Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 12:34:59
|
|
|
|
aurora28
|
Ku ku, sem že tu Sva bila z mojim na eno urni masaži, ooooooo kako je pasalo Jana midva že razmišljava o nakupu avtosedeža in bova najverjetneje kupila Maxi cosi. Te moram tudi jaz kregat, da se voziš prehitro, vem, da ti čuvaš na cesti, ampak lahko pa kak norec, ki ne pazi prileti vate in si sploh ne upam predstavljati kaj bi bilo pri 180km/h . Mislim, da so mlečni izdelki po 6. mesecu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 12:46:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce sam javm se tolk da povem,da sem od danes naprej na dieti,kej več pa napišem kasneje k sva se z mojim mal počla zdej se mislva pa mal pobotat Upam, da se dieta obnese pa da se s tvojim čim prej pobotata
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 12:47:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ku ku, sem že tu No finooooo. A ni bilo rečeno, da boš včeraj tudi ti prijadrala v Logatec? Al sem si jaz narobe zapomnila? Sva bila z mojim na eno urni masaži, ooooooo kako je pasalo Oooo jaz bi tudi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:09:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ma vedno hočem še napisat kaj se nama je z Manco pripetilo, ko sva šle včeraj iz klepeta. Pa se vedno spomnim šele ko berem o Janinih 180km/h Sva se peljale iz Žirov proti domu pa se nama je ek kreten ves čas na rit "limal". No in hočeva zaviti dol z glavne ceste na vas, dava "žmigovc" pa še nakažem mu z bremzo da bom zavila, pol pa začnem bremzat in zavijat ko vidim v vzratnem ogledalu, da ga je začelo zanašat. Model ni vidu žmigovca in bi se mi v rit zaletu, če se mu nebi umknila na nasprtotni vozni pas. HB je bil frej. Pol se mi je pa film odpel pa začnem trobit Model pa odpreokno in začne vpiti name, baba zmešana, kva pa žmigovc, .... Mi je čist na živc stopu. Pa sem mu take napovedala, da je bil sam bled pa tiho. Seveda je imel prej čas še po mobitelu zraven govort Uglanem včeraj bi skoraj prišla domov z razbitim "ferarijem" Kak bi bilo pa z mojo miško pa niti pomisliti nočem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:13:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Uglanem včeraj bi skoraj prišla domov z razbitim "ferarijem" Kak bi bilo pa z mojo miško pa niti pomisliti nočem samo da se vama ni nič zgodilo. Lahko si sam še ne vem kako previden na cesti, potem pa naletiš na kakšnega takega in nesreča je tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:23:06
|
|
|
|
lindy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Uglanem včeraj bi skoraj prišla domov z razbitim "ferarijem" Kak bi bilo pa z mojo miško pa niti pomisliti nočem Ma sej eni so res adijo na cesti,mislijo da je vsa cesta njihova. Samo da je z vama vse uredu. Aurora za masažo.jest bi tuuuuuud
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:23:45
|
|
|
|
lindy
|
joj joj.zdej vidm da nism pod svojim nickom.Nina7 tuki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
sm pri prijateljici pa sm pozabila da nism jest prijavljena . Ja nimaš kej, blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:29:49
|
|
|
|
Taula
|
http://www.o-baby.de/agr/Maxi-Cosi-Priori-XP_10103_3.html Tana...Tu imajo dostikrat akcije oz cene so cenejše za določene model kot v SLO. Poštnina je pa 9,5 evra za Slo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:46:17
|
|
|
|
tilči
|
kakšna tišina je pri naši hiši. Oba otroka spita že 2 uri. Kar nisem navajena na tak mir. Mi je že malo dolgčas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:46:27
|
|
|
|
CatJa
|
Tako, midva sva s kontrole pri okulistu - kapljice so pomagale tolk, da se očka več ne gnoji, ker pa se še vedno solzi, zdravnik predvideva, da se bo po končanem jemanju zdravila zadeva ponovila. In zdaj čakamo, potem pa na prepihavanje Pa še za mojga in njegovih 5 mesecev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:50:43
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce sam javm se tolk da povem,da sem od danes naprej na dieti,kej več pa napišem kasneje k sva se z mojim mal počla zdej se mislva pa mal pobotat Jana, mi imamo in bomo imeli Maxi Cosija Aurora, sem ti kar fauš za masažo. Moj brat je maser in od kar ga ni, se še nisem spravila nikamor Dodala sem nov album, na vpogled samo prijateljem, tako, da če ga katera ne more pogledat, naj pove, da jo dodam v kontakt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest bi rada vidla album. Pa vse naj naj Marku za 5 mesecev !!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:56:13
