|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
25.9.2008 13:46:38   
jer.za.
Jaz sem se pa ravno spomnila kaj sem danes ponoči(kolikor sem uspela zamižati) sanjala. In sicer da so v naši malo Slovenijo dostavili prvo Patrio, in sicer z nekim ogromnim letalom na streho Cankarjevega domauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaoo, kakšne sanjeuser posted image . Ampak kar je res, cel dan poslušam po radiu samo še od volitev ali pa od Patrie.

Sazi, pozdravček. Upam da čimprej končaš tvojo nalogo. Kako pa kaj mali dojenček? Že kaj čutiš brce? Kako pa je kaj Lev, je šel prehlad mimo?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.9.2008 13:52:36   
sazi
Sazi, pozdravček. Upam da čimprej končaš tvojo nalogo. Kako pa kaj mali dojenček? Že kaj čutiš brce? Kako pa je kaj Lev, je šel prehlad mimo?

Nalogo oddajam v ponedeljek ali torek (takrat imam zadnji dan oddaje). Upam da do jutri končam, ker je potem potrebno še vse besedilo in tabele spraviti na kup, kar se pa nabere za veliiiiko ur dela. Pa vse sprintat, vezat....
Lev je še vedno prehlajen, malo kašlja, ampak slabše pa ni in upam, da tudi ne bo. Danes popoldne bo pri mojih in ga grem okoli 7ih iskat.
Mali dojenček? Po mojem je dobro. Se mi je zadnjič zdelo, da sem čisto spodaj čutila nekaj brcikam podobnega, ampak potem ne več. Ravno danes sem dopolnila 18 tednov. pa sem 1. precej pozno čutila 1. brce, tako da je še dosti časa.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.9.2008 15:24:37   
tinkatonka
sazi.....vso srečo v zadnjih dneh pred oddajo, da bo šlo vse OK in da boš nalogo uspešno oddala v roku.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 578
26.9.2008 7:53:22   
jer.za.
Jutro!
Kje ste vse punce? Čvekamo samo še Sazi, Zinkatonka in jaz. Kje pa ste vse ostale?user posted image  Bo treba dati očitno eno "kost za glodanje", aktualno, samo jaz nimam nič pametnega v mislih.
Drugače pa danes zgledam nekako takole: user posted image user posted image user posted image . Smo včeraj zvečer nesli kolegoma poročno darilo, seveda je bila takoj ura enajst. Ko sva prišla domov je imela pa še Jerca ene "napade" joka, tako da je na koncu pristala v najini postelji čeprav vem da ni bilo prav ampak se mi resnično ni dalo še z jokom ubadati.
Včeraj smo imeli tudi prvi roditeljski sestanek. Jaz sem na sestanku za Zalo.Trajal je dve uriuser posted image user posted image , in to zato ker eni starši tako zelo komplicirajo, se vtikajo v same malenkosti,... Mah, ne vem no ne zastopim jih. Ne bi se spuščala v konkretne primere, ampak ne vem kaj imajo od tega. Sem šla prav slabe volje domov.
Mož je bil pa na sestanku za Jerco, so pa končali prej kot v eni uri, in šli potem še skupaj z vzgojiteljicami na sok/pivouser posted image .

Toliko na hitro. Grem si še eno kavo skuhat, potem pa upam da bom vsaj malo produktivna tja do dvanajste. Takrat bom šla lahko že domov. Jutri pa spet delam do desetih, potem pa domov, se uredit in na poroko. Pestro bo ni kaj.

Lp, U.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.9.2008 8:01:24   
tinkatonka
Zinkatonka
user posted image user posted image user posted image

Joj si me nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.9.2008 8:14:46   
jer.za.
Joj si me nasmejala

user posted image user posted image user posted image Joj, sploh nisem opazila. To je pa tako, ko še napol spim, oz. se mi čisto niččččččččččččč ne daaaaaaaaaaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 581
26.9.2008 9:32:20   
tinkatonka
Hej punce!

Ja res kje ste vse? Samo še 3 smo aktivne na tem forumu. da ne bo naša tema čisto propadla.user posted image

Mi smo OK, čeprav je Anej spet malo bolj prehlajen. Pri nas ga  čez vikend nekako skup spravmo, potem je do srede ok, v četrtek dobi zabasan nos, v petek si prehlad prenese še na učke in potem ga spet "sestavljamo" čez vikend in jovo na novo. user posted image  Mah upam, da bo kaj boljše. Smo pa drugače kar veliko zunaj, tak da bi moral imeti malo boljši imunski sistem, pa nič dobro ne kaže. Je pa drugače res priden, mi pusti spirat nosek brez hudih pritožb, pridno jemlje vršičkov siurp, ko kašlja (to itak, saj je sladek), pa učke mi tudi pusti čistit s kamilcami, tak da kr nekako gre.

