|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.10.2008 12:34:59   
aurora28
Ku ku, sem že tu user posted image

Sva bila z mojim na eno urni masaži, ooooooo kako je pasalo user posted image

Jana midva že razmišljava o nakupu avtosedeža in bova najverjetneje kupila Maxi cosi. Te moram tudi jaz kregat, da se voziš prehitro, vem, da ti čuvaš na cesti, ampak lahko pa kak norec, ki ne pazi prileti vate in si sploh ne upam predstavljati kaj bi bilo pri 180km/h user posted image .

Mislim, da so mlečni izdelki po 6. mesecu.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
3.10.2008 12:46:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Punce sam javm se tolk da povem,da sem od danes naprej na dieti,kej več pa napišem kasneje k sva se z mojim mal počla zdej se mislva pa mal pobotatuser posted image

Upam, da se dieta obnese pa da se s tvojim čim prej pobotata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
3.10.2008 12:47:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ku ku, sem že tu user posted image

No finooooo.
A ni bilo rečeno, da boš včeraj tudi ti prijadrala v Logatec?
Al sem si jaz narobe zapomnila?
Sva bila z mojim na eno urni masaži, ooooooo kako je pasalo user posted image
Oooo jaz bi tudi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
3.10.2008 13:09:55   
Soncnica Sandra ***
Ma vedno hočem še napisat kaj se nama je z Manco pripetilo, ko sva šle včeraj iz klepeta. Pa se vedno spomnim šele ko berem o Janinih 180km/h user posted image

Sva se peljale iz Žirov proti domu pa se nama je ek kreten ves čas na rit "limal". No in hočeva zaviti dol z glavne ceste na vas, dava "žmigovc" pa še nakažem mu z bremzo da bom zavila, pol pa začnem bremzat in zavijat ko vidim v vzratnem ogledalu, da ga je začelo zanašat.
Model ni vidu žmigovca in bi se mi v rit zaletu, če se mu nebi umknila na nasprtotni vozni pas. HB je bil frej. Pol se mi je pa film odpel pa začnem trobit
Model pa odpreokno in začne vpiti name, baba zmešana, kva pa žmigovc, ....
Mi je čist na živc stopu.
Pa sem mu take napovedala, da je bil sam bled pa tiho.
Seveda je imel prej čas še po mobitelu zraven govort user posted image

Uglanem včeraj bi skoraj prišla domov z razbitim "ferarijem" user posted image
Kak bi bilo pa z mojo miško pa niti pomisliti nočem

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
3.10.2008 13:13:58   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

samo da se vama ni nič zgodilo. Lahko si sam še ne vem kako previden na cesti, potem pa naletiš na kakšnega takega in nesreča je tuuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
3.10.2008 13:23:06   
lindy

Ma sej eni so res adijo na cesti,mislijo da je vsa cesta njihova. Samo da je z vama vse uredu.

Aurora user posted image user posted image user posted image za masažo.jest bi tuuuuuud

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
3.10.2008 13:23:45   
lindy
user posted image user posted image joj joj.zdej vidm da nism pod svojim nickom.Nina7 tukiuser posted image user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
3.10.2008 13:24:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sm pri prijateljici pa sm pozabila da nism jest prijavljena . Ja nimaš kej, blond user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
3.10.2008 13:29:49   
Taula
http://www.o-baby.de/agr/Maxi-Cosi-Priori-XP_10103_3.html

Tana...Tu imajo dostikrat akcije oz cene so cenejše za določene model kot v SLO. Poštnina je pa 9,5 evra za Slo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
3.10.2008 13:46:17   
tilči
kakšna tišina je pri naši hiši. Oba otroka spita že 2 uri.user posted image Kar nisem navajena na tak mir. Mi je že malo dolgčasuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
3.10.2008 13:46:27   
CatJa

Tako, midva sva s kontrole pri okulistu - kapljice so pomagale tolk, da se očka več ne gnoji, ker pa se še vedno solzi, zdravnik predvideva, da se bo po končanem jemanju zdravila zadeva ponovila. In zdaj čakamo, potem pa na prepihavanje user posted image

Pa še za mojga user posted image  in njegovih 5 mesecev

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
3.10.2008 13:50:43   
CatJa

Punce sam javm se tolk da povem,da sem od danes naprej na dieti,kej več pa napišem kasneje k sva se z mojim mal počla zdej se mislva pa mal pobotatuser posted image

user posted image     user posted image

Jana, mi imamo in bomo imeli Maxi Cosija user posted image

Aurora, sem ti kar fauš za masažo. Moj brat je maser in od kar ga ni, se še nisem spravila nikamor user posted image

Dodala sem nov album, na vpogled samo prijateljem, tako, da če ga katera ne more pogledat, naj pove, da jo dodam v kontakt user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
3.10.2008 13:52:37   
Anonimen
Jest bi rada vidla album.

Pa vse naj naj Marku za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
3.10.2008 13:56:13   
CatJa
Nina, sej ti bi ga pa mogla videt, te imam še od prej v imeniku.

