|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.10.2008 14:39:33   
tilči
Res da ima Tilen samo en zobek, a je ta oster kotuser posted image . Ga še sedaj čutim na svojem nosu.

CatJa...super slikceuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
3.10.2008 14:41:34   
Estrella*
tiana: jaz vidim 3 slikce. Korenček!!!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
3.10.2008 14:43:45   
*Tiana*
Ja res je korenček, ta velka ga je jedla, ta mali pa si je drgnil dlesni. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
3.10.2008 14:45:03   
aurora28
Marku vse najboljše za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image . Oba sinka sta 1A. user posted image
Catja
a veš tisti rek: da je kovačeva kobila vedno bosa, no hočem povedati, da sva z mojim možem oba naredila tečaj klasične masaže in se ne masirava, ker ne najdeva časa, zato raje plačava in greva, da naju drugi masirajo. Sva zrela za dobiti po buči z valjarjem user posted image user posted image .

Tiana meni napiše, da ni nobenega albuma. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
3.10.2008 14:45:52   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Res da ima Tilen samo en zobek, a je ta oster kotuser posted image . Ga še sedaj čutim na svojem nosu.

user posted image user posted image user posted image

Moj še nima nobenega, pa včasih tolk ugrizne, ko mu dam prst za glodat, da kar fajn zaboli.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
3.10.2008 14:46:58   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

[/color]

Jaz te imam v imeniku, daj še ti mene, potem pa poskusi še enkrat.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
3.10.2008 14:47:02   
CatJa
No, sem dodala za primerjvo še tri Janove slike, ko je bil star 2 leti user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
3.10.2008 14:51:55   
tilči

meni tudi

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
3.10.2008 14:57:18   
Anitka
Dan!

Končno imam spet porihtan računalnik. Sem pa zato jaz čisto razsutauser posted image user posted image user posted image user posted image , brez moči, energije.... Gal se ta teden budi na dve uri (ponoči), čez dan pa tudi ne spi ne vem kako dosti. Jaz ne vem več kaj naj. So krivi zobje ali kaj? Še vedno se le dojiva, P imava šele 14.10. in do takrat bom že čisto izmozgana in izžeta. Sem že razmišljala, da bi mu poskusila dati Hipp-ovo ali Alete-jevo prvo kašico, pa še nekako oklevam in čakam, da da svoj znak še P. Do takrat pa samo upam lahko, da mi ne gre še kakšna kila dol, ker pa sedaj izgledam že prav groznouser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kaj mi je moč storiti?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
3.10.2008 14:58:40   
aurora28
Catja veš se mi zdi, da je Mark na trenutek zelo podoben atiju, čeprav ima veliko tvojega, ampak vem kako zgleda tvoj mož in ko pogledam Marka mi pride naprej ˝čisti ati˝, Jan pa ˝čista mama˝ user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
3.10.2008 14:59:37   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan!

Končno imam spet porihtan računalnik. Sem pa zato jaz čisto razsutauser posted image user posted image user posted image user posted image , brez moči, energije.... Gal se ta teden budi na dve uri (ponoči), čez dan pa tudi ne spi ne vem kako dosti. Jaz ne vem več kaj naj. So krivi zobje ali kaj? Še vedno se le dojiva, P imava šele 14.10. in do takrat bom že čisto izmozgana in izžeta. Sem že razmišljala, da bi mu poskusila dati Hipp-ovo ali Alete-jevo prvo kašico, pa še nekako oklevam in čakam, da da svoj znak še P. Do takrat pa samo upam lahko, da mi ne gre še kakšna kila dol, ker pa sedaj izgledam že prav groznouser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kaj mi je moč storiti?user posted image user posted image user posted image

Tale najina Gala bova midve po riti, ma oba sta čist ista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
3.10.2008 15:01:02   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

meni tudi

A me imaš v imeniku??? Če klikneš pod mojim postom na kontakt, bom v tvojem imeniku.

Kako da Estrella lahko vidi, vidve pa ne? Dejmo še mal sprobavat tole, da pogruntamo sistem.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
3.10.2008 15:05:23   
*Tiana*

Dan!