jer.za...uživaj na poroki. user posted image

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.9.2008 9:52:44   
Eviii
kuku, evo mene user posted image .

nas na srečanje žal ne bo user posted image . mi je nekako predaleč.

tinkatonka, čestitke za obletnico poroke in mami za abrahama user posted image .

jer.za, kr povej, kje in kda nej glasujemo za tvojo sestro.

pr nas imamo danes grozno burjo. grrrrrrrrrrrrrr user posted image .

drugače je blo naše uvajanje v vrtec problematično. dejan se dere ko sraka, ko ga pustim. mi ga more pomočnica iztrgat iz rok. sicer se potem hitro umiri. se pa še ne igra in bolj opazuje. pa seveda nič ne je. in tuli, ko gremo od bajte. danes se je spet drl. sem ga dala v voziček in sva šla peške v vrtec. za ovinkom se je umiru in mi reku, da gre k aldi (pomočnici). ko sva pršla v garderobo, sem ga preobula. pol je šou peške do učilnice (ponavadi se zvija v krčih in ga morem nest). pa prideva v učilnico in vsi sedijo za mizo (so glih zajtrk dobili). in sem ga posedla med jerneja in lukasa (od gilde). in dejan takoj vstane in začne mami mami. ajd, sem rekla, bom 5 min tle, da se navadiš. in čez 1 min pride k meni in mi reče "šla domov". in ga vprašam, če grem domov. in reče, da ja. pa ga vprašam, če gre tudi on. in reče, da ne. pa mu dam lupčka in mu rečem, da grem. mi samo pomaha in se gre razgledovat po učilnici. niti solzice user posted image user posted image user posted image . zdej samo še jest začne in bom zadovoljna.

sem pa tudi sama zadovolna. sem končno rešla situacijo v službi. delam še do torka in sem fraj user posted image .

lep dan vam želim user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 583
26.9.2008 10:21:12   
sazi
pa ga vprašam, če gre tudi on. in reče, da ne. pa mu dam lupčka in mu rečem, da grem. mi samo pomaha in se gre razgledovat po učilnici. niti solzice . zdej samo še jest začne in bom zadovoljna.

sem pa tudi sama zadovolna. sem končno rešla situacijo v službi. delam še do torka in sem fraj .

Sicer ne vem, kam so izginili vsi smiliji, ki ploskajo iz zgornjega citata, no, pa jih še jaz nekaj dodamuser posted image user posted image user posted image . Kako je fino, ko za dežjem posije sonce? Naj traja. Za službio pa predvidevam, da si fajn uredila (glede na vse ploskavčke zgoraj). Zdaj moraš verjetno "samo" še kakšno fajn službo najti? No, veliko sreče.

Jaz pa se grem brcnit v rit Imam dela za danes za 3 dni (končanje naloge) in kako neodgovorno od mene, da grem zvečer na obletnico (valete!!!- 17.!!!user posted image user posted image user posted image  - joj, kolk smo stari!!!), ampak smo se v tem času samo 1x dpobili in vprašanje, kdaj se bomo naslednjič.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.9.2008 10:38:19   
Eviii
ja, sazi. sem res izjemno zadovolna zaradi dejanovega napredka v vrtcu. in služba je pravo olajšanje. zaenkrat bom na svojem. dokler ne dobim neki, kar mi bo res všeč.

pa spravi se nalogo oblikovat user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 585
26.9.2008 11:47:39   
jer.za.
No, sedaj sem si pa vzela en zasluženi odmor za kavico.
Eviii....pozdravček. Lepo te je brati, sploh ko imaš tako lepe novice. Naj Dejanovo dobro počutje v vrtcu traja! In da ne bo več solzicuser posted image user posted image . Imam pa mogoče samo en nasvet, in sicer kaj če bi poskusila tako, da pideš v vrtec, ga daš vzgojiteljici in greš-saj vem da je to nekaj najtežjega, tudi meni je bilo na začetku, ko sem to delala zelo zelo težko, doma sem jokala, ampak mi je vzgojiteljica sama svetovala naj tako naredim, ker ima izkušnje, da če so starši zraven, otroka pomirijo, vendar ko starš gre pa otroci spet v jok. Ampak to je le nasvet,nam je pomagalo, delaj pa seveda po svojem občutku.
Pa mi se res ves čas tudi doma zelo veliko pogovarjamo, kako je fino v vrtcu, kako zelo sta mamica in ati vesela ko nama domov prineseta slikice,... Danes je baje Zala spet nekaj cmerglala, pa ji je mož lepo razložil, da mami in ati delata, pa da je bratranec v šoli, pa bla bla bla....in je rekel da je potem bilo ok.
Pa jaz sem jima naredila še vsaki eno rožico z desetimi cvetki, in ko prideta domov, če ni bilo joka si vsaka nalepi na cveto metuljčka. Ko bo cvet poln, gremo na bazen se kopat. Nam tudi to zelo pomaga za spodbujanje,....

