|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
30.9.2008 13:34:31   
mojca75
Joj punce moje, čisto sem brez časa, sej preberem na hitro še, pa se delam da delam, ampak trenudtno se pripravljamo na sejem Narava - Zdravje in sem danes preložila že vse publikacije ki jih imamo in odbrala kaj lahko tam raztalamo,...pravi fizikalc!

Nič bodite pridne, ko pa bom kaj pri cajtu se pa javim.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
30.9.2008 14:04:25   
lenika
No moja teorija je očitno popolnoma podrta. Drugače se je pa meni zjutraj tako vrtelo v glavi, da ko sem parkirala pred šolo in izstopila iz avtomobila, sem imela občutek, da se avtomobil premika nazaj in naprej. user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
30.9.2008 14:55:09   
TiaSara
Lenika - čuvaj se. Če ti bo preveč slabo, si zrihtaj bolniško. Ena moja sodelavka je tudi skupaj padala med nosečnostjo, tako da...

Mojsonček - uživaj v razvajanju (jaz sem gore knjig prebrala). Pa upam, da bodo izvidi O.K. Glede trebuščkov se pa ne obremenjevat - saj veš kako zelo "zanesljivi" so UZ. Naša je imela pa ves čas za 2 tedna prevelikega - no saj ima res kar precejšnjega ampak ne toliko, da bi bilo kaj narobe.

Tea - user posted image user posted image user posted image Face so tile otroci.

Lara - tudi mi imamo dvojčka in je krasen. Mi smo pa tudi zaradi službe prišli do septemberke - prej smo imeli predsedovanje in se mi ni zdelo fer do sodelavcev, da bi ravno takrat šla. Smo pa imeli srečo, da je kar hitro ratalo in tako jo imamo - saj je bilo res spomladi bolj enostavno ampak res to ni tako pomembno, da bi bili zaradi tega pripravljeni celo leto čakati na ugodni termin - pa še nikoli ne veš, ali bo uspelo ali ne.

Naš mali veliki je prišel domov, moram iti. Lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
30.9.2008 15:00:12   
mojca75
evo punce, da presekam tole o otrocih, a ste mi kej fovš,... jaz na barki, ladici...

user posted image

Ja ja pihala je zmerna burja, bili smo oblečeni k medvedi (mam spodno majco, pa majco, pa jopco s kapuco, pa flis, pa jakno), ampak je blo pa fajn!

sem zdele mal predahnila, sedaj pa grem domov.

Kar se pa znamenja tiče, meni je vseeno kaj je, samo da je zdrav. user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
30.9.2008 15:27:44   
cofek
mojca  važičkauser posted image ...ne, saj ne - lepo da ste se imeli kljub vetru lepo.user posted image Moji prijatelji so letos na jadranju doživeli 1001 pustolovščino - med drugim jim je zmanjkalo bencina, na enem otočku, kjer so bili v marini je izbruhnil ogenj in so posledično bili celo noč pokonci, ker jih je bilo strah da bo ogenj prišel do morja, izpluti pa niso mogli, ker je bila noč, pa še veter je bil tak...

lenika tudi jaz sem hotla komentirat tole tvojo vrtoglavico - mogoče bi bilo bolje da te vsaj kdo drug pripelje v službo, če že ni variante da bi mela bolniško tko kot je predlagala TiaSara.

tea - me prav zanima KJE je on zadnjič izgubil hlače user posted image user posted image . Drugače pa moram tudi jaz Ažbetu hlače vedno gor vleč.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
30.9.2008 15:37:05   
mojsoncek
lenika, mene so v tretjem in cetrtem mesecu ful mucile vrtoglavice. Me je ze hotela G dati na bolnisko, pa smo se potem zmenili za delo od doma. Tako da ti cimvec pocivaj, ce pa ne bo bolje, pa pojdi k svoji zdravnici, da ti malo pogleda kri, pritisk in podobno...

mojca
, fous fous... jadranje = ena lepsih stvari!

TiaSara
, saj se trudim, da se ne bi sekirala. Me pa res malo skrbi, ker sem v enem mesecu tudi jaz izgubila 2 kile, pa ze tako jih imam bolj malo. Tako, da se sedaj prehranjujem kot dojencek... redno na tri ure od jutra do vecera user posted image .

tea, poznam tezave s prevelikimi hlacami v pasu (ze prej s plenicami smo imeli tezave, sedaj ko je pa brez je pa sploh kriza), ampak takole sredi ceste jih pa se ni izgubil  user posted image .

Drugace pa res na veliko uzivam... "zjutraj" ne prilezem iz postelje pred deveto, si pripravim zajtrk in kavo, grem na sprehod (ce ne drugega vsaj v trgovino), brskam po netu, berem, berem, berem, kuham in minimalno vzdrzujem red v hisi.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
30.9.2008 16:44:47   
mojca75
"zjutraj" ne prilezem iz postelje pred deveto, si pripravim zajtrk in kavo, grem na sprehod (ce ne drugega vsaj v trgovino), brskam po netu, berem, berem, berem, kuham in minimalno vzdrzujem red v hisi.

