|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
1.10.2008 12:35:02   
ella79
polonca user posted image user posted image user posted image res si med prvimi user posted image no, ena te je že prehitela user posted image
sam ne jaz user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.10.2008 12:39:44   
polonca78
no, samo da nisem edina! user posted image user posted image

pa čestitke nosečki user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.10.2008 12:44:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

no, samo da nisem edina! user posted image user posted image

pa čestitke nosečki user posted image

user posted image  babji februarski, kje se vlačiš??? user posted image

ČESTITKEEEEE user posted image  user posted image  user posted image  Jaz tut (še) nisem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 203
1.10.2008 12:48:30   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ČESTITKEEEEE user posted image  user posted image  user posted image  Jaz tut (še) nisem user posted image

enako tud jaz čestitam in se strinjam tudi z drugim delom user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.10.2008 12:52:34   
polonca78
jah kje se vlačim. kaj pa misliš?user posted image user posted image   med lonci, umazanim perilom, kupi nezlikanega perila, plazim se po tleh, porivam voziček, ..... user posted image user posted image user posted image user posted image . pa za službo občasno delam in potem se zvečer veselo zgrudim v pojstlo. zdej so pa na sporedu še obiski hladilnika za preprečevanje slabosti user posted image

pa hvala za čestitke!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.10.2008 12:54:15   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: misar

enako tud jaz čestitam in se strinjam tudi z drugim delom user posted image

hvala! pa sej naju je tud za kake pol leta prehitel. user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.10.2008 12:55:26   
dolenjka

jah kje se vlačim. kaj pa misliš?user posted image user posted image   med lonci, umazanim perilom, kupi nezlikanega perila, plazim se po tleh, porivam voziček, ..... user posted image user posted image user posted image user posted image . pa za službo občasno delam in potem se zvečer veselo zgrudim v pojstlo. zdej so pa na sporedu še obiski hladilnika za preprečevanje slabosti user posted image

pa hvala za čestitke!

ajz isto delam, pa tebe zato ne zapostavljam user posted image  user posted image

No, glej da se boš poboljšala in na kako srečanje prišla, jasno??

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 207
1.10.2008 13:01:01   
buči
polonca, bravo! Le tako naprej, pa prosim, da se še katera februarka na hitro podvoji, da bom imela kaj za delat!

Sem ravno 2 prošnji napisala ... Čuden filing! user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.10.2008 13:03:32   
buči
Sem šla pomešat Tilnovo kosilo ... user posted image user posted image  če bi meni mama kaj takega skuhala, ne bi jedla!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.10.2008 13:04:22   
polonca78

pa hvala za čestitke!

ajz isto delam, pa tebe zato ne zapostavljam user posted image  user posted image

No, glej da se boš poboljšala in na kako srečanje prišla, jasno??

uuuu, vidim da si še vedno huda šefica! user posted image user posted image user posted image kaj pa tara, je po očiju in te uboga ali je po mamici in moraš ti njo?

bom poskusila bit bolj pridna ;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
1.10.2008 13:12:29   
Februarka08
Polonca user posted image čestitke še od meneuser posted image

Ella, poglej prosim, če ti odpre ˝maxi dopust˝user posted image no, ali pa katera druga... hvalauser posted image

Larisa spi že 1 urco, jaz sem medtem nekaj naredila, kosilo se kuha, danes sva sami in bo spet špinača in pire krompiruser posted image potem pa upam da ne bo dežja, da greva lahko do Milerja v KR da plenice kupm... škoda ker še tam ni pokritega Puser posted image pa še v DM-a bi mogla, pa ne vem če bo tamala zainteresirana še v Qlandio skočituser posted image samo da grem od doma... ni važno kam... so rekli da bom spet bosa - brez avtomobilauser posted image o ne... sem zaropotala in avto čaka pred bajtouser posted image nikamor ne morm it! Za pop*****user posted image

Nič, grem mal reklame počikirat, dokler mam čas...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 211
1.10.2008 13:26:19   
ella79
februarka dopust maš na drugi strani, te pa ne odpre, k jim neki ne dela user posted image npr. Larisa in cunjice, moja lepotička.. ti delajo user posted image
pa doma kar mal večkrat zaropotej user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.10.2008 13:29:47   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sem šla pomešat Tilnovo kosilo ... user posted image user posted image  če bi meni mama kaj takega skuhala, ne bi jedla!

