|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
30.9.2008 11:09:13   
aqua77
Morgen!

Pozdravček vsem! Pri meni je novega to, da se je včeraj zjutraj prikazala M v vsej svoji veličini, skupaj z zvijanjem, migreno...

Sem pa pred tem vseeno, ker je še ni bilo še enkrat delala testek in mi je pokazalo spet blagoooo črtico. Sem slikala oba skupaj, od predvčerajšnim in včeraj....

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
30.9.2008 11:13:05   
Anonimen
ojla aquica... Sorry ampak jaz črtice ne vidim user posted image user posted image user posted image Morda sem le slabovidna...
Vidla pa sem da imaš izredno lepe nohtke user posted image user posted image user posted image

Ajsika mislila sem kupiti posteljo in morda kako komodo za spalnico. Trenutno je vse skupaj še na stand-by ker nisem ziher če nama bodo podaljšali pogodbo... Bomo videli user posted image user posted image   Sem ti kr malo fouš ( v dobrem smislu) ko razmišljaš o udobnem fotelju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
30.9.2008 11:44:20   
ledenka
aquica, na taprvi slikci ne vidim črtice, na tadrugi pa je res blaga user posted image  ampak glede na M se ne sekiraj in se raje pripravi na to, da ti bodo porihtali tvoje spodnje nadstropje user posted image  

živa, saj zaenkrat bo to kar nekako pri razmišljanju ostalo... ampak pri meni traja nekaj mesecev, da domislim, kaj bi pravzaprav rada - edino za previjalno mizo vem, kaj bom vzela. sicer je svinjjjsko draga user posted image  ampak mi je najbolj všeč tista od stokke. pa eno navadno posteljico, omare pa so že v sobi - samo spraznit jih moram in morda malo prestavit user posted image  pa klimo moram dat montirat, ker je zelo vroče poleti, ker je mansarda. itak so sedaj najcenejše pa še majstri so na razpolago user posted image  pa sveže prebarvat... samo kako lepo barvo moram zbrat. eh, kolk dela me še čaka user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
30.9.2008 12:01:01   
Erin
Oj bejbe moje...

še vedno smo živiuser posted image

Ritem se je pri nas kar ustalil, mali me ful vrti okoli prsteka, je pa iz dneva v dan večji cuker in mišelinko (bajsko moj)user posted image user posted image
Mal ma sedaj prstka zagnojenga in to na sredinčku tako da vsem fak*** kažeuser posted image .Upam da se pozdravi, ker vnetje lahko vodi tudi v bolnico in operacijo (čeprav ne vem zakajuser posted image ).
Včeraj smo se s Špelko našo dobil (vidim da je že poročala)user posted image ...pa smo komaj kako rekli ker se je tmal zbudil in hotel jest potem je blo pa treba že šibat domu...

Evo in to pišem se že zbuja...user posted image lupm.

Da vas vse lepoooooooooooo pozdravim in pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, takšno ali drugačno...

Mislim na vas...

Pa še slikca našega lumpauser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
30.9.2008 12:18:44   
pikicao.
erin luskanga pajacka mas user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa morm povedat d sm dons koncno zrihtala tist kr mi vceri ni poratal user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa se dons se smejim kaksna sm bla uceri user posted image user posted image user posted image user posted image

vem bom pa drugic povedala se eno mojo prigodo.. tista je pa 10xhujsa pa bl smesna kt ta uceri.. pa je bla ze ta uceri smesna user posted image user posted image user posted image
k boste pr volji za smeh mi sporocte pa vam napisem user posted image user posted image
zdej pa morm spet sibat.. se oglasim zvecer

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
30.9.2008 12:20:38   
Anonimen
Erin.... Res je cukerček tale vaš pobek... Vidim da so pikice šle in je lepi lepi zdej.....

