|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
30.9.2008 14:37:13   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Link od concord-a; skupina 0 do 4 leta:
http://soncek.si/si/concord-ultimax-pure-ocean-blue-i7601.shtml

joj, punce, zdej ste mi pa lušte nardile s tem avtosedežem. Nisem vedela, da se ga lahko obrne tudi v kontra smer, tko kot lupinico, zato še nisem razmišljala o avtosedežih....ampak tale concord mi je pa res všeč!! Kje jih pa kaj prodajajo, da ga mal sprobamo?

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 30.9.2008 14:39:42 >

Žiga je car!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.9.2008 14:39:11   
Kaja08
u pa še novo stran sem odprla user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se pa pozabila (spet) považit, da smo danes spet spal do 5.45, futranje, pol pa še skor do 9 user posted image user posted image  je ponoč sicer neki začel jamrat, pa sem mu hit dala dudo v usta in je lepo spal do 5.45!! Očitno mali sploh ni lačen sred noč, tko da bomo zdej kar probal s tole dudo prakticirat, pa se bo mogoče navadil celo noč v kosu spat...

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.9.2008 14:57:50   
Anonimen
Pri nas pa duda ponoči ne pali - če se on odloči, da bo jedel, mora jestuser posted image . Pa sej je ok, sem se že bolj ali manj navadila, čeprav vsako noč poskušam z dudouser posted image . Dokler mi potem zaspi nazaj ni panike.

Drugače pa sva bla dans v Mercatorju v šopingu, pa nism kupila bombažka, k niso mel takega kot sm jst hotla. Sem pa kupila nalepke od medvedka Puja - so ble 9.90€. Jih bom mela še zapakirane, ker morda jih sploh ne bomo rabili - k mamo itak žirafke na steni, pa je ful navdušen nad njimi. Bomo tele spravili za naslednje dete user posted image  ali pa jih komu poklonili.

Sm bla pa včer v Pikapoki, pa sm prodajalcu povedala, da naš bombažek ne diši - in je rekel, da kao vsi ne dišijouser posted image  - moj k... da ne - naš je iz leta 2006, tile ta novi so pa letošnji. In kako vem, da je iz 2006? Ker sm shranila prospektek, pa sm včeraj prav pogledala. Sm mu kupila mehko knjigico od Bombažkov, pa tam piše 2008 na prospektu.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
30.9.2008 16:45:36   
Kaja08
Jst sem tudi zanč v Mercatorju hotla kupt Bombažkota, pa niso imeli pravega - mel so tistega ta zelenega z grizalom, jst bi pa rada tistga ta druzga, ker mi je bolj všeč. Je pa zelen ful dišal - je bil zapakiran v plastični škatli in je imel samo ob strani luknjo za povohat

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
30.9.2008 19:16:28   
lunca14
Imam eno pomembno vprašanje.......................kje ste??????????????????????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......ali ste mogoče na novem delu,pa meni ne povesteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 405
30.9.2008 19:19:02   
*anamor*
Lunca jaz sem še tukaj. Zdaj smo se kopali in smo šii spančkati. Tako, da me zdaj ni bilo en čas tukaj.
Tako se mi je podelal v plenico, da sem ga morala še iti enkat vse previjat pa še do hrbta gor je bil poakan. Včasih ima res padalske momente.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 406
30.9.2008 19:25:02   
lunca14
http://copatki.homeip.net/index.php?var=4
No nekaj sem našla........nekaj lepega za naše falotkeuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 407
30.9.2008 19:32:23   
sasa.vracko
Copatki so sladki lunca! Nas že spet zavajaš, da bi zapravljale... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 408
30.9.2008 19:33:21   
sasa.vracko
Samo danes je pa res en dolgcajt tle gor. user posted image  A katera mogoče ve kje je Alea???

