|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
30.9.2008 20:49:21   
ledenka
spps, zaspana sem user posted image  spim vsaj 12 ur na dan... bo bolje. slabosti pa pridejo in grejo, se da zdržat user posted image  

Se* user posted image  yes yes yes user posted image user posted image user posted image  bejba, še samo malo malo malo, pa boš NOSEČKAAAAAA user posted image user posted image user posted image  

pikica, ampak ti maš pa prigode user posted image  ki so zdaj smešne, ampak ko se je dogajalo, pa najbrž ni blo tak fajn. ampak preživela si, to je taglavno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
30.9.2008 20:51:51   
pikicao.
punce moje jz se grem zdej mal crkljat... pridne bodte.. pa lupcka vsem user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
30.9.2008 20:55:07   
ledenka
nočko, pikica user posted image

Se*, ampak maš pa zanimivo kombinacijo zdravil, klomifen + gonal user posted image  držim pesti, da bo pomagalo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
30.9.2008 20:57:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se* user posted image  yes yes yes user posted image user posted image user posted image  bejba, še samo malo malo malo, pa boš NOSEČKAAAAAA user posted image user posted image user posted image  

izpod tvojih prstov do ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti, as triptiz je že bil? Pa spps? Pa sunshine? Pa pa ... vse ostale???? Haaaa????

Erin - wau, kak je lep tale naš princ! Rezerviraj ga za vsak slučaj, če bo kaka pupika pri nama... user posted image user posted image user posted image Prekmurka ga bo že ukrotila
user posted image user posted image user posted image

Beyba - kjeeee siiii?

aqua - *hug*

vsem ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
30.9.2008 20:58:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nočko, pikica user posted image

Se*, ampak maš pa zanimivo kombinacijo zdravil, klomifen + gonal user posted image  držim pesti, da bo pomagalo!

Ja, ne... to je tudi mene v oči zbodlo .... user posted image Ampak let's hope for the best! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
30.9.2008 21:02:59   
ledenka
striptiz bo user posted image  ko bom naložla program od fotiča na tale računalnik user posted image  drugače se lahko dam slikat samo s telefonom. vidi se pa itak še nič user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
30.9.2008 21:07:57   
spps
punce,se jaz tud  odravljam v meževo,ker ne morm več sedetuser posted image user posted image user posted image

lepo bodite in lepo spiteuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
1.10.2008 7:53:32   
Anonimen
ojla pupe!!!

Spps.... fantastične slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* ja res še malo malo pa boš nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale pa dobro jutrooooooooooooo

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
1.10.2008 9:25:37   
pikicao.
juuttrrcckkaa vse skpi..
kako ste.. jz sm dons doma, k mam se neki za postimat (sam nc tko pretresljivega kot v pondelk) user posted image user posted image
jz pa zdej tok fajno knjigo berem.. a kej berete piske moje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
1.10.2008 10:56:16   
murkica
Zdravo punce....

NO pa da se še jaz javim. Danes sem v službi in imam malo več časa(user posted image )!!!

Včeraj sem imela čisto frej dan, ker sva z mojim praznovala 7 obletnico in sem rekla, da ta dan je pa tako poseben, da res ne morem delat. Tako, da sem mu jaz spekla njegovo najlubšo rolado(rolada z banano in prelita s čokoladno glazuro) in fulllll je bil vesel. Potem pa sva šla na eno pico(ki je bila za moje pojme ful zanič) tako, da sem bila res jezna na mojega brata, ki nama je priporočil picerijo. Ampak sem se odločila, da mi nič ne bo pokvarilo tega dneva. No potem, pa sva se, tako kot vsako leto, dobila še s zelo, zelo dobro prijateljico, ki na isti dan preznuje rojstni dan in smo šli še na eno pijačko. Dan sva zaključila s spehodom s kužo in sva se imela res zelo, zelo lepo.

Pa da povem še nekaj drugega(zadnje čase se mi ful dogaja):user posted image
No dva dni nazaj sem bila pri G(ker se mi je ponovilo vnetjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ) in sva se dogovorili, ker je minilo sedaj že krepko leto od kar delava na user posted image , da imam 10.12. pregled in če do takrat ne bo uspelo, se bova dogovorile za vse postopke. Za mojega je rekla, da naj gre kar na spermiogram, tako, da bomo videli pri čem smo.
Tako, da so se stvari začele premikati...user posted image user posted image

Pa še vse ostale stvari:

Se*- fulll sem vesel, da so se stvari začele premikati in resnično upam, da je to vajin čas in tudi vaju obišče štorklja.

Aqua- Žal mi je, da se je prikazala grdoba user posted image , vendar mogoče je pa tako bolje, glede na vse težave, ki te sedaj pestijo.

Špelči- zelo sem vesela, da si se javila in ravno tako tebe Erin je zelo, zelo lepo videti!!! Punce morate se kaj večkrat javiti in malo poročati kako sta.
Erin slikce so fantastične!!!!

Gospa SPPS- čestitke za poroko!!! Videla slikice in so zelo lepe!!!

pikicao- Jaz ravno zdele berem zopet eno kriminalko in sicer od avtorice Smrt v benekah, samo se čisto ne spomnim kakšen je naslov. Bom danes pogledala in sporočim.

Živa- Kako si kaj? Si preurejala stanovanje?

Ledenka- ja zdej je pa že res čas za striptis, sedaj se pa že sigurno kaj pozna!!!!!

Jazzz- kako pa si kaj ti?

