murkica
|
Zdravo punce.... NO pa da se še jaz javim. Danes sem v službi in imam malo več časa( )!!! Včeraj sem imela čisto frej dan, ker sva z mojim praznovala 7 obletnico in sem rekla, da ta dan je pa tako poseben, da res ne morem delat. Tako, da sem mu jaz spekla njegovo najlubšo rolado(rolada z banano in prelita s čokoladno glazuro) in fulllll je bil vesel. Potem pa sva šla na eno pico(ki je bila za moje pojme ful zanič) tako, da sem bila res jezna na mojega brata, ki nama je priporočil picerijo. Ampak sem se odločila, da mi nič ne bo pokvarilo tega dneva. No potem, pa sva se, tako kot vsako leto, dobila še s zelo, zelo dobro prijateljico, ki na isti dan preznuje rojstni dan in smo šli še na eno pijačko. Dan sva zaključila s spehodom s kužo in sva se imela res zelo, zelo lepo. Pa da povem še nekaj drugega(zadnje čase se mi ful dogaja): No dva dni nazaj sem bila pri G(ker se mi je ponovilo vnetje ) in sva se dogovorili, ker je minilo sedaj že krepko leto od kar delava na , da imam 10.12. pregled in če do takrat ne bo uspelo, se bova dogovorile za vse postopke. Za mojega je rekla, da naj gre kar na spermiogram, tako, da bomo videli pri čem smo. Tako, da so se stvari začele premikati... Pa še vse ostale stvari: Se*- fulll sem vesel, da so se stvari začele premikati in resnično upam, da je to vajin čas in tudi vaju obišče štorklja. Aqua- Žal mi je, da se je prikazala grdoba , vendar mogoče je pa tako bolje, glede na vse težave, ki te sedaj pestijo. Špelči- zelo sem vesela, da si se javila in ravno tako tebe Erin je zelo, zelo lepo videti!!! Punce morate se kaj večkrat javiti in malo poročati kako sta. Erin slikce so fantastične!!!! Gospa SPPS- čestitke za poroko!!! Videla slikice in so zelo lepe!!! pikicao- Jaz ravno zdele berem zopet eno kriminalko in sicer od avtorice Smrt v benekah, samo se čisto ne spomnim kakšen je naslov. Bom danes pogledala in sporočim. Živa- Kako si kaj? Si preurejala stanovanje? Ledenka- ja zdej je pa že res čas za striptis, sedaj se pa že sigurno kaj pozna!!!!! Jazzz- kako pa si kaj ti? Ali kdo kaj ve kaj je z našo Oktavijo? Biba- ja zdej je res čudno s temi albumi, ampak jaz pri tebi sploh ne vidim, da bi imela kakšnega. Tako, da nimam pojma kaj je... No zdej pa šibam. Jaz upam, da vas nisem veliko pozabila, ampak vse stev mojih mislih in vsem pošiljam lepe pozdrave. LP Murkica P.S.- še dobro, da sem si celotni tekst skopirala, ker me je ravnokar zabrisalo ven in bi šlo zopet vse v nič.