|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
29.9.2008 10:16:46   
Anonimen
aja pa Polma user posted image  da se stanje refluksa izboljšujeuser posted image user posted image ...mi je blo že čudno,da se nisi javljala...upam da bo zdej vreduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
29.9.2008 10:18:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Aja, še to sm hotla vprašat. A ima katera od vas naročeno Mamo ali Moj malček? Jaz bi si kako naročila, pa ne vem katero. Sm hotla že Mamo zaradi dude v paketu od Mam, k pride zraven, ker naš sonči ima že tako dudo, pa sem mu jo hotla kje kupit, pa majo take oblike, sam sa cuclji samo gladki, pri tej je pa mal hrapav. In zdej ne vem, kaj naj. Eno sem dobila s takim cucljem, tisto tamalo, vendar kot za vrag jih nikjer nimajo, niti v Tušu, niti v Muellerju, niti v Piakpolonci. Mah se mi kr meša. K slej ko prej bodo za stran, pol bo pa panika.

moj malček,samo boš vidla,da se teme kar hitro začnejo ponavljat,no tako je pri obeh revijah,samo sedaj ti bo bolj zanimiva malček,drugo leto,pa si naročiš mamo.

Ja, sej, sam če naročim Moj malček, ne dobimo dudeuser posted image  - zato bi rajš Mamo naročila.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
29.9.2008 10:20:00   
Anonimen
Nya, jaz mam supermami, vem da ti nisem s tem nič pomagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
29.9.2008 10:23:07   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ninny...........kje za vraga si pa dobila supermami,jaz bi jo tuduser posted image ,tako,na dveh nogahuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.9.2008 10:25:00   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

aja pa Polma user posted image  da se stanje refluksa izboljšujeuser posted image user posted image ...mi je blo že čudno,da se nisi javljala...upam da bo zdej vreduuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super polma.......pa da boste kaj več spali,mi tud spadamo v to kategorijo,nespečnežev,ki bi samo jedli in jedliuser posted image user posted image ........saj bo,saj bo,to si govorim za vsak mesec naprej,enkrat bo že,glavno,da je sonček zdravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
29.9.2008 10:29:52   
aleksandra silvija
ninny...........kje za vraga si pa dobila supermami,jaz bi jo tud ,tako,na dveh nogah
Jaz tudi.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.9.2008 10:31:46   
Kaja08
polma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za refluks

sem pa pozabila povedat, da smo danes spali ko angelčki - od 20.00 do 5.45, pojedl dozo in spali naprej do 9.00!!
sem se Žigatu očitno zasmilila in mi je privoščil spanec, da se bom na operaciji dobr držala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.9.2008 10:32:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

ninny...........kje za vraga si pa dobila supermami,jaz bi jo tuduser posted image ,tako,na dveh nogahuser posted image user posted image

tud jaz se take na dveh nogah ne bi branilauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
29.9.2008 10:32:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

polma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za refluks

sem pa pozabila povedat, da smo danes spali ko angelčki - od 20.00 do 5.45, pojedl dozo in spali naprej do 9.00!!
sem se Žigatu očitno zasmilila in mi je privoščil spanec, da se bom na operaciji dobr držala user posted image

pridenuser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
29.9.2008 10:32:57   
aleksandra silvija
sem se Žigatu očitno zasmilila in mi je privoščil spanec, da se bom na operaciji dobr držala
user posted image user posted image user posted image
Pa da ti poseg čim hitreje mine in tudi tisti čas po poseguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.9.2008 11:03:02   
Kaja08
hvala, hvala user posted image  komi čakam, da bo mim, se mi že ful vleče tale cajt...Pa ponavad nisem taka prpa, dons mi je pa prav odveč tja it user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 336
29.9.2008 13:03:27   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

hvala, hvala user posted image  komi čakam, da bo mim, se mi že ful vleče tale cajt...Pa ponavad nisem taka prpa, dons mi je pa prav odveč tja it user posted image

sej bo....nič batuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image misli nauser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.9.2008 13:32:53   
NinKa
Dans je nekaj v luftu. Naš je tut spal od 21h pa do 7h, ko sem ga jaz zbudila, da je nekaj jedel, pol je pa potegnil do 10h.

Drugače pa čestitke za obmesečnice vsem user posted image .

Aja, revije...sama imam že od rojstva tavečjega Mojega malčka. Kako so pa kaj ostale revije? Katero se splača še naročiti. Men se sicer malček zdi čist ok, ampak bi pa brala še kaj drugega.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.9.2008 13:33:42   
Anonimen
imam nove slikce v profiluuser posted image

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
29.9.2008 13:35:48   
*lina**
Dolenjke - mene ne bo v sredo na kavico, ker mi je tavelika zbolela - zgleda, da je en virus - bruha, vročina.  Pa drugič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.9.2008 14:54:12   
Anonimen

imam nove slikce v profiluuser posted image

Kaki sončki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
29.9.2008 16:01:27   
RMRM
Polma - super da ni več refluksauser posted image user posted image user posted image

Ninny - user posted image user posted image user posted image

taanikaa - hvala, sem prejela,user posted image bova danes sprobala.

Sva bila pa midva danes pri P, vendar ni bil cepljen. Je ful mal pridobil na teži in mu je pogledala kri in vodo, jutri pa pokličem za izvide pol bomo pa videli, kako bo s cepljenjem.

