|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
28.9.2008 20:56:14   
trezika
Čer! Js sn že nazaj...user posted image  Pa še vedno samauser posted image  Moj je na šihtu, majo že cel dan inventuro pa mislim da jo bojo meli še lepo v noč...bom mogla it sama spatuser posted image user posted image
Najprej nekaj za ado: Leta pridejo in grejo, nič ne obstoji v življenju, zato svoj čas izkoristi v sreči, zdravju in veselju!!!!! Vse najboljše!!!

Vidim, da niste nekaj fejst čvekale...Ja vikend je bil, pa trgatve in tako daljeuser posted image  Js grem jutri dopoldan še v grozdje oziroma grem bolj za varuško...saj to mi je kul.

Deja upam da je Anej že vreduuser posted image
Bodoča mami si pa res nekam dolgo čakala s pripravamiuser posted image  če bi blo vse po moje bi mela že dans vse zrihtanouser posted image user posted image  Pa kje je še marec. A pupiko boste meli? Lepo lepo. Kaj pa ime? Aja se mi zdi da si ti tista ki je bolj skrivnostna glede imena ne?user posted image
petra upam, da s tio uživata kar se le dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
28.9.2008 21:13:32   
TinaV*
Dober vecer!

Ja trezika se malo pa izdam ime ...oz ko pride nasa pikica na svet...ime mama ampak ga ne izdava user posted image  user posted image
Eh saj bi jaz ze tudi vse uredla ko sem vidla + na testu ampak ce se mi vse cotke pa vse takooo dopade da bi tega mela zaj ze prevec zato sem se odlocila oz sva se skupaj odlocla da bova bolj proti koncu vse pripravila,ampak sma malo predolgo cakala...sicer pa saj je zaj ze tudi vse ...pa se jutri par stvari operem,ker nimam danes vec kje susiti ...

Ja se pa res vidi,da so trgatve,pa vreme cudno,pa se vikend in slabo pisemo...vse povrsti user posted image  user posted image
Upam da bomo jutri aktivnejse ...kaj se cvekanja tice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
28.9.2008 22:10:50   
TinaV*
Drage moje cas je za spanje...vas zapuscam za danes....lepo spanckajte...oz kolikor se pac da user posted image  in slismo se zjutraj ob kavici...

NOCKA  user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
29.9.2008 7:38:54   
petra *k
dobro jutro!!

pa vam jaz danes postrežem z user posted image .
jaz se včeraj nisem več oglasla, ker sma z mojim ko je prišel domu s tekme, najprej šla na obisk k jegovemu ati, ko pa sma prišla domu, sma se spravla počivat. in sem tak spala do 7, to se že dugo dugo ni zgodlouser posted image . te pa sma ob 8h gledala en dober filma na kanalu, pa sem opet zaspala.
kak je že za kavo???

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
29.9.2008 7:45:35   
Anonimen
Dobro jutro!
No jaz bom danes spet doma na bolniški, še nekak ne upam aneja v vrtec pelat, ker je včeraj spet nekaj bruhal. pa nebi rada, da se glih nalezehjo od njegauser posted image .
no včeraj se dolgo nobena oglasila in sem šla spat.
kar se pa kavice tiče pa sem jaz cel teden brez avta dopoldan, tak da do15h sigurno ne morem nikamor.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
29.9.2008 9:18:17   
TinaV*
Lepo pozdravljene..oz dobro jutro zaspankam user posted image

Pa res je blo vceraj tiho tu,nedelja pa tak ko sem rekla ze ...danes je ze malo boljse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tak sem jezna da se mi mesa,moj je so vjutro v sluzbo...od takrat pa nemrem vrat vhodnih zaklenit...nemrem niti v trgovino,komaj cakam da pride majster da to resi,ker bom pop user posted image  kak sem lacna user posted image  user posted image  user posted image  komaj se enega resis te ze kaj drugega napade...a fora je da so vrata stara 2 leti..cccc vse zanic

Kaj pa bo danes za kosilo? oz kaj bomo kuhale? jaz nimam pojma se...

pa se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
29.9.2008 10:10:25   
petra *k
jaz pa prehlajena, nevem ki sem pobrala, grlo mam otečeno, tak da si grem hitro zaj čaj skuham.zaj sem hodla na csd, sem mogla še neke papire nesti za porodniško, pa tak kot sem jaz, sem opet en papir pozabla, in morem v sredo še enkrat iti.
bodoča mami, jaz sem glih mojega zaj po tel spraševala, kaj boma gnes jedla, ker sem tak brez idej, pa ni mi za meso. ker tudi on ni mel nobenega predloga, sem rekla, da boma jedla fižolovo pakl župo pa palačinke. nem komplicirala, ker mi ni za jesti nič posebnega. upam da bo zadovolen,(no ziher bi mu bol pasalo meso) drugače pa naj gre k prosniki jest, je takuser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
29.9.2008 10:21:04   
Anonimen
kaj kuhati? to je vedno problem, ha.
jaz bom danes naredla nek krompirov zos ali nekaj takega so nam ostala pečena rebra od včeraj in jih je treba pojet. se vidi da nas ni bilo vseh domauser posted image  tak da nebom nekaj posebnega kuhala.
petra jaz tudi večkrat palačinke naredim ko se mi ne da nekaj druga pocat.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.9.2008 10:55:39   
TinaV*
Deja jaz pridem kar k vam na kosilo user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ker mam fuuuuuuuuuuuuul rada zos krompirov ,za meso mi je pa vseeno,se boljse ce ga ni ker pokvari okus...hihihi...sicer jem meso pa vse ampak polek zosa ne rabim drugo ko kruh...

