve zagledata magični
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 14:50:40
|
|
|
|
boob
|
pejt raj v en ZD in dej kri pa boš vedla pri čem si . . . jaz sem imela vedno točno na 28 dni zjutri, čim sva začela delat na je ratal cel kaos. . . mi je zamujala tudi en tedn, pa ni blo nič narobe in sem teste delala tud vsaki dan. . .pa se ni nič spremenilo upam pa da boš čim prej zagledala
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 14:53:52
|
|
|
|
MiSka_82
|
mislim da nam vsem psiha dela svoje
< Sporočilo je popravil MiSka_82 -- 30.9.2008 14:54:17 >
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 14:55:53
|
|
|
|
boob
|
se popolnoma strinjam . . jaz sem že vsa
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 14:58:47
|
|
|
|
MiSka_82
|
jaz tudi.... pa vsak mesec si rečem da ne bom več mislila na to...
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 15:15:08
|
|
|
|
boob
|
hjaa mislim da nas je kar dost takih. . . k si rečemo ta mesec pa dost, nč mislt, pa nč testov kupvat. . . pol pa že dva dni z testom na WCju
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 15:22:57
|
|
|
|
Ylenia
|
boob kam pa grem dat kri? a je treba prej do osebnega zdravnika, al se gre to kar direktno v laboratorij?
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 16:38:29
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ojla! Ni ti treba it di zdravnice, da se ga delat samoplačniško...sam ne v vseh ZD... Pokliči v laboratorij pri vas in vprašaj... Js sm šla prejšnji mesec, ko mi je zamujala celih 20 dni pa ni blo ne pluska ne in sm šla na krvni test. Ki je bil negativen Pol čez kkšn teden se je pa primajala...
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 18:46:30
|
|
|
|
loveforever
|
punce jaz pa si vedno nastavim najkasnejši datum prihoda menstruacije, tako da če imam naprimer ciklus na 30 dni in bi ta mesec morala priti 6.10 si nastavim datunm 8.10 da sem bol pomirjena in si predstavljam kot da jo 8 morem dobit in če je takrat ni posumim na to da sem srečka . no do zdaj sem imela srečo čeprav mi je pri opbeh nosečnostih ratlo v 9 krogu sedaj pa sem po ss julija ponovno v 1 krogu. in vem da jih bom še 8 čakala, ampka sem vsak mesec bližje!!
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 30.9.2008 21:13:56
|
|
|
|
ANABOJAN
|
boob evo me par minut nazaj iz slu\be, slu;ajno ne delam izmenskeg dela, amapak sem od 6:30 zjutre bla cel dan v delovni akciji, tako da bolj te\ko re;em da se nakuliram!!! . Full hvala za podporo. Sem rekla da bom probala [e enkrt v petek, nevem [e vedno imam vse enake simpotome, samo da mi je danes po kosilu bilo slabo (kroznik juhe in pol kosa puranjega zrezka ) to pa res ni tolko da bi mi moralo biti slabo od hrane. Puscam moznost za psiho!!!!!!!!!! dr\im pesteke za najin plusek.... se cujeva ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 1.10.2008 7:10:26
|
|
|
|
boob
|
dobro jutro, ja ANABOJAN kaj pa maš ti zaeno ubijalsko službo. . revca. . upam da je sam izjemoma in da drgač delš sam eno smeno. . pa da ni preveč fizično, . . ja no ponavad je lažje fizično kot pa da te psihično izmozgajo. Jaz bi jo tud že počas morala dobit, no jutri je zadnji dan najdalšega ciklusa, zaenkrat nič ne kaže pa tud nobenih kakih posebnih znakov nimam, še izcedek oz beli tok se je umiril. . . edin k kihnem ma da mi jajčnike raznese. . . ahhhh bo že. . . ti se drži in ne delej preveč, . . to škodi . . jooj če me zdej šefica sliši, že cel tedn kar mal zabušavam pa skoz tu gor čekitam lep dan želim
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 1.10.2008 7:23:40
|
|
|
|
Ylenia
|
no pa sem dones se en BC nardila zjutri, pa je blo se vedno - . zdej je pa najboljs da pocakam se kaksen teden ane? pa tifole pridno jem, za vsak slucaj ampak odkar delava na nisem mela nc zmesane cikle, pa sploh je to prvic ever da mi tko zamuja. no upam na najboljse!
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 1.10.2008 9:12:58
|
|
|
|
boob
|
Ylenia žal mi je za - drgač pa sam pokliči G pa praši za nasvet, lahk da te bo dala na oduzem krvi oz UZ naredila srečno
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 1.10.2008 17:47:57
|
|
|
|
ANABOJAN
|
boob je tale moja sluzba ni fizikalac na žalost!!! Smo na vrhuncu sezone, tako da do decembra bo tako kot je! Jaz bi jo po izračunu morala dobiti jutru (po povprečju) malo špika, drugače danes kar okej, nič slabosti, niče ne bolijo joške, nobenega vonja po železu tam doli. jeeeeee še je upanje.... danes bom nardila test uni iz muellerja, ki baje pokaže že pred izostankom M. sporočim... ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 1.10.2008 17:58:09
|
|
|
|
ANABOJAN
|
ps... vidiš sem prehitra tudi meni se je beli tok full zmanjšal, da ne je zginila, a nisem več tako zelo mokra ana
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.