|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
1.10.2008 10:00:06   
*Mojca*
in user posted image user posted image user posted image user posted image za D.anno in Maksauser posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.10.2008 10:00:27   
Anonimen
Mojca oujeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
1.10.2008 10:00:29   
*Mojca*
oooouuuuujjeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.10.2008 10:03:22   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

D.anna za slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aleauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.10.2008 10:06:39   
*lina**
user posted image Včeraj pa ste mele maraton user posted image user posted image
D.anna lepe slikceuser posted image user posted image

ROMY1612 - poglej na mojskratek.si so tud lepi copatki, pa v dveh dneh jih dobiš domov

Spanje - moja lubci pa že 5 dni spi celo noč  user posted image user posted image , zaspi okol devetih in spi do osmih zjutraj, se naje in še mal potegne

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.10.2008 10:14:22   
polly80
vauuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image ,me je skor kap kolk ste načvekaleuser posted image user posted image user posted image

alea,jaz sicer dojim,a zadnjič ko sem šla na izpit in me ni bilo 5 ur,je tudi vita pojedla komaj 65ml,tako da pač eni manj pojedo al kajuser posted image user posted image user posted image

mam nove slikice v profiluuser posted image ,smo meli v nedeljo krst in blo SUPER!user posted image

d.anna,kolk je lepuser posted image ,pa ti si prava suhica,bravouser posted image

pa tolk ste načvekale,da sem pozabla,kaj vse že moram komentirat,pa čestitat,pa pikakopke nalimat...user posted image user posted image user posted image si bo treba zraven zapisovatuser posted image

vita pa tako sitna,noče bit v vozeku splohuser posted image in danes bomo sprobali kengoruja,kaj pa najuser posted image ..po rokah je težka zanosit,čeprav sodi v lažjo katergorijouser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *lina**)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.10.2008 10:38:08   
Kaja08
Daaaaannnn! No, jst pa včeri zvečer nisem mogla zaspat, ker me je skrbel, da nas julijke lovijo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

saj mogoče se pa ne bouser posted image user posted image

Jaz moram mal pojamrat glede pamperskuser posted image user posted image prejšni dan sem odprla prvi paket pa groza, mi je že dvakrat premočilo vse skoz, pa trikrat sem celo preoblačila ko se je pokakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ninny jst še nisem odkrila pleničk ko nam nebi prepustile..nam vsaka prepusti,to pa zato,ker mali več ne kaka vsak dan ampak nekje na 2 dni,pšol je pa to ornk količina in gre skoz...pa sem vse živo že poskusila od pleničk...vse nam gre skoz...slabo delajo

jaz sem sedaj imela od DM-a, pa Mullerjeve pa mi niso nikol spustile,te  pamperske pa miuser posted image

nam so poljske pamperske vedno spustile...zdej so pa tud že nemške parkrat, ampak smo zdej prešaltal na št. 4 in je spet kul

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

zakaj piše na mojmu tickerju da je Luka 3 mesce, če je 3 mesce, 1 teden in 1 dan? user posted image

so začel v rikverc štet user posted image

alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.10.2008 10:52:05   
Kaja08
Odkar je naš Žiga spoznal svoje podplate, se sploh noče več na trebuh valit - ni več zanimiv. Raje štumfe dol vleče z nog user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.10.2008 10:52:48   
Kaja08
hmmmmm...a zdej bom mela pa samogovore??? ja prou no, grem pa bluzit po stanovanju........aaaddddiiiiiiiijjjjjjjjoooooooooo

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.10.2008 10:53:54   
Anonimen
Včeraj gre moj na Jesenice, pa mu dam recept da naj mi gre mireno v lekarno  in je tam naletel na enega mladega fanta-kakšnega pripravnika zgleda. Pa on da mireno in ga vpraša še gospa to stvar pozna pa pravi moj, da ja in mu reče, da naj ji pove, da mora dati to samo enkrat zvečer v vagino  in gor nalepi listek 1 krat zvečer v nožnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila, da bom umrla od smeha, ko mi je to praviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
1.10.2008 10:54:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

hmmmmm...a zdej bom mela pa samogovore??? ja prou no, grem pa bluzit po stanovanju........aaaddddiiiiiiiijjjjjjjjoooooooooo

nimaš samogovore, sem jaz tud tukaj

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
1.10.2008 10:57:09   
Anonimen
a zdaj sem pa jaz sama tukajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
1.10.2008 11:04:36   
RMRM

Včeraj gre moj na Jesenice, pa mu dam recept da naj mi gre mireno v lekarno  in je tam naletel na enega mladega fanta-kakšnega pripravnika zgleda. Pa on da mireno in ga vpraša še gospa to stvar pozna pa pravi moj, da ja in mu reče, da naj ji pove, da mora dati to samo enkrat zvečer v vagino  in gor nalepi listek 1 krat zvečer v nožnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila, da bom umrla od smeha, ko mi je to praviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se skor polulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
1.10.2008 11:27:01   
Tina 28
Ninny...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.10.2008 11:28:06   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

tudi meni ne, taanikaa...
jaz sem gledala samo ta prvi bar, pa se mi zdi, da sem vse videla...

evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene...
še dobro, da imava vsak svoj PC... user posted image user posted image user posted image

Ojla Punce,

sem celo uspela na hitro preletet.