Da ne zgubljam besed kolk sem ti šele za tole fouš Mojsonček.

Lenika - tudi jaz sem mela med 3 in 4 mesecem malo vrtoglavice in zelo nizek pritisk, pa mi je rekla ginekologinja "ja dejte si no kako kavo skuhat"

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
30.9.2008 18:08:42   
lenika
Kar se tiče pritiska, jaz imam skos nizkega, v prvi nosečnosti pa se mi je potem še znižal na 90, 60. Drugače mi pa zaenkrat ni slabo in upam, da mi tudi ne bo. Sem samo zelo utrujena in občasno se mi vrti. Aja, pa jem full in sem se v enem tednu zredila že za 1,5 kg. Upam, da ne bo šlo s takšnim tempom naprej. Drugače me pa nima kdo vozit v službo, res pa je, da se vozim samo 3 minute oziroma 2 kilometra. O bolniški pa še niti približno ne razmišljam, čeprav sem poleg nosečnosti še pošteno prehlajena. Z nami šolniki je navadno  tako, da gremo na bolniško, ko se že čreva za nami vlečejo. user posted image
Enkrat pred petimi leti sem se zjutraj slabo počutila in sem vzela lekadol in odšla v službo. V bistvu sem se že cel teden vlekla v šolo napol bolana. V službi sem čutila, da je stanje vse hujše, a kljub temu sem si rekla, da bom zdržala do 12h in potem popoldne ležala. Preventivno sem se držala 1 meter stran od otrok (vem, da ni za to opravičila, a pri nas je tako, če gre kdo na bolniško, potem na primer učiteljica podaljšanega bivanja dela dvojni šiht; pa še to je priprave moraš vseeno prinest in seveda napisat še veliko bolj podrobno kot za sebe, zato ti je včasih lažje oddelat). Ko sem šla iz službe sem se že s krepko čez 39 stopinj vročine odpravila do zdravnika, kjer sem omedlela, z glavo udarila ob radiator in si jo razbila, da je bilo potrebno šivanje. Dobila sem antibiotike in seveda mrežo za na glavo, potem sem pa lahko šla za en teden na bolniško. A vseeno sem morala tisti, ki me je tisti teden nadomeščala, po telfonu zdiktirat vse prpirave za tisti teden in poslat učne liste. Hvala bogu sem imela priprave napisane za en teden naprej, ker resnično ne vem, kako si sposoben v takšnem stanju pisat še priprave.
No sem malo zatežila, a hotela sem vam samo prikazat, zakaj se šolniki tako težko odločimo za bolniško.

< Sporočilo je popravil lenika -- 30.9.2008 18:10:42 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
1.10.2008 9:15:42   
cofek
no, lenika upam da ne boš tokrat vztajala tako dolgo, da bi si spet razbila glavo. Pomisli na pikico in če se da veliko počivaj.

punce meni pa sredi nosa raste en velik mozolj in še malo pa bom kot Rudolf - čeprav je božič še daleč.user posted image user posted image

nič, saj nimam kaj pametnega za napisat. Ažbe je ful prehlajen tko da je predvčerajšnjim zaspal brez da bi sesal prstek, sam to "veselje" ni trajalo dolgo, ker je imel zjutraj že toliko prehoden nosek da je čez dan vse nadoknadil. Seveda gremo ostali po njegovih stopinjah in Neži se že nekaj vleče zadaj po nosku oz. grlu user posted image .
aja pa trenutno je ful aktualen Garfield, pa plesat je začel "ice ice pingvin"user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
1.10.2008 10:14:22   
puncica
Pozdravljene punce
mojca če ti popravic povem jaz ti pa nisem čist nič foušuser posted image , ker vidim da te je urnk zeblo, mene bi pa potem verjetno še bol, ker me že ponavadi ful zebe, pa tud sem verjetno ena redkih ki ji morje pa ni "za dol past super"user posted image

mojsonček tole bi pa tudi jaz, takle luksuz, tu sem ti pa seveda fouš 2×

lenika držim pesti da se danes počutiš boljše, ti pa tole nič kaj nezavidam in verjamem da je težko vzeti bolniško ampak zase je treba pač posrbet, ker noben drug ne bo za nas in šola bo še vedno stala, če manjkaš nekaj dni. Jaz bi vseeno šla zarad vrtoglavic k g, da zmeri pritisk in svetuje kako in kaj.

