|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
30.9.2008 8:25:16   
babysolza
punce, pa še ena info - meni nikakor ne rata 'sebe' v album spravt, kar res ni lepo od mene. Ampak sem pa na RR - smo ble z majčicami na čveku in so fotke gor. Info pri majčicah, na strani 122, album od edinaos. Jaz sem skrajno leva, v modri majici. user posted image  Da ne boste rekle, da se skrivam. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 376
30.9.2008 8:26:20   
babysolza
ma jaz sem carica - pridem, pogledam in stran obrnem! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 377
30.9.2008 9:27:13   
Anonimen
A še katera od vas široko povija? Koliko časa pa sploh ste - če ste?

jaz nisem nič široko povijala

Neposredna povezava do sporočila: 378
30.9.2008 9:44:42   
Anonimen
dan

Midve sva nazaj od P. Eme mi ni cepila, ker je prehlajena in ima mal vneta ušeka in sva do petka na Hiconcilu, v petek pa kontrolo. Zredile sva se za 1 kg v 2 mesecih, je rekla, da bi se lahko mal več, tako da ima sedaj 5990g, velika je pa 64 cm.

RMRM-sem bila ravno v ambulanti ko si ti klicalauser posted image , se mi je zdel da si ti, ker je sestra še enkrat vprašala po priimku,potem pa rekla kako mu je ime-aha Lukas in se mi je zdel da si to ti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
30.9.2008 9:46:58   
Anonimen
Aja, danes smo stari 3 meseceuser posted image user posted image user posted image čestitke tudi Taju od Romyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
30.9.2008 9:50:45   
mtinca1
taanika
avtosedež-nujno rabimo!!!našega je že polna lupinica..bo treba ja..kak nasvet kateri?

nam je tud že lupinica pretesna. kupili bomo verjetno concord ultimax od 0+ do 18 kg.

babysolza
A še katera od vas široko povija? Koliko časa pa sploh ste - če ste?

mi nismo nikoli. so bli kolki 1a user posted image  in ni bilo treba.

danes bo pa en lep jesenski dan, vsaj tako kaže. juhuuu - gremo na sveži zrak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
30.9.2008 10:01:32   
RMRM
ninny, romi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 3 mesece

ninny, nanma se pa res pota kržajouser posted image . Ja, izvidi so dobri, samo mal vač je trombocitov, zgleda da je bil vseeno mal prehlajen, čeprav ne smrka. Morava pa nujno pridobit na teži, pol ga bo pa cepila. Nimam pa pojma zakaj je v zadnjem mesecu dobil le 250 guser posted image , prej pa 2x po eno kilo. Zdej mu ob vsakem obroku vsiljujem flaško, zdej sva eno uro malčala 60 ml.
Res mi je čudno, ker je drugač zadovoljček, se fu pogoc+varja, pa zdej se je začel ful na glas smejčkat, sploh ko ga masiramuser posted image .

Zdej greva pa mal v šoping po novo flašo, pa nove cuclje. Pa eno navadno ropotuljico, rdečouser posted image .

tanika, zgleda da kapljice učinkujejo.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 382
30.9.2008 10:09:10   
Anonimen
RMRM- najine poti se res skoz križajouser posted image
jaz sem tudi imela občutek, da se mi je Ema več zredila, sploh sedaj ko sva samo na aptamilu, pa je vsak mesec dobila samo 500g, jaz bom še mal vztrajala na aptamilu, če se pa ne bo dovolj redila, bom pa šla na milumil, ker je bolj redilen. Je pa rekla, da zgleda ok, spi mi dobro, tako da zaenkrat ni panike.

smejanje-že ene par dni se prav na glas zasmeje

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
30.9.2008 10:12:47   
mtinca1
Ema (ninny) in Taj (romy) vse naj...naj....naj... za 3 mesece!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 384
30.9.2008 10:16:28   
*anamor*
Haj,
vidim, da me je že mtinca prehitela. Hvala za čestitke.
No res, danes ima moj sinček že 3 mesece. Ne morem verjeti, da gre tako hitro čas.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
30.9.2008 10:19:50   
*anamor*
RMRM - tebi tudi hvala
Ninny - hvala in tudi tvoji Emi vse četitke. Jutiri imamo slikanje kolkov. Vas obvesim kako bo kaj.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.9.2008 10:29:29   
Anonimen
Pozdravljene.

Jaz sem ta teden sama s puncama,bomo mal uzivaleuser posted image .
Glede lupince me zanima,ker je moji tudi pretesna,pa me zanima kaj naj zdaj kupim,oz.ce bi bila katera tako prijazna in pripopala link,da vidim kako za nadaljneuser posted image  izgledauser posted image .