mi bomo pa prvo vrata popravli,te pa bomo razmisljali kaj kuhat...je pa res problem,,edino sreco mam da moj vse je,pa da komaj vecer domu pride...12 ur dela ....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
29.9.2008 12:48:22   
TinaV*
Pupe naj vam povem kak sem vesela,koncno lahko zaklenem vrata...hehe nikam nisem mogla iti...kljucenca je bla zanic...nekdo se je igral ponoci ocitno htel vlomit...pa mu ni slo.. vse kaj je lahko je pokvaro kljucenco...tak da zaj na alarm cakava... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
29.9.2008 14:39:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mami

nekdo se je igral ponoci ocitno htel vlomit...pa mu ni slo.. vse kaj je lahko je pokvaro kljucenco...tak da zaj na alarm cakava... [image]

dobra si da te ni nič strah, jaz bi verjetno paničarila, da groza.user posted image  po moje nebi bila več nikoli sama doma.
o kosilo je že skuhano, anej še vedno spi, pa moj je priša že iz službe.
ki pa ve hodite?

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
29.9.2008 15:07:46   
TinaV*
Eh deja ni me strah,po resnici povedano samo par noci ze poslusam kak ruzi nekaj...ampak niti priblizno si nisem mislila da bi to lahko blo tu pri nama,ker sva cisto na vrhu....saj nic ne more,mama varni neki zaklep...tak da vse kaj lahko je to kar se je zgodilo noter pa ne more...sicer pa nisem bila sama...nevem,nimam straha user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa papire pospravljam da se mi mesa,cotke perem pa tak malo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
29.9.2008 16:08:47   
tatly
punce ma katera kako fajn dieto?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
29.9.2008 17:27:06   
trezika
DanDan!
Tako, pa je konec trgatev za letosuser posted image  In kako smo kaj? Dans je tak lep dan pa tk fajn toplo da kr ne morn verjet. Sn bla cel dan zunaj na luftu in mi je ful pasalo.user posted image  Zdaj pa ne vem česa se naj lotim, na koncu bom pa tk verjetno pred tv obsedela.
tatly kar se diete tiče...js sn že dala marsikatero skoz, najbolj učinkovita je pa bla ločevalna, sploh nisn dobla kil nazaj, pa sn jedla čist normalno (včasih še prevečuser posted image ). Sam ne vem če je ravno pametno zdaj kakšno pretirano hujšanje, če dojiš?user posted image  Saj za to boš še mela čas....

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
29.9.2008 18:12:36   
Anonimen
tatly če dojiš, naj nebi hujšala, ker z hujšanjem(namensko) lahko izgubiš mleko. jaz sem tudi šla komaj marca letos na dieto ko sem vedla, da ga bom počasi odstavila. niti slučajno pa nisem pomislila, da bi začela hujšat ko sem polno dojila. ne vem, tako je moje mnenje, jaz v glavnem nebi.
no jaz sem pa tudi z ločevalno shujšala. pa če še bo kdaj potrebno jo bom spet. ni tako huda dieta ker traja 90 dni vndar so sadni dnevi in vodni kar kruti.

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
29.9.2008 18:16:36   
Anonimen
mi2 sva se potepala, ker je tako lep sonček(bil).  pa ju3 upam, da gre anej v vrtec, ker je danes ok.  mene pa čaka v sredo letanje na zavod, pa po delavsko knjigo, pa na občino,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
29.9.2008 18:34:04   
petra *k
midva sma bla tudi malo vuni, aleš s peciklom, jaz pa z avtom dol na jezero. samo je veter tak pihal, da sma hitro pobegnila. kaj ve kera, kaj lahko vzamem, mene tak grlo boli, da komaj požiram?
tatly jaz nemam nibene diete, nikoli nesem hujšala z dieto, tak da ti nemrem pomagati

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
29.9.2008 18:39:43   
TinaV*
meni najbolj pomaga trenutno ker pac ne reskiram in nic ne jemlem...med z limono pomesan

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
29.9.2008 18:41:52   
petra *k
pa je to za piti? med z limono??? kaj eno limono stisneš, pa pomešaš z žličko meda? bom probala, če nisem prav napisala, pa me popravi, prosim.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
29.9.2008 18:44:08   
TinaV*
stisni si celo limono,pa vejko zlico meda...pomesaj pac kak ces gosto meti pa spijes...pa parkrat ponovi to....jaz se morem takrat zal piti zajbelj caj....se bojsa ideja...kamilicni caj z medom si kupi pa samo dodaj limono

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
29.9.2008 18:46:40   
petra *k
aha
ej hvala ti, glih sem si čaj skuhala,, tak da mu samo dodam limono pa med. bom sprobala, ponavadi jaz ne pijem v čaju ne limone in ne meda. hvala

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
29.9.2008 18:48:19   
TinaV*
malenkost,upam le da ti bo pomagalo-....jaz obicajno niti caja ne pijem kaj sele med pa to ampak ko moram moram,skos pa prepozno user posted image ...ce nebo nic pomagalo pa najboljse da gres v lekarno vprasat...jaz bi pa se na vsak nacin hals lizala za grlo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
29.9.2008 18:52:33   
Anonimen
petra karemelno mleko je za grlo, pa pomaga

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
29.9.2008 18:55:47   
TinaV*
jap deja to tudi pomaga...ampak meni je mama vedno med pa limono to blo pri roki skos...ker karamelnega mleka ne prenesem ..... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
29.9.2008 19:01:26   
Anonimen
jaz mam ga pa rada, samo mi je malo presladko, da bi ga vedno pila. ko pa grlo boli pa vedno samo na to pomislim. ko sem bila noseča sem tudi vedno to pila, ker nisem upala niti lekadola vzet.

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.