Ali kdo kaj ve kaj je z našo Oktavijo?

Biba- ja zdej je res čudno s temi albumi, ampak jaz pri tebi sploh ne vidim, da bi imela kakšnega. Tako, da nimam pojma kaj je...

No zdej pa šibam. Jaz upam, da vas nisem veliko pozabila, ampak vse stev mojih mislih in vsem pošiljam lepe pozdrave.

LP

Murkica

P.S.- še dobro, da sem si celotni tekst skopirala, ker me je ravnokar zabrisalo ven in bi šlo zopet vse v nič.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
1.10.2008 11:36:58   
Erin
spps - čestitke za poroko tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image ... se ti iz dna srčka opravičujem, nisem vedela da si imela ohcetuser posted image Lepe slikce!user posted image
murkica - čestitke za 7.letnico porokeuser posted image user posted image user posted image in da se stvari končno nekam premikajouser posted image user posted image user posted image ..upam da v pravo smer -->user posted image Želim ti hitre in uspešne postopke...user posted image

...prav tako držim pesti do nezavesti za mojo predrago Sekico...user posted image user posted image user posted image

IN SEVEDA VSE OSTALE!!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
1.10.2008 14:28:05   
pikicao.
joj kje ste cvekice.. cist na podnu je bil naslov..sm komi nasla user posted image
saj javte se na raport..
uff bodo plavi za vse vas.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.10.2008 14:28:43   
pikicao.
aja murkica cestitke za obletnico user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
1.10.2008 14:55:19   
spelka12
Se* user posted image user posted image user posted image user posted image  začelo se je, začelo....držim pesti moja špikarka.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.10.2008 14:57:45   
spelka12
spps kako si bila leeeepauser posted image . Pa trebušček se tud že pozna a ne.user posted image

Hm a po ta novem albume ne moreš več zakodirat al kako?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
1.10.2008 17:24:55   
Serendipity
Jao, sem šla malo pogledat temo Oktober IVF/ICSI pa sem se čist izgula tam, Mislim naklofano v enem dnevu dobrih 7 strani, me smo pa nekje na dnu strani.
Zgleda, da se naša borba končuje, ali kaj? user posted image

Erin, špelca in vse ostale- hvala za lepe želje!
murkica - podpis dam kar pod Erinine želje user posted image

živa - kako si?
špelka - ne bi ti malo več tu gor visela? user posted image

pikicao - sem se nasmejala tvojim (ne)zgodam user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi, sončka 33 + 85, spps, pikapoka (kje nam hodiš rožica????), hmm, matt, trinity - pobožajte svoje pikice!
oktavija, ~biba~, jazzi, lunca, fargi, vita, pikica36 - na raport! user posted image

polaris - da te ne izpustim user posted image user posted image user posted image

Joj, upam, da nisem katere izpustila ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
1.10.2008 17:27:50   
sonček33
Se* ma sem tako vesela zate. Boš vidla, zdej bo vse veliko lažje...upanje...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.10.2008 17:35:28   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se* ma sem tako vesela zate. Boš vidla, zdej bo vse veliko lažje...upanje...

o, sunshine, saj je že lepše, nekaj se dogaja, če ne bo v prvo bo pa že enkrat. Ampak vsaj neka ''akcija'' je! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
1.10.2008 21:18:07   
spelka12
akcija - kje so tipčki, kje - smajlikicedisline. Aja ta akcija se*user posted image . Nč glavno je, da se nekej muva, ostalo pride potem.
grem album renovirat, če bom sploh znala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2369
1.10.2008 21:28:40   
spelka12
aaaaaaaaa ven meče. Mam 2 nova albuma, javite, če lahko vidite slike, da bom vedela. Rodos in jakob

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
1.10.2008 21:29:10   
miska73
Špelka samo zate...

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
1.10.2008 21:31:56   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

aaaaaaaaa ven meče. Mam 2 nova albuma, javite, če lahko vidite slike, da bom vedela. Rodos in jakob

Vidi vidi... motoristka, koktejl, pivo, huda bjonda, cafe frape, plaža...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
1.10.2008 21:32:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

user posted image  ni slik

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
1.10.2008 21:35:47   
spelka12
miška tipček user posted image user posted image user posted image user posted image  in to samo za mene user posted image user posted image user posted image . To mi deli user posted image user posted image user posted image . Super si.
ajsika a me ti mal ..........user posted image  
tisti koktejl sem vsak dan spila za dobro prebavo. Bojda alko pomori vse bakterijeuser posted image . Moje so umrle v šusu. Sem jih cel dan utapljalauser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.10.2008 8:14:35   
Anonimen
jojo babe žabe moje....

Res nevem kam ste se vse poskrile.... Včasih nisem uspela sproti brat, danes pa pridem in za mano (včeraj zjutraj) le par postov user posted image user posted image user posted image   Res nebi rada da bi se naša borba zaključevala... ali?

Se* kul sem. Kmalu bom v tistih dneh spet, potem pa jovo na novo... Sej veš user posted image Vesela sem da se pri tebi stvari pomikajo na bolje in da ne boš več sama v teh bojih... user posted image user posted image user posted image

Špelka waaaaaawwww kake lepe slikice... Ti pa si mačka pa pol ja user posted image user posted image user posted image

Aquica... Tvojih slikic tudi še nismo videli... Al kako??

Murkica čestitke za obletnico št. 7!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Midva imava do tja še dobrih 6 in pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikicaaaaa pridi mi pomagat temo na vrhu držat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.