klepetka
|
Dan, PATRIK IN ALEKS, VSE NAJ NAJ Naša noč je bila danes zares katastrofa ; samo dretje kar iz lepega .Pa ni pomagala tud joška, ne pestvanje, ne čaj ne nič.Amapk to je trajalo po največ 5 min in potem kot da ni blo nič .In to se je zgodilo enih 5x na noč. No, zjutraj sem potem videla razlog tega dogajanj,; tadrugi zobek je pribrbal ven Drugače pa sem razmišljala, da je pravzaprav na splošno zelo zanimivo tole naše večerno uspavanje; najprej poje na obeh zizah, potem se uleževa in zabava se začne. Me praska, vleče za nos, ušesa, boža, vmes kdaj tudi uščipne, to seveda vse z joško v ustih, ki pa jo samo molze in nič ne je, ko pa je tik pred tem, da mi iztakne oko , pa se bejba obrne na drugi bok in zaspi. tRiš, res hvala ti že vnaprej, ker je poštar pri nas zeloo pozen mala pikica, o ti bogi Gašper .Upam da bo čimprej bolje sunny, en kup za Nejo , da bo dec. vse vredu.Pa saj itak bo. Pa tud Neja ni tako hudo težka, sta z Lano po kilah tam tam, ob rojstvu pa sta bili eni izmed najtežjih.Ja manekenki, kaj čmo . Ja, Maruša pa je baje res zelo podobna meni, tako vsaj vsi pravijo intruder, akr ne moremo se skopat ven iz teh neprespanih noči, kajne.Ma jaz sem se že kar navadila, da vstajam, ker če bi spala celo noč nepretgoma, bi se zjutraj ziher zbudila z glavobolom zarad viška spanca . Upam da bo današnja noč kaj bolj prijazna do vaju anchikka, ko je Lana enkart suho kašljala, sem ji po navodilu P dajala slezov sirup.Upam da se Daša čimprej pocajta martinca, frajerja sta Aljaž in Patrik . Suzana, imaš to po tleh airex blazino? Mi jo imamo tud(smo jo dobili za sposodit) in je res super. sani, jaz oz. Lana ima shoo shoes copate in so super. limma, super da je Neži tako lepo spala. Upam pa, da bo tudi do tebe današnja noč bolj prijaznejša in boš bolje spala. Pri nas je tud tak lep sonček in ko se Lana zbudi, jo tud midve popihava ven. Popoldne imam pa sestanek v vrtcu, včeraj logopeda z Domnom,... skoz je nekaj. SEm pa prav zadovoljna, ker je včeraj logopedinja rekla, da bova z Domnom počasi kar nehala hodit k njej, ker naj bi bil govor zdaj ok. SIcer meni se ni nikoli zdelo, da kaj prav ne govori.SO ga pa občasno malo matrale črke c, s, z in sva tud to zdaj z vajami izpilila Zdajle grem pa še en kapučino narest,takega s pencami (nana, ti si ga že spila ,) pa še sosedo bom poklicala , ko jo vidim glih na vrtu, pol se bo pa že Lana menda kaj zbudila. Prijeten dan želim vsem skupaj
< Sporočilo je popravil klepetka -- 2.10.2008 10:15:37 >