SuzanaKK
|
Dober dan! OOOO, midva sva danes spala do 9:30, to pa zato, ker mi je ob 6:30 celo uspelo spraviti 120 ml mlekca v Aljaža . Zdaj sva bila pa 2 uri na vrtu, ker imamo trgatev, sva malo kontrolirala in nagajala udeležencem. Ko je bil že siten, sem mu pa razgrnila dekico (ko ima na spodnji strani plastificirano) in se je igral z jabolki, pridružila se mu je tudi naša Maca. martinca kaj bom jezna, kake maš. Samo je fora, ko sva istočasno slikali in imava po moje identične fotke. No vseeno, evo še ena moja. Pa da boš brez skrbi, Aljaž se ni nič od Patrika nalezel. Nova prijatelja: katee pismo to pa je res maraton ja. Mi smo še vedno na 2 do 3 x po pol ure. mala pikica upam, da se stanje pri Gašperju čimprej izboljša, ker v bolnici bit je res neprijetno. Čeprav sva bila midva le 2 dni. za Gašperja. pa še za ostale bolane januarske sončke!!!!! Se mi zdi, da jih je vsak dan več . Sem pa jaz očitno fasala nek črevesni virus, ker imam že 2 dni krče po trebuhu, ko grem na wc pa kar teče od mene. Pa komaj sem se glavobola znebila. klepetka ne vem, kakšno preprogo imaš ti v mislih, mi imamo kar to nedrsno peno iz Baumaxa in je super. Ker na puzlah mu kar fejst drsi. Slikice so super, Maruša se mi pa smili, uboga punčka. sani dobrodošla nazaj. Jaz sem te kar pogrešala, ta tvoj optimizem. Evo jok, morem iti. Druge "obdelam" kasneje .