Pri nas je po starem, razen tega da sva tokrat imela z L zamenjavo in sem jaz spala v vidovi postelji, L pa Vid pa v taveliki pa smo se tako vsi naspali. Tavečja je mikimiško iskala ponoč, tamal se je kr neki šranciral, pa jamral, pol ko sem pa šla pa je dal mir. Pa zvečer smo slike gledal iz Avstralije kjer sta bila svak in njegova punca, sem jima tud to fouš, ampak naj uživata dokler sta sama, ker potem tako free ne bosta več.

Uživajte

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
1.10.2008 10:15:50   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: cofek
pa plesat je začel "ice ice pingvin"user posted image .

naša tavečja je tud začela sam tole pet user posted image , pleše še ne.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
1.10.2008 11:41:58   
mojsoncek
Oj! Danes imamo pa kar malo kislo vreme kaj... no, pa saj me ne moti, ker mi ni treba nic okrog letat user posted image

No, tudi pri nas ni nic kaj novega, razen tega, da je bil tale mlaj kar "mocan", ker Anze ze tri noci bolj slabo spi. Danes ponoci ga je v spanju preganjala Fifi user posted image ...

Zjutraj je svak (koncno) pripeljal pohistvo za obe kopalnici in jutri pride montirat user posted image user posted image user posted image . Naslednji projekt je otroska sobica... pa se kaksnega sponzorja bi lahko nasli user posted image

Ja Anze je tudi cisto nor na "ice, ice pingvine"... vedno vse spusti iz rok in zacne plesat, zraven pa poje svojo razlicico, ki je slisat takole "ajs ajs pagin...". Dobim kar malo solzne ocke, ko ga vidim in slisim user posted image .

Danes sem dopoldan skuhala ricet. Je tako dober, da komaj cakam, da bom lacna in bom lahko jedla user posted image . No, sedaj grem pa se eno sladico "spackat" skupaj. No, sibam, da bo se danes peceno...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
1.10.2008 13:11:42   
mojca75
naša ko je ice ice pingvin reče - lej mami še ena risanka, al pa ko je uno za fruktsverge enako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
1.10.2008 18:27:07   
lenika
Ja, danes sem veliko bolje, pa saj moram biti, ker sem delala od 6.30, ko sem imela jutranje varstvo, do 15.00, ko sem imela konec podaljšanega bivanja, ki sem ga imela, ker je učiteljica podaljšanega bivanja zbolela.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
2.10.2008 7:24:02   
puncica
Dobro jutro punce
No mi še vedno ne vemo rešitve kako spravit vida nazaj v svojo posteljo, prav vsako noč pride nazaj k nama in nama tole gre že pošteno na živce, prej je lepo nazaj zaspal in se nič več ni zbudil, zdej pa vsako noč priraca k nama, mah enkrat bo tud naš mulc začel spat. Je pa zanimvo da se mu je zdaj zraven majčke ki jo skoz nosi prikupil še en kuža ki sva ga kupila v črni gori pred ene 7 leti in zdej še tistga cucka zraven nosi in ta kuža ni nek velik in se v postelji hitro zgubi in kaj se je danes zgodilo, ni bilo kužija je bil čist v enem kotu stišan in pol mu ga končno dam ko ga najdem se mi pa začne dret, ATIJU, ATIJU in bol ko mu govorim da ati spi, da naj gre spat v posteljico on teži, jst se pa spet luft user posted image user posted image in si mislim zakaj bi sploh vstrajala če sem pri mojih otrocih nevidna itak sem pa sama kriva.

lenika lepo da si bolje ampak jaz bi vseeno bila bol previdna pri taki zadevi.

Nč uživajte. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
2.10.2008 8:03:49   
mojca75
Punči boš videla da bodo prišli časi ko boš ti "tanajtabolša"

jaz se počasi spravljem - mamo stojnico na sejmu narava Zdravje pa bom danes cel dan tam. Sem prepričana lenika, da če bi bila ti učitelica v Lj bi se videle.

mene pa daje jesenska utrujenost, spat hodim že ob 22h, ... ma za crknit sem. Kaj bo šele spomladi. res pa je da imam trenutno tolk dela v službi da je za crknit!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
2.10.2008 10:36:36   
mojsoncek
puncica, ne se sekirat. Tvoja dva otroka prezivita vec casa z L in sta zato bolj navezana nanj. Tudi Anze je sedaj veliko bolj navezan na F. Prvic zato, ker jaz ze kar nekaj casa ne hodim v LJ in drugic zato, ker cele popoldneve rijeta zunaj po zemlji in urejata parcelo. No, ampak po pravici povedano, mi kar malo pase, da je sedaj tako, ker ne vem kako bi zmogla njegovo zivahnost...

mojca, pri meni je ze uspeh, ce zdrzim do desetih user posted image .

