sazi
|
Dan, vidim, da vam vsem (no, obema ) malo zdravje nagaja. Tinkatonka, upam, da si že bolje, Jer.za, želim, da se Zala čimprej pozdravi oz. da sploh ni hujšega. Sem imela pa namen se jutri pri tebi (Jer.za) v Maxiju ustaviti, pa ni kaj, če je Zala zbolela. Kdaj drugič. Gostilne - Lev ne sedi niti 5 minut za mizo - niti takrat, ko je (ke ritak ne poje dosti - "bo raje kar majhen ostal" ) in tega od njega niti ne pričakujem. V bistvu smo zelo malo po gostilnah, ampak vedno se pa ne da izognit (razne obletnice, rojstni dnevi, družinska praznovanja). Takrat je itak več poznanih zraven in se potem izmenjujemo v šetkanju z njim. Malo zunaj, malo notri, pa čas mine. Novo leto - upam,k da bomo doma v ČRNUČAH. Da bomo 1. novo leto v novi hiši kar takoj. Bomo pa verjetno nekaj dni prej v Bohinju (odvisno od zdravja, vremena, moje nosečnosti, selitve...) Novoletni nakupi . Letos bo večina spet brez daril. Namreč itak imam neko tesnobo pred (polnimi) trgovinami oz. trgovinami nasploh. Če moram na blagajni nepredvideno čakat ali pa čakat predolgo, se mi kar temniti začne, vroče mi rata, slabo... V prejšnji nosečnosti se mi je 2x zgodilo, da sem šla iz vrste kar ven na -10 stopinj, samo da sem prišla k seb i (drugače bi skupaj zlezla). Enkrat je za vso robo poskrbela sestra, ki je bila na sosednji blagajni, 1x sem pa pač pustila poln voziček in šla domov. Je bilo prodajalki vse jasno, ko sem rekla, da moram ven (vsa bleda in zmedena pa še z velikim trebuhom). NE MARAM TRGOVIN. Jaz bi kar vse kupovala preko interneta, pa se žal vsega ne da - ne ponujajo vsega, določene stvari je treba pa v živo preveriti. No, toliko zaenkrat.
|