|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
2.10.2008 9:31:40   
martinca
sani, no vidiš sem za vsaj nekaj dobra.user posted image pa hvala za čestitko, prav tako tudi tebi nana.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.10.2008 9:41:27   
limma
Piba, ti na ZS napišem za pilates, je joooook do neba....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.10.2008 9:58:34   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

katee- midve bi se lahko na kakšni kavici dobili danes? Imaš čas?

Ti še sporočim, ker imam kar nekaj stavri za poštimat, ob 17 pa imam aerobiko, Te pokličem, takoj ko bom vedela več.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.10.2008 10:00:28   
Intruder24
Patrik user posted image in  Alex user posted image vse najlepše za mini rojstni dan!

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.10.2008 10:05:18   
klepetka
Dan,

PATRIK IN ALEKS, VSE NAJ NAJ

user posted image

Naša noč je bila danes zares katastrofa ; samo dretje kar iz lepega .Pa ni pomagala  tud joška, ne pestvanje, ne čaj  ne nič.Amapk to je trajalo po največ 5 min in potem kot da ni blo ničuser posted image .In to se je zgodilo enih 5x na noč. No, zjutraj sem potem videla razlog tega dogajanj,; tadrugi zobek je pribrbal venuser posted image

Drugače pa sem razmišljala, da je pravzaprav na splošno zelo zanimivouser posted image  tole naše  večerno uspavanje; najprej  poje na obeh zizah, potem se uleževa in zabava se začne. Me praska, vleče za nos,  ušesa, boža, vmes kdaj tudi uščipne, to seveda vse z joško v ustih, ki pa jo samo molze in nič ne je, ko pa je tik pred tem, da mi iztakne okouser posted image , pa se bejba obrne na drugi bok in zaspi.user posted image

tRiš, res hvala ti že vnaprej, ker je  poštar   pri nas zeloo pozenuser posted image

mala pikica, o ti bogi Gašperuser posted image .Upam da bo čimprej boljeuser posted image user posted image
sunny, en kup user posted image  za Nejo , da bo dec. vse vredu.Pa saj itak bo.
Pa tud Neja ni tako hudo težka, sta z Lano po kilah tam tam, ob rojstvu pa sta bili eni izmed najtežjih.Ja manekenki, kaj čmouser posted image .
Ja, Maruša pa je baje res  zelo podobna meni, tako vsaj vsi pravijouser posted image

intruder, akr ne moremo se skopat ven iz teh neprespanih noči, kajne.Ma jaz sem se že kar navadila, da vstajam, ker če bi spala celo noč nepretgoma, bi se zjutraj ziher zbudila z glavobolom zarad viška spancauser posted image .

Upam da bo današnja noč kaj bolj prijazna do vajuuser posted image

anchikka, ko je Lana  enkart suho kašljala, sem ji po navodilu P dajala slezov sirup.Upam da se Daša  čimprej pocajtauser posted image

martinca, frajerja sta Aljaž in Patrikuser posted image .
Suzana, imaš to po tleh airex blazino? Mi jo imamo tud(smo jo dobili za  sposodit) in je res super. user posted image

sani, jaz  oz. Lanauser posted image ima shoo shoes  copate in so super.user posted image

limma, super da  je Neži  tako lepo spala. Upam pa, da bo tudi do tebe današnja noč bolj prijaznejša in boš bolje spala.user posted image

Pri nas je tud tak lep sonček in ko se Lana zbudi, jo tud midve popihava ven.

Popoldne imam pa sestanek v vrtcu, včeraj logopeda z Domnom,... skoz je nekaj.
SEm pa prav zadovoljna, ker je včeraj logopedinja rekla, da bova z Domnom počasi kar nehala hodit k njej, ker naj bi bil govor zdaj ok. SIcer meni se ni nikoli zdelo, da kaj prav ne govori.SO ga pa  občasno malo matrale črke c, s, z in sva tud to zdaj z vajami izpililauser posted image

Zdajle grem pa še en kapučino narest,takega s pencamiuser posted image   (nana, ti si ga že spilauser posted image ,) pa še sosedo bom poklicala , ko jo vidim glih na vrtu, pol se bo pa že Lana menda kaj zbudila.

