Kaja08
|
Daaan!! Tina28, super za Nejčevo astmo Pri nas ima moj astmo in moj brat, tko da ima Žiga velik možnosti, da jo bo fasu. Ampak upam, da je ne bo. Zaenkrat normalno diha, je pa res, da ima nos skoz zamašen, ampak je P rekla, da eni dojenčki imajo bolj, eni pa manj zamašen nosek. babysolza,nismo nikoli široko povijal, razen v porodnišnici. Imamo 1a kolke, smo imeli zadnjič kontrolo in je rekla, da bolš je bi mogl bit Sem pogledala album in ste prou fletne IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy kaja, upam da ni preveč bolel... jaz sem imela ene tri operacije pri petnajstih... ma jo ni stvari, ki bi bolj bolela... so mi moral odstranit dva stalna zoba, ker sta mi rasla v paru + delno so mi odstranili tisto predelno kožico med enkama zgoraj... joooooooj, kar zaboli, ko se spomnim.... Ma sej mi je dal inekcijo, pol je blo pa kul. Drugač imam pa jst že celo življenje kar abonma pri zobarjih - najprej so mi pulil zgornje mlečne trojke, ker mi stalne niso vefn prišle in so v narobno smer začele rast. Potem sem šla na operacijo, da so mi dlesni okoli teh dveh trojkodrezal, da sta lahko zoba ven prišla. Potem sta trojki prišli ven čist za dvojkami, ker imam majhno čeljust in preširoke zobe za v to čeljust - pa so mi potem 4 stalne zobe spulil, sem dobila aparat (zvezdice, ki ti jih napopajo na zobe in ga imaš stalno not) in sem ha nosila 2,5 let, vmes me je sošolec s kladivom useku po zobeh, da mi je ena enka živc odmrl in so mi mogl dat umetno enko - no in takrat mi zoba niso dobr pozdravl, da je prišlo do granoloma in to sem šla včeri operirat. Zdej mi je pa žnabl oteku, kot da bi me useku po zobeh uf, pa sem napisala roman...niti nisem imela namena