![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
aja še tole vam pripada... Čeprov si razvajanja ne zaslužite preveč
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
tkole bojo pa zgledali naši otročki čez par let, ko bomo že vse mamice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:18:57
|
|
|
|
ledenka
|
ajsika a me ti mal .......... ahem, jaz jih res ne vidim... tile albumi so mal mi piše, da nimaš albumov. jutro, Živa kul zajtrk
< Sporočilo je popravil ledenka -- 2.10.2008 8:19:30 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jutroooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro ajsika... Pobožaj bušija namesto mene in pošlji lubico svoji pikici
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:22:22
|
|
|
|
miska73
|
Živa, samo pozdravček. Za čvek ni časa. Upam, da ti pride pikica delat družbo. Ti pa jst pomagam kavico skuhat...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:23:45
|
|
|
|
ledenka
|
me razvajata se moram zrihtat pa na šiht... eh jej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:23:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo hvala miši.... Lepo da misliš name in na moje prste, ko se tko trudim tipkat in slikice po netu iskat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 8:41:10
|
|
|
|
miska73
|
živa, vmes ko sem jst kavico iskala si me ti že z dvojnim zajtrkom prehitela. Ful hvala. Zdaj pa nazaj v realnost... ajsi, jst mam špelko med kontakti/prijatelji, pa mogoče zato vidim njene albume
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 9:00:03
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka tud z moje strani! Pa še en zajtrk v posteljo vam pošiljam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 9:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hitrost je lepa vrlina Jutro aquica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 9:14:42
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro tudi tebi pupa moja!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 9:30:36
|
|
|
|
pikovit
|
Dobro jutro soborke , sem vas še semmalo prišla pokukat.Kako ste kaj danes?Pri nas sije sonček in je že 17 stopinj.Pa nisem iz primorske Aqua kako si lubica?Veš kolikokrat se spomnim nate in na Katalino Res škoda,da sva se zgrešili takrat v Portorožu.Upam,da se nama kdaj rata spoznat.Veliko sreče ti želim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 9:36:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dobro jutro soborke , sem vas še semmalo prišla pokukat.Kako ste kaj danes?Pri nas sije sonček in je že 17 stopinj.Pa nisem iz primorske Aqua kako si lubica?Veš kolikokrat se spomnim nate in na Katalino Res škoda,da sva se zgrešili takrat v Portorožu.Upam,da se nama kdaj rata spoznat.Veliko sreče ti želim. Ojla pikovitek!! Tudi jaz sem te pogrešala.... Se morva še zment, da me pelješ k teti Pehti.... Tako da se bova definitivno spoznali, upam!!!! Sem te sledila vmes po celem RR-ju, tak da vem, da si se vmes tudi poročila in si GOSPA! Tako da čestitke!!!! Ko prideš naslednjič v moje kraje se obvezno pofočkaj, da tebe pa možeka mal razvajamo na obali....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 9:46:20
|
|
|
|
pikovit
|
Aqua ko se boš odločila it do tete Pehte mi sporoči in te peljem.Bi bilo pa fajn čim prej,da ti lahko kako pomaga. Z veseljem ti pomagam. Ko pa dobim slike iz poroke,pa ti pokažem kakšno.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 10:07:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 ajsi, jst mam špelko med kontakti/prijatelji, pa mogoče zato vidim njene albume jo imam tudi jaz, pa kljub temu ne vidim njenih albumov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 10:25:15
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Aqua ko se boš odločila it do tete Pehte mi sporoči in te peljem.Bi bilo pa fajn čim prej,da ti lahko kako pomaga. Z veseljem ti pomagam. Ko pa dobim slike iz poroke,pa ti pokažem kakšno. pikovitek, bom te "uporabila" čez kakšen mesec, po opreciji, ko bom lahko začela mal lazit okoli... Sem pa vsela, da si me pripravljena odvlečt tja, ker me ful firbec matra kako bo.... Obvezno pa pokaži slikice iz poroke!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:18:32
|
|
|
|
pikicao.
|
heeelllooo evo meeee.. ziva zdej bo pa zagon si tok tipckov gor prpopala d mi je ze kr vroce aja moj gre pa spet v tujino in to baje 22. jaz pa na Klomifenu ta mesc.. na pa bo sla O rakom zvizgat.. ah ni panike.. enkrat bo ze t prau cajt zdej pa gremo akcija.. borke mormo bit na vrhu.. nc vec tm spodi pa se to spelka jz tud ne vidm albumcka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:19:52
|
|
|
|
pikicao.
|
na pa sem sama .. ah ni problema.. se znam tud sama zabavat.. lalalalalaalalalalall (si pojem pesmico)-pa nc ne morte slisat ce sm kaksn "la" narobe zapela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:31:54
|
|
|
|
pikicao.
|
Rola, men se rola, v glavi vrti se... se vrtenje nikoli ne konča… In ti si punca lepa k strela... Men se rola sm vam mal na duso zapihala.. kje ste borke moje kje je pa kej oktavija??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:33:20
|
|
|
|
pikicao.
|
kuku miska, ziva, ostale sej vas vidm.. k spegam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:36:31
|
|
|
|
aqua77
|
evo mene!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:42:57
|
|
|
|
pikicao.
|
aqua.. saj ti me nisi zapustila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:43:47
|
|
|
|
pikicao.
|
sm ti lepo zapela.. zto si pa prsla.. a ne .. dej d se mal sama pohvalm..k me ze nobena noce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:44:35
|
|
|
|
ledenka
|
sem prišla naokoli na hitro, moram otroka počasi peljat na kosilo greva danes na pizzo, njami! sedaj jem pa predjed, jabolko
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.