Kmetija in podobne zadevščine. Po navadi gledam začete prvega dela, pa mi je običajno že po nekaj minutah user posted image user posted image ...tudi tokrat.

Količina računalnikov pri hiši.....blagor za vsak zakon, če mene vprašate. Od kar imamo pri nas skoraj vsak svojega oz. Mi2 vsak po 2 je mir. Isto pri telefonih....user posted image

Lasje----pridružujem se plešastim, ampak pri meni je kriza, ker imam zelo goste in dolge skor do riti. Upam, da bo kmalu fertik s tem izpadanjem.

Menstra - jaz ne dojim in kljub CR sem jo dobila okoli 7 tednauser posted image . Sedaj jo imam že drugič. Očitno nimam sreče s tem.

Mojca - 27 krat v eni noči...boga user posted image user posted image user posted image . Pri nas naš junak spi običajno od 21h do 6h, če pa se kdaj vmes zbudi pa moj zlati user posted image  uredi z njim. Torej ga previje in nahrani. Jaz pa lepo naprej spančkam. 

GH - pri nas sem mu v nedeljo, ko smo se igrali s čokoladnim fondujem dala malo polizat banano, pa ni kazal navdušenja...torej še nič. Sicer pa mi smo pri tavečjem začeli okoli 5,5 meseca z korenčkom, ki ga ni maral. Pol pa sem mu dala jabolko, pa kasneje banano in pol vse ostalo. Tako, da za to je še čas.
Kaj pa je to z žitnimi kašicami? user posted image user posted image user posted image

Pampers - jaz jih sedaj nekaj let nisem uporabljala, ampak to kaj pa je sedaj na trgu,.....user posted image user posted image user posted image  vse mi spustijo, pa naj bodo nemške polske, activ fit......user posted image user posted image user posted image . Sem res začela uporabljat Mullerjeve. Nikoli še ni spustila, sam na ritki ne zgleda glih najbolj seksi, kot recimo Activ fit. Ma glavno je da drži in da ne rabim vedno bodija menjavat, ker spusti.
Aja, kakšne pa so DMove. Jaz mam še un bon za brezplačne. A so uporabne?

ALea- tut od nas user posted image  za Izabelo. Pa ne si jemat vsega k srcu. Ni vredno, sam znervirana boš hodila po svetu in to ni ravno dobro ne zate ne za Izabelo. Verjemi sama sebi, ker zihr delaš vse po svojih najboljših močeh. Ostali pa te naj ne sikirajo, ker se itak že sama dovolj.

No, mi smop pa dans že bli v PO na pregledu kolkov. Vse bp. Ampak blo je ekspresno. 10 minut pa smo že bli na poti nazaj v LJ.

Jutri pa naju čaka še pot v MB na faks, da se vpišem. So mi absolventa podaljšal in sedaj sem po enem letu pavziranja zopet študentka. user posted image user posted image user posted image

Šibam, Nick se je zbudil.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 990
1.10.2008 11:30:57   
pikica_30
Daaan! Jaz sem spet tuki. Ne bom vas na user posted image , ker ste me potem včeraj vseeno malo pokomentirale. Maks je seveda spet zaspal šele ob 24h in se zbudil ob 6.30, ker je bil seveda lačen, ker je nazadnje jedel ob 21h zvečer (potem pa 3 ure rogovilil in ni hotel spati)!

D.anna, vaš Maks je isti kot naš Maks - pleškec! user posted image   Drugače mi pa prosim povej, kje se kupi taka postavca??? Jaz lahko samo sanjam o tem!!!user posted image

Lina, super za spanje!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tud tko! Recept?

Alea, pošiljam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Izabelino hranjenje. Boš videla, da se bo vse uredilo. Smo te pa res pogrešale. Idealna žena, mama in vse drugo sem tudi jaz imela namen biti, sedaj pa nekako ne znese.user posted image user posted image

Polly, tvoja user posted image  je pa res največji cukr! user posted image  za nove slikice!