Tebi želim tudi, da čimprej najdeš svojo sanjsko službo, do takrat pa veliko uspešnega posla v sp-ju.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 586
26.9.2008 11:48:59   
jer.za.
Pri nas ga čez vikend nekako skup spravmo, potem je do srede ok, v četrtek dobi zabasan nos,

Pod tole se pa podpišem. Mi smo bili včeraj že spet na sirupu in fiziološki za nos. Vnetij učk sicer nimata, ampak kašljata pa spet tako da je noro.

Neposredna povezava do sporočila: 587
26.9.2008 11:50:50   
jer.za.
Jaz pa se grem brcnit v rit Imam dela za danes za 3 dni (končanje naloge) in kako neodgovorno od mene, da grem zvečer na obletnico (valete!!!- 17.!!!

Dazi, še jaz te brcam v rituser posted image user posted image , da čimprej uspešno končaš nalogo.
Pa uživaj danes na obletnici, bi bil kar greh če ne bi šla.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.9.2008 11:51:39   
jer.za.
Dazi

Jaooooooo, tele moje začetnice danesuser posted image . Oprosti Sazi, saj veš da sem mislila tebe.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 589
26.9.2008 12:00:26   
Eviii
jer.za, sej naše uvajanje je potekalo približno tako. najprej sem bla en teden z njim vsak dan. takrat je blo res hudo. prejšnji teden sem ga pa pustila samega. kot si napisala, sem ga samo oddala pomočnici. in je blo tuljenje, da je blo joj. danes ga pa sploh nisem rabla oddajat. me je kr nagnal user posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 590
26.9.2008 12:06:15   
jer.za.
me je kr nagnal

Saj to je super, je tako? Saj vem da nam je mamicam težko, ko nam  otroci tudi odzdravijo ne več zjutraj, ampak samo šibajo v igralnico. Ampak je pa potem njihov  nasmeh in močan objem vreden vsega, ko pridemo ponje. In ko vemo, da se imajo super v vrtcu, da uživajo skupaj s svojimi vrstniki.  

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 591
26.9.2008 12:07:19   
Eviii
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

me je kr nagnal

Saj to je super, je tako? Saj vem da nam je mamicam težko, ko nam  otroci tudi odzdravijo ne več zjutraj, ampak samo šibajo v igralnico. Ampak je pa potem njihov  nasmeh in močan objem vreden vsega, ko pridemo ponje. In ko vemo, da se imajo super v vrtcu, da uživajo skupaj s svojimi vrstniki.  

ja, to je super. sem res zadovolna. sem mislila, da tega ne bomo nikoli dočakali.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 592
26.9.2008 12:28:31   
sazi
Dazi, še jaz te brcam v rit , da čimprej uspešno končaš nalogo.

Joj, zdaj me pa že rit boliuser posted image . Malicam, pa sem skočila sem pogledat. Dela je kar čedalje več - ugotavljam, kje sem še kaj pozabilauser posted image . Po mojem najbolje, da ko se danes vrnem z obletnice, sploh ne grem spat in delam. Čez dan jutri ne bo šlo. Ni  doma ne mojih, ne moževih. No, mogoče bom pa uspela moža poslat z Levom v živalski vrt, čeprav že zdaj vem, da bo kriza, ker noče sam z njiim nikamor - SAMO Z MAMICO!!!!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 593
26.9.2008 12:32:23   
Eviii
glihkar sem iz vrtca. dejan je pojedu 2 porcije krompirja in čufto user posted image . sicer ga je vzgojitelca morala futrat, ampak je pojedu user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 594
26.9.2008 14:33:17   
Bonnie_RR
Hej hoj!user posted image

Še sem tu, samo se mi res ne uspe kaj veliko javljat...

Mi smo ok. Dela je dosti - v službi in doma. Jutri (ja, jutriuser posted image ) grem na vpis na faks, v torek sem bila na roditeljskem za Nika, v sredo sva psičko peljala na cepljenje... Skoz se nekaj dogaja.

Nik je vredu, priden, včasih ga kaj zagrabi, pa ne prehudo. Zjutraj je tempo kar naporen, pa se že tudi kar umirja in znava že tud hitro od doma, da nisva pozna...user posted image

Čestitke, tinkitonka, za obletnico, pa tvoji mami za RD! user posted image

Eviii, fajn je slišat, da si rešila situacijo s službo in si zdaj bolj optimistična...user posted image  Pa držim pesti, da Dejanu zalaufa v vrtcu, boš tudi ti mirnejša!user posted image

Sazi, upam, da ti z nalogo uspe po planu...user posted image

Pa fajn se imejte na srečanju!