|
|
|
|
CatJa
|
Nina, sej ti bi ga pa mogla videt, te imam še od prej v imeniku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Nina, sej ti bi ga pa mogla videt, te imam še od prej v imeniku. nobenga albuma ne vidm pri teb .Ma čudn je tole z albumi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 13:59:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Dodala sem nov album, na vpogled samo prijateljem, tako, da če ga katera ne more pogledat, naj pove, da jo dodam v kontakt jaz bi tudi rada slikce vidla,prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 14:06:03
|
|
|
|
CatJa
|
Ma, jaz sem tole s prijatelji razumela tako, da če ga imam jaz med kontakti pa oni mene, bi to moralo laufat. Itak so pa tako zakomplicirali, da je brezveze. Bom odprla album za reg. člane, sam pol moram eno zbrisat. Mi ni glih do tega, da bi me kdo "občudoval"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 14:10:53
|
|
|
|
tally
|
Dan! Grrrrrrr sem jezzzzzzzzzna na mojega, bi ga najraje s Špelininim valjarjem po glavi. Zakaj? On ne ve da je v avtomobilu pas in da je treba pas uporabljat.................. ustavila ga je policija in gre 120 eur oz 60 če plača v 8ih dneh.ej če bi bil v tem trenutku doma bi se tolk spičila, ma sej sem mu po tel. povedala sam to ni isto kot na 4 oči. Mislim šparamo vsak euro on se pa norca dela s takimi popolnoma nepotrebnimi stroški, grrrrrrrrrr . Uf sem se mogla mal spihat se opravičujem! Pa še ta vreme, sem šla šrej malo vn ker se je Emilija matrala da zaspi in kaj se zgodi, se ulije. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Uglanem včeraj bi skoraj prišla domov z razbitim "ferarijem" Kak bi bilo pa z mojo miško pa niti pomisliti nočem Samo da se vama ni nič zgodilo. Madona vedno se najde en norc, ki misli, da je sam na cesti. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a že kaj razmišljate o avtosedežu ?? naš Nejc bo kmal prerastu jajčko. Midva bova tudi maxi cosi nabavila, sam ne še je dosti placa v lupinici, sem tudi jaz vzela vn tisti oporo in peno vn pa je sedaj v redu. bova mal gledala če bo kaka fajn akcija. Tana7 mi HB nimamo temenc smo jih imeli enkrat na začetku in sem mazala z olivnim oljem in potem nezno masirala z gazico čeprav se ne sme kao pa je šlo dol. Upam, da jih tudi ne bo ker si ne predstavljam, kako bi to zgledalo pri tej čupi, ki jo Emilija ima . Izpadanje las- grem že sama sebi na živce, kamorkoli pogledam so moji lasje ali pa od Emilije, groza. Koliko traja ne vem upam pa da čimprej mine. M- jaz sem imela eno normalno avgusta, potem se je septembra neki pacalo 2 dni pa ni bilo nič, danes pa spet neki kaplja samo nič konkretnega . Sem pogledala slikice iz Logatca, lepi so tile naši hroščki, mi je ful žal ker mi nikoli ne rata pridt, sam enkrat mi bo že. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce sam javm se tolk da povem,da sem od danes naprej na dieti,kej več pa napišem kasneje k sva se z mojim mal počla zdej se mislva pa mal pobotat Ko boš imela kej časa nam poročaj, pa hitr se pobotajta. Vse naj naj Marku za 5 m , pa za učko, da se je pocajtala. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ku ku, sem že tu Si bila pogrešana Sva bila z mojim na eno urni masaži, ooooooo kako je pasalo Sem ti kr fouš veš. Ninaaaaa7 jaz tvoje albume vidim ne morem jih pa odpreti pa slikice pogledat. Men tut ni nič več jasno od ostalih pa lahko vidim slikice .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 14:12:22
|
|
|
|
*Tiana*
|
Živjo punce! Da se še jaz malo oglasim po dolgem času. Na gorenjski čvek mi žal ni uspelo prit, ker je mali ravno tisti dan izbral za spanje in je spal čudežne 3 ure skupaj (od 8 do 11). Za notranjski čvek sem bla pa prepozna, ker nekaj časa nisem brala, pa tud avto mi je crknil (oz. akumulator se je izpraznil po neumnosti), tko da nisem mogla nikamor nekaj časa (dokler nisem pogruntala da je samo akumulator prazen in ga je treba nafilat). Avtosedež bo pri nas v uporabi šele ko mu bo lupinica res čisto premajhna (beri, glava bo že čisto na vrhu), ker se morajo dojenčki čimdlje vozit v nasprotni smeri vožnje zaradi zaščite vratu in glave ob morebitnem trku. Sej zgleda kot da imajo