hahahaha in kaj mu kuhaš? a je pri ta zbirčnih?

pa hvala ;)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.10.2008 13:38:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka dopust maš na drugi strani, te pa ne odpre, k jim neki ne dela user posted image npr. Larisa in cunjice, moja lepotička.. ti delajo user posted image
pa doma kar mal večkrat zaropotej user posted image

sej bom!user posted image
hvala

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.10.2008 13:42:08   
larisa
Dan user posted image

Polonca juhuuuu, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  Kok bo pestro v vašem domeku user posted image
Ella, super frizurca. Meni zgleda ful zakon! user posted image  A tvoj je zdej že zadovoljen user posted image

Dolenjka, ti pa ne p*** tolk, k boš še carico navadla, pol pa bo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pri nas vse po starem, razen tega, da sta mu spet na enkrat zrasla dva zoba in sploh nisem opazila user posted image  Tko da niti ne vem kolk časa jih ima, ker sta že kr ful zunaj user posted image  Kera mami sem jaz user posted image

Mlavla, seveda te pogrešamo user posted image  Drugič mal napiši kako se kej počutiš user posted image

Buči, ti si faca user posted image user posted image  men je pa ful dobro kar skuham malemu, tko da če pusti vse jaz zmažem user posted image user posted image

Sej ne vem kaj sem še vse hotla napisat...preveč vsega, pa premal cajta za sproti sledit user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 215
1.10.2008 14:00:30   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: misar

jaz tud gledam kje se določi prijatelje...ej če kaj pogruntaš sporoči a ne? user posted image

sem prečekirala, pa nič ugotovila user posted image
še tam k imajo pomoč, imajo za star RR napisan user posted image user posted image

dejte probat tam na ZS jih naštimat. oziroma pri vseh za katere hočte, da si ogledujejo vaše albume, pod enim njihovim postom kliknite na kontakt....tako se da ljudi med prijatelje in ti tud na ZSjih piše, če so prisotni (če niso under cover seveda) in imate jih pol v svojem imeniku za pošiljanje zs.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.10.2008 14:08:02   
Suzi*
Polonca, čestitke za user posted image !! user posted image user posted image  vau, bo pestro. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.10.2008 14:12:59   
ella79
suzi sem tebe dala med prijatelje, dej probaj odpret moje albume user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.10.2008 14:15:22   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Polonca, čestitke za user posted image !! user posted image user posted image  vau, bo pestro. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.10.2008 14:18:04   
Februarka08
Ella, kje user posted image naj vidim tvojo frizurcouser posted image user posted image user posted image user posted image tuhtam, tuhtam, gledam, pa ničuser posted image

Larisa še vedno spi, malo več kot 2 ure, tako da sem v miru se napokala kosilauser posted image zdej pa počakam da se zbudi, potem bo spet mučno, ko bo jedlauser posted image pol pa šibava...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.10.2008 14:22:41   
Suzi*

suzi sem tebe dala med prijatelje, dej probaj odpret moje albume user posted image

njet, ne gre. user posted image  dej še ti probej moje pogledat. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.10.2008 14:23:04   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ella, kje user posted image naj vidim tvojo frizurcouser posted image user posted image user posted image user posted image tuhtam, tuhtam, gledam, pa ničuser posted image

to pa tud mene zanima. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.10.2008 14:26:03   
Suzi*
oo, ella, vidim jih. user posted image  ko kliknem pod tvojim postom na album, mi jih sicer ne pokaže, pol pa tam greš na albume prijateljev, tam jih pa pokaže. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.10.2008 14:33:23   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

oo, ella, vidim jih. user posted image  ko kliknem pod tvojim postom na album, mi jih sicer ne pokaže, pol pa tam greš na albume prijateljev, tam jih pa pokaže. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pri meni tudi user posted image

februarka si slab detektiv user posted image naj ti pa sam povem, da ni na RR user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.10.2008 14:34:49   
Suzi*
naša spi že 1 uro....Z DUDO V USTIH!!!! user posted image user posted image  user posted image  sem ji prej na brzino zizo z dudo zamenjala in jo tolk vleče, da je zdej niti ven ne morem potegnit. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.