![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 11:09:13
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen! Pozdravček vsem! Pri meni je novega to, da se je včeraj zjutraj prikazala M v vsej svoji veličini, skupaj z zvijanjem, migreno... Sem pa pred tem vseeno, ker je še ni bilo še enkrat delala testek in mi je pokazalo spet blagoooo črtico. Sem slikala oba skupaj, od predvčerajšnim in včeraj....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 11:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla aquica... Sorry ampak jaz črtice ne vidim Morda sem le slabovidna... Vidla pa sem da imaš izredno lepe nohtke Ajsika mislila sem kupiti posteljo in morda kako komodo za spalnico. Trenutno je vse skupaj še na stand-by ker nisem ziher če nama bodo podaljšali pogodbo... Bomo videli Sem ti kr malo fouš ( v dobrem smislu) ko razmišljaš o udobnem fotelju
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 11:44:20
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, na taprvi slikci ne vidim črtice, na tadrugi pa je res blaga ampak glede na M se ne sekiraj in se raje pripravi na to, da ti bodo porihtali tvoje spodnje nadstropje živa, saj zaenkrat bo to kar nekako pri razmišljanju ostalo... ampak pri meni traja nekaj mesecev, da domislim, kaj bi pravzaprav rada - edino za previjalno mizo vem, kaj bom vzela. sicer je svinjjjsko draga ampak mi je najbolj všeč tista od stokke. pa eno navadno posteljico, omare pa so že v sobi - samo spraznit jih moram in morda malo prestavit pa klimo moram dat montirat, ker je zelo vroče poleti, ker je mansarda. itak so sedaj najcenejše pa še majstri so na razpolago pa sveže prebarvat... samo kako lepo barvo moram zbrat. eh, kolk dela me še čaka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 12:01:01
|
|
|
|
Erin
|
Oj bejbe moje... še vedno smo živi Ritem se je pri nas kar ustalil, mali me ful vrti okoli prsteka, je pa iz dneva v dan večji cuker in mišelinko (bajsko moj) Mal ma sedaj prstka zagnojenga in to na sredinčku tako da vsem fak*** kaže .Upam da se pozdravi, ker vnetje lahko vodi tudi v bolnico in operacijo (čeprav ne vem zakaj ). Včeraj smo se s Špelko našo dobil (vidim da je že poročala) ...pa smo komaj kako rekli ker se je tmal zbudil in hotel jest potem je blo pa treba že šibat domu... Evo in to pišem se že zbuja... lupm. Da vas vse lepoooooooooooo pozdravim in pošljem za srečo, takšno ali drugačno... Mislim na vas... Pa še slikca našega lumpa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 12:18:44
|
|
|
|
pikicao.
|
erin luskanga pajacka mas vsem ostalim pa morm povedat d sm dons koncno zrihtala tist kr mi vceri ni poratal ... pa se dons se smejim kaksna sm bla uceri vem bom pa drugic povedala se eno mojo prigodo.. tista je pa 10xhujsa pa bl smesna kt ta uceri.. pa je bla ze ta uceri smesna k boste pr volji za smeh mi sporocte pa vam napisem zdej pa morm spet sibat.. se oglasim zvecer
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 12:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin.... Res je cukerček tale vaš pobek... Vidim da so pikice šle in je lepi lepi zdej..... Pikicao.... Ti kar sporoči tvojo prigodo... Mi smo vedno za kaj lepega in smešnega za prebrat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 12:25:49
|
|
|
|
aqua77
|
Erin, kakšen lepotec!!!!!! Super, da se lepo rihtate, upam, da se bo vnetje na prstku čim prej pozdravilo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 12:41:20
|
|
|
|
pikicao.
|
A kr zacnem ;) To se mi je zgodilo pred 3 leti na cetrtek... ;) Sla sem na razgovor za sluzbo (ja spet ljubljana) :) no in jaz sm si doma preslabo pogledala lokacijo te firme (saj sm zgresila ene par km-ampak to se tisti trenutek nisem vedla) :) grem z vlakom v lj (z avtom se nisem upala) stopim dol v Lj.-Polje.. Jaz vsa upedenana (skornji-beli..z visoko petko..saj sm misla d je to kaksna 2km hoje) hodim po ulici.. pa hodim.. pa hodim..aja a sem napisala d se kar hodim :).. prehodim ze 10 km.. pol mam pa dost pa enga gospoda vprasam ce ve kje na bi bla ta firma.. no in on mi odgovori da naj grem kar naravnost in bom prisla tja.. jaz spet hodim po novi ulici.. kjer kar naenkrat pridem do slepe ulice.. kam pa zdaj???.. ena gospa je hvala bogu stala tam pred hiso in jaz jo vsa utrujena vprasam ce one ve kje je ta firma, ter da me je gospod usmeril sem (gospod je bil kar star..tko d mu oprostim ker mi je dal napacno inf.).. no, ona se prime za glavo in rece:“ojej vi ste pa se dalec od tam“.. pol se me pa usmili in mi rece da je bljiznica in da ne bom spet nazaj po tej slepi ulici hodila, naj grem kar cez njeno hiso in cez vrt pol bom pa ze blizje... jaz grem cez njeno hiso.. pridem na ene njive.. in cez te njive jaz hodim v belih stiklih (ojejejejej) skratka pol koncno po ne se ne vem kok km hoje prispem do firme.. to se ni vse... ko koncam razgovor vidm da je pred to firmo postaja za trolo (halo, se bolj sm bla jezna sama nase).. grem nanjo in ker nisem imela drobiza, sem mu dala 1000 SIT za eno voznjo (nism mogla tud korak ne vec nrdit, tko d mi je blo vseeno se za tist