Probaj izdržat do P, al ga pa pokliči in vprašaj za mnenje. Lahko so zobje, lahko da samo rabi tvojo bližino, lahko da je lačen, to boš mogla sama pogruntat. A mu kaj mažeš dlesni, a se vedno ko se zbudi doji, a se samo carta???
Mogoče bi pa lahko poskusila s kakšno takšno riževo ali pirino kašico, da vidiš če bo sploh sprejel to po flaši ali po žlički. Sej lahko s svojim mlekom čist mal namešaš da vidiš.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
3.10.2008 15:06:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Dan!
Grrrrrrr user posted image user posted image user posted image sem jezzzzzzzzzna  na mojega, bi ga najraje s Špelininim valjarjem po glavi. Zakaj? On ne ve da je v avtomobilu pas in da je treba pas uporabljat.................. ustavila ga je policija in gre 120 eur oz 60 če plača v 8ih dneh.ej če bi bil v tem trenutku doma bi se tolk spičila, ma sej sem mu po tel. povedala sam to ni isto kot na 4 oči. Mislim šparamo vsak euro on se pa norca dela s takimi popolnoma nepotrebnimi stroški, grrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image .
Uf sem se mogla mal spihat se opravičujem!

Vrat mi mu zavila!! Mož ene od forumovk je umrl ravno zato, ker ni bil pripasan in ga je pri nesreči vrglo iz avta!!!!!!!!!!! Je.b.eš položnico - pripasaš se zaradi sebe ne zaradi policajev user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
3.10.2008 15:09:49   
špelin@
Soncnica Sandra ***, si raje ne predstavljam, kaj bi se lahko zgodilo... Glavno, da je vse ok, pa upam, da si jih unemu kretenu res dobro napela!!!!

CatJa, vse najboljše tvojemu junačku user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
3.10.2008 15:13:17   
špelin@

user posted image  Na tvojem mestu bi mu lepo dala kakšno kašico, da vidiš, če bo kaj razlike. Namešaš in mu daš po žlički, potem ga pa še podojiš.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
3.10.2008 15:14:05   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Probaj izdržat do P, al ga pa pokliči in vprašaj za mnenje. Lahko so zobje, lahko da samo rabi tvojo bližino, lahko da je lačen, to boš mogla sama pogruntat. A mu kaj mažeš dlesni, a se vedno ko se zbudi doji, a se samo carta???
Mogoče bi pa lahko poskusila s kakšno takšno riževo ali pirino kašico, da vidiš če bo sploh sprejel to po flaši ali po žlički. Sej lahko s svojim mlekom čist mal namešaš da vidiš.

Dlesni mu mažem pa je morda le za malenkost bolje. Ko se zbudi pa se dvakrat na noč joka, da ga je težko pomirit, potem pa se doji in zaspi in čez slabi dve uri se spet zbudi pa doji... Tu pa tam pa gre tudi le za cartanje.
Res ne vem več kaj naj...

Aurora a bova najina Gala malce po ta zadnji?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
3.10.2008 15:16:48   
Anitka
Špelin@ tudi tebi hvala za odgovor. Saj mu menda s kašico ne morem škodovati, a ne? Bom počakala še kakšno noč in če res ne bo drugače bomo probali še s to varianto.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
3.10.2008 15:17:30   
špelin@
TALLY, PROSIM, ČE PREBEREŠ POSTE FORUMOVKE JUNIOR IN JIH DAŠ PREBRAT TVOJEMU DRAGEMU: KLIK
JA, VPIJEM!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
3.10.2008 15:19:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
TALLY, PROSIM, ČE PREBEREŠ POSTE FORUMOVKE JUNIOR IN JIH DAŠ PREBRAT TVOJEMU DRAGEMU: KLIK
JA, VPIJEM!!!

Kopiram dva njena posta:
"na Lavrici se je zgodila nesreca,avto je totalka,ni bila privezan za varnostnim pasom pa mu je glavo skozi sprednjo šipo ven ruknilo,tako,da je ves porezan"
"danes po hudi prometni nesreči in 6 urni operaciji sem izgubila partnerja.sploh ne dojemam,da je to sploh res,hčerka je stara 2.5 let."

