|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
2.10.2008 13:48:37   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

katee imaš ZS.

Sem ti že odgovorila.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
2.10.2008 14:05:36   
TRIŠ
Ojoj Mala pikica naj se hitro izboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
2.10.2008 14:08:35   
katee
Triš: imaš ZS

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
2.10.2008 14:45:21   
lutiropan
mala pikica in Gašper user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , da stanje kmalu poboljša

Še za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
2.10.2008 14:47:15   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
katee imaš ZS.

Sem ti že odgovorila.

Jaz tudi. Sem si pa po dolgem času privoščila popoldanski spanec z Nejo. Je pasalo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
2.10.2008 14:54:36   
katee
Žan Luka je spal 3 ure in 40 min user posted image . Zdaj se pa zrihtava in ga peljem v varstvo k mojim, jaz pa švicat! Se zvečer oglasim

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
2.10.2008 15:20:08   
piba
Anchika: Za kašelj je dober termofor oz. kar segreta plenička. Prav tako menda pomaga na maslu prepražena čebula, ki jo vmasiraš na prska. Takšna navodila sva dobili v bolnici. Ker se dojenčki ne morejo prav izkašljati pa zelo pomaga še pravilna masaža po prsih. Kot ti ji svetovala Klepetka.

Mala pikica: Upam, da se stanj pri vas izboljša. Gašper en velik user posted image .
Včasih je veliko bolje za dojenčka in za mamico, če sta v bolnici. Posebej pri čem takšnem, se mi zdi.

Tudi Kara je par dni nazaj bruhala, vendar samo med hranjenjem. Sedaj pa ji fejst ropota po trebuščku in fejst prka.

Vsem bolančkom čemprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image , mamicam pa velikooooooooo potrpljenja. Saj bo bo. user posted image
Začela se je jesen in z njo povezane tegobe. Kaj moreš.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
2.10.2008 15:20:40   
martinca
triš, hvala za čestitke.

katee, kje pa si kupila Žan Luki take nogavičke da imajo še pod prsti abs? jaz sem Patriku kupila ene take v C&A, pa nimajo pod prsti abs.user posted image
pa prešvicaj se še za nas malo ko nam ni za telovadit. user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
2.10.2008 15:22:49   
SuzanaKK
Dober dan!

OOOO, midva sva danes spala do 9:30, to pa zato, ker mi je ob 6:30 celo uspelo spraviti 120 ml mlekca v Aljažauser posted image . Zdaj sva bila pa 2 uri na vrtu, ker imamo trgatev, sva malo kontrolirala in nagajala udeležencem. Ko je bil že siten, sem mu pa razgrnila dekico (ko ima na spodnji strani plastificirano) in se je igral z jabolki, pridružila se mu je tudi naša Maca.
user posted image

martinca kaj bom jezna, kake maš. Samo je fora, ko sva istočasno slikali in imava po moje identične fotke. No vseeno, evo še ena moja. Pa da boš brez skrbi, Aljaž se ni nič od Patrika nalezel.
Nova prijatelja:

user posted image

katee pismo to pa je res maraton ja. Mi smo še vedno na 2 do 3 x po pol ure.

mala pikica upam, da se stanje pri Gašperju čimprej izboljša, ker v bolnici bit je res neprijetno. Čeprav sva bila midva le 2 dni. user posted image user posted image user posted image za Gašperja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še za ostale bolane januarske sončke!!!!! Se mi zdi, da jih je vsak dan večuser posted image .

Sem pa jaz očitno fasala nek črevesni virus, ker imam že 2 dni krče po trebuhu, ko grem na wc pa kar teče od mene. Pa komaj sem se glavobola znebila.

klepetka ne vem, kakšno preprogo imaš ti v mislih, mi imamo kar to nedrsno peno iz Baumaxa in je super. Ker na puzlah mu kar fejst drsi. Slikice so super, Maruša se mi pa smili, uboga punčka.

sani dobrodošla nazaj. Jaz sem te kar pogrešala, ta tvoj optimizem.user posted image

Evo jok, morem iti. Druge "obdelam" kasnejeuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
2.10.2008 15:25:10   
SuzanaKK
Samo še : PATRIK, ALEX vse naj naj za mini rojstni dan!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
2.10.2008 16:52:21   
koala
Najprej se Alex lepo zahvaljuje za vse čestitke.

Slikice so vse po vrsti krasne. Maruša user posted image .

Pa še eno žalostno novičko vam moram sporočit, namreč Gašper in mala pikica sta pristala v bolnici na infuzijiuser posted image . Gašer pozdravi se!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
2.10.2008 17:07:19   
lutiropan
mala pikica in Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
2.10.2008 18:20:25   
ursalara
Mala pikica in Gašper!
user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 2.10.2008 18:22:00 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
2.10.2008 19:10:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Gašper in mala pikica sta pristala v bolnici na infuzijiuser posted image .

Kako pa to?!?!?user posted image user posted image user posted image  Ojej, držimo pestke da bosta čimprej doma in da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
2.10.2008 19:24:58   
koala
Alfabeta, Gašper vse zbruha pa še enkrat je imel pošteno drisko. Je pa mala pikica rekla, da so mu vzeli kri in da bo javila ko bo vedela kaj boščku manjka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
2.10.2008 19:25:16   
katarinas
Mala pikica    za Gašperja in zate user posted image user posted image , saj verjetno bo že jutri dosti bolje!user posted image

Alfabeta in Ajda ravno tako user posted image user posted image . Ubogi bolančki, res se mi smilijouser posted image

Naša je pa že kar zdrava, čeprav se ji iz noska še vedno pocedijo doolge svečke, ampak je že dosti bolje.

