|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
30.9.2008 20:14:15   
lunca14
evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene...

user posted image user posted image user posted image nisem vedela,da imaš še enega fanta,sem skoz mislila,da imaš samo dvojčka,oh moja pametuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 426
30.9.2008 20:14:23   
Anonimen
ja nevem no,bi mi bli zanimivi če bi bli npr.ameriški..nevem zakaj..rada gledam na tv 3 Joe pa še neki pa zadnjič sem ujela en šov ko sta se 2 mogla pretvarjat da ste zaročena pred vsemi za mastne denarje...moj neprebavljivi zaročenec menda-ful zanimivo..tole kar pa naši delajo mi pa ni...

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
30.9.2008 20:14:53   
*Mojca*
Ahoj babe žabe!

Da se malo javim....sicer nič novega, ampak jutri imamo P in pikico. Bomo videili kako jo bo prenesel.
Kaja kje pa so te mesarli? Na stomatološki?

kmetija user posted image user posted image user posted image baje je šla ena noseča tja in pol splavla...kar neki

lunca ful kjut copatki user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
30.9.2008 20:15:03   
mtinca1
bom namesto kmetije gledala Gospodinje - se novi deli vrtijo na foxlife. pa danes sem pogruntala, da mamo tud mi baby tv in je res kr kul.
user posted image -za vse, ki ste že dale spat svoje user posted image , Lana še vedno bedi.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 429
30.9.2008 20:15:28   
lunca14
huhauser posted image ,nova stran,gou lunca,gou luncauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 430
30.9.2008 20:16:21   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene...

user posted image user posted image user posted image nisem vedela,da imaš še enega fanta,sem skoz mislila,da imaš samo dvojčka,oh moja pametuser posted image user posted image user posted image

mislim, da je mislila na svojega user posted image   user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 431
30.9.2008 20:16:31   
Anonimen
oj mojči...kao pisanje člankov?..ja sem vidla neko nosečko..a da bo splavila?...škoda..

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
30.9.2008 20:17:04   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

haloooooooo....a je katera tleeeee????

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 433
30.9.2008 20:17:17   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kaja kje pa so te mesarli? Na stomatološki?

ne, tam bi mogla čakat od pol leta do enega leta, jst sm pa hotla, da se to zrihta, ko sem na porodniški. Tko sem šla k enemu privatniku v Murgle center - je res ful nežen, natančen in ful dobr naredu

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 434
30.9.2008 20:17:23   
Anonimen
kak baby program?????mi mamo camo cartoon network

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
30.9.2008 20:19:05   
l.daisy
in mi vedno reče za lahko noč,veš mami,jaz mam tebe tako raduser posted image in zaspi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 436
30.9.2008 20:19:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Samo danes je pa res en dolgcajt tle gor. user posted image  A katera mogoče ve kje je Alea???

jaz jo tud pogrešamuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
30.9.2008 20:19:20   
Kaja08
mi imamo reality tv, pa so tam vedno birth stories - madona, ene babe tko vreščijo med porodom, da te lohka vse mine...no, sicer ne vem, kolk boli, k sm pa fršlus dobila, ampak med nosečnostjo me je pa včasih res kr minil user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
30.9.2008 20:19:46   
lunca14

mislim, da je mislila na svojega user posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj rečem...ah,pa saj so itak ti naši možeki,ko otroci,nikolo ne odrastejo

aleksandra,mtinca,naya.............kaj jutri velja,po deveti uri na loki ali v tušu?In aleksandra ste prodali avtek,so cekiniuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 439
30.9.2008 20:20:06   
l.daisy

hehe, ja.... moj NAJVEČJI otrok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 440
30.9.2008 20:22:20   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

oj mojči...kao pisanje člankov?..ja sem vidla neko nosečko..a da bo splavila?...škoda..

en je že spisan, čakam odgovor od mentorce. Bomo videli če bo treba še kaj.
Nič se mi ne da...tralalalala

kako si ti?

Kaja ja vem na stomatološki so uiber vrste, važno da je bil nežen user posted image user posted image ...