NE SE ZAJE.B.AVAT Z NEUPORABO VARNOSTNEGA PASU!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
3.10.2008 15:26:29   
aurora28
Katastrofa user posted image user posted image user posted image

Moj sosed, ko je bil star 19 let sta se s prijateljem vozila in ni bil pripasan, ker pa je bila cesta spolzka je avto začelo zanašat in se je zabil v stebel pod Trojanami, padel je iz avta. Na srečo je preživel, ampak na veliko žalost je za celo življenje ostal priklenjen na invalidski voziček in to vse zaradi nepripasanega pasa. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
3.10.2008 15:28:24   
katy82
No evo mene sem prišla nazaj,pobotanauser posted image

Hujšanje:a veste da sem bla kr mal razočarana nad folkom,prišli so ljudje,ki so bli ful užaljeni,da jih je dohtar poslal tja hujšat,češ saj njim nč ni.A za tablete žret namest neki zase nardit pa majo voljo jamrat,itak je to najlažjeuser posted image

Nas je v skupini 24 komadov,smo ene 4 mlade punce in ful ljudi v srednjih letih in par starih dedijev,ki so mi zgledal da sploh dojel niso zakaj so tam.
Ful so se pa vsi posmehoval tej sestri,ki je razlagala kaj pa kako je treba jest tko da je kr odnehala.Ko je rekla da je to kao zaenkrat vse se je predavalnica spraznila v parih sekundah,mene je pa to tko razkurl in sem stopila do nje in jo prosila naj mi da kako smernico za naprej k itak nisem nč zvedla.Rekla mi je da naj začnem pit vodo(zaenkrat lahko tudi z okusom),nobenega soka,obvezno zajtrk,obvezno črni kruh,krompir tudi,solata je zelo dobrodošla,v tem času še najbol paprika,tko da si jo bom spekla,k tako obožujem.Meso največ na žaru pa z olivnim oljem itd.
Naslednji petek imamo vzdržljivostno hojo na dva km,hb da je moj doma da bo mel malo,da bom brez skrbi šla.
Sem pa včer šla v trgovino,si nakupla same zdrave stvari in enostavno zjutri začela,sem prej mojga **** da mam že krizo po 14 urah hujšanjauser posted image

Drugače pa ta dolensko štajerski folk na našem koncu je res nevzgojen totalno,nam je predavala da lahko ženska spije 1 dc na dan vina ali 3 dcl piva moški pa še enkrat več,in kaj se sliš,da je to pa premal pa da oni vode ne bojo pil k voda je za umivat pa rože zalivat.Men je blo že tko bedno vse skup da sem hotla kr it.Mislm pa kam to padeš med kake ljudi,sej folk sploh ne vid,da se dela to zase.Vsaka babnca mi je pravla da zakaj jo je dohtar poslal da bi tud dohtar mogu shujšat.Namesto da bi ble vesele,da bojo lahko zastonj in pod nadzorom hujšale pa sam pizdijo,moj kr verjet ni mogu,da je folk res tolk utrgan.Itak to ni obvezno lahko kadarkoli odnehaš.HB da mam spodbudo od mami k je po tem programu ful shujšala in mi je naslednjič rekla da jo naj pripeljem s sabo.Mogoče jih bo pa to zmotiviralo.

No zdej grem pa mal za nazaj prebrat

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
3.10.2008 15:28:56   
*Tiana*

JA, VPIJEM!!!

Kopiram dva njena posta:
"na Lavrici se je zgodila nesreca,avto je totalka,ni bila privezan za varnostnim pasom pa mu je glavo skozi sprednjo šipo ven ruknilo,tako,da je ves porezan"
"danes po hudi prometni nesreči in 6 urni operaciji sem izgubila partnerja.sploh ne dojemam,da je to sploh res,hčerka je stara 2.5 let."

NE SE ZAJE.B.AVAT Z NEUPORABO VARNOSTNEGA PASU!

Joj, boga ženska in punčka. Sem prebrala. Jih ne poznam ampak mi je hudo za njiju. Me kr stiska pri srcu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
3.10.2008 15:31:38   
aurora28
Tiana imam te pod prijatelji, ampak mi vseeno ne pokaže tvojih treh slik, vidim album, ampak slik pa ne user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
3.10.2008 15:33:07   
*Tiana*

Tiana imam te pod prijatelji, ampak mi vseeno ne pokaže tvojih treh slik, vidim album, ampak slik pa ne user posted image

Pa če klikneš na album oz. naslov, a se ti nič ne odpre?
To mi je full čudno.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?