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
3.10.2008 13:58:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

nobenga albuma ne vidm pri tebuser posted image .Ma čudn je tole z albumi

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
3.10.2008 13:59:15   
tilči

Dodala sem nov album, na vpogled samo prijateljem, tako, da če ga katera ne more pogledat, naj pove, da jo dodam v kontakt user posted image

jaz bi tudi rada slikce vidla,prosim

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
3.10.2008 14:06:03   
CatJa
Ma, jaz sem tole s prijatelji razumela tako, da če ga imam jaz med kontakti pa oni mene, bi to moralo laufat. Itak so pa tako zakomplicirali, da je brezveze.

Bom odprla album za reg. člane, sam pol moram eno zbrisat. Mi ni glih do tega, da bi me kdo "občudoval" user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
3.10.2008 14:10:53   
tally

Dan!
Grrrrrrr user posted image user posted image user posted image sem jezzzzzzzzzna  na mojega, bi ga najraje s Špelininim valjarjem po glavi. Zakaj? On ne ve da je v avtomobilu pas in da je treba pas uporabljat.................. ustavila ga je policija in gre 120 eur oz 60 če plača v 8ih dneh.ej če bi bil v tem trenutku doma bi se tolk spičila, ma sej sem mu po tel. povedala sam to ni isto kot na 4 oči. Mislim šparamo vsak euro on se pa norca dela s takimi popolnoma nepotrebnimi stroški, grrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image .
Uf sem se mogla mal spihat se opravičujem!

Pa še ta vreme, sem šla šrej malo vn ker se je Emilija matrala da zaspi in kaj se zgodi, se ulije.

Uglanem včeraj bi skoraj prišla domov z razbitim "ferarijem"

Samo da se vama  ni nič zgodilo. Madona vedno se najde en norc, ki misli, da je sam na cesti.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

punce a že kaj razmišljate o avtosedežu ?? naš Nejc bo kmal prerastu jajčko.

Midva bova tudi maxi cosi nabavila, sam ne še je dosti placa v lupinici, sem tudi jaz vzela vn tisti oporo in peno vn pa je sedaj v redu. bova mal gledala če bo kaka fajn akcija.

Tana7 mi HB nimamo temenc smo jih imeli enkrat na začetku in sem mazala z olivnim oljem  in potem nezno masirala z gazico čeprav se ne sme kao pa je šlo dol. Upam, da jih tudi ne bo ker si ne predstavljam, kako bi to zgledalo pri tej čupi, ki jo Emilija ima user posted image .

Izpadanje las- grem že sama sebi na živce, kamorkoli pogledam so moji lasje ali pa od Emilije, groza. Koliko traja ne vem upam pa da čimprej mine.

M- jaz sem imela eno normalno avgusta, potem se je septembra neki pacalo 2 dni pa ni bilo nič, danes pa spet neki kaplja samo nič konkretnegauser posted image .

Sem pogledala slikice iz Logatca, lepi so tile naši hroščki, mi je ful žal ker mi nikoli ne rata pridt, sam enkrat mi bo že.

Punce sam javm se tolk da povem,da sem od danes naprej na dieti,kej več pa napišem kasneje k sva se z mojim mal počla zdej se mislva pa mal pobotat

Ko boš imela kej časa nam poročaj, pa hitr se pobotajta.

Vse naj naj Marku za 5 m user posted image user posted image , pa user posted image za učko, da se je pocajtala.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ku ku, sem že tu 
Si bila pogrešana
Sva bila z mojim na eno urni masaži, ooooooo kako je pasalo
Sem ti kr fouš veš.

Ninaaaaa7 jaz tvoje albume vidim ne morem jih pa odpreti pa slikice pogledat. Men tut ni nič več jasno od ostalih pa lahko vidim slikiceuser posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
3.10.2008 14:12:22   
*Tiana*
Živjo punce!

Da se še jaz malo oglasim po dolgem času.

Na gorenjski čvek mi žal ni uspelo prit, ker je mali ravno tisti dan izbral za spanje in je spal čudežne 3 ure skupaj (od 8 do 11).
Za notranjski čvek sem bla pa prepozna, ker nekaj časa nisem brala, pa tud avto mi je crknil (oz. akumulator se je izpraznil po neumnosti), tko da nisem mogla nikamor nekaj časa (dokler nisem pogruntala da je samo akumulator prazen in ga je treba nafilat).