Grem zdaj pod tuš pa pridem pol nazaj user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 30.9.2008 20:23:03 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
30.9.2008 20:24:03   
Anonimen
ja jst bi tud šla pod tuš pa še mojga ni,je imel en izpit v LJ pa ne upam it čeprav mali spančka...a enga si že napisala mojči??pridnauser posted image ...jst sem pa tko-tko...nervoza me daje,spet ena kila manj,slabo spim...po staremuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
30.9.2008 20:27:10   
l.daisy
tole sem najdla:

30.09.2008 ob 08:06
Svetlolasa Maja, udeleženka nove sezone resničnostnega šova Kmetija, je po treh tednih snemanja šov tudi zapustila, a je bilo za njenega nerojenega otroka prepozno. Nova sezona Kmetije, ki je na male zaslone prišla prav danes, je imela nadvse zanimivo tekmovalko. Maja, absolventka pedagoške fakultete, je namreč tik pred odhodom na resničnostni šov izvedela, da pričakuje otroka, a se je kljub temu, po tem ko so ji odgovorni zagotovili popolno zdravniško oskrbo, odločila sodelovati.

Kljub odličnemu vzdušju so se po treh tednih že začela trenja med sotekmovalci, ob zdravniškem pregledu, ki so ji ga po predhodnem dogovoru brez vsakršnih težav tudi omogočili, pa je za nameček še izvedela, da nosečnost ne poteka, kot bi morala, zato se je odločila Kmetijo nemudoma zapustiti. Žal prepozno! Ob podpori najbližjih se je Maja odločila za splav. (točnoto, foto: sloveniaholidays, TŽ)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
30.9.2008 20:28:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

tole sem najdla:

30.09.2008 ob 08:06
Svetlolasa Maja, udeleženka nove sezone resničnostnega šova Kmetija, je po treh tednih snemanja šov tudi zapustila, a je bilo za njenega nerojenega otroka prepozno. Nova sezona Kmetije, ki je na male zaslone prišla prav danes, je imela nadvse zanimivo tekmovalko. Maja, absolventka pedagoške fakultete, je namreč tik pred odhodom na resničnostni šov izvedela, da pričakuje otroka, a se je kljub temu, po tem ko so ji odgovorni zagotovili popolno zdravniško oskrbo, odločila sodelovati.

Kljub odličnemu vzdušju so se po treh tednih že začela trenja med sotekmovalci, ob zdravniškem pregledu, ki so ji ga po predhodnem dogovoru brez vsakršnih težav tudi omogočili, pa je za nameček še izvedela, da nosečnost ne poteka, kot bi morala, zato se je odločila Kmetijo nemudoma zapustiti. Žal prepozno! Ob podpori najbližjih se je Maja odločila za splav. (točnoto, foto: sloveniaholidays, TŽ)

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
30.9.2008 20:29:38   
Anonimen
uuuuuuuuuuuuuu škodauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
30.9.2008 20:31:06   
mtinca1
kak baby program?????mi mamo camo cartoon network

siol tv ima tud program BABY TV

Lunca, jaz sem za planet tuš, priidem pa cca. 9:15

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
30.9.2008 20:31:28   
D.anna 76
Hoj.

Naš Maks že pridno spančka. Jaz pa pred TV gledam kmetijo. Sicer je čist mim ampak poleg tega sem še na račnalniku.

Skratka kar se slikic od Maksa iče sem prišla tako daleč, da sem si ustvarila svoj račun na SHRANI.SI. Ni mi pa
še uspelo slikic v album dat. Ob tem lepem vremenu z Maksom skos letava okrog po sprehodih pa do ene babice pa do druge babice pa v šoping.

Smo pa včeraj končno presedlali na športni voziček. Malemu je zdej ful zanimivo k lahko gleda okrog. Pa včeraj smo kupili tisto vrečo za v voziček, da ne bo pozimi zeblo. Skratka smo kr mal važni zdej!!!!

Kdaj se pa spet kej dobite? Bi morda tokrat tudi midva prišla.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 447
30.9.2008 20:35:44   
l.daisy
sem šla gledat na spletno stran kmetije... pa pravi punca, da je izvedela tik preden se je morala odpravit na snemanje.... in da je naredila že 5 testov, ki so ji pokazali -, šesti pa potem +... pa da je bila cepljena proti klopnemu meningitisu v času, ko je zanosila..... user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 448
30.9.2008 20:41:20   
Anonimen
a misliš da je cepivo blo vzrok?user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
30.9.2008 20:42:46   
Anonimen
grem pod tuš..pridem koj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.