Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 12:35:02
|
|
|
|
ella79
|
polonca res si med prvimi no, ena te je že prehitela sam ne jaz
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 12:39:44
|
|
|
|
polonca78
|
no, samo da nisem edina! pa čestitke nosečki
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 12:44:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78 no, samo da nisem edina! pa čestitke nosečki babji februarski, kje se vlačiš??? ČESTITKEEEEE Jaz tut (še) nisem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 12:48:30
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ČESTITKEEEEE Jaz tut (še) nisem enako tud jaz čestitam in se strinjam tudi z drugim delom
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 12:52:34
|
|
|
|
polonca78
|
jah kje se vlačim. kaj pa misliš? med lonci, umazanim perilom, kupi nezlikanega perila, plazim se po tleh, porivam voziček, ..... . pa za službo občasno delam in potem se zvečer veselo zgrudim v pojstlo. zdej so pa na sporedu še obiski hladilnika za preprečevanje slabosti pa hvala za čestitke!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 12:54:15
|
|
|
|
polonca78
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ČESTITKEEEEE Jaz tut (še) nisem enako tud jaz čestitam in se strinjam tudi z drugim delom hvala! pa sej naju je tud za kake pol leta prehitel.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 12:55:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78 jah kje se vlačim. kaj pa misliš? med lonci, umazanim perilom, kupi nezlikanega perila, plazim se po tleh, porivam voziček, ..... . pa za službo občasno delam in potem se zvečer veselo zgrudim v pojstlo. zdej so pa na sporedu še obiski hladilnika za preprečevanje slabosti pa hvala za čestitke! ajz isto delam, pa tebe zato ne zapostavljam No, glej da se boš poboljšala in na kako srečanje prišla, jasno??
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 13:01:01
|
|
|
|
buči
|
polonca, bravo! Le tako naprej, pa prosim, da se še katera februarka na hitro podvoji, da bom imela kaj za delat! Sem ravno 2 prošnji napisala ... Čuden filing!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 13:03:32
|
|
|
|
buči
|
Sem šla pomešat Tilnovo kosilo ... če bi meni mama kaj takega skuhala, ne bi jedla!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 13:04:22
|
|
|
|
polonca78
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: polonca78 jah kje se vlačim. kaj pa misliš? med lonci, umazanim perilom, kupi nezlikanega perila, plazim se po tleh, porivam voziček, ..... . pa za službo občasno delam in potem se zvečer veselo zgrudim v pojstlo. zdej so pa na sporedu še obiski hladilnika za preprečevanje slabosti pa hvala za čestitke! ajz isto delam, pa tebe zato ne zapostavljam No, glej da se boš poboljšala in na kako srečanje prišla, jasno?? uuuu, vidim da si še vedno huda šefica! kaj pa tara, je po očiju in te uboga ali je po mamici in moraš ti njo? bom poskusila bit bolj pridna ;)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 13:12:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Polonca čestitke še od mene Ella, poglej prosim, če ti odpre ˝maxi dopust˝ no, ali pa katera druga... hvala Larisa spi že 1 urco, jaz sem medtem nekaj naredila, kosilo se kuha, danes sva sami in bo spet špinača in pire krompir potem pa upam da ne bo dežja, da greva lahko do Milerja v KR da plenice kupm... škoda ker še tam ni pokritega P pa še v DM-a bi mogla, pa ne vem če bo tamala zainteresirana še v Qlandio skočit samo da grem od doma... ni važno kam... so rekli da bom spet bosa - brez avtomobila o ne... sem zaropotala in avto čaka pred bajto nikamor ne morm it! Za pop***** Nič, grem mal reklame počikirat, dokler mam čas...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 13:26:19
|
|
|
|
ella79
|
februarka dopust maš na drugi strani, te pa ne odpre, k jim neki ne dela npr. Larisa in cunjice, moja lepotička.. ti delajo pa doma kar mal večkrat zaropotej
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 13:29:47
|
|
|
|
polonca78
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem šla pomešat Tilnovo kosilo ... če bi meni mama kaj takega skuhala, ne bi jedla! hahahaha in kaj mu kuhaš? a je pri ta zbirčnih? pa hvala ;)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 13:38:09
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka dopust maš na drugi strani, te pa ne odpre, k jim neki ne dela npr. Larisa in cunjice, moja lepotička.. ti delajo pa doma kar mal večkrat zaropotej sej bom! hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 13:42:08
|
|
|
|
larisa
|
Dan Polonca juhuuuu, čestitke Kok bo pestro v vašem domeku Ella, super frizurca. Meni zgleda ful zakon! A tvoj je zdej že zadovoljen Dolenjka, ti pa ne p*** tolk, k boš še carico navadla, pol pa bo Pri nas vse po starem, razen tega, da sta mu spet na enkrat zrasla dva zoba in sploh nisem opazila Tko da niti ne vem kolk časa jih ima, ker sta že kr ful zunaj Kera mami sem jaz Mlavla, seveda te pogrešamo Drugič mal napiši kako se kej počutiš Buči, ti si faca men je pa ful dobro kar skuham malemu, tko da če pusti vse jaz zmažem Sej ne vem kaj sem še vse hotla napisat...preveč vsega, pa premal cajta za sproti sledit
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:00:30
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: misar jaz tud gledam kje se določi prijatelje...ej če kaj pogruntaš sporoči a ne? sem prečekirala, pa nič ugotovila še tam k imajo pomoč, imajo za star RR napisan dejte probat tam na ZS jih naštimat. oziroma pri vseh za katere hočte, da si ogledujejo vaše albume, pod enim njihovim postom kliknite na kontakt....tako se da ljudi med prijatelje in ti tud na ZSjih piše, če so prisotni (če niso under cover seveda) in imate jih pol v svojem imeniku za pošiljanje zs.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:08:02
|
|
|
|
Suzi*
|
Polonca, čestitke za !! vau, bo pestro.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:12:59
|
|
|
|
ella79
|
suzi sem tebe dala med prijatelje, dej probaj odpret moje albume
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:15:22
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Polonca, čestitke za !! vau, bo pestro.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:18:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, kje naj vidim tvojo frizurco tuhtam, tuhtam, gledam, pa nič Larisa še vedno spi, malo več kot 2 ure, tako da sem v miru se napokala kosila zdej pa počakam da se zbudi, potem bo spet mučno, ko bo jedla pol pa šibava...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:22:41
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 suzi sem tebe dala med prijatelje, dej probaj odpret moje albume njet, ne gre. dej še ti probej moje pogledat.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:23:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ella, kje naj vidim tvojo frizurco tuhtam, tuhtam, gledam, pa nič to pa tud mene zanima.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:26:03
|
|
|
|
Suzi*
|
oo, ella, vidim jih. ko kliknem pod tvojim postom na album, mi jih sicer ne pokaže, pol pa tam greš na albume prijateljev, tam jih pa pokaže.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:33:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* oo, ella, vidim jih. ko kliknem pod tvojim postom na album, mi jih sicer ne pokaže, pol pa tam greš na albume prijateljev, tam jih pa pokaže. pri meni tudi februarka si slab detektiv naj ti pa sam povem, da ni na RR
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 14:34:49
|
|
|
|
Suzi*
|
naša spi že 1 uro....Z DUDO V USTIH!!!! sem ji prej na brzino zizo z dudo zamenjala in jo tolk vleče, da je zdej niti ven ne morem potegnit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.