dnar) ;) prispem na ZP hodim do vlaka kjer me ves cas nekdo zasleduje (v usnjeni obleki).. se usedem na vlak.. pride on do mene in rece ce je se prosto (vlak je bil pa napol prazen, sam ok takrat se nisem vedla kdo je sploh to)... se peljem.. on mi ves cas neki govori.. jaz iz vljudnosti prikimavam pa sodelujem v prisiljenem pogovoru.. on se mi medtem odpre, govori kot bi bil pr spovedi.. pove mi da je bil v zaporu in da je zdej koncno prsu ven.. reku je d je bil v zaporu neki zarad enih papirjev... grem dol iz vlaka, me se vprasa ce mam cas za pjacko.. recem NE k mam pac obveznosti... zvecer jaz to mojo dogodivscino povem familiji, nakar mi bratranec pove kdo je sploh ta tip.. bil je en k je eno obdobje v parku Tivoli posiljeval dekleta in da je bil zato v zaporu... no to je moja adijo zgodba ;)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 12:48:44
|
|
|
|
miska73
|
Pikicao, WTF... so mi učke kr iz jamic skočle vn... pa ti to res... Tole je pa že skor za hollywood.. BTW čestitke za tri zvezdice.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 12:50:35
|
|
|
|
pikicao.
|
jp cist res je.. na pa se nisem zvecer oglasla sem tok zmucena d se mi nikamor ne da bom kr doma relaksirala ja tist je pa cist res, je ze skor za scenarji..s tem d sm jo se nemal skrajsala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 13:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ajajaj pa sej človek to kar težko verjame Kam gre ta svet a?? ne moreš verjet... Sočustvujem s teboj pikica... še dobro da si danes z nami...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 14:12:00
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva ni panike.. jz vse to bolj gledam s pozitivnega vidika...je pac ena zgodba v mojem zivljenju, ki je meni osebno smesna (razen pac tistga tipa) kar se pa tipa tice, sem pa ocetov karakter (moj oci pravi temu da sva zategla .. in naju ni lih lahko na tla spravt ) sej veste pa se taaaksne zulje sm dobila d kr adijo .. aja pa tam sluzbe takrat nism dobila (tko d je bil ves trud pa pesacenje, vse skupaj tam nekje 20km zaman)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 14:37:03
|
|
|
|
~Biba~
|
ve katera kako funkcionirajo tile albumi sem dala not 2 slikci; zdaj pa še nisem razvozlala te finte kdo jih lahko gleda
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:10:14
|
|
|
|
ledenka
|
mene pa zanima, kako je Se* opravila???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:12:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ve katera kako funkcionirajo tile albumi sem dala not 2 slikci; zdaj pa še nisem razvozlala te finte kdo jih lahko gleda nova vertija albuma je tud mene zmedla v glavnem,poročila sem se,vse je bilo kot je moralo biti nekaj slik sem dodala"taprave" pa še pridejo,ko bom imela več časa,da jih skeniram.slike od fotografa so fenomenalne,tako,da jih ob priliki delim z vam in kako ste ?sem kaj zamudila v teh dneh,ko me ni bilo??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:17:33
|
|
|
|
ledenka
|
spps super slikce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:29:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spps super slikce sem še nekaj dodala drugače pa hvala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:31:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spps super slikce sem še nekaj dodala drugače pa hvala pogledala lepi nohti tvoji ali gel?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:32:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spps super slikce sem še nekaj dodala drugače pa hvala pogledala lepi nohti tvoji ali gel? gel men ne uspe,nohtov v isto dolino spravit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:33:29
|
|
|
|
spps
|
in ajsika,kako se ti počutiš? si vredu?
< Sporočilo je popravil spps -- 30.9.2008 20:35:31 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:33:35
|
|
|
|
pikicao.
|
spps ful si bla lusna pa kr zarela si se ti vid kok si srecna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:35:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. spps ful si bla lusna pa kr zarela si se ti vid kok si srecna aha sej je že bil čas,da se sreča tud men nasmehne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:36:06
|
|
|
|
pikicao.
|
ja res si videti srecna, cestitke.. a nohti so pa uliti? si bla vsa v stilu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:40:40
|
|
|
|
Serendipity
|
'Čer wau - spps - kaka lepa nevestica! No, poročilo: danes sem začela femodenom, potem 12.11 začnem s klomifenom in nato 17.11 z gonalom, vmes so še UZ-ji, poseg predviden nekje po 24.11.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.9.2008 20:54:48 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 20:41:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja res si videti srecna, cestitke.. a nohti so pa uliti? si bla vsa v stilu saj sem srečna ja,smo bili vsi trije v stilu.mala je imela podobno oblekico kot jaz,moj pa je imel srajco iz istega blaga kot jaz obleko.v glavnem imeli smo se fajn
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.