Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:14:15
|
|
|
|
lunca14
|
evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene... nisem vedela,da imaš še enega fanta,sem skoz mislila,da imaš samo dvojčka,oh moja pamet
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nevem no,bi mi bli zanimivi če bi bli npr.ameriški..nevem zakaj..rada gledam na tv 3 Joe pa še neki pa zadnjič sem ujela en šov ko sta se 2 mogla pretvarjat da ste zaročena pred vsemi za mastne denarje...moj neprebavljivi zaročenec menda-ful zanimivo..tole kar pa naši delajo mi pa ni...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:14:53
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ahoj babe žabe! Da se malo javim....sicer nič novega, ampak jutri imamo P in pikico. Bomo videili kako jo bo prenesel. Kaja kje pa so te mesarli? Na stomatološki? kmetija baje je šla ena noseča tja in pol splavla...kar neki lunca ful kjut copatki
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:15:03
|
|
|
|
mtinca1
|
bom namesto kmetije gledala Gospodinje - se novi deli vrtijo na foxlife. pa danes sem pogruntala, da mamo tud mi baby tv in je res kr kul. -za vse, ki ste že dale spat svoje , Lana še vedno bedi.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:15:28
|
|
|
|
lunca14
|
huha ,nova stran,gou lunca,gou lunca
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:16:21
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene... nisem vedela,da imaš še enega fanta,sem skoz mislila,da imaš samo dvojčka,oh moja pamet mislim, da je mislila na svojega
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
oj mojči...kao pisanje člankov?..ja sem vidla neko nosečko..a da bo splavila?...škoda..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:17:04
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 haloooooooo....a je katera tleeeee???? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:17:17
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Kaja kje pa so te mesarli? Na stomatološki? ne, tam bi mogla čakat od pol leta do enega leta, jst sm pa hotla, da se to zrihta, ko sem na porodniški. Tko sem šla k enemu privatniku v Murgle center - je res ful nežen, natančen in ful dobr naredu
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
kak baby program?????mi mamo camo cartoon network
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:19:05
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 in mi vedno reče za lahko noč,veš mami,jaz mam tebe tako rad in zaspi.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Samo danes je pa res en dolgcajt tle gor. A katera mogoče ve kje je Alea??? jaz jo tud pogrešam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:19:20
|
|
|
|
Kaja08
|
mi imamo reality tv, pa so tam vedno birth stories - madona, ene babe tko vreščijo med porodom, da te lohka vse mine...no, sicer ne vem, kolk boli, k sm pa fršlus dobila, ampak med nosečnostjo me je pa včasih res kr minil
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:19:46
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene... nisem vedela,da imaš še enega fanta,sem skoz mislila,da imaš samo dvojčka,oh moja pamet mislim, da je mislila na svojega kaj naj rečem...ah,pa saj so itak ti naši možeki,ko otroci,nikolo ne odrastejo aleksandra,mtinca,naya.............kaj jutri velja,po deveti uri na loki ali v tušu?In aleksandra ste prodali avtek,so cekini
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:20:06
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene... nisem vedela,da imaš še enega fanta,sem skoz mislila,da imaš samo dvojčka,oh moja pamet mislim, da je mislila na svojega hehe, ja.... moj NAJVEČJI otrok
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:22:20
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa oj mojči...kao pisanje člankov?..ja sem vidla neko nosečko..a da bo splavila?...škoda.. en je že spisan, čakam odgovor od mentorce. Bomo videli če bo treba še kaj. Nič se mi ne da...tralalalala kako si ti? Kaja ja vem na stomatološki so uiber vrste, važno da je bil nežen ... Grem zdaj pod tuš pa pridem pol nazaj
