klepetka
|
we are sorry.... ja figo, pa kaj še dOber večer, najprej najlepša hvala vsem za čestitke Lani . Jaz pa komaj do rač. utegnem priti, ker me zadnje čase nekam čas baše. Naša noč je bila super; samo 2x bujenje na hitrco.Upam da bo današnja tud taka . Marušin uč je tud super, na licu je pa tud skoraj že zginlo skoraj vse; namreč takoj po padcu sem ji in potem še vsak dan namazala z eno kremo, ki naj bi bila za vse, od opeklin, udarcev, za dojenčkove ritke, .....do potplutb, skratka kot ena urgenca , pa resnično pomaga .SE mi zdi da je iz ure v uro boljše, res.Sploh ni skoraj nič več otečena TRIŠ, dobila . limma, pri nas je IN vse kar je WINX, REBELDE in pa kakšni ustvarjalni seti, ker zelo rada kaj ustvarja.Ravno zadnjič ji je tašča dala iz lidla en tak super set, ki je vseboval bleščice , bleščice , bleščice..... sam da se vse sveti in blešči. Drugače pa super, da ste kompletni . sani, ja Haus je zakon, itak .Sem ga gledala. lutriopan, ja, Maruša hodi v 5. razred in so tudi pri nas že kar precej zares zagrabili. Imajo že kar nekaj ocen.Kar skoraj vsak dan je nekaj, al spraševanje, al pisanje,...tale tempo ni od muh, kajne nana, tale moja aparatura za po tleh pomivat je pa taka, da dovolj da jo pogledaš, se v istem hipu vse blešči... .Ja pa ja de. Pride v kompletu vedro , ki je v njem tak ožemalnik in pa brisalo, tako da tisto original cunjo gor pripneš. Je pa to tako, da si ni treba nič rok umazat, ker cunjo opereš v vedru in obenem še ožameš. Meni je res super .In kako je bil današnji dan v službi? Vsi bolančki , en kup . Vsem pa prav lep večer.Bom jutri kaj več pokomentiala, ker iamm zdajle še en zoprn administrativni posel za narest -ker sem prej zabušavala, ker sem kmetijo gledala. Gleda katera? Bom pa zdaj še kakšno slikco prilimala, ekr sem jih prej ravno na rač. dala. pripravljena na sprehod tukaj je pa naša "srečka" Maruša z Lano danes zvečer
< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.10.2008 21:54:59 >