|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
29.9.2008 19:35:45   
Anonimen
čer...mi smo domauser posted image ..
ninny-se, vidla slikce-cute...ful je luštna,popravek obe sta take luštne,ma Maša ma take lepe očke..
Lina-user posted image user posted image user posted image da ta velika punčka kmalu okreva...
RMRM-user posted image user posted image user posted image za jutrišnje izvide...vse bo ok...men pa mali ni hotel na zvonček reagirat ko mu je zvonila,pa je hvala bogu pol še enkrat probala pa je...se mu ni dalo zgleda..ja že zdaj imajo svojo voljo...
Javi jutri za izvide in probajta kapljice ko bo sila..
Tina28-user posted image user posted image user posted image  za 4.meseceuser posted image
Kaja-upam da ni blo prehudo,sem pa mislila nate in držala pestke
Pikica-našemu je tud šla kila malo nazaj,ampak še ne čisto,ima pa malo v obeh jajčkahuser posted image ..jst upam da bo čist ok,da ne bo potreen kak poseg ko bo dopšolnil eno letouser posted image
avtosedež-nujno rabimo!!!našega je že polna lupinica..bo treba ja..kak nasvet kateri?
AS-imaš kavo na dolguuser posted image
lunica in alea vama  pa kr tko enuser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
29.9.2008 19:43:31   
Anonimen
no pa mam jst za spremembo samogovoreuser posted image ...punce ma vsem en user posted image ...
jst sem pa malemu prej noseka čistila s paličko in fiziološko pa sem ga menda ranila al kaj pa mu je malo kri tekla iz nosekauser posted image ...kaka neroda sem jst...
ampak ne morem vrjet kok hutro raste...ful cotk je premalih..kok vam velja k imate dva al pa celo tri otročke pa niste rable vrjetn velik kupovat...pikola prejšnji teden sem par cunjic kupila pa sem 100evrov dala pa mu čez kak teden že ne bo več prav,pa bom mogla kmalu v šoping spetuser posted image ..jst sploh ne pridem na vrstouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
29.9.2008 19:45:33   
Anonimen
Mene pa albumi jebejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša že spi.user posted image user posted image user posted image user posted image Jo morem zbudit in dofutrat, drgač mi bo joške razneslo.user posted image

Sara nam po tanovem spi od 21-6:30, poje in vleče dalje spanec do 9:30, včasih celo dlje, sam jo kar zbudim, ker šibamo potem ven.Prava zaspanka.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
29.9.2008 19:45:56   
pikica_30
ninny in lini pošiljam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , da bosta bejbiki hitro ozdraveli!

taanikaa jaz nisem slišala o nobeni operaciji glede hidrokele. user posted image  meni so še v porodnišnici rekli, da bo to izginilo v kakšnem mesecu, ampak je bilo še na zadnjem pregledu prisotno. počasi pa izgineva, tako da upam, da bo ok, čeprav počasneje kot sem mislila. samo, da bo! 

aja, pa še eno vprašanje glede zimskih vreč: kakšno in kje naj jo kupim? a mora biti ista firma kot voziček? ker jaz bom mogla počasi prešaltati na športni del, ker mu je košara že skoraj premajhna (manjka še par cm). ali potem daš to vrečo v športni del + da ga oblečeš v zimskega pajaca, ali pajaca ni treba?

ps: alea, kje si???????????????? tvoje komentarje je namreč vedno zabavno brati! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
29.9.2008 19:48:03   
Anonimen
Naša vreča bo tud kmal premajhna, še par centi.user posted image Imamo pa kombinezonček od 3-9 mesecev, sem ga kupila na razprodaji v Arielu.user posted image Je bil samo 12 €.user posted image V voziček bom dala kovterček (to je imela do sedaj, ker poleti je torba prevroča), čez njo pa dekico in gasa.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
29.9.2008 19:50:10   
Anonimen
didlina kak je vam fajn ko tko lepo spiteuser posted image
pikica nam so rekli da hidrokela ponavadi izzveni do enega leta starosti,do takrat tudi počakajo s posegom ponavadi...jst upam da bo no..

