jer.za.
|
No, sedaj sem si pa vzela en zasluženi odmor za kavico. Eviii....pozdravček. Lepo te je brati, sploh ko imaš tako lepe novice. Naj Dejanovo dobro počutje v vrtcu traja! In da ne bo več solzic . Imam pa mogoče samo en nasvet, in sicer kaj če bi poskusila tako, da pideš v vrtec, ga daš vzgojiteljici in greš-saj vem da je to nekaj najtežjega, tudi meni je bilo na začetku, ko sem to delala zelo zelo težko, doma sem jokala, ampak mi je vzgojiteljica sama svetovala naj tako naredim, ker ima izkušnje, da če so starši zraven, otroka pomirijo, vendar ko starš gre pa otroci spet v jok. Ampak to je le nasvet,nam je pomagalo, delaj pa seveda po svojem občutku. Pa mi se res ves čas tudi doma zelo veliko pogovarjamo, kako je fino v vrtcu, kako zelo sta mamica in ati vesela ko nama domov prineseta slikice,... Danes je baje Zala spet nekaj cmerglala, pa ji je mož lepo razložil, da mami in ati delata, pa da je bratranec v šoli, pa bla bla bla....in je rekel da je potem bilo ok. Pa jaz sem jima naredila še vsaki eno rožico z desetimi cvetki, in ko prideta domov, če ni bilo joka si vsaka nalepi na cveto metuljčka. Ko bo cvet poln, gremo na bazen se kopat. Nam tudi to zelo pomaga za spodbujanje,.... Tebi želim tudi, da čimprej najdeš svojo sanjsko službo, do takrat pa veliko uspešnega posla v sp-ju.
|