vratove že ful močne, ampak morajo še vseeno malo zrast, da bodo dovolj močni za vožnjo v smeri vožnje. Sej nogice se lahko malo pokrčijo da se vozi čimdlje v lupinici oz. če je že res premajhna bolje da se vozi v avtosedežu, ki se ga da obrnit v nasprotno smer vožnje (kot je napisala Tilči, da ga ima). No ko bo mali pripravljen za avtosedež bo šel v tega od ta velke punce do 15 kg, ona pa bo dobila novega od 15 - 36 kg. Mi kupujemo Romer, ne vem zakaj, največ zaradi dobrih ocen od testov. jana, vidim da si bila okregana in prav je tako. Ko jaz vidim kakega takega voznika, ki drvi po avtocesti (in ima po možnosti zadaj še nalepko otrok v avtu) in ogroža ne samo sebe ampak predvsem tudi druge voznike, si zmeraj mislim.....no ja,nič kaj lepega...ni glih za pisat na forum take grde besede. ss, ja preveč je takih in podobnih kretenov na cesti. Pravilno, da si mu povedala svoje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 14:26:12
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Dodala sem nov album, na vpogled samo prijateljem, tako, da če ga katera ne more pogledat, naj pove, da jo dodam v kontakt Pogledala, super slikce. Lepe otroke delate. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Nina, sej ti bi ga pa mogla videt, te imam še od prej v imeniku. nobenga albuma ne vidm pri teb .Ma čudn je tole z albumi Mislim da moraš tudi ti Nina dodati Catjo pod kontakte, potem bi pa moglo delovati. No, pa ga je Catja verjetno že prej odklenila. Bom še jaz probala kakšen album naredit, nimam še nobenega. Vam sporočim. IZVIRNO SPOROČILO: tally Dan! Grrrrrrr sem jezzzzzzzzzna na mojega, bi ga najraje s Špelininim valjarjem po glavi. Zakaj? On ne ve da je v avtomobilu pas in da je treba pas uporabljat.................. ustavila ga je policija in gre 120 eur oz 60 če plača v 8ih dneh.ej če bi bil v tem trenutku doma bi se tolk spičila, ma sej sem mu po tel. povedala sam to ni isto kot na 4 oči. Mislim šparamo vsak euro on se pa norca dela s takimi popolnoma nepotrebnimi stroški, grrrrrrrrrr . Uf sem se mogla mal spihat se opravičujem! Mene tud kej takega tko razjezi, da kr piham kot en bikec. Pa tvojga bi blo treba tud okregat glede uporabe varnostnega pasu. Tu se gre predvsem za varnost ne za denar. Čeprav vem da je težko ko te kaj takega udari po žepu, ampak čist prav mu je, upajmo da ga bo kaj izučilo. Menstruacija - jaz je še nimam in si je tudi ne želim. Še vedno se dojiva, sicer ne izključno ampak kar veliko dobi od mene. Aja, pa čestitke MARKU za 5 mesecev.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 14:29:23
|
|
|
|
Anery
|
Pozdravljene! Večkrat vas berem. Tudi sama sem majčica. Super punce ste. Vidim, da teče debata o avtosedežih in da boste nekatere majčice kupile maxi cosija. Naj vam povem, da ima Turbo limač akcijo. Mi smo prejšnji teden kupili Tobija za borih 139€. Preverite, če jih še imajo. Res se splača. Lp
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 14:31:53
|
|
|
|
tana7
|
Tana7 mi HB nimamo temenc smo jih imeli enkrat na začetku in sem mazala z olivnim oljem in potem nezno masirala z gazico čeprav se ne sme kao pa je šlo dol. Upam, da jih tudi ne bo ker si ne predstavljam, kako bi to zgledalo pri tej čupi, ki jo Emilija ima . saj se ne vidi, če ima lase - samo na lasišču so luskice no, pri Brini se ne vidi, če ne greš pod luč in razmakneš lase ve, ki ste pisale, da ste namazale in spraskale - kako naj to izvedem pri Brini, ki ima na vrhu glave, kjer so temenca, ful las, dolgi pa so cca. 6 - 7 cm? počasi ne bom imela nič več las kot ona spelin@, kako ste pa prišli na idejo, da to tvoj z brado spraska SS, a je kaj simbolike v tem, da je bilo to ravno med F1 - ker če kakšna taa simbolika pomaga, bi jst to morala poskusit enkrat, ko bo fuzbal - Dinamo:xxxxx
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 14:36:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
No zdej sem naredila en testni album, večino od majčic imam med kontakti, druge bom še dodala. Naj katera poskusi pogledat in poroča, če se ji odpre.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 3.10.2008 14:39:08
|
|
|
|
CatJa
|
Tiana, jaz ga ne morem pogledat, pa te imam med prijatelji Estrella, hvala. Jan ima popolnoma enake oči kot jaz - mešanco modra-zelena-siva, še nedolgo nazaj je imel pa čist modre, tako kot Mark.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?