Neposredna povezava do sporočila: 356
29.9.2008 19:52:46   
Anonimen
zdej neki mi ni jasn glede vozička...mi imamo peg perego pilko-ta,pa ima spredaj tako vrečo,ki se sname...a se celo da dokupit večja al kako? sem zdej jst to prav zastopla?,ker nam bo tudi kmalu premala...al enostavno snamem to vrečo pa ima pol nogice zunaj,pa malega oblečem v kombinezon pa pokrijem po vrhu še kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
29.9.2008 19:55:55   
Kaja08
Mi imamo pa chiccota,pa je vreča tako dolga, da ima Žiga noge na začetku vreče, ostalo je pa prazno user posted image  Ampak na srečo gre zgornji del tako visoko,da je cel pokrit
A pa mislite, da je že cajta za vreče? Dobr, sej zjutri je res mraz, ampak čez dan je pa kar toplo, še posebno no sončku user posted image  Mi še bunde ne nosimo, ampak samo debelejšo jopouser posted image

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 29.9.2008 19:57:02 >

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
29.9.2008 20:01:42   
Anonimen
jst vreče sploh snela nisem...poleti je prišla pravzarad sončka tudi...mi še ne nosimo bundice ampak termoflis al jope na ztadrgo..

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
29.9.2008 20:03:35   
pikica_30
 Ja glede zimskih vreč tud meni ni jasno. sem brala o tem eno temo na forumu, pa sem pol rekla, da bom tuki vprašala. sam jaz sem si predstavljala, da so to take vreče za celega otročka, ne samo za noge. user posted image  da ga pač napraviš ful, potem ga daš v to vrečo in potem v voziček. ali so to tako velike vreče, da ga spodaj napraviš še v pajaca ali pajaca ni treba? ali pa je dovolj pajac in ni treba vreče? user posted image user posted image user posted image  čisto sem zmedena... user posted image  user posted image  nimam pojma, zgleda...user posted image  user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 360
29.9.2008 20:14:57   
pikica_30
No, takele vreče sem jaz mislila.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175723

Neposredna povezava do sporočila: 361
29.9.2008 21:06:19   
Anonimen
taanikaa jaz nisem slišala o nobeni operaciji glede hidrokele. meni so še v porodnišnici rekli, da bo to izginilo v kakšnem mesecu, ampak je bilo še na zadnjem pregledu prisotno. počasi pa izgineva, tako da upam, da bo ok, čeprav počasneje kot sem mislila. samo, da bo!

pikica - nama je pediatrinja rekla, da se to naj bi poštimalo do 1.leta, če ne, se potem odločajo za poseg.

Neposredna povezava do sporočila: 362
29.9.2008 21:15:18   
mtinca1
oj nya!
se mi zdi, da si enkrat omenila, da gresta z Lukcem na plavalni tečaj. a boste imeli vsak teden 1x, ali...? ma, razmišljam, da bi tud Lano vpisala, če je sploh še kaj prosto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
29.9.2008 21:31:50   
Anonimen
Meli bomo ob ponedeljkih, pa vem, da je več terminov, sam ne vem ali je še kej prosto. V sredo mamo sestanek, začnemo naslednji ponedeljek. Lahko pokličeš in vprašaš:
DOLENJSKE TOPLICE:
telefon: 041 951 407, Andreja Kastelic

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
29.9.2008 21:35:13   
Anonimen
Zdej pa ne vem, katera cifra je prava, ampak najbrž bo tale:

Tudi v letošnjem letu bo v notranjih bazenih Wellness centra Balnea organiziran tečaj plavanja za dojenčke pod pokroviteljstvom Plavalne zveze Slovenije. Vadba bo potekala ob ponedeljkih s pričetkom v mesecu oktobru.
Koordinatorka vadbe bo Andreja Kastelic. Prijave sprejema na tel. številki 031 593 861.
Vabljeni!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
29.9.2008 21:45:18   
babysolza
Živjo princeske!

Jaz vas sploh ne folgam brat, ta drugi del je kar z neba padel. Jaz sem ostala tam nekje na 180, ne mi zamert... user posted image

Mi smo šli danes na kontrolo kolkov in smo končno Ok! user posted image user posted image  Široko povijanje ni več potrebno in ko sem lubija vprašala, kaj bomo sedaj, še naprej povijali ali ne, je kar ustrelil - jaz že ne, mam dost. user posted image  Se je že tolk veselil, da bo manj dela s tem. user posted image  Pa sej jaz tudi, po pravici povedano.