Prijeten dan želim vsem skupajuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 2.10.2008 10:15:37 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.10.2008 10:10:56   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

anchikka, ko je Lana  enkart suho kašljala, sem ji po navodilu P dajala slezov sirup.Upam da se Daša  čimprej pocajtauser posted image

Ne saj Daša kašlja tisti gnojni kašelj.Je včeraj nekaj nakašljala,pa preden sem jaz z robcom do ust prišla je tisto nazaj pogoltnila.Možno da bom danes letela k P,sigurno pa letim v lekarno,saj bojo vedli kaj mi lahko dajo.Se mi revca smili.user posted image

Patrik in Alex vse naj naj.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.10.2008 10:20:37   
mala pikica
Pri nas je vedno slabše. Smo bili pri zdravniku, pa ni nobenih preiskav naredil user posted image Dobili smo samo glukozo in oglje za v čaj. Zaenkrat ne sme nič jesti, samo vsakih 5 minut par požirkov čaja. Gašper bi pa kar vse spil, potem pa gre v minuti vse iz njega. Zdaj je eno uro skupaj jokal, pa tako je utrujen od vsega. Sva ga z mamico izmenično nosili, zdaj pa je revček končno zaspal. Mu v spanju dajem čaj po požirkih. Pa vročino ima, mislim da kar precej, ker je res zelo vroč, sem mu že svečko dala pa mislim, da že pada. Če ne bo bolje, pa bo moral popoldan v bolnico na infuzijo user posted image Hvala vsem, ker mislite na nas user posted image

sani sem videla, da si spraševala za kavico... Še nič točnega ne vem, ker ta teden ni profesorice. Ko se z ljubljano točno dogovoriva, bom sporočila.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.10.2008 10:21:05   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Jutro.

A mi lahko kera svetuje,a ji čem dat kak sirup za kašelj,ker se kar davi zraven??

JAZ dam Nini slezov sirup kupila sem ga v lekarni, imajo pa tudi trpotčevega, ampak ga ni nobeden hotel pit. Probaj slezovega- je sladek 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.10.2008 10:29:03   
martinca
intruder, klepetka, anchikaa hvala za čestitke.

mala pikica, bogi Gašper. s Patrikom bova držala pesti da se čimprej pozdravi. in da vama ne bo potrebno v bolnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny, upam, da se bo tudi pri vama do decembra vse porihtalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.10.2008 11:34:35   
klepetka
ančika, meni so na PeK pokazali(našša pediatrinja tega ni nikoli niti svetovalauser posted image ), če otrok sočno kašlja, kako daš otroka na svoja  kolena s trebuhom navzdol, narediš dlan v skodelico in z njo tolčeš(seveda ne na vso moč, ampa k tolk kolikor roka sama pade) po hrbtu  in s tem se odlušči tista sluz. Uapm da nisem zdajle zakomplicirala in da vsaj malo razumeš kaj sem hotela povedat.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 2.10.2008 11:35:44 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.10.2008 11:42:49   
Alfabeta
Evo, na hitro.

Sva od zdravnika, ima kar dobro vnetje grla in pa ušes. Dobila je Hiconcil, pa Tobrex za učke, ker so tudi vneti. Sedaj upamo na izboljšanje. Če ne bo dobro čez tri dni, nazaj k dr.

Zdaj pa šibam ker je ful boga in samo joka. Saj bo menda Ab hitro prijel, pa bo boljše. Je pa danes že vsaj malo jedla, ker včeraj ni nič, razen pri meni. Je pa jedla piščančka in kruh, na take male koščkice natrgano. Je pa spala kar dobro glede na to kako je stanje

Se še kaj kasneje oglasim

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.10.2008 12:00:03   
ursalara
Patrik vse najboljše!user posted image

Alex vse najboljše!
user posted image  

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.10.2008 12:00:03   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ančika, meni so na PeK pokazali(našša pediatrinja tega ni nikoli niti svetovalauser posted image ), če otrok sočno kašlja, kako daš otroka na svoja  kolena s trebuhom navzdol, narediš dlan v skodelico in z njo tolčeš(seveda ne na vso moč, ampa k tolk kolikor roka sama pade) po hrbtu  in s tem se odlušči tista sluz. Uapm da nisem zdajle zakomplicirala in da vsaj malo razumeš kaj sem hotela povedat.

Klepetka lepo si razložila,sem razumela kaj si mislila povedat.Bomo probali tudi to,saj škodit itak ne more,kvečjemu lahko samo koristi.Hvala za nasvetuser posted image user posted image

Alfabeta upam da bo Ajda kmalu zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gremo malo na zrak da se Daša prelufta.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.10.2008 12:13:02   
katee
Patrik in Alex, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Bolančki pozdravite se!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.10.2008 12:14:53   
martinca
alfabeta, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.10.2008 12:17:02   
martinca
ursalara, katee, hvala za čestitke. 