Pikicao.... Ti kar sporoči tvojo prigodo... Mi smo vedno za kaj lepega in smešnega za prebrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
30.9.2008 12:25:49   
aqua77
Erin, kakšen lepotec!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, da se lepo rihtate, upam, da se bo vnetje na prstku čim prej pozdravilo...user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
30.9.2008 12:41:20   
pikicao.
A kr zacnem ;)

To se mi je zgodilo pred 3 leti na cetrtek... ;)
Sla sem na razgovor za sluzbo (ja spet ljubljana) :) no in jaz sm si doma preslabo pogledala lokacijo te firme (saj sm zgresila ene par km-ampak to se tisti trenutek nisem vedla) :) grem z vlakom v lj (z avtom se nisem upala) stopim dol v Lj.-Polje..
Jaz vsa upedenana (skornji-beli..z visoko petko..saj sm misla d je to kaksna 2km hoje) hodim po ulici.. pa hodim.. pa hodim..aja a sem napisala d se kar hodim :).. prehodim ze 10 km.. pol mam pa dost pa enga gospoda vprasam ce ve kje na bi bla ta firma..
no in on mi odgovori da naj grem kar naravnost in bom prisla tja.. jaz spet hodim po novi ulici.. kjer kar naenkrat pridem do slepe ulice.. kam pa zdaj???..
ena gospa je hvala bogu stala tam pred hiso in jaz jo vsa utrujena vprasam ce one ve kje je ta firma, ter da me je gospod usmeril sem (gospod je bil kar star..tko d mu oprostim ker mi je dal napacno inf.).. no, ona se prime za glavo in rece:“ojej vi ste pa se dalec od tam“.. pol se me pa usmili in mi rece da je bljiznica in da ne bom spet nazaj po tej slepi ulici hodila, naj grem kar cez njeno hiso in cez vrt pol bom pa ze blizje...
jaz grem cez njeno hiso.. pridem na ene njive.. in cez te njive jaz hodim v belih stiklih (ojejejejej) skratka pol koncno po ne se ne vem kok km hoje prispem do firme..

to se ni vse...
ko koncam razgovor vidm da je pred to firmo postaja za trolo (halo, se bolj sm bla jezna sama nase).. grem nanjo in ker nisem imela drobiza, sem mu dala 1000 SIT za eno voznjo (nism mogla tud korak ne vec nrdit, tko d mi je blo vseeno se za tist dnar) ;)
prispem na ZP hodim do vlaka kjer me ves cas nekdo zasleduje (v usnjeni obleki).. se usedem na vlak.. pride on do mene in rece ce je se prosto (vlak je bil pa napol prazen, sam ok takrat se nisem vedla kdo je sploh to)...
se peljem.. on mi ves cas neki govori.. jaz iz vljudnosti prikimavam pa sodelujem v prisiljenem pogovoru.. on se mi medtem odpre, govori kot bi bil pr spovedi.. pove mi da je bil v zaporu in da je zdej koncno prsu ven..
reku je d je bil v zaporu neki zarad enih papirjev...
grem dol iz vlaka, me se vprasa ce mam cas za pjacko.. recem NE k mam pac obveznosti...
zvecer jaz to mojo dogodivscino povem familiji, nakar mi bratranec pove kdo je sploh ta tip.. bil je en k je eno obdobje v parku Tivoli posiljeval dekleta in da je bil zato v zaporu...
no to je moja adijo zgodba ;)user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
30.9.2008 12:48:44   
miska73
Pikicao, WTF... so mi učke kr iz jamic skočle vn... pa ti to res...
Tole je pa že skor za hollywood..

BTW čestitke za tri zvezdice.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
30.9.2008 12:50:35   
pikicao.
jp cist res je.. na pa se nisem zvecer oglasla user posted image  sem tok zmucena d se mi nikamor ne da user posted image user posted image  bom kr doma relaksirala

ja tist je pa cist res, je ze skor za scenarji..s tem d sm jo se nemal skrajsala user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
30.9.2008 13:51:24   
Anonimen
ajajaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej človek to kar težko verjame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kam gre ta svet a?? ne moreš verjet...

