simvir
|
Mal sem za nazaj prečekirala, mali je medtem zaspal, pa ne čisto sam , sem mu pomagala. Tavečji je pa danes pri babi, tako da imam malo več časa tudi za rr. Tole sem hotela pokomentirati za nazaj IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Punce naša noč je bla spet huda Jaz ne vem več kaj naj naredim...Predlog od Jabolko ni palil, ninica tudi ne pali,... Skratka jaz sem probala že čisto vse...pa nimam več idej kaj še.... Kaja je skratka čist resetirana, tudi zaspi ne več sama...pa tko dobro nam je že šlo Danes sem jo celo pustila, da kao sama nazaj zaspi ponoči, da nisem vstala...pa ne vem kdo je bolj jokal, ona al jaz...Pa sem 5 minut zdržala...potem pa ni več šlo...Pa je zaspala pri meni v naročju in sva kar na stolu (fotelju za dojit) spala...in je ene 2 urici padlo...pa sem jo potem prestavila...pa spet čez 8 minut auf Jaz ne vem, a je možno ta teli zobki rastejo sam ponoč, al kaj.... Sej nisem več pametna... Glede zobkov in rasti ponoči. Saj veš ko se umirimo, vedno bolj boli. Čisto možno je, da jo matrajo zobki. Ko se ti takole zbuja ji probaj dati kar malo Calpola, pa boš videla če deluje. Vsaj jaz sem ga dala, ko je bilo hudo. Pa smo se vsi 3je vsaj malo naspali. Upam, da bo takih noči čim manj. Je pa tako, da nekateri zelo občutijo rast zob, drugi pa sploh ne. No mi smo pri Nejcu vedeli za vsak zobek, ki je zrasel in zdaj bo očitno tudi tako . IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Jaz sems i dojenje ponoči olajšala na maximum. Posteljico imam pri sebi, dojim v topli postelji, večkrat tudi zaspim vmes upppps...ja kaj sem pač lenobica in ni šans, da se vstajam ponoč, če ni treba. Tudi jaz dojim v svoji postelji in občasno zaspim zraven, sploh če sem zelo utrujena. Če sem budna oz ko se zbudim, pa preložim malega v njegovo posteljico in spi dalje. Zadnje dni pa sva se proti jutru večkrat pocrkljala kar v moji postelji. Ampak ga raje stisnem k sebi, da zaspi, kot da ga kar naprej z dojenjem uspavam. Enkrat bo že prespal noč, pa ga ne bom rabila k sebi dajati. Zobki - mislim,d a so pri nas na pohodu. Tokrat pa zares. Ko smo imeli v petek cepljenje, je imela mala zvečer skor da mal vročine. Sem dala po svečke in je bilo ok. Pa je pol še včeri cel dan pojokavala in bla skos na rokah (ane, Simvir kako se to hitro razvadijo...) pa pogledam zvečer ob kopanju in previjanju..hja mamo 2 črtici spodaj (enki), ena že kar malo oštra. Koliko časa traja, da te "črtice" iz-zrastejo Ker če bo Hana še dolgo taka bogica, bodo men roke odpadle pa hudo mi je ko jo gledam, ma take žalostne učke. Saj dajem Calgel in uno grizlo k daš v hladilnik...sam đabe vse to. Pri nas je trajalo slab teden, da je cela črtica pogledala ven. Potem ko je ta zunaj, pa ni bilo več takih problemov z pojokavanjem... Pa za vse super slikice. So pravi cortki, tile naši mladički . Aja Jo@n ti si pisala glede pesmic, jaz bi tudi plis. Če si že uspela naložiti seveda. Toliko še za nazaj...
< Sporočilo je popravil simvir -- 29.9.2008 11:01:52 >
|