nana35
|
Pozdravljene! Klemen je postal spet kar priden dečko,zvečer ga pa kar pustim,da se vstaja v posteljici in vseda in grem ven,potem pa se malo zaigra in začne počasi cmihati,dam mu večerjo ali pa če sva jo že jedla mu dam čaj,kolikor želi,dudico in okice zapre in že ajčka.Je tole boljši sistem,kot se jeziti in ga polagati v ležeči položaj. sani,porodniška se mi zdi da se mi izteče nekje 12.12.,če se ne motim. Klepetka, Lani za nov zobek.Koliko jih imate ? Anchikaa,upam,da si bila pri zdraviku z Dašo in si dobila kak sirup,Pa seveda upam tudi,da je kaj bolje s tem kašljem. mala pikica,tole je še nekaj od naju s Klemnom za Gašperja ,res hudo tole,kar se mu dogaja.Resnično upam,da bo kmalu nehal bruhati in se bo bolje počutil,pa da ne bi imel vročine.Ubogi otrok. Alfabeta,za Ajdo tudi Pa kaj se dogaja zdaj s temi našimi sončki,kar po vrsti nekako zbolevajo... Klemen je včeraj jedel juhico s knedlčki,kuhan krompir zmečkan kar v juhici in meso,pa ne zmiksano in je lepo in veliko pojedel.Danes pa je jedel zelenjavno juho,korenček,krompir,por,grah in mleto puranje meso v juhici in mu je bilo zelooo dobro,tako da moj otrok je tudi meso in zelenjavo.Pa sem se tako bala,da bo zavračal tako hrano,no,HB se je poštimalo tudi to. sunny m.tudi meni je P zadnjič rekla,da je najbolje,če ima otrok obute abs nogavičke za doma,da so najboljše.Tako,da zdaj uporabljamo tele in moram reči,da je Klemen vse bolj hiter in okreten,se vseda in se plazi in tako hitro menjava položaje,da me je kar strah,ko ga gledam,raziskuje stanovanje in tudi pri drugih je že vse raziskal.Tako,da moram kar lepo pospraviti poličke pred njim. Bom tole poslala in nadaljevala na 62 strani...