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 409
30.9.2008 19:46:09   
*anamor*
Lunca copatki so full dobri. Jaz ji glih kupujem za krst, samo mi ti več ne pridejo v poštev, ker je rok dobave 14 dni. Mi pa imamo 11.10 krst. Tako, da sem prepozna.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 410
30.9.2008 19:50:23   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Imam eno pomembno vprašanje.......................kje ste??????????????????????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......ali ste mogoče na novem delu,pa meni ne povesteuser posted image user posted image user posted image user posted image

aneda!! prou dolgčas je ratu, k ni nobene za čebljanje user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 411
30.9.2008 19:52:27   
Kaja08
Mi smo pa Žigatu novo banco kupil, ker mu je bila prejšnja premajhna - skoz se je odrivu in je butal z glavo user posted image  Smo jo dons že sprobal in je odlična user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 412
30.9.2008 19:53:19   
Anonimen
čer...evo jst sem tu...sej tud jst sem manj tle,če se mi pa vedno zdi da sem sama goruser posted image
no pa užgimo debato...kako ste? kaj novega?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
30.9.2008 19:55:38   
Kaja08
čer taanikaa...manč pretresljivega ne dogaja - otečen žnabl, nova banca za Žigata, glasni in obupni sosedje....skratka, vse po starem user posted image  Pa pri tebi? Kej novga?

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
30.9.2008 19:56:19   
Anonimen
ja mi bomo pa še obdržali banjico sam si moram stojalo za banjico kupit...ga kopamo kr na stolu..danes ko sem ga pa sama mogla kopar,je bla kr kriza...sem ga kopala na tleh na puzlih,sem ga namilila pol pa kr v banjico,na drugi polovici puzlov pa sem imela brisačo in ga lepo do konca uredila...hrbet mi bo ven skoču,tolk me boli zdej...če pa sama ne upam nekak kiz višinega prestavljat..baog ne daj da bi mi dol padu ko je cel gladek ko je namiljen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
30.9.2008 19:57:01   
Kaja08
uuuu, morm dat sina spat..pridem pol nazaj, glejte, da se bo kakšna huda debata razvila!!!!!!

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 416
30.9.2008 19:57:44   
Anonimen
ok..napak pa nimam čist nič a neuser posted image user posted image user posted image ...Kaja sam da je za tabo tale operacijauser posted image user posted image ..te boli?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
30.9.2008 19:58:19   
Anonimen
evo pa sem spet sama ostalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
30.9.2008 20:00:25   
Anonimen
lalalallalallalalalalalalal
no in kaj je še novega?..moj mali že pančka od pol osme...se pa zbudi ob pol enih pa ob pol petih...joj jst bi tolk rada še spala..kako že to zgleda?user posted image ..spanje v enem kosu..luksuzuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
30.9.2008 20:03:01   
Anonimen
no pa lepo glejte kmetijo...men ti resničnostni šovi nekak ne sedejo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
30.9.2008 20:11:30   
l.daisy
tudi meni ne, taanikaa...
jaz sem gledala samo ta prvi bar, pa se mi zdi, da sem vse videla...

evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene...
še dobro, da imava vsak svoj PC... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
30.9.2008 20:11:35   
mtinca1
mene pa so včasih resničnostni šovi ful zasvojili, če sem jih začela gledat. lani sem nekajkrat gledala kmetijo, pa mi je bla ful brezveze, tako da me letos nič ne mika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
30.9.2008 20:11:36   
Kaja08
haloooooooo....a je katera tleeeee????

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
30.9.2008 20:12:37   
lunca14
Da se mal javim,pri men tamaledva že spita,sedaj pa moram še maja spravt spat,pol moram bit pa zdraven njega v postelji da zaspi in mi vedno reče za lahko noč,veš mami,jaz mam tebe tako raduser posted image in zaspi.No se še kaj javim kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
30.9.2008 20:13:20   
Kaja08
oooo, sej ste tle..sem pred par sekundami pogledla, ni bilo nobenega posta, razen od taanikee user posted image

skratka, taanikaa, mi Žigata kopamo v dnevni sobi in imamo skor vsakič mini poplavo, ker Žiga tko brca...ampak dons pa ni bilo take panike, ko pa imamo večjo banco user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.