Zakaj je neki čudno, če hočem pogledat vaše albume? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.9.2008 21:45:54   
Anonimen
Dans je pa zatišje tukaj. Kaja - sam da je mimo, kajne?

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
29.9.2008 21:52:24   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Dans je pa zatišje tukaj. Kaja - sam da je mimo, kajne?

ja, itak...zdej sam upam, da me ponoči ne bo preveč bolelo. Sam ne bi pa rada za preventivo že zdej vzela, da se ne bi preveč zadrogirala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.9.2008 21:53:24   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

No, takele vreče sem jaz mislila.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175723

aja, tako vrečo. Mi smo jo itak dobil že z vozičkom in se jo samo z zadrgo pripne na podlago. Žiga ima noge tam nekje na začetku vreče, ostalo pa dol binglja user posted image  A pa ve mislite že zdej uporabljat te vreče?

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 369
29.9.2008 21:56:36   
mtinca1
hvala nya za info - jih jutri pokličem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.9.2008 21:57:03   
Kaja08
Pa so res neki prenovil tele albume. Zato mi pa zadnjič ni ratal slik naložit v nov album

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.9.2008 22:04:08   
Kaja08
u dons je pa res zatišje tu gor.....ja nč, grem pa spat. očitno z akcijo, da bi prehitele julijske čveke, ne bo nič user posted image  Lahko noč, bejbe!!

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 372
29.9.2008 23:39:57   
Tina 28
Hello punce...danes sem ful zmatrana in cel dan sem bla na nizki toleranci. Nejc je mel kontrolo astme in sem seveda mogla s sabo vzet tudi Anjo. Tko, da smo vsi bili na testiranju...dan je bil dolg, pregled tudi...pa ne bi zdaj o tem, ker je bil Nejc totalno hiperaktiven, Anja pa ni nič zaspalauser posted image . No ja...prežvel smo brez blamaž ali krutih scen, sam bla sem pa čist izmozgana v glavo, saj smo meli kup letanja.

V glavnem Nejc je po tanovem alergičen na španski bezeg in vse bezge in kar paše v ta razred. Astma je komaj zaznana...je čist v reduuser posted image user posted image user posted image .

Anja je praznovala ...hvala vsem za čestitke.....zato je dobila eno knjigico v BC (kjer se je tud pokakala in sem jo mogla v avto previt, ker sem mela robo tam). Nejc je tud neki dobil, ker se mu je kar trgalo od vseh igrač. Jaz sem pa hotla mal vse prečikirat, pa nas je cajt pregnal...tko, da v dobre pol ure res nič ne morš pogledat, če moraš samo odgovarjat Nejcu...to ne, to ne, to ne.....in pol zmanjka časauser posted image .

Aja...pa mal sem se igrala z novim albumom...bolj za probo ne pa ravno ne vem kaj. Zdaj bi pa mogla vaše kontakte met, če bi hotla sam za prijatelje kliknt...pa se mi zdaj ne da s tem ubadat. No, zato je zaenkrat javenuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 373
30.9.2008 8:11:27   
babysolza
dobro jutro!

ja to pa res ni nič, da so nas že julijke prehitele. Ma me se same pametne stvari pogovarjamo, zato je tako. user posted image user posted image

A še katera od vas široko povija? Koliko časa pa sploh ste - če ste?

Tina, bravo za Nejca in njegovo astmo!user posted image  Kej igrač mora pa tudi za drugič ostat, ha ha.user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 374
30.9.2008 8:22:53   
l.daisy
dobro jutrooo user posted image user posted image user posted image

tina, bravo za nejčevo astmo user posted image user posted image user posted image

babysolza, mi nikoli nismo široko povijali, so bili kolki 1a... imamo pa naslednjo sredo kontrolo...

kaja, upam da ni preveč bolel... jaz sem imela ene tri operacije pri petnajstih... ma jo ni stvari, ki bi bolj bolela... so mi moral odstranit dva stalna zoba, ker sta mi rasla v paru + delno so mi odstranili tisto predelno kožico med enkama zgoraj... joooooooj, kar zaboli, ko se spomnim....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.