Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:45:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sm ti lepo zapela.. zto si pa prsla.. a ne .. dej d se mal sama pohvalm..k me ze nobena noce veš kaj piki, lepo poješ sam dobr da te ne slišim.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:46:45
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj ne.. kr priznej d si me slisala- sm bla k une sirene k so mornarje vabile sam ne povem kam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:49:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kaj ne.. kr priznej d si me slisala- sm bla k une sirene k so mornarje vabile sam ne povem kam jaz že vem kam..........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:52:28
|
|
|
|
pikicao.
|
hiihiih dons se mi je pa od samih kac sanjalo. ojej.. sm bla tok jezna .. pa sanjalo se mi je d sm menstro dobila in to 10 dni prej .. kaj se men vse po glavi mesa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:58:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hiihiih dons se mi je pa od samih kac sanjalo. ojej.. sm bla tok jezna .. pa sanjalo se mi je d sm menstro dobila in to 10 dni prej .. kaj se men vse po glavi mesa mormo luno pobarat, kaj te sanje pomenijo.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 11:59:22
|
|
|
|
pikicao.
|
ja sej res kje se pa potepajo nase zgubljenke?? nc vec nimamo napovedi ??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:00:22
|
|
|
|
ledenka
|
ajoj, pikica, kake čudne sanje ti, aqua, daj mi tam med aprilskimi navijačicami kak znakec za zraven pliiiiiz! joj, kje je še april... takrat bom ko slon
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:06:09
|
|
|
|
pikicao.
|
glede na to d tvoja pikica ajsi skrbi d zdravo jes.. ne verjamem d bos kot sloncek.. bl kt kaksna luuskana nosecka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:17:18
|
|
|
|
pikicao.
|
kje ste moje borke. navijam, pa klicem vas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:27:04
|
|
|
|
aqua77
|
evo me!!! a sam midve ustrajava? ajsi, ti kar papaj, da boš lep "slonček".....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:33:14
|
|
|
|
pikicao.
|
ja aqua dve blondinki drzive to borbo pr vrhu.. to je pa za v cajtnge
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:36:15
|
|
|
|
murkica
|
Evo še mene!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:37:08
|
|
|
|
pikicao.
|
ja buh dej murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:38:01
|
|
|
|
spelka12
|
Evo še mene, pikica si tko lepo zapela. ajsika pojma nimam, zakaj ne vidiš? Tole z albumi je res čudno. oktavija in lunca ne morem brez vaju. Pridta domov babe žabe.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:40:58
|
|
|
|
pikicao.
|
spela sej jz tud ne vidm albumcka.. ga sploh ni (to men pise)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:42:13
|
|
|
|
murkica
|
Kako ste kaj punce..... Jaz danes na polno zabušavam. Vstala sem okoli 10-ih, potem sem šla s kužo na sprehod, šla pogledat svojo bolno sestrico, zdej pa skačem po RR in gledam zraven eno nadaljevanko... Sem pa kar lačna ratala, ko sem gledala kaj vse ste pripravile za zajtrk. Tako, da sem si danes privoščila pletenko iz krofovega testa...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:43:39
|
|
|
|
murkica
|
Tudi jaz ne vidim albumov Špela!!! Nimam pojma zakaj ne.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:46:03
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz jih pa vidim! Vse! Lepe slikice špelči....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 12:49:11
|
|
|
|
spelka12
|
res ne vem, zakaj je to? Jest vas imam vse med prijatelji. Bom vprašala "ta glavne bosse".
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:00:52
|
|
|
|
pikicao.
|
mal rozic za moje princeske :) zdej nas je pa dost pa lahko ze kr bend ustanovimo imenovale pa se bomo sexy borke mi nabija spet, a ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:02:42
|
|
|
|
spelka12
|
Nč čudnga, da ti nabija, če te pa pomojem povoji okol glave tiščijo . Jest bi na triangel igrala. A lahko ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:03:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. mal rozic za moje princeske :) zdej nas je pa dost pa lahko ze kr bend ustanovimo imenovale pa se bomo sexy borke mi nabija spet, a ne čaki, pol mormo še pevko zbrat!!! Sam se je treba odlčt, tako ko fejst poje, al tako ko fejst zgleda???? Mislim, da je pikica ta prava za pevko, čeprav mal fuša, je pa lepa....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:04:49
|
|
|
|
pikicao.
|
spelci bravo triangel je res pika na i v nasmu bendu :) rabmo pa tud plesalke aja kdaj ste zdej ve tuhtale d bi se dobile na kaksni spoznavni pjacki? pa lahko spelci se triangel s seboj prneses d te bom prepoznala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:06:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. spelci bravo triangel je res pika na i v nasmu bendu :) rabmo pa tud plesalke aja kdaj ste zdej ve tuhtale d bi se dobile na kaksni spoznavni pjacki? pa lahko spelci se triangel s seboj prneses d te bom prepoznala ti pa mikrofon.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 2.10.2008 13:07:43
|
|
|
|
pikicao.
|
Mislim, da je pikica ta prava za pevko, čeprav mal fuša, je pa lepa.... ne ne nc ne fusam kaka huda pevka bi bla lahko ti aquica
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.