V glavnem pri zdravnici na eno ful glasno igračko ni reagiral, tako da sem spet vsa aut. Doma pa enkrat obrne očke, drugič pa spet v prazno gleda.user posted image
Se je pa ful na glas smejal, ko mu je sestra v laboratoriju vrečko dajala za lulat, pa skoz se je nekaj pogovarjal.Vsaj to. Upam, da ne bo hudega.

nya - hvala za nasvet glede bolečin v grlu, samo medu jaz nisem upala vzet ker dojim, kapljice 31 (saj si najbrž te mislila) so mi pa ful premočne za tamaučka. Sem pa vzela vseeno aspirin +C, sem danes skor že čist dobra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.9.2008 18:32:02   
mtinca1
ojla mamice!
mi smo danes prišli z mini počitnic (smo bli na štajerskem pri babicah in dedkih). nazaj grede smo se ustavili še v LJ, ker smo že skoraj prerasli lupinico (sploh če ma oblečeno bundico) ji je pretesna v ramenih, sedeli pa še kmalu ne bomo tako, da bomo verjetno morabli nabavit un avtosedež, ki se da tud v ležeč položaj concord od 0+ do 18 kg.

Pa ful ste bile pridne ta vikend. čestitke za otvoritev 2 DELA !!! user posted image user posted image user posted image
pa čestitke vsem, ki ste imeli rojstne dneve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
naša pikica se je zbudila, tako da se beremo kasneje...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 343
29.9.2008 18:32:03   
*anamor*
Haj,
vidim, da ste se spet naklepetale. Lepo.

RMRM - mislim, da se nimaš kaj sekirat, saj veš kako so še ti malčki. Odreagirajo takrat, ko se njim zdi. Oziroma velikokrat odtavajo še v svoj svet. Vsaj jaz tako mislim. Te pa razumem,da si zaskrbljena saj bi jaz tudi bila. Tako, da vama pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da bo vse ok.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 344
29.9.2008 18:38:20   
pikica_30
Ja, mi smo bli včeri 4 mesece stari!!!! user posted image user posted image user posted image  Hvala za čestitke nya, sasa.vracko, taanikaa, l.daisy in ostale!!!

Pa vračam čestitke za 4 mesečnico za včeraj sasi.vracko in l.daisy in za danes Tini28 in Kaji!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja, upam, da si pri zobarju že mimo in da je vse ok!!!!

Ninny, tvoja Ema je res cukr! user posted image Ne vem, kdaj bom kaj slikic od Maksa gor dala - res pa je, da jih tud sploh ne znam!!! user posted image

Polma, super, da je glede refluksa vse ok! user posted image

Ninny in AS, držim pesti, da se bo lulanje izboljšalo!!! user posted image

RMRM, sigurno bo vse v redu. Tudi nas so poslali na pediatrično, ker pri 2 mesecih na pregledu ni sledil eni igrački z očmi (doma pa je nama sledil, pač ga tista igrača na pregledu zgleda ni impresionirala) in se je med pregledom kao neki zazrl in so kar sumili na epilepsijo in ne vem, kaj še vse. Potem smo bili na pediatrični 1 dan in so naredili vse preiskave (UZ glave, EEG glave, vzeli kri in vodo) in na srečo je bilo vse ok in vsa panika odveč!!! user posted image user posted image user posted image  Boš videla, da bo vse super! Bolje pa kakšna preiskava več kot manj, in da je vse ok!

Taanikaa, naš Maks ima tudi hidrokelo (voda v jajčku) in se stanje izboljšuje. Na zadnjem pregledu sem pozabila vprašati, kako je s tem in ali sploh še je ali je že čisto izginila. Naš Maks poje 135 ml na obrok po flaški in še ene 50 ml pri meni, pa ima še zmeraj samo 6600 g in 67 cm! user posted image  Zgleda, da mu gre samo v dolžino! Mogoče bo pa tudi maneken kot alejina Izabela! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 29.9.2008 18:51:17 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 345
29.9.2008 18:57:38   
pikica_30
Aja, pa seveda user posted image user posted image user posted image  za 2. del!!!! Smo/ste pa res pridne čvekice!!!!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 346
29.9.2008 18:58:40   
Kaja08
Ojla bejbe! No, operacija je mimo,drug teden mi pobere šive ven. Hvala vsem za spodbudo user posted image  zdej pa vedno, ko imam v naročju Žigata, cvikam, da me ne bi useku po zobeh, ko pa tko maha in opleta...

RMRM, user posted image user posted image user posted image sej bo , boš vidla!!!

ej, a ste vidle, kako naj julijke šišajo!! Madona babe, ČVEKAT!! user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 347
29.9.2008 19:00:00   
Kaja08
aja, pa hvala za vse rojstnodnevne čestitke. Smo kr precej važni, ja user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 348
29.9.2008 19:23:17   
lonapo
Živjo,

samo na hitro da vas pozdravim.

Česitke za vse mesečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mi bomo čez 12 dni. Žiga že spiuser posted image . Upam da bo ponoči mir.

Lepo se imejte.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 349
29.9.2008 19:27:32   
Anonimen
RMRM-user posted image user posted image  boš videla, da bo še vse v reduuser posted image user posted image

Pri nas se pa vidi, da je Ema prehlajena, ker mi manj je kot pa ponavadi. Pa ji nosek čistim, da bi lažje flašo pojedla,pa ne pomaga, ona poje 60ml, potem pa čez kakšno urco še 70,80 tako, da se mi zdi, da danes samo jeva in jevauser posted image  Bom videla kaj bo jutri rekla P, ko imava posvetovalnico.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.