Pravkar je prisel svak, da zmontira pohistvo v kopalnici user posted image . Komaj cakam, da stvari dobijo svoje pravo mesto.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 2.10.2008 10:37:03 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
2.10.2008 10:59:18   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

mene pa daje jesenska utrujenost, spat hodim že ob 22h, ...

a to je zgodi user posted image , no potem sem pa jaz razred zase, ker moja redna ura je od 21:30 do 22:00 max. do 22:30 ampak to se že zelo redko zgodi, včeraj sem npr. gledala une nosečke na kanalu a pa mi je bilo tako zanimiv, da sem zraven kr spala pol sem pa raj ugasnila.user posted image Je pa res da ustajam redno ob 5:00

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
2.10.2008 14:07:41   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Sem prepričana lenika, da če bi bila ti učitelica v Lj bi se videle.

Ne razumem.

Drugače pa jaz že dva tedna hodim spat okoli 21.00.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
2.10.2008 14:45:08   
puncica
Lenika ti ne šteješ si frišn noseča in tud jaz sem bila v tem obdobju sam za v postlouser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
2.10.2008 19:39:50   
mojca75
Lenika, na sejmu je polno učeteljev in otrok in mogoče bi tudi vi šli. No hotla sem rečt da bi te bila vesela.

Ja jaz načeloma hodim spat ob 23, pa ob 6h vstanem, zadnjhe čase pa kar padem v posteljo. No danes mam še nekaj za služno za naredit ker nisem bila cel dan v pisarni in je jutri treba oddat. Ah ne bi zgubljala besed....

Aja, načeloma zvečer še kaj študiram da bo končno "kej iz mene" user posted image  

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
3.10.2008 10:58:27   
mojsoncek
No danes se bom pa kot kaze prva pofockala.

Punce moje, jaz ze nekaj noci tako slabo spim user posted image , pa ne za to, da bi vstajala za wc, ker sem za taksne reci prelena user posted image . Sedaj pa res ne vem, ali mi je taksna muka najpri pravi polozaj (seveda mocno pogresam spanje na trebuhu) ali pa me kaksna stvar muci, pa se ne vem tocno kaj. In kaj se je zgodilo danes... ob pol sestih zjutraj sem se zjokala kot malo dete, po tem ko sem se eno uro in pol premetavala po postelji. No, me je F malo potolazil in pocrkljal, potem sem pa nazaj zaspala (do desetih user posted image ). Evo toliko o mojih nosecniskih "tezavah"... malo sem morala pojamrat...

No, pred nami je vikend in upam, da bo vsaj malo vremena, da bomo lahko kaj zunaj!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
3.10.2008 14:17:49   
puncica
Mah čist sem pozabila zjutraj kaj napisat user posted image , itak pa ni bilo nič pretresljivega razen tega da je počudežu Vid do jutra spal v svoji postli, JUHU, še več takih noči si želimo. Pa da grem čez 10 min je še drug juhu, pa da dež pada v LJ, jaz sem pa imela namen it v hofer mi pa nič kaj več ne diši, ne vem al naj grem al neuser posted image Vikend je pred nami in kljub temu da bo moker mi je fajn ker bomo užival doma na postlih in ob tv pa se crkljali, možgani pa na OFF.

mojsonček tole ti pa nič kaj nezavidam, ker si kr predstavljam kako težko jaz spim če ne morem spat na trebuhu, tud moj najljubši položaj je položaj nezavestnega, sej veš trebuh pa tako pokrčena noga in tako najlažje zaspim pa čeprav se moj L čudi kako sploh lahko tako spim. user posted image Držim pesti da je tole le prehodno in da boš danes že bolje spala.

Nč uživajte.

< Sporočilo je popravil puncica -- 3.10.2008 14:18:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 3123
3.10.2008 14:34:36   
tea
Vam rečem živjo, preden zaključim službo za ta teden. Komaj čakam, da gremuser posted image , me iz dneva v dan muči hujša slabost in večkrat dnevno imam bližnja srečanja z wc školjkouser posted image  Pa saj je bilo obakrat tako, ampak kar malo pozabiš kako zoprna zna biti takšna situacija. Slobooooo 24 ur na dan, še ponoči se zbujam, ker imam občutek, da bom bruhala. Upam, da kmalu mine. Zdaj pa ne bom več jamrala, ni bil moj namen, samo pozdraviti sem vas hotela. Ampak je luštno komu malce potožit.
Aja, pa naš veliki fant ima škrlatinko in zdaj samo čakamo, kdaj se še pri Jašku pokaže.
Imejte lep vikend, nedelja bo baje sončna.

< Sporočilo je popravil tea -- 3.10.2008 14:36:15 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
3.10.2008 18:28:24   
lenika
Tea, jaz zaenkrat slabosti nimam in tudi upam, da jih ne bo. Imam pa na čase takšen čuden občutek v trebuhu, predvsem proti večeru, ko sem utrujena. Sem pa nenormalno utrujena in imam še ob 12h vsega dovolj.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.