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.10.2008 12:35:11   
mala pikica
Iz Gašperja je prej steklo vse kar je imel v sebi. Je bil skoraj do ramen umazan, z vozičkom vred. Jaz zdaj upam, da je najhujše šlo ven in da bo popoldan boljši. Pa tudi vročina mu je padla. Vam ne morem povedat, kako se mi smili. Zdaj pa spet panka.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.10.2008 12:44:32   
Anchikaa
Mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Gašperjem.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.10.2008 13:00:57   
TRIŠ
PATRIK in ALEX VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katee pošlješ še meni na mail prosimuser posted image ,mogoče bomo potem suhe že če bomo poslušaleuser posted image

Mal pikica upam da kmalu mine.Si kar predstavljam revčka in tebe kako trpiš zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabetauser posted image user posted image user posted image sedaj pa bo šlo na bolje,pa bo vsem lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ajda pozdravi se hitro

Lusa
kje pa si tiuser posted image

Naš Žan pa je danes za kosilo jedel ješprenj in mu je bil zelo finuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 2.10.2008 13:01:41 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.10.2008 13:07:58   
mala pikica
Odkar se je zbudil, je spet slabši. Večinoma joka in vročina nam spet raste. Jaz pa mu lako dam svečko šele čez 5 ur user posted image Če bo šlo tako naprej, bova šla nazaj k zdravniku.
Problem je nastal, ker noče več piti. Dokler je bil lačen, je pil čaj, potem pa je pojedel 2 keksa in potešil grozno lakoto, zdaj pa več noče piti. To pa naju lahko pripelje v bolnico user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 2.10.2008 13:09:41 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.10.2008 13:15:59   
ursalara
Klepetka lepe slikice user posted image samo Maruša je pa boga!user posted image In čestitke za zobka!user posted image

Mala pikicauser posted image za Gašperja!

Alfabeta za vaju  z Ajdo!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.10.2008 13:18:25   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- sem te hotela vprašat al ima tvoja Neja pedipet čeveljce ali od moj škratek? Si jih naročla preko interneta? 

Mi imamo Pediped, naročila sem jih pa preko interneta. Če jih boš naročala mi sporoči.
Sem pa vprašala včeraj v razvojni glede obutve in je fizopterapevt rekel, da so najboljše ABS nogavičke. Saj so super amo kaj, ko imajo čepke samo po sredini podplata, na področju prstkov definitivno manjka kakšen. Jaz se bojim, da bi Neja samo v nogavičkah padla. Sem mu to povedala in je rekel, da potem pa Cicibanovi "trdi" copatki. Sem čisto user posted image zdaj glede tega. Če pravijo, da naj otrok shodi bos ali pa v nogavičkah, so mi Pediped, ki so iz mehkega usnja, veliko bolj sprejemljivi, kot pa Cicibanovi. Mi bomo imeli kar Pediped, Ciciban bomo kupili pa spomladi, ko bo že oreng hodila tudi zunaj.

Lana user posted image za zobek.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.10.2008 13:22:08   
Sunny Morning
Ajda & Gašper samo za vaju, da bosta čimprej zdrava.

user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.10.2008 13:35:48   
Sunny Morning
dašabina imaš ZS.

katee imaš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.10.2008 13:48:00   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Mi imamo Pediped, naročila sem jih pa preko interneta. Če jih boš naročala mi sporoči.
Sem pa vprašala včeraj v razvojni glede obutve in je fizopterapevt rekel, da so najboljše ABS nogavičke. Saj so super amo kaj, ko imajo čepke samo po sredini podplata, na področju prstkov definitivno manjka kakšen. Jaz se bojim, da bi Neja samo v nogavičkah padla. Sem mu to povedala in je rekel, da potem pa Cicibanovi "trdi" copatki. Sem čisto user posted image zdaj glede tega. Če pravijo, da naj otrok shodi bos ali pa v nogavičkah, so mi Pediped, ki so iz mehkega usnja, veliko bolj sprejemljivi, kot pa Cicibanovi. Mi bomo imeli kar Pediped, Ciciban bomo kupili pa spomladi, ko bo že oreng hodila tudi zunaj.

Meni je zadnjič pediatrinja rekla, naj se izogibam trdemu čevlju (Cicibanovemu), ker se v njemu nogice - mišice in stopalo ne razvija tako, kot bi se v nogavičkah. Jaz imam tudi za doma abs nogavičke in se mi zdijo super. Žan Luki čisto nič ne drsi in imajo tisti gel tudi pod prstki.

mala pikica: upam, da bo Gašper kmalu boljši in da bo vsaj pil. Ja ti revček bogi!

Meni pa Žan Luka spi že od 10.20user posted image . Sem šla prej pogledat, če sploh še diha, pa dihauser posted image . Moj malček tolče rekorde v spanju čez dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?