Mi imamo tudi copatke od Sho shoos in so super, res ne padejo dol in tudi drsijo ne. Meni se zdi tako kot če bi imela nogavičke, ker so res zelo mehke. Ko bo hodila pa verjetno Cicibanuser posted image

Lana user posted image za zobek!

No saj nimam nič pametnega za povedatiuser posted image , danes je Lara po dolgem času spet pojedla vso zelenjavo (brstični ohrovt, bučko, korenček, zajčka..)user posted image

A veste, da imajo v Lidlu ful akcijo, kar veliko stvari znižanih, katera uporablja mleko Milumil3 je tam zdaj 8 € (no vsaj včeraj je bil), se splača!

A nobena noče mojih lečuser posted image ? Bom dala kar med oglase, ker tudi jaz ne poznam nobenega, ki bi jih potreboval.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
2.10.2008 19:52:25   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alfabeta, Gašper vse zbruha pa še enkrat je imel pošteno drisko. Je pa mala pikica rekla, da so mu vzeli kri in da bo javila ko bo vedela kaj boščku manjka.

Joj, upam da ni hujšega. Da ni kak virususer posted image , rota se zna tudi tako pokazat, potem pa se še driska ojača.

Ja bošček mali. Mi gre kar na jok, ker si predstavljam kaj Pikica prestajauser posted image . Sem bila sama na tem večkrat, s sinom.

No, mi še vedno držimo pesti.

koala, javi ko boš kaj vedela.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
2.10.2008 19:55:09   
TRIŠ
Suzana lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Katee
sem ti vrnila ZSuser posted image

Ojoj kaj beremuser posted image user posted image user posted image user posted image Gašper pozdravi se.Če se kdo sliši z njo naj jo lepo pozdravi in ji sporoči da vsi mislimo nanju.Gašperju naj stoji ob strani njegov angel varuhuser posted image in naj se čimprej vrne domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
2.10.2008 19:57:21   
limma
Pri nas je bil kar naporen dan, ves čas je nekaj jokalauser posted image , sem čisto fuč. Zdaj pa še berem, da je Gašper v bolnici user posted image user posted image

Gašper, čim prej se pozdravi user posted image user posted image user posted image Upam, da boste čez vikend že doma. mala pikica, vama z atijem pa user posted image user posted image user posted image

Ajda, tudi zate user posted image user posted image

Klepetka, user posted image za zobek, tudi jaz upam na mirno noč vseh nas.

Lahko noč.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
2.10.2008 19:57:29   
SuzanaKK
alfabeta si imela včeraj prav, ko si rekla, da sumiš ušeska. Eno veliko user posted image za Ajdo, da bi AB čiprej zagrabili.

GAŠPER z Aljažem misliva nate!!!!!!! user posted image user posted image user posted image A katera ve, je mala pikica dala malega cepiti proti rotavirusu? Tole se meni zdi, da bi lahko bilo kaj takega.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
2.10.2008 19:57:55   
Alfabeta
Aja, še to sem hotela povedati, da sem nabavila baby vac in je res user posted image user posted image user posted image

Saj mi bo tudi ta ročni prišel prav, ki ga že imam, ga vsaj s seboj lahko vzamem, ampak kaj pa Baby vac načrpauser posted image . SIcer sem še vedno skeptik,ampak kaj pa čem, če ne morem iz svoje kože.

Imava pa cele posege zvečer, vpije pa kot da bi jo iz kože dajal. Najprej jo nafilam s fiziološko (v nos, da ne bo pomote), potem ji dam Ab (spet vpije), ji čez nekaj minut sčrpam nos (se dere kot da bi jo ....), potem ji dam kapljice v oči (tud to ji ne paše, se jezi, odriva moje roke,...) in nazadnje še Operil vpihnem v nosuser posted image . Čez pol ure pa ji še 1x sčrpam, pred spanjem. Jao, samo čakam kdaj me bo na nos užgalauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
2.10.2008 19:59:02   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

A nobena noče mojih lečuser posted image ? Bom dala kar med oglase, ker tudi jaz ne poznam nobenega, ki bi jih potreboval.

Hvala za ponujeno user posted image Sem ti že mislila napisat, da te prosim, če mi jih pošlješ, pa sem se spomnila, da imam -2,75 user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
2.10.2008 19:59:58   
limma
Alfabeta, a imaš nov avatar? Zelo je lep user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
2.10.2008 20:01:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
alfabeta si imela včeraj prav, ko si rekla, da sumiš ušeska. Eno veliko user posted image za Ajdo, da bi AB čiprej zagrabili.

GAŠPER z Aljažem misliva nate!!!!!!! user posted image user posted image user posted image A katera ve, je mala pikica dala malega cepiti proti rotavirusu? Tole se meni zdi, da bi lahko bilo kaj takega.

Suzana, si ne moreš misliti kaj vse sva dala mi2 s Filipom čez. Mene brat in svakinja hecata da sem dr.M...., ker sem že ko zdravstveni vodnik ratala.

Glede Gašperja pa.....Meni se pa zdi, da je rekla da ga bo cepila. Nisem pa ziher.

Pa zelo lepe slikice si prilepilauser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
2.10.2008 20:02:22   
limma
Jooj, Alfabeta, imate pa res pestro zvečeruser posted image user posted image Upam, da bo Ajda kmalu spet vesela, nasmejana in zdrava punčka.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?