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
30.9.2008 10:47:56   
sasa.vracko
Lep pozdrav

Ninny - user posted image za nove slikce v profilu! Luštne! Kako vam rata user posted image  slikat, ko se smejčkajo, moj se takoj neha, ko zagleda fotoaparat...user posted image
Tina28 - ful super slikce v albumu, mater si šlank, pa kako ti rata????user posted image
Mi smo po starem, Luka si nonstop tlači rokice v usta in je slinček v parih minutah za ožemat, nasploh si vse kar dobi stlači v usta, najbolj uživa, če mu s prstom po dlesnih potegnem, se mi zdi, da vidim eno belo pikico spodaj al se mi pa samo zdi ?! Je še zmeraj priden za spat! Novi laski so mu zrasli, ful je začel cvilit na glas, ne jokat, prav cvili ful na glas, kolikor lahko.user posted image   Tako, da kar sapo dobi. Pa po previjalnem pultu ga itak komaj lovim, da mi dol ne uvide! Glavno, da sva si oba prehlad pozdravila! Ful sva na sprehodu, zdejle ko je še tak  fajn sonček! Aja, pa vsem user posted image  za obmesečnice!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.9.2008 10:54:59   
Anonimen
Ninny - za nove slikce v profilu! Luštne! Kako vam rata slikat, ko se smejčkajo, moj se takoj neha, ko zagleda fotoaparat...

naredim sigurno ene 10,15 posnetkov, da ujamem ko se smeje

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
30.9.2008 10:58:23   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Ema (ninny) in Taj (romy) vse naj...naj....naj... za 3 mesece!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše,vse najbuše,vse tabule,vse naj,najuser posted image user posted image user posted image

mtinca.....a jutri prideš,na kafetkanje????????????

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.9.2008 11:00:19   
Kaja08
Daaan!!
Tina28, super za Nejčevo astmo user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas ima moj user posted image  astmo in moj brat, tko da ima Žiga velik možnosti, da jo bo fasu. Ampak upam, da je ne bo. Zaenkrat normalno diha, je pa res, da ima nos skoz zamašen, ampak je P rekla, da eni dojenčki imajo bolj, eni pa manj zamašen nosek.

babysolza,nismo nikoli široko povijal, razen v porodnišnici. Imamo 1a kolke, smo imeli zadnjič kontrolo in je rekla, da bolš je bi mogl bit user posted image
Sem pogledala album in ste prou fletne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy
kaja, upam da ni preveč bolel... jaz sem imela ene tri operacije pri petnajstih... ma jo ni stvari, ki bi bolj bolela... so mi moral odstranit dva stalna zoba, ker sta mi rasla v paru + delno so mi odstranili tisto predelno kožico med enkama zgoraj... joooooooj, kar zaboli, ko se spomnim....

Ma sej mi je dal inekcijo, pol je blo pa kul. Drugač imam pa jst že celo življenje kar abonma pri zobarjih - najprej so mi pulil zgornje mlečne trojke, ker mi stalne niso vefn prišle in so v narobno smer začele rast. Potem sem šla na operacijo, da so mi dlesni okoli teh dveh trojkodrezal, da sta lahko zoba ven prišla. Potem sta trojki prišli ven čist za dvojkami, ker imam majhno čeljust in preširoke zobe za v to čeljust - pa so mi potem 4 stalne zobe spulil, sem dobila aparat (zvezdice, ki ti jih napopajo na zobe in ga imaš stalno not) in sem ha nosila 2,5 let, vmes me je sošolec s kladivom useku po zobeh, da mi je ena enka živc odmrl in so mi mogl dat umetno enko - no in takrat mi zoba niso dobr pozdravl, da je prišlo do granoloma in to sem šla včeri operirat. Zdej mi je pa žnabl oteku, kot da bi me user posted image  useku po zobeh user posted image
uf, pa sem napisala roman...niti nisem imela namena user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 391
30.9.2008 11:01:31   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Aja, danes smo stari 3 meseceuser posted image user posted image user posted image čestitke tudi Taju od Romyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitkam Taju in dodajam čestitko za Emo user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
30.9.2008 11:13:58   
mtinca1
mtinca.....a jutri prideš,na kafetkanje????????????

ja, pridem... ste se zmenile med 9 in 10, a ne?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 393
30.9.2008 11:52:25   
aleksandra silvija

Link od concord-a; skupina 0 do 4 leta:
http://soncek.si/si/concord-ultimax-pure-ocean-blue-i7601.shtml

Mi tudi razmišljamo o nakupu takšnega.

Kofetkanje jutri:
--Punce, jaz pridem ob  9-ih-ČEuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne bom danes prodala avtauser posted image . Nismo pleha nič rihtal user posted image , pa kar takega prodajamo. Danes popoldan ga pride 1 pogledat.