Sočustvujem s teboj pikica... še dobro da si danes z nami...

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
30.9.2008 14:12:00   
pikicao.
ziva ni panike.. jz vse to bolj gledam s pozitivnega vidika...je pac ena zgodba v mojem zivljenju, ki je meni osebno smesna (razen pac tistga tipa)
kar se pa tipa tice, sem pa ocetov karakter (moj oci pravi temu da sva zategla user posted image .. in naju ni lih lahko na tla spravt user posted image user posted image )
sej veste user posted image   user posted image   

pa se taaaksne zulje sm dobila d kr adijouser posted image user posted image user posted image .. aja pa tam sluzbe takrat nism dobila (tko d je bil ves trud pa pesacenje, vse skupaj tam nekje 20km zaman) user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
30.9.2008 14:37:03   
~Biba~
ve katera kako funkcionirajo tile albumi
sem dala not 2 slikci; zdaj pa še nisem razvozlala te finte kdo jih lahko gledauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
30.9.2008 20:10:14   
ledenka
mene pa zanima, kako je Se* opravila??? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
30.9.2008 20:12:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

ve katera kako funkcionirajo tile albumi
sem dala not 2 slikci; zdaj pa še nisem razvozlala te finte kdo jih lahko gledauser posted image
user posted image user posted image user posted image nova vertija albuma je tud mene zmedlauser posted image user posted image user posted image
v glavnem,poročila sem se,vse je bilo kot je moralo bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image nekaj slik sem dodala"taprave" pa še  pridejo,ko bom imela več časa,da jih skeniram.slike od fotografa so fenomenalne,tako,da jih ob priliki delim z vamuser posted image
in kako ste ?sem kaj zamudila v teh dneh,ko me ni bilo??

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
30.9.2008 20:17:33   
ledenka
spps user posted image user posted image user posted image  super slikce user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
30.9.2008 20:29:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

spps user posted image user posted image user posted image  super slikce user posted image user posted image user posted image  
sem še nekaj dodalauser posted image  drugače pa hvalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
30.9.2008 20:31:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pogledala user posted image  lepi nohti user posted image  tvoji ali gel?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
30.9.2008 20:32:58   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

pogledala user posted image  lepi nohti user posted image  tvoji ali gel?
geluser posted image user posted image  men ne uspe,nohtov v isto dolino spravituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
30.9.2008 20:33:29   
spps
in ajsika,kako se ti počutiš? si vredu?

< Sporočilo je popravil spps -- 30.9.2008 20:35:31 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
30.9.2008 20:33:35   
pikicao.
spps ful si bla lusnauser posted image user posted image  pa kr zarela si user posted image user posted image  se ti vid kok si srecnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
30.9.2008 20:35:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

spps ful si bla lusnauser posted image user posted image  pa kr zarela si user posted image user posted image  se ti vid kok si srecnauser posted image user posted image user posted image

ahauser posted image user posted image user posted image sej je že bil čas,da se sreča tud men nasmehneuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
30.9.2008 20:36:06   
pikicao.
ja res si videti srecna, cestitke.. a nohti so pa uliti? si bla vsa v stilu user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
30.9.2008 20:40:40   
Serendipity
'Čer

wau - spps - kaka lepa nevestica! user posted image

No, poročilo: danes sem začela femodenom, potem 12.11 začnem s klomifenom in nato 17.11 z gonalom, vmes so še UZ-ji, poseg predviden nekje po 24.11. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.9.2008 20:54:48 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
30.9.2008 20:41:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ja res si videti srecna, cestitke.. a nohti so pa uliti? si bla vsa v stilu user posted image
saj sem srečnauser posted image user posted image user posted image
ja,smo bili vsi trije v stilu.mala je imela podobno oblekico kot jaz,moj pa je imel srajco iz istega blaga kot jaz obleko.v glavnem imeli smo se fajnuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.