Avtosedež bo pri nas v uporabi šele ko mu bo lupinica res čisto premajhna (beri, glava bo že čisto na vrhu), ker se morajo dojenčki čimdlje vozit v nasprotni smeri vožnje zaradi zaščite vratu in glave ob morebitnem trku. Sej zgleda kot da imajo vratove že ful močne, ampak morajo še vseeno malo zrast, da bodo dovolj močni za vožnjo v smeri vožnje. Sej nogice se lahko malo pokrčijo da se vozi čimdlje v lupinici oz. če je že res premajhna bolje da se vozi v avtosedežu, ki se ga da obrnit v nasprotno smer vožnje (kot je napisala Tilči, da ga ima).
No ko bo mali pripravljen za avtosedež bo šel v tega od ta velke punce do 15 kg, ona pa bo dobila novega od 15 - 36 kg. Mi kupujemo Romer, ne vem zakaj, največ zaradi dobrih ocen od testov.

jana, vidim da si bila okregana in prav je tako. Ko jaz vidim kakega takega voznika, ki drvi po avtocesti (in ima po možnosti zadaj še nalepko otrok v avtu) in ogroža ne samo sebe ampak predvsem tudi druge voznike, si zmeraj mislim.....no ja,nič kaj lepega...ni glih za pisat na forum take grde besede.

ss, ja preveč je takih in podobnih kretenov na cesti. Pravilno, da si mu povedala svoje.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
3.10.2008 14:26:12   
*Tiana*

Pogledala, super slikce. Lepe otroke delate. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

nobenga albuma ne vidm pri tebuser posted image .Ma čudn je tole z albumi

Mislim da moraš tudi ti Nina dodati Catjo pod kontakte, potem bi pa moglo delovati.
No, pa ga je Catja verjetno že prej odklenila.

Bom še jaz probala kakšen album naredit, nimam še nobenega. Vam sporočim.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Dan!
Grrrrrrr user posted image user posted image user posted image sem jezzzzzzzzzna na mojega, bi ga najraje s Špelininim valjarjem po glavi. Zakaj? On ne ve da je v avtomobilu pas in da je treba pas uporabljat.................. ustavila ga je policija in gre 120 eur oz 60 če plača v 8ih dneh.ej če bi bil v tem trenutku doma bi se tolk spičila, ma sej sem mu po tel. povedala sam to ni isto kot na 4 oči. Mislim šparamo vsak euro on se pa norca dela s takimi popolnoma nepotrebnimi stroški, grrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image .
Uf sem se mogla mal spihat se opravičujem!

Mene tud kej takega tko razjezi, da kr piham kot en bikec. Pa tvojga bi blo treba tud okregat glede uporabe varnostnega pasu. Tu se gre predvsem za varnost ne za denar. Čeprav vem da je težko ko te kaj takega udari po žepu, ampak čist prav mu je, upajmo da ga bo kaj izučilo.

Menstruacija - jaz je še nimamuser posted image in si je tudi ne želim. Še vedno se dojiva, sicer ne izključno ampak kar veliko dobi od mene. user posted image

Aja, pa čestitke MARKU za 5 mesecev.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
3.10.2008 14:29:23   
Anery
Pozdravljene!
Večkrat vas berem. Tudi sama sem majčica. Super punce ste.
Vidim, da teče debata o avtosedežih in da boste nekatere majčice kupile maxi cosija. Naj vam povem, da ima Turbo limač akcijo. Mi smo prejšnji teden kupili Tobija za borih 139€. Preverite, če jih še imajo. Res se splača.
Lp  

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
3.10.2008 14:31:53   
tana7
Tana7 mi HB nimamo temenc smo jih imeli enkrat na začetku in sem mazala z olivnim oljem in potem nezno masirala z gazico čeprav se ne sme kao pa je šlo dol. Upam, da jih tudi ne bo ker si ne predstavljam, kako bi to zgledalo pri tej čupi, ki jo Emilija ima .

saj se ne vidi, če ima lase - samo na lasišču so luskice
no, pri Brini se ne vidi, če ne greš pod luč in razmakneš lase

ve, ki ste pisale, da ste namazale in spraskale - kako naj to izvedem pri Brini, ki ima na vrhu glave, kjer so temenca, ful las, dolgi pa so cca. 6 - 7 cm? počasi ne bom imela nič več las kot onauser posted image

spelin@, kako ste pa prišli na idejo, da to tvoj z brado spraskauser posted image user posted image

SS, a je kaj simbolike v tem, da je bilo to ravno med F1 - ker če kakšna taa simbolika pomaga, bi jst to morala poskusit enkrat, ko bo fuzbal - Dinamo:xxxxxuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
3.10.2008 14:36:01   
*Tiana*
No zdej sem naredila en testni album, večino od majčic imam med kontakti, druge bom še dodala.

Naj katera poskusi pogledat in poroča, če se ji odpre.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
3.10.2008 14:37:04   
Estrella*
CatJa in Mark: ČESTITKE ZA 5MESECEV!!!!

CatJa: slikce so fenomenalneuser posted image Mark je pa kar rad na bušiju in pozira, mam občutek, da ti jih bo ta fantič kar nekaj zakuhal.Pravi navihančekuser posted image . Prej nisem opazla kako ma Jan lepe učke. Spoloh ne morem doloćit barve. Kakšne ma?

tally: ufff, naš dedec je tud že pustil dinarčkov pri "ta plavih". Privezuje še šele ko se vozi in podobno...grrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
3.10.2008 14:39:08   
CatJa
Tiana, jaz ga ne morem pogledat, pa te imam med prijatelji user posted image

Estrella, hvala. Jan ima popolnoma enake oči kot jaz - mešanco modra-zelena-siva, še nedolgo nazaj je imel pa čist modre, tako kot Mark.

John BEAUMONT

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?