SE beremo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.9.2008 21:31:57   
tinkatonka
Evo pa je konec še enega prelepega vikenda.

Jaz se sicer ne počutim najbolje, ker sem stalna obiskovalaka wc-ja (ne bruham, da ne bo pomote). Danes smo si dve urci ogledovali čolne, ladje, jahte in jadrnice v Izoli. Anej je bil čist navdušen nad vsem. Toplo priporočam za vse fantke, ki jih te stvari zanimajo. Popolne pa sva si eno urco ogledovala, kako je en traktor pobiral travo in delal bale, drugi pa bale ovijal v plastiko. Vsake bale, ki je zavita v folijo ležala tam na travniku sva se mogla dotakniti. Vglavnem spet cel žur za mojga fantka.

kino....V soboto sva bila v kinu in gledala komedijo Zohan je zakon. Tok bedaste komedije še nisem vidla. Res je, da sem se vmes tudi nasmejala, ampak je bil pa čisto pod nivojem dobega okusa. Vsaj zame. V kratkem pa imamo punce v planu it gledat musical Mamma mia, ki pobira res dobre kritike.

Evo šibam spat. Še glave se mi ne da umit, samo v posteljo še skočim in se zakopljem v kovtr.

Lahko noč

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.9.2008 7:28:36   
jer.za.
Jutro punce!
Vam moram takoj prilepiti link, kjer sem na sliki jazuser posted image klik
Danes odprem siola, in vidim za dobro jutro meneuser posted image . Od kje jim ta slika, pojma nimamuser posted image

Danes se bo začelo tudi glasovanje za Miss Buši, tako da ko bo stran pripravljena, bom nalimala link, da boste lahko še ve pomagale pri glasovanju za Saro Bahun. Prijavljenih je pa 90 punc, v finale jih bo šlo 10.

Vikend je bil naporen. Poroka. Ampak sva oba z možem zelo razočarana nad prostorom, kjer smo imeli ohcet. To je bila v bistvu ena pokrita terasa, in je pihalo z vseh strani. Če vam povem, da smo večerjali v jaknah, potem veste koliko je ura. Mene je prezeblo do kosti, tako da sva šla z možem že ob pol štirih domov. Posledica je zelo, zelo boleče grlo, pa tudi glava me precej boli. Postrežba je bila tudi slaba, hrana na pol mrzla, bilo jo je premalo, da ne govorim da cel večer niso zamenjali enega kozarca, niso odnesli olupkov iz mize,...No, o postrežbi za šankom pa ne bom izgubljala besed, ker to je bila pa katastrofa. Potem pa je še skupina malo zabluzila vse skupaj, saj ko se je plesišče napolnilo, so imeli pa pavzouser posted image .
No, pravo nasprotje sta bila pa civilni in cerkveni obred. Prelepo, sploh v cerkvi ko so pele mlade punce je bilo res lepo.

Šibam, mi zvoni telefon...

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.10.2008 21:01:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 597
29.9.2008 7:42:07   
jer.za.
klikni

No, zdej je pa aktiven link. Prej se je ena pika zraven vsilila.

Pa da nadaljujem...ker sva bila z možem tako kmalu doma, sva se tudi lepo naspala, si privoščila zajtrk v postelji - kavo in piškoteuser posted image , šla sva na doooooooolg sprehod, ob treh pa po mali in še na eno praznovanje rojstnega dne. Mali sta bili tudi zelo pridni, Jerca je spala pri mojih starših in ta mali sestri, Zala pa pri drugi sestri. Zjutraj je Jerca spala do 8.15, Zala pa celo do 9.15. Ne vem, zakaj se to nikoli doma ne zgodiuser posted image

Tinkatonka, kaj pravita Katja in Urša? Prideta?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.10.2008 21:01:38 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.9.2008 9:26:22   
tinkatonka
Tinkatonka, kaj pravita Katja in Urša? Prideta?

za Katjo sem zihr, da pride. Urša je sicer reka, da bi raje videla, da se dobimo v petek, da ni potrebno potem naslednji dan v službo, ampak to samo v predlog kaj druge menite. Drugače mislim, da bo tudi v četrtek prišla. Meni je bolje četrtek, ker imam v petek telovadbo z Anejem.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.9.2008 9:41:34   
jer.za.
Urša je sicer reka, da bi raje videla, da se dobimo v petek, da ni potrebno potem naslednji dan v službo, ampak to samo v predlog kaj druge menite. Drugače mislim, da bo tudi v četrtek prišla. Meni je bolje četrtek, ker imam v petek telovadbo z Anejem.

Jaz sem kar za četrtek, ker vem da za petek ima mož nekaj že v planu.
No, saj zmenit bi se dalo, ampak mi res četrtek bolj odgovarja. Že komaj čakam na naše čvekarijeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?