Tako da--če bo avto prodan, bo po eni strani user posted image , ker ga ne morem več gledat in bi rada čim prej drugegauser posted image , po drugi strani bi pa raje videla, da ga še ne prodamo, da grem lahko jutri kofetkatuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obmesečnice. Ja, naši sončki imajo 3, 4 mesece-pa to sploh ni mogoče verjeti!

Kaja-operacija je za tabo-pogumna punca! Sedaj pa ti želim res hitro okrevanje! Poseg si imela pa res konkreten!

TEŽA user posted image :
od 1. do 3. meseca naj bi dobivali od 110-150 g/t
3. do 6. mesec: cca. 80 g/t
6m+: min 50 g/t

Ampak meni se vseeno zdi, da na pogled zadovoljen otroček je zdrav. Če spi, če se smeje, gruli, če daje vtis zadovoljnega otročka, potem tudi če ima kakšen gram manj ni katastrofa!
Pa še eni se npr.  na hitro zredijo, pa malo pavzirajo, pa spet poskok v rasti,...

ŠIROKO POVIJANJE:
Nikoli.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
30.9.2008 11:55:03   
aleksandra silvija
še en avtosedež 0-18
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171404

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.9.2008 12:35:54   
Anonimen
TEŽA :
od 1. do 3. meseca naj bi dobivali od 110-150 g/t
3. do 6. mesec: cca. 80 g/t
6m+: min 50 g/t

Ampak meni se vseeno zdi, da na pogled zadovoljen otroček je zdrav. Če spi, če se smeje, gruli, če daje vtis zadovoljnega otročka, potem tudi če ima kakšen gram manj ni katastrofa!
Pa še eni se npr. na hitro zredijo, pa malo pavzirajo, pa spet poskok v rasti,...

se s tem kar strinjam in zato me ne skrbi, ker se je tako malo zredila, ker drugače je dobre volje, normalno spi, se smeje...

Neposredna povezava do sporočila: 396
30.9.2008 12:36:03   
Anonimen
+ delno so mi odstranili tisto predelno kožico med enkama zgoraj... joooooooj, kar zaboli, ko se spomnim....

I.daisy - men so to delal pri ene 10ih letih - kao zato, da mi bodo modrostni zgornje enke skup porinili - mam namreč diastem (po kmečko to pomeni prepih med zobmiuser posted image ). No, kožo odstranili, modrostnih zob pa od nikoder, nakar me zobar pri 25ih da slikat in kaj ugotovi? - da jih sploh nimamuser posted image - mogoč zato ne bom nikoli prišla k pameti, bolelo me pa tud ne bo user posted image user posted image user posted image

Za 4 mesece vse naj, naj:
 j6  (Aljaž, 30.5.2008)
annnna  (Mai, 30.5.2008) 
marty5  (Matija, 30.5.2008)
bassa  (Vita, 30.5.2008)
maychi17 (Lina, 30.5.2008) 

Za 3 mesece vse naj, naj:
ROMY1612 (Taj, 30.6.2008)
ninny (Ema, 30.6.2008)   

Pa po previjalnem pultu ga itak komaj lovim, da mi dol ne uvide!

sasa.vracko - ja, vem kako je to, še dobr, da mamo velik prostora na pultu

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
30.9.2008 12:42:01   
lonapo
ŠIROKO POVIJANJE:
Nikoli.

Mi tudi nikoli, ne pri prvem ne pri drugem.

Čestitke za vse, ki imate 3 in 4 meseceuser posted image user posted image user posted image .

Naš mali bi pa samo jedel, danes je odkar je vstal /7ih/ že trikrat jedel po 150 ml.Zgleda da si nabira zalogo, da bo celo noč spal.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 398
30.9.2008 13:16:10   
anaj22
ojla mamice

A ste me kej pogrešale?user posted image
Me net ful zafrkava pa me skoz dol meče. Mam ful za prebrat sem ostala na prvi strani user posted image

No k mam glih čas pa k me dol ne vrže se pa Jaka določi da rab mami ob seb. Oblubm da bom vse prebrala in pokomentirala.
Drugač smo mi ful fajn, pa pridem še nazaj

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 399
30.9.2008 14:12:38   
NinKa
Pozdravljene,

najprej user posted image user posted image user posted image  za obmesečnice vsem malim sončkom.

Široko povijanje - čeprav smo imeli kolke 1a sem ga prvi mesec povijala široko. Pol se mi je pa revež že smilil, ko je bila taka vročina. Mamo pa jutri zjutraj kontrolo v PO. Bomo videli kaj bodo rekli.

Aja, pa končno mi je uspelo pripopat slikico našga sončka v profil....

Šibam jaz AM pripravit pol pa vrtec. Sem zopet cel dan sama, ker user posted image  dela.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.