Pleničke: na začetku sem kupila Pamperske (iz Mullerja) in Mullerjeve, pa mi Mullerjeve niso ble všeč. Se več ne spomnim dobro, ampak po moje so premočile. user posted image  Potem smo skoz uporabljali Pamperske in potem zaradi cene nazadnje spet kupili en zavoj Mullerjevih za poskus. Sreča smo jih že skoraj porabili, ker gremo nazaj na Pamperske. Mullerjeve so mi večkrat premočile in mislim, da res ne vpijajo dobro, ker tudi krema kar na plenici ostane, kar pri pamperskah ne. In še čudno smrdijo, ko je bolj fejst polulan. Kot po dreku. Sem večkrat že mislila, da je pokakan, pa je bil potem samo polulan. Ninny pojdi pa obvezno po pamperske v Mullerja, ker une poljske so res drugačne.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.10.2008 11:34:07   
pikica_30
No glede plenic zdaj res ne vem, ker ima pa Ninka čisto obratne izkušnje! user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 992
1.10.2008 11:40:45   
pikica_30
No še malo komentiranja, ker Maks ravno spi:

Lasje: obup!!!!user posted image user posted image user posted image  Izpadajo na veliko, puščam jih po celem stanovanju!!! Tud na Maksu jih je skoz polno, user posted image  med previjanjem skoz kakšnega na njegovi riti najde in me potem krega! user posted image  Sem se šla že ostrižt, da bi bilo boljše, potem še preliv dat, da bi se lasje malo okrepili, ampak zgleda, da bomo enostavno mogli počakat, da to obdobje mine.

Kmetija: sploh ne gledam, tudi v 1. nisem. sem gledala bolj podrobno samo Bar 1, ker je bilo to takrat nekaj novega, potem so mi bli pa vsi nadaljnji resničnostni šovi user posted image .

Menstra: delno dojim in po 4 mesecih je še nimam! user posted image .

GH: nismo še nič probali, ampak tamau me vedno z odprtimi usti gleda, ko jaz kaj jem. user posted image

Ninka: user posted image  za študij! Jaz sem pa optimistka in sem vpisala znanstveni magisterij! Ker ga letos zadnjič vpisujejo, jaz bi bila pa zgleda rada še malo bolj pametna!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
1.10.2008 11:44:01   
pikica_30
No, zdaj mam pa jaz samogovore. Grem malo pospravit in vas kasneje berem. Ne naklofajte spet preveč! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
1.10.2008 11:48:04   
Tina 28
Ninka...a mate kako firmo doma, k mate tolk računalnikov?

Anji je tud ponoč prvič lulanje skoz ušlo...bomo zgleda mogl mi tud zamenjat, alpa sem jo tko štorast zavila zvečeruser posted image .

Alea...user posted image user posted image user posted image Zdaj vsaj veš razlog, zakaj tamala ne je in ne zarad tebe...boš lažje znala pristopit

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 995
1.10.2008 11:52:54   
NinKa
Pikica 30 jaz sem tut hotela bit do letos fertik z dodiplomcem, pa vpisat še znanstvenega mag. pa nažalost ni zneslo. Bom pa šla pol na bolonjskega doktorata in je mislim da isti kot normalni. Vsaj kolegica mi je tok razlagala. Kaj je res ne vem, ker moram še diplomo skupaj spocat.

Tina 28 - ne nimamo firme, sam moj user posted image  je računalničar. Pa imamo tok te mašinerije doma. Kaj češ moški.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.10.2008 11:58:00   
pikica_30
Ninka, ti kar lepo počasi z diplomo. Itak si ful pridna, da poleg user posted image  še študij končuješ! Drugače pa tud jaz mislim, da je bolonjski doktorat isti kot ta star!

Tina, katere plenice pa vi uporabljate?

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 997
1.10.2008 12:08:31   
Anonimen
ninny sem se presmejala prigodi iz lekarneuser posted image user posted image user posted image
alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo in zate..ne sekiraj se kaj pravijo drugi,ni vredno,res ne...vse se bo uredilo,boš vidla...držim pesti da bi bioenergetik pomagaluser posted image  in en velikuser posted image  zate..

mene pa živčkiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
1.10.2008 12:11:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ninny sem se presmejala prigodi iz lekarneuser posted image user posted image user posted image
alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo in zate..ne sekiraj se kaj pravijo drugi,ni vredno,res ne...vse se bo uredilo,boš vidla...držim pesti da bi bioenergetik pomagaluser posted image  in en velikuser posted image  zate..

mene pa živčkiuser posted image user posted image user posted image

taanika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš videla, da bo vse v reduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
1.10.2008 12:11:43   
Anonimen
Pleničke: na začetku sem kupila Pamperske (iz Mullerja) in Mullerjeve, pa mi Mullerjeve niso ble všeč. Se več ne spomnim dobro, ampak po moje so premočile. Potem smo skoz uporabljali Pamperske in potem zaradi cene nazadnje spet kupili en zavoj Mullerjevih za poskus. Sreča smo jih že skoraj porabili, ker gremo nazaj na Pamperske. Mullerjeve so mi večkrat premočile in mislim, da res ne vpijajo dobro, ker tudi krema kar na plenici ostane, kar pri pamperskah ne. In še čudno smrdijo, ko je bolj fejst polulan. Kot po dreku. Sem večkrat že mislila, da je pokakan, pa je bil potem samo polulan. Ninny pojdi pa obvezno po pamperske v Mullerja, ker une poljske so res drugačne.

meni pa ravno mullerjeve niso premočile

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?