ELMA
|
Čer...Sam berem , berem... časa pa nimam kaj dost da vam pišem Vse po starem naša je ful pridna , no ,mislim za hrano , rada je GH , je prava jedka . Po noći pa se skoz neki zbuja , in sem kr zmatrana od nje Težave imam pa sa sinekom , in me ful skrbi za njega , zdej je dobil ene antibiotike (zaradi ušesa ), AMOKSIKLAV 1000 , in smo začeli zjutraj , znjimi, cel dan se je slabo počutil , in ga je trebuh bolel Ali ,so antibiotiki premoćni za njega 1000mg zvečer mu sploh nisem upala dati celo tabletko , sem mu dala samo polovico , pa bomo vidili kaj bo zjutri Bamby vse najboljše za mini RD jaz tudi dajam vse sorte Elmi , ampak kis pa nebi si upala , ker po moje tudi ni zrela še za njega . IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! Naša Anaja je pa danes jedla zelenjavno mineštro, isto kot smo jo jedli mi . Sem le enkrat po dolgem času kuhala za vse. Ah, saj počasi se bo začelo, da bom manj obremenjena. Imam pa rdečo peso zanjo, pa ne vem, na kakšen način naj ji jo pripravim . Verjetno za rahel kis še ni zrela . Timu sem jo kuhala med zelenjave, samo je vedno vso barvo izgubila in je bilo kar neki . Danes nobene pese, ne solate, sploh kar je kislega ne dene v usta. Zato ne vem, kdaj otroku kaj kislega ponudit. Verjetno šele od 1. leta naprej. Danes jih pa Anaja šteje že točno 8 mesecev ! neni, tisti članek je pa res izpred 50 let. In tega za moje pojme ni pisala ženska, ker ta bi se imela bolj rada in ne bi takih neumnosti pisala. Avtor je kot pribito moški in je pisal o tem, kakšno žensko hoče imeti ! Upam, da take ni nikoli najdu! Mary lou jaz bi tudi čas ustavla
< Sporočilo je popravil ELMA -- 30.9.2008 23:09:13 >