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 30.9.2008 20:23:03 >
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst bi tud šla pod tuš pa še mojga ni,je imel en izpit v LJ pa ne upam it čeprav mali spančka...a enga si že napisala mojči??pridna ...jst sem pa tko-tko...nervoza me daje,spet ena kila manj,slabo spim...po starem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:27:10
|
|
|
|
l.daisy
|
tole sem najdla: 30.09.2008 ob 08:06 Svetlolasa Maja, udeleženka nove sezone resničnostnega šova Kmetija, je po treh tednih snemanja šov tudi zapustila, a je bilo za njenega nerojenega otroka prepozno. Nova sezona Kmetije, ki je na male zaslone prišla prav danes, je imela nadvse zanimivo tekmovalko. Maja, absolventka pedagoške fakultete, je namreč tik pred odhodom na resničnostni šov izvedela, da pričakuje otroka, a se je kljub temu, po tem ko so ji odgovorni zagotovili popolno zdravniško oskrbo, odločila sodelovati. Kljub odličnemu vzdušju so se po treh tednih že začela trenja med sotekmovalci, ob zdravniškem pregledu, ki so ji ga po predhodnem dogovoru brez vsakršnih težav tudi omogočili, pa je za nameček še izvedela, da nosečnost ne poteka, kot bi morala, zato se je odločila Kmetijo nemudoma zapustiti. Žal prepozno! Ob podpori najbližjih se je Maja odločila za splav. (točnoto, foto: sloveniaholidays, TŽ)
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy tole sem najdla: 30.09.2008 ob 08:06 Svetlolasa Maja, udeleženka nove sezone resničnostnega šova Kmetija, je po treh tednih snemanja šov tudi zapustila, a je bilo za njenega nerojenega otroka prepozno. Nova sezona Kmetije, ki je na male zaslone prišla prav danes, je imela nadvse zanimivo tekmovalko. Maja, absolventka pedagoške fakultete, je namreč tik pred odhodom na resničnostni šov izvedela, da pričakuje otroka, a se je kljub temu, po tem ko so ji odgovorni zagotovili popolno zdravniško oskrbo, odločila sodelovati. Kljub odličnemu vzdušju so se po treh tednih že začela trenja med sotekmovalci, ob zdravniškem pregledu, ki so ji ga po predhodnem dogovoru brez vsakršnih težav tudi omogočili, pa je za nameček še izvedela, da nosečnost ne poteka, kot bi morala, zato se je odločila Kmetijo nemudoma zapustiti. Žal prepozno! Ob podpori najbližjih se je Maja odločila za splav. (točnoto, foto: sloveniaholidays, TŽ)
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuuuuuuuuu škoda
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:31:06
|
|
|
|
mtinca1
|
kak baby program?????mi mamo camo cartoon network siol tv ima tud program BABY TV Lunca, jaz sem za planet tuš, priidem pa cca. 9:15
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:31:28
|
|
|
|
D.anna 76
|
Hoj. Naš Maks že pridno spančka. Jaz pa pred TV gledam kmetijo. Sicer je čist mim ampak poleg tega sem še na račnalniku. Skratka kar se slikic od Maksa iče sem prišla tako daleč, da sem si ustvarila svoj račun na SHRANI.SI. Ni mi pa še uspelo slikic v album dat. Ob tem lepem vremenu z Maksom skos letava okrog po sprehodih pa do ene babice pa do druge babice pa v šoping. Smo pa včeraj končno presedlali na športni voziček. Malemu je zdej ful zanimivo k lahko gleda okrog. Pa včeraj smo kupili tisto vrečo za v voziček, da ne bo pozimi zeblo. Skratka smo kr mal važni zdej!!!! Kdaj se pa spet kej dobite? Bi morda tokrat tudi midva prišla.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:35:44
|
|
|
|
l.daisy
|
sem šla gledat na spletno stran kmetije... pa pravi punca, da je izvedela tik preden se je morala odpravit na snemanje.... in da je naredila že 5 testov, ki so ji pokazali -, šesti pa potem +... pa da je bila cepljena proti klopnemu meningitisu v času, ko je zanosila.....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
a misliš da je cepivo blo vzrok?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 20:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
grem pod tuš..pridem koj
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.